Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

En kotu menu benim malum dogum gunu partisi
Sabah
1.5 yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek
3zeytin

Ara
1kahve
Salata
1kucuk kase yogurt
İki yumurta

Aksam
1dlm kol boregi
1top patates kirmizi biberli
2kk kadar yas pasta
1yk havuc tarator
Brokoli

Su:3lt spor:2mile leslie

haksizlik etme kendine bence o kadarda fazla kacamak olmamis bak sporda yapmissin

spor:
leslie 3miles
300ip
birkaç dumbell hareketi

suyu saymıyorum da sınırdan aşşa içmem zaten fil gibiyim maşallah o konuda

judiee kiz şimdi baktımda kilon baya azmış demekki veriyosun hedefin kaç merak ettim canım

Son düzenleme:
10. Takımın güzelleri, mutlu yıllar.. 7. Takımdan sevgilerle

judiee kiz şimdi baktımda kilon baya azmış demekki veriyosun hedefin kaç merak ettim canım

45 veya 44hedef boy sen sormadan söyleyim 150 o yüzden ideal ben normal beslenerek kilo veriyorum yemekten kısmıyorum sporla destekleyince zaten gidiyolar ama okul yüzünden pek vakit yok işte bu aralar boğazı da tutamayınca gitti diyet

Kızlar kusura bakmayın ben 105.1 kiloyum ama eşimin babaannesi öldüğünden telaştan hastaneye git gel arabayla insan taşı bildirimde bulamadım çok özür dilerim.şimdi yatağa yatınca aklıma geldi.

Kızlar kusura bakmayın ben 105.1 kiloyum ama eşimin babaannesi öldüğünden telaştan hastaneye git gel arabayla insan taşı bildirimde bulamadım çok özür dilerim.şimdi yatağa yatınca aklıma geldi.
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…