- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
masalimsii tatlim kilon azaldi artik hedefe yaklastigin icin kucuk kacamaklari affetmez
kimyager1508 masalimsii cansutr yardimcilar ben mi yanlis dusunuyorum judiee konusunda neredeyse bir ayi gecti pasif yarisiyor resmen
kimyager1508 masalimsii cansutr yardimcilar ben mi yanlis dusunuyorum judiee konusunda neredeyse bir ayi gecti pasif yarisiyor resmen
canımm bence haklısın. ben geçen haftada biraz üzerinde durmuştum hatırlarsanyani günde 1-2 kere buraya uğramak zor olmasa gerek. üstel,ik kilosuda düşük olduğu için 200-300 gr alsa bile yüzdesi cok fazla oluyor. bencede ya izne ayrılmalı yada mezun olmalı
442. etapta 77.2 kg ile izne ayrılmışsın canımmmhaklisiniz bence bir 2 haftalik izne ayir sonrasina bakariz...masalimsii sorma bende hala eski kiloma dönemedim son bildirdigim kilo 77,5 di sanirim yanlissam düzeltirmisin @erigim yada 77,2 miydi
tskler tatlim442. etapta 77.2 kg ile izne ayrılmışsın canımmm
işin ilginç tarafı benim o kadar düzenliyken tekrar yeşilçay içmeye başlayınca bozuldu, sebebini anlayamadım. maydanoz kürü yap canım.
kızlar akşamdan ılık 1 bardak suyun içine 2-3 tane kayısı atın, sabah hem suyunu için hem kayısıları yiyin aç karnınıza. yada cennet hurası meyvesi var ya gün içinde ondan tüketin bana iyi geliyor.masalimsii oğluma kardrş düşünüyorum canım maydanoz suyu iltihap söktürücü deilmi zararı olursa bende dogumdan beri hep vardı ama bu kadar değildi diyetten dolayı oldu bende. Zencefil iyi geliyomuş cayını falan içiyorum pek çare olmadı. Yeşil çayı bende içiyorum ondanmı olduki dur onu bırakıyım deniyim en iyisi
yesil cayin fazlasi yada bazi bünyelerde kabizlik yaparişin ilginç tarafı benim o kadar düzenliyken tekrar yeşilçay içmeye başlayınca bozuldu, sebebini anlayamadım. maydanoz kürü yap canım.
K vhaklisiniz bence bir 2 haftalik izne ayir sonrasina bakariz...masalimsii sorma bende hala eski kiloma dönemedim son bildirdigim kilo 77,5 di sanirim yanlissam düzeltirmisin @erigim yada 77,2 miydi
zaten en çokta alışveriş yapabilmek için öğrenmek istiyorum cinsiyetini, böyle hiç bişey alamıyorumtskler tatlimay seninkini cinsiyeti bir belli olsun artik buraya alman gereken cicileri oda takimlarini filan paylasiriz
???
bence yine kuzi teli eline geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?