- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Tamam fırına vereyimKraliceElsa firina ver daha kolsy ben 6ogunle kilo veremedim iki bucuk ogunle iyi gidiyor
elfkkk maydnonoz iciyomusyn
sterlicya6 gayetiyi gitmis gun
Hiç ekmek yok kız, acından ölme bak ye bişeylerSabah
1.5yumurta
1kk peynir
5zeytin
1/2 domates
Ara
1bardak sut
1bardak kahve
2tatli kasigi puding
Aksam (17:00)
1kase corba
1karniyarik yogurt olacak
Spor:3 mile leslie yaptim 3milwde esim gelince yaparim insallah
Kendin bakman daha iyi hayatim herzaman benim dusuncem :)Esra Erol çalışmaya başlamış yaa, kadının kırkı çıktı mı ki?
Biz de iki sene evde çocuk bakıyoz, hangisi doğru bilemedim
Ama olmadi 1tabak kiymali makarna yedim bir kase yogurtla pisman degilim gidip spor yapacagim yaklasik 6aydir makarna yememistim bu bi patlama oldu sanirim esim isteyince yaptim kuzey bile bi kase yediSabah
1.5yumurta
1kk peynir
5zeytin
1/2 domates
Ara
1bardak sut
1bardak kahve
2tatli kasigi puding
Aksam (17:00)
1kase corba
1karniyarik yogurt olacak
Spor:3 mile leslie yaptim 3milwde esim gelince yaparim insallah
Spora koş yediklerini yakOglen
Yarim tabak kisir
1 adet kurabiye
1 adet mini milfoy misafirlikteydim bugun menumde tadi guzel kalorisi fazla yicekler var
Çok oburum galiba şimdi anladım, aklım fikrim yemekte
Sabah kalkınca lavaboya bile gitmeden çayın suyunu koyuyorum, daha sofradan kalkmadan bi sonraki öğünde ne pişireceğimi düşünüyorum
Boş kalan zamanlarda da ara öğün yapıyorum
Aman Allah'ım ...
Slm kızlar ben geldim:) benim sıpa yine ayağımda uyuyor, ben de akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum şimdiden. Dolapta karnıbahar var, yemek mi yapsam yoksa haşlayıp üzerine yumurta kırıp fırına mı versem
Valla daha hamile kalmadan en az iki yil calismiycam demistimEsra Erol çalışmaya başlamış yaa, kadının kırkı çıktı mı ki?
Biz de iki sene evde çocuk bakıyoz, hangisi doğru bilemedim
Hiç ekmek yok kız, acından ölme bak ye bişeyler
Ekmege ihtiyac duymuyorum olursa eger gozum ustune birsey surme derdinde oluyorPardon @erigim çorbayı yeni gördüm :)
Cok guzel menuselam kızlar bu gün hiç vaktim olmadı bişey yazamadım bu gün ki menümü paylaşmak istedim. sabah : bir dilim peynir,6 zeytin , bir haşlanmış yumurta ekmek yok şekersiz kahve. öğle: bir haşlanmış bol pul biberli ve karabiberli patates ,bir yemek kaşığı bulgur pilavı ,bir yemek kaşığı yoğurt,10 dal roka akşam için : bir tabak taze fasulye yoğurt ve bir elma yemeyi düşünüyorum ve sonra elma çayı içeceğimsizce nasıl
biran once cektir canim sende yap guzel guzelBugün leslie 1 mile yaptım, 1 mile olduğu için pek efor satfedemedim 2 ve 3 ü de deneyeceğim de internet kotamı doldurdum
Kaç gündür eşimin başının etini yedim cd ye çektir diye, çektirse de rahat rahat yapsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?