Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah:
avuç içinden az gözleme
2dilim ekmeğe peynirli pastırmalı tost
1tk salça gibi bişe
10fındık
1kupa yeşil çay

selam kızlar. yeni yılın ilk gününden hepinize merhabaaaaa
E Etabiti tatlım çok geçmiş olsun
dudujan canım başınız sağolsun. keşke bildirim yapabilseydin süper kilo vermişsin tebrikler. % demiz yükselirdi

Kızlar kusura bakmayın ben 105.1 kiloyum ama eşimin babaannesi öldüğünden telaştan hastaneye git gel arabayla insan taşı bildirimde bulamadım çok özür dilerim.şimdi yatağa yatınca aklıma geldi.
Canim basiniz sagolsun..
Bu arada tebrik ederim, super kilo vermissin..

Kızlar günaydın ben evde değilim o yüzden pek giremiyorum .

Bugün 2016 ın ilk günü ve dün yaptığımız kaçamakları unutup yeni hedefler koyup haftaya gerçekleştiriyoruz.
Benim hedefim 57,8 . Şu an tam ne kadarım bilemiyorum ama bu kiloyu bu hafta görmek için herşeyi yapcam... Yapamazsan kızın bana. 57 olup mezun olmak istiyorum artık. :)

sabah:
avuç içinden az gözleme
2dilim ekmekle pastırmalı peynirli tost
1tk ezme
1kupa yeşil çay
10fındık

ara: bikaç leblebi(ders çalışırken)

öğle:
yarım dilim ekmek
birkaç kaşık barbunya
dünden kalan mantar sote 2-3yk ve 3yk patates yemeğini karıştırdım
1kase mercimek çorbası
birkaç kaşık yoğurt

birazdan da yeşil çay içerim belki birkaç yer fıstığı ve spor akşam yazarım gelişmeleri

Kızlar selammm

Evime geldim ben :) duş aldım şimdi de miss gibi uzanıyorum :)

Sabah kahvaltım kalorili olduğu için öğlen yemeği yemedim, akşamdaa 2 kase mercimek çorbası içtim. Akşamda adaçayı içerim Korişiii izleyerek :))))

Selammm kizlar nasilsinizzz napiyosnzzz @erigim kiz iptal olmamsmiydi o plan?kis kacamagi desene

Kizlar dün sadece tatlı ve mısır kaçamagıyla sabah 100 gr gazla çıkmış sevinmiştimki bugünde misafir geliyo gene tatlılar salatalar poğçalar. Dayanmaya çalışıcam ama pek sabredemeyebilirim

koriş kim kızzzz

Kizlar dün sadece tatlı ve mısır kaçamagıyla sabah 100 gr gazla çıkmış sevinmiştimki bugünde misafir geliyo gene tatlılar salatalar poğçalar. Dayanmaya çalışıcam ama pek sabredemeyebilirim

canım az az yeeye çalış, dengeli yersen sıkıntı olmaz

Slm kızlar ben geldim internet paketim yenilendi, 6 GB lık bi tarife buldum artık bitmez herhalde :)
dudujan başınız sağolsun
@erigim iyi tatiller

Bizim burda 20 cm kar var, arabalar çıkmıyor kardan, ama manzara çok güzel:)

Yılbaşında özel bişey yapmadık o yüzden diyetimi bozmadım diyebilirim. Dünkü menüm:
Sabah; 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara; 1 kuru incir, yarım elma
Öğlen; 1 dlm ev pizzası (2 dlm ekmek olarak sayıyorum), 1 yumurta, 2kk peynir, 5 zeytin, söğüç
Ara; 2 çatal bisküvili pasta
Akşam; 6 kaşık etli bezelye, 1 kase yoğurt, salata
1 mandalina, 1 sb tarçınlı süt

Afiyet olsun canım...

Bugün kiralık aşk yokmuş ;( ben şok, ben üzgün , ben mağdur (

Kızlar biz annemle yarın oruç tutcaz. Bugün akşam 11 gibi yumurta haşlaması kahvaltılık tarzı şeyler yicem sahur niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…