- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
canım benim regli olmadan başlıyor, reglinin 3-4 günü devam ediyorReglime 3 gün var tatlı isteği ufaktan başladı bileinşallah geri almam verdigimi. Kızlar regl de vücut su toplar diyolar. Tam olarak ne zaman oluyo bu. Reglden bir kaç gün öncesindemi yoksa regl oldugun gün mü ?
O zaman bir kaç güne tartıda bir artış görürüm moralimi bozmayım baricanım benim regli olmadan başlıyor, reglinin 3-4 günü devam ediyor
Başlangıç kilolarınızı merak etmefim desem yalan olur***10.takım 446.etap ***
erigim(75.6/75.1 /0.5 /%0.66)
masalimsii( 58/58/ 0/%0 ) kilosu sabit
elfkkk( 68/ //%)
ruzgarinannesii( 77.4///%)
sosyoloji12( 67/67/0/%0 )kilosu sabit
dudujan(107.0/ / /%)
KraliceElsa(61 /60.3/0.7/%1.15)
judiee(49 /49.3/-0.3/%-0.61)
Puffer( 78.8// /%)
hira1994( 59.7/59.4/0.3/%0.50)
10.takım ortalaması:%
deneme süresindeki üyeler
sterlicya6(59,5 /58.7 /0.8 /%1.34 )yeni üye başlangıç kilosu:59,5 hedef kilosu:56 giriş tarihi:27.12.2015
Esmahan38(62/ / /% )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015
Karacamdan Kelebek( 74,8/ / /% ) 371.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 76'e bölündü-Valkyrie89 üyenin eski nicki
yok yok moral bozma, adet olduğun ilk gün maydanoz suyuna başla 2-3 güne toparlarsın merak etmeO zaman bir kaç güne tartıda bir artış görürüm moralimi bozmayım bari
masalimsii oğluma kardrş düşünüyorum canım maydanoz suyu iltihap söktürücü deilmi zararı olursa bende dogumdan beri hep vardı ama bu kadar değildi diyetten dolayı oldu bende. Zencefil iyi geliyomuş cayını falan içiyorum pek çare olmadı. Yeşil çayı bende içiyorum ondanmı olduki dur onu bırakıyım deniyim en iyisi
kızlar akşamdan ılık 1 bardak suyun içine 2-3 tane kayısı atın, sabah hem suyunu için hem kayısıları yiyin aç karnınıza. yada cennet hurası meyvesi var ya gün içinde ondan tüketin bana iyi geliyor.
sterlicya6 canım bende çocuk düşünürken maydanoz kürü yapıyordum ama adete 1 hafta - 10 gün kala bırakıyordum. adet olunca yine başlıyordum. böyle uygularsan bi zararı olmaz.
yesil cayin fazlasi yada bazi bünyelerde kabizlik yapar
Hemen kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta : 67
Bu hafta. : 67
Kizlar benim kilo 67 de takilip kaldi. Ki bu hafta hic kacamak yapmadim. Gerci neredeyse aksama kadar masa basindayim. Evde en azindan ezosun pesinden kosturup duruyordum :)
Bu arada felaket grip oldum. Simdi yazarken burnum tlfona damladi, o derece yanioyy aksamolsa da evime kavussam..
@sosyoloji12 hoşbulduk canım :)
Reglime 3 gün var tatlı isteği ufaktan başladı bileinşallah geri almam verdigimi. Kızlar regl de vücut su toplar diyolar. Tam olarak ne zaman oluyo bu. Reglden bir kaç gün öncesindemi yoksa regl oldugun gün mü ?
Başlangıç kilolarınızı merak etmefim desem yalan olurazimle ilerliyosunuz kızlar tebrikler bu hafta bende sizden motive oldum
ben şokkkkGunaydinnkilom 69.4 cok uzldum kilo alms olsam bile bu kar alms olacgmi sanmiyrm hatta dun aksam yemegi bile yemedim ama daha dun aksam regl oldum maydonoz kurude yaptm ama hala cok susim galiba malasef tartya yansdi bikac gune gdecektr ins ama malasef tarti gunu bugun ve ben odemlerimle buradayim ozur dilerim
tebrikler canım, süpersinnnevet kızlar selam ben bu sabah standart maydonoz kürü yaptım önce sonra bi kase Kflex yedim double espresso içtim şekersiz ara öğünde kayısılı aktivia yedim öğlen bi kase ezogelin bol yeşillik ve yine şekersiz kahve sonra tartıldım 62 ile gruba girdim şu an 60 kiloyum 8 km yürüyüş yaptım şimdilik böyle
telafi edicem kaptan tekrar izin alırsam toparlayamam katılabildiğim kadar katılırım 4te geliyorum zaten eve biliyosunİki haftadir yuzdemizi asagi cekiyorsun katilim sifir ve yine aksatabilirim diyorsun istersen izne ayiriyim seni cunku sadece kendine degil takimada zarar veriyorsun
Olur fark etmez canim
Yuzdwni yanlis hesaplamissin ama guzel kilo vermissin canim
oooo gitmis kilolar
Merhaba fıstıklaarr 14. Takimdan sevgilermutlu yillaaaarrr
mutlu yıllar kardeş takım 2016 da hepimiz çıtır oluruz inşallah
Ewet haklsn belki canim ama ben bu haftnn basnda 67.3 u bile gordm kiko alsam bile bu kdar olcgni sanmiyrm ama tabiki hatalrmnda etkisi olablr ins bu hafta onlrda yok olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?