Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

judiee bi cee dedin kayboldun iyice bosverdin takimi boyle olmaz
tm kaptan tm kızma döndüm motivasyon sıfır ya ne diyete devam edesim var ne de spor yapasım ama böyle iyice stres oluyorum daha da kötüye gidiyo kilo almışım gibi hissediyorum aynada iyice panik oldum zaten ama buraya dönmezsem düzelmicek heralde daha da kötüye gidecek sabahtan akşama eksiksiz yazıcam bütün o yazmadıklarımın özetini geçeym sabahlarım klasik kahvaltıydı bir gün kızartma yedim ama öğlen okuldaydım zaten ama şekerli şeyleri kaçırdım biraz puding bisküvi felan yedim akşamlarım felaket zaten bizimkilerin boğaz durmuyo maşallah benimki de durmuyo şu sıralar fındık gereğinden fazla yedim her gün hemde dayanamadım birgün helva biriki gün cezerye gibi şeyler yedim dün de film izlerken patlamış mısır yağsız tuzsuz ama bende yağlısını güzel sanardım böylesi ona bin basar diyetin bana kattıklarından biri. biliyorum iyi bir fırça çekeceksin gelince bana normalde tatlı hiç aramam bir günlük kriz tutar 1cocostarla geçerdi ama 2haftadır ne oldu bana böyle bilmiyorum tokken bile birşeyler yemek istiyorum öyle böyle değil hala da var o his sürekli atıştırmalık arıyorum o yüzden yiyorum da tıka basa doysam da su içemez hale geliyorum böyle akşamları veya şekerleme yaparken tok yatıyorum ya nasıl strese giriyorum sağlığımı bozucam diye tok yatmak çok rahatsızlık veriyo zaten spor da yapmadım resmen çok kötü hissediyorum omzum sırtım çok ağrıyo stresten pilatese başlamayı düşünüyodum ama hala vermem gereken kilolar var göbek de artışta sanki aynadan korkar oldum şu sıralar hasta olmak üzereyim ama umarım bir an önce düzene girerim kaptanım beni yeni üyeymişim gibi eleştirmeni rica ediyorum senden bir iki hafta ama yine yazılı haftam geldi aksatırsam haberin olsun

kilo bildirimi bu perşembe miydi hatırlayamadım da yazayım ben yinede
49kg den 49.3kg olmuşum
%-0.61

Günaydın kızlar
59.5 kg den 58.7 düşmüşüm %1.18 yanlis hesaplamanisimdir insallah :)
Cuma misafir var insallah verdlgimi geri almam

Slm kızlar internet kotam doldu bu gece yenilenecek o yüzden bu gün pek aktif olamayacağım
Kilomu yazıp kaçıyorum
Geçen hafta 61,0 kg
Bugün 60,3 kg
Fark -0,7 kg
Yüzde % 1,147

günaydınnn karlı ve işkenceli bir sabahın ardından..

kar güzel hoşta, işe gitmek zorunda olanlara işkence oluyor.

ilk defa bu hafta kilo verememişim sabah tartıldığımda 58 idim. anca vücudumdan ödemleri atabilmişim demekki.

***10.takım 446.etap ***
erigim(75.6/75.1 /0.5 /%0.66)
masalimsii( 58/58/ 0/%0 ) kilosu sabit
elfkkk( 68/ //%)
ruzgarinannesii( 77.4///%)
sosyoloji12( 67///% )
dudujan(107.0/ / /%)
KraliceElsa(61 /60.3/0.7/%1.15)
judiee(49 /49.3/-0.3/%-0.61)
Puffer( 78.8// /%)
hira1994( 59.7// /%)

10.takım ortalaması:%

deneme süresindeki üyeler
sterlicya6(59,5 /58.7 /0.8 /%1.34 )yeni üye başlangıç kilosu:59,5 hedef kilosu:56 giriş tarihi:27.12.2015
Esmahan38(62/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015
Karacamdan Kelebek( 74,8/ / /% ) 371.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 76'e bölündü-Valkyrie89 üyenin eski nicki

Son düzenleyen: Moderatör:
kilo bildirimi bu perşembe miydi hatırlayamadım da yazayım ben yinede
49kg den 49.3kg olmuşum
%-0.61
İki haftadir yuzdemizi asagi cekiyorsun katilim sifir ve yine aksatabilirim diyorsun istersen izne ayiriyim seni cunku sadece kendine degil takimada zarar veriyorsun
Canım ben daha tartılmadım. İznin olursa pazartesi günü kilomu bildireyim. ertesi cuma günü katılayım. 100 kiloyu geçmişimdir

Hoşbulduk.
Olur fark etmez canim
Günaydın kızlar
59.5 kg den 58.7 düşmüşüm %1.18 yanlis hesaplamanisimdir insallah :)
Cuma misafir var insallah verdlgimi geri almam
Yuzdwni yanlis hesaplamissin ama guzel kilo vermissin canim
Slm kızlar internet kotam doldu bu gece yenilenecek o yüzden bu gün pek aktif olamayacağım
Kilomu yazıp kaçıyorum
Geçen hafta 61,0 kg
Bugün 60,3 kg
Fark -0,7 kg
Yüzde % 1,147
oooo gitmis kilolar

istanbul bembeyaz olmuşşşş

kimyager1508 masalimsii cansutr yardimcilar ben mi yanlis dusunuyorum judiee konusunda neredeyse bir ayi gecti pasif yarisiyor resmen
canımm bence haklısın. ben geçen haftada biraz üzerinde durmuştum hatırlarsan yani günde 1-2 kere buraya uğramak zor olmasa gerek. üstel,ik kilosuda düşük olduğu için 200-300 gr alsa bile yüzdesi cok fazla oluyor. bencede ya izne ayrılmalı yada mezun olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…