Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara 1 portakal
Öğle 3 kk peynir, 10 zeytin, salata, 1 dlm ekmek
Ara 10 fıstık, 1 mandalina
Akşam 5 kaşık etli bezelye, 1 kaşık pilav, 1 bardak ayran, salata
Ara 1 elma, 1 sb süt
35 dk eliptik yaptım
Su 3 litre

Arkadaslar merhaba bugun hic giremedim cunki hic adam akilli bi gun olmadi kahvalti ara ogun hic biri duxgun olmadi insAllah kilomu etkilemez yarin tekrar duzene devamm

Kızlar çok yoruldum önce cenaze evi sonra kendi evime gelip misafir ağırladım. Üstelik kadına öldü kurtuldu hastaydı diyorlar sabki güne gelmiş kadınlar duygu çay pasta versin onlar otursun lak lak yapsın anlamadım

Günaydın kızlarr

Ben hasta oluyorum galîba dudak kenarlarım hep yara olmuş, damaklarım da acıyor
Gecmis olsun canim.

Kahvaltim dünden kalanlarla oldu
2 yemek kas. Patates salatasi
Kucuk parca tuzlu kek
4-5 dolma

Dayanamadim 1 dilim etimek tatlisi yedim akşama hafif yiycem. Ya evde tatlı olunca dayanamıyorum o yüzden uzun bir kaç hafta tatlı yapmıycam

Saol canım . Kaçamakların artık bitmesi ve disiplinli olarak diyete başlamamız gerekiyor takımca. Eti form limonlu al canın çoook çekerse 2 yada 3 tane ye zaten kesiyor isteği. Yada elma mandalina doğra üstüne tarçın serpiştir ye çok etkili oluyor.
Günaydın takim kacamaklar devam ediyor bakiyorumda

Diyetten vazgecenler bosuna bizi yormasinlar Eki Görüntüle 1733450

Benim dün sabah itibariyle bitti kaptan. Bugünde oruçluyum akşamda çorba, köfte, brokoli- brüksel lahana salatası yicem

@erigim haklisin yılbaşından sonra eryesi günde misafir gelince toparlayamadım. Sonuca az kalmışken pes etmek istemiyorum. Kaçamak yok artık kaptan

Canım normalde regl dönemlerinde canım çok istiyo. Bir iki güne regl olucam onunda etkisi var. Bide evde olunca sabreymesi zor oluyor. Ama kaptan haklı bu 3 günlük kaçamak bana +300 olarak geri döndü. Şu saatten sonra toparlanıyorum

aa siz de mi kahvaltı yapmayı sevmiyosunuz yoksa beni bıraksalar kahvaltıda yemek yerim ama sağlıklı değil işte diyet bitince kendimden o konuda şüpheliyim korkmuyorum değil bu huyumdan

aa siz de mi kahvaltı yapmayı sevmiyosunuz yoksa beni bıraksalar kahvaltıda yemek yerim ama sağlıklı değil işte diyet bitince kendimden o konuda şüpheliyim korkmuyorum değil bu huyumdan
Yok canım kahvaltıyı yapıyorumda öğlene denk geliyo genelde. Bugün çöpe gitmesin diye dün misafirlerden kalanların birazını yedim.

sabah:
1 küçük elma
1kupa yeşil çay
2dilim kepekli ekmeğe 2dilim pastırma 1.5kk beyaz peynir 1tk ezme ile tost
6fındık 2kabuklu fıstık

şu sıralar meyve suyu sıkanımız yok bende sevmem sıkmayı o yüzden yeşil çaya vurdum kendimi zaten ödem var çoğu gitti ama veee asıl bomba haber korkarak gittim aynanın karşısına ölçtüm kendimi sanırım belimi görmeye başladım kızlar bu takımla kilo vermeye başladıktan iki hafta sonra potter arkadaşımız sorunca belimi ölçeyim demiştim ve bi baktım ki bel 78 ben şok. bütün o kiloları dondurulmuş patatesler ve cipslerle yapmıştım zaten benim eşekliğim tabi cipsi de temelli bıraktım kafam rahat ama dondurulmuş patates istemiyo değil sağlıksız diyerek geçiştiriyorum kendimi. bugün önce tartıya gittim baktım ödem baya atmışım ölçtüm 67,5 geldi 17yıldır gördüğüm enn mutlu rakam basenlerimle başım belada ama inat ediyolar

İmkanın varsa yürü canım basenler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…