Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kızlar, bugün hiç giremedim.il genelinde ortaokullarin sınavı vardi bugün gozetmendim ben de. Ogleden sonra da bankada işlerim vardı. Şimdi yemek yaptım sofrayi kurmadan bir göz atayım dedim size

kızlarr günaydınnnn,

bugün hiç fırsatım olmadı. anca okudum sonra işler çıktı yazamadım bişi. bugün kar yağıyor bizde 3 te çıkıyoruzz ilk kar tatili siz napıosunuz bakayım

almanyada yasiyorum ve hala kar yagmadi inanirmisiniz

dünki menüm:

sabah: 1 muz+1 süt
ögle: carsida dondurmali hot brownie (burger king arkadasimin israriyla )
aksam: rahat 6-7 sarma + 4-5 kasik kisir..
is yerinde saat 00:00 larda 1 kisi+ 2 smoothie bunlari yedikten sonra ben daha 3,5 saat calistim

4 de eve vardim...öglene dogru kaltim bugün ilk ögünüm: 1 tost 6 zeytin...3,5 saat oldu simdi ise gidiyorum grsrz kizlar

Bugünkü menüm
Sabah: yarım simit, 2 sigara böreği, meyve suyu
Öğle : 1 tabak bezelye yemeği, mandalina
Aksam: 1 kase çorba ve 2 tane dolma yemeyi düşünüyorum. Yanına salata ve ayran

Bu arada regl oldum bugün, cok ağrım var şu an.

Kızlarrr ben geldimm :)

Sanırım ülkede ilk kar tatilini biz yaptık :) bugün 3 te çıktık :)

Eve geldim , bol soğanlı yumurtalı ıspanak kavurması yaptım çayla yarım dilim tb ekmeğiyle yedim . Yanındada bol çay mis gibi gitti :)

Benim düşme korkum var herşeyden canım. Yükseklik , kayma öyle değişik bi korku ondan çok dikkatli yürürüm bi heryer pamuk gibi oluyor ya öle seviyorum ben :) o kuzeyi yerim ben Allahım ne tatlı bişi saçlarını yerim tatlı minnoşun, maşallahhh

Bugünkü menüm;

Sabah: limonlu form 3 tane

Ara: badem, 2 dilim bitter

Öğlen: yayla çorba, 4 köfte, zeytinyağlı pırasa, yoğurt

Akşam: yumurtalı ıspanak kavurması, yarım dilim tb ekmeği,1 dilim peynir

Simdi ictim @erigim maydonozu zsten az oncede regl oldum neyse cok sukur
Ohh gitsin odemleer
@erigim dilara Koçak sayesinde az yiyerek öğün atlamayarak devam edeceğim bu arada 9 km yürüyüş yaptım
Oo super
Ben cok dustugum ocin alistim
Sagol canim iyi bak sana vercem
Su yunurtali ispanagi cuma yaparim artik persembwyi nasil telafi edeceksek
antalya hala günlük güneşlik hava biraz soğuk ama güneş içimizi ısıtıyor şu sıralar Denize nazır bi kafede keyf yapmak için çok ideal
bu yil bana nispet yapanlari atacam takimdan ankara sis pis kojulu igrenc

@erigim bende bayıldımmmm, maşaallahhhh kuziyeee

@erigim bende yarın kuzenime gidicem inş yengem pis kalorili şeylerden yapmaz :) zaten eskiden hiç yaşamadığım tuvalet sorununu bu hafta yaşıyorum
Ben bi süredir yeşilçay içmiyordum, 1 haftadır içmeye başladım ama ters etki yaptı, olabilir mi ki?

Bakıyorum bakıyorum maşallah çok güzel :)) büyüsün hemen :))

Iyi aksamlaarr
Sabah
Kasarli domatesli ici alnms ekmk tost
Ogle
sarma ve mantar salatasi
1 tb ekmk
Aksam
Yok
Yani 1 2 catal salata ve 1 2zeytib
Reglnn getrdgi bikac kacamk oldgnu yazmstm onlri yazmayayim smdi smdilik opuldnzzz

Menüm
Sabah 1 yumurta, 1 kk peynir, 6 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara 1 Trabzon hurması
Öğlen 1 kase şehriye çorbası, 1 kase yoğurt, 1 tbk pırasa
Ara 1 portakal, 1 su b süt
Akşam 5 kaşık kadar fırında yumurtalı karnıbahar, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara 2 çatal kadar pudingli bisküvili pasta
Spor 1 mile leslie
Su 3 litre

Ya daha cinsiyet ogrenemwdiniz mi yarin kos git ogren yeni yilda ogrenmis girin
geçen hafta doktor 16-17. hafta söylicem demişti. kontrolüm haftaya söyler inş. tahminde bile bulunmadı yaaaa burada kar çok fena, yarın evden çıkabilir miyim hiç bilmiyorum

geçen hafta doktor 16-17. hafta söylicem demişti. kontrolüm haftaya söyler inş. tahminde bile bulunmadı yaaaa burada kar çok fena, yarın evden çıkabilir miyim hiç bilmiyorum

kendim hamile kalmis olsam ancak bu kadar merak eder catlardim artik haftaya söylesin bir zahmet benim takim beklemekten agic oldu de su doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…