- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Ben de bu akşam balık yapacağım canım, kızartmadıktan sonra sorun yok bence. Meyveyle geçiştirme bence, boş mide daha çok bulanırKiz bisey deyin kaptanlarim yatdimcilari sizdemi yoksunuzzzz ssstttt
Balık daha çok bulandırmasın. Çorba içebiliyosan çorba en iyisi bulantıda :)Kiz bisey deyin kaptanlarim yatdimcilari sizdemi yoksunuzzzz ssstttt
Evet ya sıcak bi şehriye çorbası iyi gelir aslındaBalık daha çok bulandırmasın. Çorba içebiliyosan çorba en iyisi bulantıda :)
Valla 60-70 diye sinirlama yok canim hersey dengeliAz detken ne kadar mesala karbonhidrat diyetindeki gibi 60-70 mi ? Ben en iyisi tartiyi kaldiriyim haftada bir cikariyim
Sorma canim bende bi yemek sitesinde gordum gormez olaydim dahada yapmam cok kaloriMilföy kullanmasaydın bari kaptan, tb ekmeği ne güne duruyo. Kendi cezanı vermişsin zaten kolay gelsin.
Bak şimdi benim de canım çektibi ara deneyeyim hiç yemedim milföy tostunu
İyiyiz canim sen nasilsinSlm kardeş takimm nasılsınızhâl hatır sormaya geldim
OhhhhEşimi ve kızımı gönderdim, küçük de uyudu, şimdi kahve zamanı. Bol köpüklü miss gibi....
Ohh misssTeşekkürler canimm bende iyyim kahve içtim enerji topladim kızımı uyutup spor yapicamm
Canim biraz caba gostermelisin unutma ogunleeini miden bos olmazsa kahvede dokunmaz yeni baaladin ama is ev duzeni oturur ben 10saat calisiyordum senin yine iyiMenülerimi yazayım
28.12.2015
Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
30 gram peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen:
Tavuklu sandviç
1 bardak ayran
Akşam:
Hindi sote
1 kade mercimel çorbası
Bol salata
29.12.2015
Sabah
1 adet haşlanmış yumurta
30 gram peynir
Öğlen:
Peynirli sandviç
1 bardak çay
Akşama:
8 kaşık karnıbahar
1 kase yoğurt
Kızlar işe başlamak yaramadı bana ara öğünleri unutuyorum akşam yemeği hazırlayana kadar 9 olur tam buğday ekmeği yok diye hep unutuyorum.Günde 3 fincan türk kahvesi iç dedi diyetisyen metabolizma için ama içemiyorum midemi yakıyoriBana yol gösterin tek uyduğum erken kalkmak
Sen deneyebilirsinHakikaten yaaa milfoyden tost nasil oluyor bende hic yemedim denemek isterim @erigim
Afiyet olsunŞuan keyif yapıyorum ama kitap okumayı özledimTabakdakiler tiramisu pralin bir tanecik yicem gerisi ikram edecem Eki Görüntüle 1730694
Oo spor guzelBen de 30 dk eliptik yaptım geldim, aslında 45 yapmak istiyodun da miniş uyandı şimdi kucağımda emerek devam ediyo uykuya :)
Akşam da biraz leslie yapmak istiyorum fırsat bulursam
Bu hafta geçen haftanın acısını çıkarmalıyım
Benimkininde genelde yaptigi uyanir ayaginda uyurMiniş uyumuştu ben de mutfağa gittim ara öğünümü yapayım diye, daha dolaba elimi uzatmadan ağlama sesini duydum, ama kafaya koydum ya o elmayı kucağımda bebiş olsa da yerim, bi bardak da sütümü diktim kafaya:)
Şimdi de koltuğa oturdum ayağımda uyudu kerata ben de televizyon izleyeyim bari, bi saat esirim burda
Cok karistormissinNaber kizlaarrrsimdiye kdarki menumu yazayim sabah ceyrek simit 2 mandalina ogle sarma ve siron 1 2 gun icnde regl olcm gercektn dayanamdm kac zamndr aklmda bikac minik tartolet yedim galiba cok karstrdm midem o kadar bulaniyoki aksam balik vardi menude ama midem kotu ya sizce su ve meyve ilemi gecrmeliyim aksam ogunumu yoksa balikmi tuketeyim akil verirmsnz
Balıkları temizlemem lazım ama kalkamıyorum, kalksam miniş uyanacak, kalkmasam yemek geç kalacak.
Şimdi bi kadın olsa mutfakta, yemeği hazırlasa ne güzel olurdu...
Suan kacsin edaO zaman ben geldim ama şişko geldim
afiyet olsunİyi aksamlar beybilerrr valla cok yoruldum menumu yaziyorum ara ogun 1 adet muz 1 4 adet mini diyet kraker aksama da firinda patatesli tavuk hazirliyirum :))
Hoşgeldin aramıza :)O zaman ben geldim ama şişko geldim
Kuzeyin duzeni cok bozulmustu onu buluyirdu iki gundur yatiriyoeum 20:00-20:30 daYemeği yedik bulaşıklar toplandı ancak oturabildim, bi yorgunluk çöktü ayakta uyuyacağım
Bizim canavarlar 12 ye kadar ayakta, ben de onlarla ayaktayım yani
Benimki o kadar erken yatarsa uykusunu alıyo gece çok kalkıyor, bi de evde abla olunca birbirlerini azdırıyorlar uyumaları 12 yi buluyo genelde. Sabah da 9 gibi kalkıyorlar benim de işime geliyoKuzeyin duzeni cok bozulmustu onu buluyirdu iki gundur yatiriyoeum 20:00-20:30 da
Kestanedede katbonhidtat fazla galiba. Rahat rahat yesek kilo yapar mı kiiyi akşamlar kızlar ben bu gün ara öğünde bi çikolata yedim akşam yemeğinde ise yeşil salata ve bi porsiyon balık tava yedim şekersiz çay ve soba üstü kestaneyle kapanışı yaptım
bence yaparKestanedede katbonhidtat fazla galiba. Rahat rahat yesek kilo yapar mı ki
çikolata derken ne meselaiyi akşamlar kızlar ben bu gün ara öğünde bi çikolata yedim akşam yemeğinde ise yeşil salata ve bi porsiyon balık tava yedim şekersiz çay ve soba üstü kestaneyle kapanışı yaptım
sabah babası işe girmemişse 8 gitmişse bana garezi var 7Benimki o kadar erken yatarsa uykusunu alıyo gece çok kalkıyor, bi de evde abla olunca birbirlerini azdırıyorlar uyumaları 12 yi buluyo genelde. Sabah da 9 gibi kalkıyorlar benim de işime geliyo
Bugün proteini fazla kaçırdım galiba, bi de üstüne kardiyo yapınca kaslarım şişmeye başladı, hissediyorum
Sabah 2 yumurta, 1 dlm peynir, 2 zeytin, 1 ceviz, 1/2 dlm ekmek, domates, salatalık
Ara 1 Trabzon hurması
Öğlen 2 kepçe mercimek çorbası, 4 kaşık pırasa, 1 kase cacık, yeşillik söğüç
Ara 1 elma, 1 sb süt
Akşam 1 kepçe şehriye çorbası, 6 tane çinekop ızgara, bol salata
Ara yarım portakal
Spor 30 dk eliptik
Su 3 litreyi geçik
fazla canım 4-5 tanesi bir porsiyon galibaKestanedede katbonhidtat fazla galiba. Rahat rahat yesek kilo yapar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?