Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

masalimsii tatlim kilon azaldi artik hedefe yaklastigin icin kucuk kacamaklari affetmez

Aynen canım 57 olup mezun olmayı düşünüyorum, daha fazla verirsem çirkinleşecek gibiyim suratım çöküp kemiklerim çıkıyor koruma diyeti yapcam tabi ozaman. hem kilo vermemeye başlayınca yarışmada takıma zarar vermek istemiyorum

kimyager1508 masalimsii cansutr yardimcilar ben mi yanlis dusunuyorum judiee konusunda neredeyse bir ayi gecti pasif yarisiyor resmen

yarışma olduğu için ve her hafta hedeflerimiz olduğunu düşününce yanlış düşünmüyorsun canıtm..

ben bu hafta takıma katkı sağlayamadığım için kendimi çok kötü hissettim haftasonu kaçamaklarım ve ödemin de etkisiyle haftaiçi çok dikkat etmiş olsamda anca mevcut kiloma döndüm. hiç tuvalet sorunu yaşamazken bu hafta tüm dengemin şaşması keyfimi çok kaçırdı tuvalete hala çıkamadım, çıkabilmiş olsaydım belki eksilerde olurdum.

kimyager1508 masalimsii cansutr yardimcilar ben mi yanlis dusunuyorum judiee konusunda neredeyse bir ayi gecti pasif yarisiyor resmen

haklisiniz bence bir 2 haftalik izne ayir sonrasina bakariz... masalimsii sorma bende hala eski kiloma dönemedim son bildirdigim kilo 77,5 di sanirim yanlissam düzeltirmisin @erigim yada 77,2 miydi

masalimsii oğluma kardrş düşünüyorum canım maydanoz suyu iltihap söktürücü deilmi zararı olursa bende dogumdan beri hep vardı ama bu kadar değildi diyetten dolayı oldu bende. Zencefil iyi geliyomuş cayını falan içiyorum pek çare olmadı. Yeşil çayı bende içiyorum ondanmı olduki dur onu bırakıyım deniyim en iyisi

masalimsii canım tuvalet sorununa bir care bulursan banada söyle aynı sorun bendede var

sabahlari kahvaltida bol zeytin yada geceden suya birakilmis kayisi, erik,...ama en önemlisi su su su güne dagitarak icmeye calisin...birde kaynatilip biraz sicagi cikmis suda deneyin...sonra bol bol salata ve günlük en az 1 porsiyon meyve tüketmeye calisin....baslarda bende cok cektim..suan hala ufak tefek kacamaklarim var cok SIKI yaptigimda diyetimi umarim yine kabiz olmam

cansutr zeytinyagında incir beklet ye diyolardı onu deniyim bi :) kayısı incir ne bulursak :)

işin ilginç tarafı benim o kadar düzenliyken tekrar yeşilçay içmeye başlayınca bozuldu, sebebini anlayamadım. maydanoz kürü yap canım.

kızlar akşamdan ılık 1 bardak suyun içine 2-3 tane kayısı atın, sabah hem suyunu için hem kayısıları yiyin aç karnınıza. yada cennet hurası meyvesi var ya gün içinde ondan tüketin bana iyi geliyor.
sterlicya6 canım bende çocuk düşünürken maydanoz kürü yapıyordum ama adete 1 hafta - 10 gün kala bırakıyordum. adet olunca yine başlıyordum. böyle uygularsan bi zararı olmaz.

Hemen kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta : 67
Bu hafta. : 67

Kizlar benim kilo 67 de takilip kaldi. Ki bu hafta hic kacamak yapmadim. Gerci neredeyse aksama kadar masa basindayim. Evde en azindan ezosun pesinden kosturup duruyordum :)
Bu arada felaket grip oldum. Simdi yazarken burnum tlfona damladi, o derece yani oyy aksamolsa da evime kavussam..

E Etabiti hoşbulduk canım :)

Reglime 3 gün var tatlı isteği ufaktan başladı bile inşallah geri almam verdigimi. Kızlar regl de vücut su toplar diyolar. Tam olarak ne zaman oluyo bu. Reglden bir kaç gün öncesindemi yoksa regl oldugun gün mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…