- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Dolu dolu bir menü olmuş :)dünkü menüm
sabah: sandviç
öğlen: öğlen yemeğinde şirkette açık büfe kahvaltı vardı.
omlet, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar, 2 dilim domates, 4 tane zeytin, maydanoz, roka, 1 kaşık yoğurtlu patlıcan közlemesi, 1 çatal zeytinyağlı fasulye, 1 dilim tb ekmeği, küçük parça simit ( simitin 5 te biri kadar)
akşam: 2 parça küçük tavuk, 1 zeytinyağlı sarma (kokteyl vardı tatlılara hiç dokunmadım :) )
Duysun cokda fifi :))Yeni uyelerin girislerini unutmayim diye hazir kuzey firsat vermisken listeyi yaptim
Canim ben kabugunu soydum iki lt suyun icine dilim dilim attim gun boyu gidip gelip ictim
Yok yok tas catlasa 3 benim limitim
Allah emi kv duymasin
Kiz haberim yok galiba persembe tartilcan cuma degil unutma bu defa affetmem
gunaydin
Burada da bi ara 5 dk atistirdi ama simdi yok. Anadolu yakasi daha soğuk oluyor sanirim.
Offff çok mu kalabalık bende gimsaya gideyim diyordum çıkışta girsem çıkabilir miyim ki? :)Gunaydin
Kara kaea dusunuyorum evde hic salata malzemem yok dun markete gittim tiklim tiklim malum kimse yilbasi kutlamaz ya bizim memlekette ondan olsa gerek kuruyemis sarkuteri manav reyonu birlesmis semmamme oynuyor
Bi baska markete gittim orada ayni ciktim hemen
Eltimjn kizinin dogum gunu 31 aralik biz orda oluyoruz mslum dogum gununude aradan cikariyoruz onun hediyesini filan aldim ama yok yok market alisverisini yilbasi sonrasina biraktim hediyeyi paketletmek bile cok uzun surdu
Bide esime kiyafet filan aldik baya efor sarfettim
Kolay sorsaydin yaik cocuklara :))Kahvaltıdan beri hiçbir şey yiyemedim sabahtan beri sınav yapıyorum((((
Canım yaa kolay gelsin, çocuklara da sana daKahvaltıdan beri hiçbir şey yiyemedim sabahtan beri sınav yapıyorum((((
Kahvaltıdan beri hiçbir şey yiyemedim sabahtan beri sınav yapıyorum((((
Biraz buraya ginder yagsada kuzeyi kara bulasamkızlarr günaydınnnn,
bugün hiç fırsatım olmadı. anca okudum sonra işler çıktı yazamadım bişi. bugün kar yağıyor bizde 3 te çıkıyoruzzilk kar tatili siz napıosunuz bakayım
Tadi acimsi oluyor kabuklu baska bir fark yokTüh ben kabuklu dogradım şimdineyse bi dahakine artık
Valla bravo kokteyle ragmendünkü menüm
sabah: sandviç
öğlen: öğlen yemeğinde şirkette açık büfe kahvaltı vardı.
omlet, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar, 2 dilim domates, 4 tane zeytin, maydanoz, roka, 1 kaşık yoğurtlu patlıcan közlemesi, 1 çatal zeytinyağlı fasulye, 1 dilim tb ekmeği, küçük parça simit ( simitin 5 te biri kadar)
akşam: 2 parça küçük tavuk, 1 zeytinyağlı sarma (kokteyl vardı tatlılara hiç dokunmadım :) )
Olur mu kiz karda yagmurda cok guzelben karı bi evde olduğum zaman seviyorum onun dışında işkence gibi geliyor :)
Ay alip ciksana iyice giydir kar gorsun cicukBurdada cok guEl kar yagiyo ruzgar olmasa cikar gezerdm biraz cok severim karda gezmeyi :))
Hic gitme derim cagdasa altunbileklere ugradim orasi kimbilir nasildirOffff çok mu kalabalık bende gimsaya gideyim diyordum çıkışta girsem çıkabilir miyim ki? :)
Tatlim hani kucuk paketler yapip atiyordun cantana atsanaKahvaltıdan beri hiçbir şey yiyemedim sabahtan beri sınav yapıyorum((((
evet de sen niye uzgunsun bakiyimNabersnz kizlaaarrr napiysnzzz yarn tarti gunu
Bana çok az geldi bunlar ama sen açlık hissetmiyorsan sorun yok. Ben alıştım 6 öğün yemeye herhalde ondan :)Sabah
Cennet meyvesi
Kahvaltı
Sahanda 1 yumurta
3 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim kaşar
Yarim salatalik
1 dilim kepek ekmegi
Küçük bir parça kaşarlı tost
Misafirim vardı sütlü kahve yanında 1 tane kremalı saklı köy kaçırdım
Akşam
6 kaşık nohut yemeği
Salata
2 kaşıkta bulgur pilavı yesem fazlamı olur kızlar ?
Açlık olmuyo canim. Pilavda yiyim o zamanBana çok az geldi bunlar ama sen açlık hissetmiyorsan sorun yok. Ben alıştım 6 öğün yemeye herhalde ondan :)
Açlık olmuyo canim. Pilavda yiyim o zaman[/QUOTE
Pilav yerine yoğurt ye bence 6 kaşık nohut zaten 2 dlm ekmek ediyo, 2 kaşık pilav da 1 dlm eder; akşamı 3 dlm ekmekle kapatma derim. Yarın tartı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?