GüZel olur canımm çünkü ben tavuğu hep yoğurtlu baharatlı yerim :) canım çekti :)Kızlar diyetlik bi tarif buldum çeşit olarak yapılabilir. Tadı nasıl olur bilmem ama güzel görünüyor.
Malzemeler :
Tavuk budlarını haşlayıp parçacıklara bölelim.sonra bu tavuk parçalarını tavada iki kaşık tavuk suyu katip kavuralım.içine kara biber kırmızı toz biber kattın tad versin diye.sonra yoğurdumuza sarımsak doğraylaim.kavurduğumuz tavuklarımızı servis tabağımıza laip üzerine sarımsaklı yoğurdumuzu döküp servis yapalım
- tavuk budu
- yağsız yoğurt
- sarımsak
- istenilen baharat
Bende ne yapıyo ki diyodumYok yok olmuyor telden tablo musaut bi zamanda pcden yapiyim
GüZel olur canımm çünkü ben tavuğu hep yoğurtlu baharatlı yerim :) canım çekti :)
Eki Görüntüle 1732472
Buda benden size yeni yıl fotisi :)
2016 dileğim sevdiklerim yanımda olsun yeterli. Sağlık ve huzur.. Gerisi hallolur zaten...
ohhh keufini cikarinbugün hava durumundan dolayı kocacım erken geldiiiiiii
bu hafta hep gece 12'de gelmişti, yıl sonunu kapatmak için, özlemişim kocamı
masallahEki Görüntüle 1732472
Buda benden size yeni yıl fotisi :)
2016 dileğim sevdiklerim yanımda olsun yeterli. Sağlık ve huzur.. Gerisi hallolur zaten...
değil sanırım bende buğday dedim annem dövme diye düzelttijudiee yoğurtlu dövme derken buğday mı ? Buğdaysa mantıyla ve barbunyayla pek olmamış gibi canım tabi benim düşüncem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?