tiffany rothe tercih ediyorumJillian level 1yaptim son 4dk da yapamadim ama 24dk felc oldum allahim leslie 45dkya bedel
tm kaptan tm kızma döndüm motivasyon sıfır ya ne diyete devam edesim var ne de spor yapasım ama böyle iyice stres oluyorum daha da kötüye gidiyo kilo almışım gibi hissediyorum aynada iyice panik oldum zaten ama buraya dönmezsem düzelmicek heralde daha da kötüye gidecek sabahtan akşama eksiksiz yazıcam bütün o yazmadıklarımın özetini geçeym sabahlarım klasik kahvaltıydı bir gün kızartma yedim ama
Canım ben daha tartılmadım. İznin olursa pazartesi günü kilomu bildireyim. ertesi cuma günü katılayım. 100 kiloyu geçmişimdirSuan kacsin eda
Hoşgeldin aramıza :)
İki haftadir yuzdemizi asagi cekiyorsun katilim sifir ve yine aksatabilirim diyorsun istersen izne ayiriyim seni cunku sadece kendine degil takimada zarar veriyorsunkilo bildirimi bu perşembe miydi hatırlayamadım da yazayım ben yinede
49kg den 49.3kg olmuşum
%-0.61
Olur fark etmez canimCanım ben daha tartılmadım. İznin olursa pazartesi günü kilomu bildireyim. ertesi cuma günü katılayım. 100 kiloyu geçmişimdir
Hoşbulduk.
Yuzdwni yanlis hesaplamissin ama guzel kilo vermissin canimGünaydın kızlar
59.5 kg den 58.7 düşmüşüm %1.18 yanlis hesaplamanisimdir insallah :)
Cuma misafir var insallah verdlgimi geri almam
oooo gitmis kilolarSlm kızlar internet kotam doldu bu gece yenilenecek o yüzden bu gün pek aktif olamayacağım
Kilomu yazıp kaçıyorum
Geçen hafta 61,0 kg
Bugün 60,3 kg
Fark -0,7 kg
Yüzde % 1,147
tamam canım zaten olmazsa sırf öğrenmek için başka doktora gidip sorucam en sonundakendim hamile kalmis olsam ancak bu kadar merak eder catlardimartik haftaya söylesin bir zahmet benim takim beklemekten agic oldu de su doktora
istanbul bembeyaz olmuşşşşgünaydınnn karlı ve işkenceli bir sabahın ardından..
kar güzel hoşta, işe gitmek zorunda olanlara işkence oluyor.
ilk defa bu hafta kilo verememişim sabah tartıldığımda 58 idim. anca vücudumdan ödemleri atabilmişim demekki.
canımm bence haklısın. ben geçen haftada biraz üzerinde durmuştum hatırlarsankimyager1508 masalimsii cansutr yardimcilar ben mi yanlis dusunuyorum judiee konusunda neredeyse bir ayi gecti pasif yarisiyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?