kızlarr günaydınnnn,
bugün hiç fırsatım olmadı. anca okudum sonra işler çıktı yazamadım bişi. bugün kar yağıyor bizde 3 te çıkıyoruzzilk kar tatili siz napıosunuz bakayım
Biraz buraya ginder yagsada kuzeyi kara bulasam
Tadi acimsi oluyor kabuklu baska bir fark yok
Valla bravo kokteyle ragmen
Olur mu kiz karda yagmurda cok guzel
Elleein usuyecek burnun donacak ayaklarin hafiften hissini kayvedene kadar yuvarlanacaksin
Ay alip ciksana iyice giydir kar gorsun cicuk
Hic gitme derim cagdasa altunbileklere ugradim orasi kimbilir nasildir
Tatlim hani kucuk paketler yapip atiyordun cantana atsana
evet de sen niye uzgunsun bakiyim
Ohh gitsin odemleerSimdi ictim @erigim maydonozu zsten az oncede regl oldum neyse cok sukur
Oo super@erigim dilara Koçak sayesinde az yiyerek öğün atlamayarak devam edeceğim bu arada 9 km yürüyüş yaptım
Ben cok dustugum ocin alistimBenim düşme korkum var herşeyden canım. Yükseklik , kayma öyle değişik bi korku ondan çok dikkatli yürürüm bi heryer pamuk gibi oluyor ya öle seviyorum ben :) o kuzeyi yerim ben Allahım ne tatlı bişi saçlarını yerim tatlı minnoşun, maşallahhh
Su yunurtali ispanagi cuma yaparim artik persembwyi nasil telafi edeceksekBugünkü menüm;
Sabah: limonlu form 3 tane
Ara: badem, 2 dilim bitter
Öğlen: yayla çorba, 4 köfte, zeytinyağlı pırasa, yoğurt
Akşam: yumurtalı ıspanak kavurması, yarım dilim tb ekmeği,1 dilim peynir
bu yil bana nispet yapanlari atacam takimdanantalya hala günlük güneşlik hava biraz soğuk ama güneş içimizi ısıtıyorşu sıralar Denize nazır bi kafede keyf yapmak için çok ideal
antalya hala günlük güneşlik hava biraz soğuk ama güneş içimizi ısıtıyorşu sıralar Denize nazır bi kafede keyf yapmak için çok ideal
@erigim bende bayıldımmmm, maşaallahhhh kuziyeeeBenim düşme korkum var herşeyden canım. Yükseklik , kayma öyle değişik bi korku ondan çok dikkatli yürürüm bi heryer pamuk gibi oluyor ya öle seviyorum ben :) o kuzeyi yerim ben Allahım ne tatlı bişi saçlarını yerim tatlı minnoşun, maşallahhh
Basim cok agriyo inan yapacak gucum yok ins tartida etkilemez yarinSpora koş yediklerini yak
bende cok merak ediyorummm, herkes sana benzesin diyorkimyager1508 canim sagol bakalim senin minik nasil tatli olacak
Ya daha cinsiyet ogrenemwdiniz mi yarin kos git ogren yeni yilda ogrenmis girinbende cok merak ediyorummm, herkes sana benzesin diyor
geçen hafta doktor 16-17. hafta söylicem demişti. kontrolüm haftaya söyler inş. tahminde bile bulunmadı yaaaaYa daha cinsiyet ogrenemwdiniz mi yarin kos git ogren yeni yilda ogrenmis girin
geçen hafta doktor 16-17. hafta söylicem demişti. kontrolüm haftaya söyler inş. tahminde bile bulunmadı yaaaaburada kar çok fena, yarın evden çıkabilir miyim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?