Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dolu dolu bir menü olmuş :)

Duysun cokda fifi :))
Biliyorum haberm var yarin tartilcam :)

Herkese merhaba :) kahvaltim
Zeytin
Peynir
1 dilim normal ekmek
Tavada yumurta
1 bardak cay
1 adet bisküvi
Oglen ne yicem bende bilmiyirum misafirlige gidicem yazarim ama az yerim tabikiiii kilolalari geri almaya hicc niyetim yok birazdan maydonoz kiru yapip icecegimmmm kocamada yapicam tadini begenmemisti kendi yaptiginda ama limonu az atmis galiba ben tadini sevdim :))))

Offff çok mu kalabalık bende gimsaya gideyim diyordum çıkışta girsem çıkabilir miyim ki? :)

Kahvaltıdan beri hiçbir şey yiyemedim sabahtan beri sınav yapıyorum ((((

Canım bişeyler atıştırmaya çalış arada. bence kendine küçük sandviçler hazırla akşamdan çantana koy zor durumlar için. aç bırakma kendini hem sağlığın hemde diyetin için.

Nabersnz kizlaaarrr napiysnzzz yarn tarti gunu

kızlarr günaydınnnn,

bugün hiç fırsatım olmadı. anca okudum sonra işler çıktı yazamadım bişi. bugün kar yağıyor bizde 3 te çıkıyoruzz ilk kar tatili siz napıosunuz bakayım
Biraz buraya ginder yagsada kuzeyi kara bulasam
Tüh ben kabuklu dogradım şimdi neyse bi dahakine artık
Tadi acimsi oluyor kabuklu baska bir fark yok
Valla bravo kokteyle ragmen
ben karı bi evde olduğum zaman seviyorum onun dışında işkence gibi geliyor :)
Olur mu kiz karda yagmurda cok guzel
Elleein usuyecek burnun donacak ayaklarin hafiften hissini kayvedene kadar yuvarlanacaksin
Burdada cok guEl kar yagiyo ruzgar olmasa cikar gezerdm biraz cok severim karda gezmeyi :))
Ay alip ciksana iyice giydir kar gorsun cicuk
Offff çok mu kalabalık bende gimsaya gideyim diyordum çıkışta girsem çıkabilir miyim ki? :)
Hic gitme derim cagdasa altunbileklere ugradim orasi kimbilir nasildir
Kahvaltıdan beri hiçbir şey yiyemedim sabahtan beri sınav yapıyorum ((((
Tatlim hani kucuk paketler yapip atiyordun cantana atsana

Nabersnz kizlaaarrr napiysnzzz yarn tarti gunu
evet de sen niye uzgunsun bakiyim

Slm kızlar ben geldim:) benim sıpa yine ayağımda uyuyor, ben de akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum şimdiden. Dolapta karnıbahar var, yemek mi yapsam yoksa haşlayıp üzerine yumurta kırıp fırına mı versem

Sabah
Cennet meyvesi

Kahvaltı
Sahanda 1 yumurta
3 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim kaşar
Yarim salatalik
1 dilim kepek ekmegi
Küçük bir parça kaşarlı tost

Misafirim vardı sütlü kahve yanında 1 tane kremalı saklı köy kaçırdım
Akşam
6 kaşık nohut yemeği
Salata
2 kaşıkta bulgur pilavı yesem fazlamı olur kızlar ?

Canimmm kaptanim @erigim hala regl olmadm karnim davul gbi yandan aynaya bKiyrm rezmen 5 6 aylik hamile gbiyim karnmn agrisida bi taraftan..tatli isyegimmm bana kucuk kacamklr yaptryo dunden beri ole iste canim

Bana çok az geldi bunlar ama sen açlık hissetmiyorsan sorun yok. Ben alıştım 6 öğün yemeye herhalde ondan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…