- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
7 km nin 3 km sini gofrete harcamışsın ama spor güzel spordan sonra asla abur cubur yeme ama direk stokluyor yaktığı enerji için. vereceğin kilo az küçük kaçamakları affetmez@erigim çikolatalı gofret 4 adet kestane zaten şeker kullanmıyorum kestane şekerli olduğu için hemen kesiyor fazla yiyemiyorumbide 7 km yürüyüş yaptım Nasıl sence
Bi an yarın perşembe sandım takvime baktım]***10.takım 446.etap ***
erigim(75.6/ / /%)
masalimsii( 58// /%)
elfkkk( 68/ //%)
ruzgarinannesii( 77.4///%)
sosyoloji12( 67///% )
dudujan(107.0/ / /%)
KraliceElsa(61 / //%)
judiee(49 / //%)
Puffer( 78.8// /%)
hira1994( 59.7// /%)
Karacamdan Kelebek( 74,8/ / /% ) 371.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 75'e bölündü-Valkyrie89 üyenin eski nicki
10.takım ortalaması:%
deneme süresindeki üyeler
sterlicya6(59,5 / / /% )yeni üye başlangıç kilosu:59,5 hedef kilosu:56 giriş tarihi:27.12.2015
Esmahan38(62/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015
perşembe günü sabah tartılmayı unutmuyoruz yeni yıl nedeni ile bu hafta perşembe
10 çinekop da yerim de malum çok yağlı tuttum kendimi:)çikolata derken ne meselakestane fazla kaçmadıysa sorun yok soba bulsakta bizde yesek
sabah babası işe girmemişse 8 gitmişse bana garezi var 7
gece zaten çok kalkıyor yapışık yatıyoruz
6 çinekop mu hay maşallah rakip çıktı@sosyoloji12 ye
fazla canım 4-5 tanesi bir porsiyon galiba
Gunaydin kizlarrrrr :))
Günaydın kızlar :))Gunaydinnnnnnn
Yeni uyelerin girislerini unutmayim diye hazir kuzey firsat vermisken listeyi yaptimBi an yarın perşembe sandım takvime baktım
Bugün greyfurtu suyun içine atıp içince ödem atılcagını söyleyen arkaşımız tarifi tam verebilir mi :) 1 tane greyfurtu dilimlere ayırıp 2-3 litre suyun içine atıp direkmi içicez yoksa bekletiyomuyuz ?
Yok yok tas catlasa 3 benim limitim10 çinekop da yerim de malum çok yağlı tuttum kendimi:)
Allah emi kv duymasinSelam kızlar ve hoscakalin.
misafirm vardi mutfagi topladm yatiyorm cok yoruldm geleceklerini 4 gibi soylediler. Zar zor yemek yetistirdim kv yapti cogunu zaten ruzgar bana firsat vermiyo. Bu kadinida sevmiyorm ama bazen isr yariyo :))
Bu hafta hic aktif olamadim. Yarinda anneme gitmeyi dusunuyorum. Persembegunu yilbasi nedeniyle kuzenlete davetliyiz. Hic gidesim yok yilbasi kutlamak istemyrm cnku blki gitmem. Anlicanz bu hafta ful doluyum. Insallah kilo almam
Gunaydin kizlarrrrr :))
Gunaydinnnnnnn
gunaydinGünaydın kızlar :))
Tüh ben kabuklu dogradım şimdiYeni uyelerin girislerini unutmayim diye hazir kuzey firsat vermisken listeyi yaptim
Canim ben kabugunu soydum iki lt suyun icine dilim dilim attim gun boyu gidip gelip ictim
Burda kar yok daha ama soğuğu geldi şimdiden, buz gibi. Kar da gelse artık özledik yaakızlarr günaydınnnn,
bugün hiç fırsatım olmadı. anca okudum sonra işler çıktı yazamadım bişi. bugün kar yağıyor bizde 3 te çıkıyoruzzilk kar tatili siz napıosunuz bakayım
Burda kar yok daha ama soğuğu geldi şimdiden, buz gibi. Kar da gelse artık özledik yaa
ben karı bi evde olduğum zaman seviyorum onun dışında işkence gibi geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?