Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

KraliceElsa firina ver daha kolsy ben 6ogunle kilo veremedim iki bucuk ogunle iyi gidiyor
elfkkk maydnonoz iciyomusyn
sterlicya6 gayetiyi gitmis gun
Tamam fırına vereyim
İki öğün aslında daha sağlıklı diyorlar ama ben alışmışım sürekli tıkınmaya ondan iki öğün yiyenler gözüme çok az geliyo. Çalışırken bile ara öğünlerimi hiç atlamazdım, dolabım küçük paket sütlerle ve kuru meyveyle doluydu hep :)))

Çok oburum galiba şimdi anladım, aklım fikrim yemekte
Sabah kalkınca lavaboya bile gitmeden çayın suyunu koyuyorum, daha sofradan kalkmadan bi sonraki öğünde ne pişireceğimi düşünüyorum
Boş kalan zamanlarda da ara öğün yapıyorum
Aman Allah'ım ...

Sabah
1.5yumurta
1kk peynir
5zeytin
1/2 domates

Ara
1bardak sut
1bardak kahve
2tatli kasigi puding

Aksam (17:00)
1kase corba
1karniyarik yogurt olacak

Spor:3 mile leslie yaptim 3milwde esim gelince yaparim insallah

Sabah
1.5yumurta
1kk peynir
5zeytin
1/2 domates

Ara
1bardak sut
1bardak kahve
2tatli kasigi puding

1kase corba

Hiç ekmek yok kız, acından ölme bak ye bişeyler

selam kızlar bu gün hiç vaktim olmadı bişey yazamadım bu gün ki menümü paylaşmak istedim. sabah : bir dilim peynir,6 zeytin , bir haşlanmış yumurta ekmek yok şekersiz kahve. öğle: bir haşlanmış bol pul biberli ve karabiberli patates ,bir yemek kaşığı bulgur pilavı ,bir yemek kaşığı yoğurt,10 dal roka akşam için : bir tabak taze fasulye yoğurt ve bir elma yemeyi düşünüyorum ve sonra elma çayı içeceğim sizce nasıl

Bugün leslie 1 mile yaptım, 1 mile olduğu için pek efor satfedemedim 2 ve 3 ü de deneyeceğim de internet kotamı doldurdum
Kaç gündür eşimin başının etini yedim cd ye çektir diye, çektirse de rahat rahat yapsam.

Oglen
Yarim tabak kisir
1 adet kurabiye
1 adet mini milfoy misafirlikteydim bugun menumde tadi guzel kalorisi fazla yicekler var

Sabah
1.5yumurta
1kk peynir
5zeytin
1/2 domates

Ara
1bardak sut
1bardak kahve
2tatli kasigi puding

1kase corba

Ama olmadi 1tabak kiymali makarna yedim bir kase yogurtla pisman degilim gidip spor yapacagim yaklasik 6aydir makarna yememistim bu bi patlama oldu sanirim esim isteyince yaptim kuzey bile bi kase yedi

Esra Erol çalışmaya başlamış yaa, kadının kırkı çıktı mı ki?
Biz de iki sene evde çocuk bakıyoz, hangisi doğru bilemedim
Valla daha hamile kalmadan en az iki yil calismiycam demistim
Hiç ekmek yok kız, acından ölme bak ye bişeyler

Pardon @erigim çorbayı yeni gördüm :)
Ekmege ihtiyac duymuyorum olursa eger gozum ustune birsey surme derdinde oluyor
Cok guzel menu
biran once cektir canim sende yap guzel guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…