Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Balıkları temizlemem lazım ama kalkamıyorum, kalksam miniş uyanacak, kalkmasam yemek geç kalacak.
Şimdi bi kadın olsa mutfakta, yemeği hazırlasa ne güzel olurdu...

elfkkk canim çok abur cubur yemissin ya miden ondan bulaniyordur. Baligi kizartma yapmayacaksan biraz ye bence bol salata ile. Ama yok midem kaldirmaz dersen bol limonlu bir corba , salata, yoğurt iyi gider.

Az detken ne kadar mesala karbonhidrat diyetindeki gibi 60-70 mi ? Ben en iyisi tartiyi kaldiriyim haftada bir cikariyim
Valla 60-70 diye sinirlama yok canim hersey dengeli
Milföy kullanmasaydın bari kaptan, tb ekmeği ne güne duruyo. Kendi cezanı vermişsin zaten kolay gelsin.
Bak şimdi benim de canım çekti bi ara deneyeyim hiç yemedim milföy tostunu
Sorma canim bende bi yemek sitesinde gordum gormez olaydim dahada yapmam cok kalori
Slm kardeş takimm nasılsınız hâl hatır sormaya geldim
İyiyiz canim sen nasilsin
Eşimi ve kızımı gönderdim, küçük de uyudu, şimdi kahve zamanı. Bol köpüklü miss gibi....
Ohhhh
Teşekkürler canimm bende iyyim kahve içtim enerji topladim kızımı uyutup spor yapicamm
Ohh misss
Canim biraz caba gostermelisin unutma ogunleeini miden bos olmazsa kahvede dokunmaz yeni baaladin ama is ev duzeni oturur ben 10saat calisiyordum senin yine iyi
Hakikaten yaaa milfoyden tost nasil oluyor bende hic yemedim denemek isterim @erigim
Sen deneyebilirsin
Şuan keyif yapıyorum ama kitap okumayı özledim Tabakdakiler tiramisu pralin bir tanecik yicem gerisi ikram edecem Eki Görüntüle 1730694
Afiyet olsun
Oo spor guzel
Benimkininde genelde yaptigi uyanir ayaginda uyur
Cok karistormissin
Balıkları temizlemem lazım ama kalkamıyorum, kalksam miniş uyanacak, kalkmasam yemek geç kalacak.
Şimdi bi kadın olsa mutfakta, yemeği hazırlasa ne güzel olurdu...

O zaman ben geldim ama şişko geldim
Suan kacsin eda
İyi aksamlar beybilerrr valla cok yoruldum menumu yaziyorum ara ogun 1 adet muz 1 4 adet mini diyet kraker aksama da firinda patatesli tavuk hazirliyirum :))
afiyet olsun

Yemeği yedik bulaşıklar toplandı ancak oturabildim, bi yorgunluk çöktü ayakta uyuyacağım
Bizim canavarlar 12 ye kadar ayakta, ben de onlarla ayaktayım yani

Kuzeyin duzeni cok bozulmustu onu buluyirdu iki gundur yatiriyoeum 20:00-20:30 da
Benimki o kadar erken yatarsa uykusunu alıyo gece çok kalkıyor, bi de evde abla olunca birbirlerini azdırıyorlar uyumaları 12 yi buluyo genelde. Sabah da 9 gibi kalkıyorlar benim de işime geliyo

Bugün proteini fazla kaçırdım galiba, bi de üstüne kardiyo yapınca kaslarım şişmeye başladı, hissediyorum
Sabah 2 yumurta, 1 dlm peynir, 2 zeytin, 1 ceviz, 1/2 dlm ekmek, domates, salatalık
Ara 1 Trabzon hurması
Öğlen 2 kepçe mercimek çorbası, 4 kaşık pırasa, 1 kase cacık, yeşillik söğüç
Ara 1 elma, 1 sb süt
Akşam 1 kepçe şehriye çorbası, 6 tane çinekop ızgara, bol salata
Ara yarım portakal
Spor 30 dk eliptik
Su 3 litreyi geçik

iyi akşamlar kızlar ben bu gün ara öğünde bi çikolata yedim akşam yemeğinde ise yeşil salata ve bi porsiyon balık tava yedim şekersiz çay ve soba üstü kestaneyle kapanışı yaptım
Kestanedede katbonhidtat fazla galiba. Rahat rahat yesek kilo yapar mı ki

iyi akşamlar kızlar ben bu gün ara öğünde bi çikolata yedim akşam yemeğinde ise yeşil salata ve bi porsiyon balık tava yedim şekersiz çay ve soba üstü kestaneyle kapanışı yaptım
çikolata derken ne meselakestane fazla kaçmadıysa sorun yok soba bulsakta bizde yesek
Benimki o kadar erken yatarsa uykusunu alıyo gece çok kalkıyor, bi de evde abla olunca birbirlerini azdırıyorlar uyumaları 12 yi buluyo genelde. Sabah da 9 gibi kalkıyorlar benim de işime geliyo
sabah babası işe girmemişse 8 gitmişse bana garezi var 7
gece zaten çok kalkıyor yapışık yatıyoruz
6 çinekop mu hay maşallah rakip çıktı@sosyoloji12 ye
Kestanedede katbonhidtat fazla galiba. Rahat rahat yesek kilo yapar mı ki
fazla canım 4-5 tanesi bir porsiyon galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…