- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Allah kabul etsin canım.Kızlar biz annemle yarın oruç tutcaz. Bugün akşam 11 gibi yumurta haşlaması kahvaltılık tarzı şeyler yicem sahur niyetine
Arkadaslar merhaba bugun hic giremedim cunki hic adam akilli bi gun olmadi kahvalti ara ogun hic biri duxgun olmadiinsAllah kilomu etkilemez yarin tekrar duzene devamm
Hemen yaziyim kahvalti biraz cips ara ogun yok aksam da karnibahar yrmegi yedim sonra meyvr turk kahvesi simdi de cok aciktim biraz ekmege peynir koydummmenü menü menü
Gecmis olsun canim.Günaydın kızlarr
Ben hasta oluyorum galîbadudak kenarlarım hep yara olmuş, damaklarım da acıyor
Saol canım . Kaçamakların artık bitmesi ve disiplinli olarak diyete başlamamız gerekiyor takımca. Eti form limonlu al canın çoook çekerse 2 yada 3 tane ye zaten kesiyor isteği. Yada elma mandalina doğra üstüne tarçın serpiştir ye çok etkili oluyor.Gecmis olsun canim.
Kahvaltim dünden kalanlarla oldu
2 yemek kas. Patates salatasi
Kucuk parca tuzlu kek
4-5 dolma
Dayanamadim 1 dilim etimek tatlisi yedim akşama hafif yiycem. Ya evde tatlı olunca dayanamıyorum o yüzden uzun bir kaç hafta tatlı yapmıycam
Günaydın takim kacamaklar devam ediyor bakiyorumda
Diyetten vazgecenler bosuna bizi yormasinlar Eki Görüntüle 1733450
Canım normalde regl dönemlerinde canım çok istiyo. Bir iki güne regl olucam onunda etkisi var. Bide evde olunca sabreymesi zor oluyor. Ama kaptan haklı bu 3 günlük kaçamak bana +300 olarak geri döndü. Şu saatten sonra toparlanıyorumSaol canım . Kaçamakların artık bitmesi ve disiplinli olarak diyete başlamamız gerekiyor takımca. Eti form limonlu al canın çoook çekerse 2 yada 3 tane ye zaten kesiyor isteği. Yada elma mandalina doğra üstüne tarçın serpiştir ye çok etkili oluyor
düzensiz olmuş cips de kötü olmuş evet de yaz işte böyle sonra benim gibi olursun bak buraya yazmayınca hepten gidiyoHemen yaziyim kahvalti biraz cips ara ogun yok aksam da karnibahar yrmegi yedim sonra meyvr turk kahvesi simdi de cok aciktim biraz ekmege peynir koydumm
Gecmis olsun canim.
Kahvaltim dünden kalanlarla oldu
2 yemek kas. Patates salatasi
Kucuk parca tuzlu kek
4-5 dolma
Dayanamadim 1 dilim etimek tatlisi yedim akşama hafif yiycem. Ya evde tatlı olunca dayanamıyorum o yüzden uzun bir kaç hafta tatlı yapmıycam
Yok canım kahvaltıyı yapıyorumda öğlene denk geliyo genelde. Bugün çöpe gitmesin diye dün misafirlerden kalanların birazını yedim.aa siz de mi kahvaltı yapmayı sevmiyosunuz yoksa beni bıraksalar kahvaltıda yemek yerim ama sağlıklı değil iştediyet bitince kendimden o konuda şüpheliyim korkmuyorum değil bu huyumdan
İmkanın varsa yürü canım basenler içinsabah:
1 küçük elma
1kupa yeşil çay
2dilim kepekli ekmeğe 2dilim pastırma 1.5kk beyaz peynir 1tk ezme ile tost
6fındık 2kabuklu fıstık
şu sıralar meyve suyu sıkanımız yokbende sevmem sıkmayı o yüzden yeşil çaya vurdum kendimi zaten ödem var çoğu gitti ama veee asıl bomba haber korkarak gittim aynanın karşısına ölçtüm kendimi sanırım belimi görmeye başladım kızlar bu takımla kilo vermeye başladıktan iki hafta sonra potter arkadaşımız sorunca belimi ölçeyim demiştim ve bi baktım ki bel 78 ben şok. bütün o kiloları dondurulmuş patatesler ve cipslerle yapmıştım zaten benim eşekliğim tabi cipsi de temelli bıraktım kafam rahat ama dondurulmuş patates istemiyo değil sağlıksız diyerek geçiştiriyorum kendimi. bugün önce tartıya gittim baktım ödem baya atmışım ölçtüm 67,5 geldi 17yıldır gördüğüm enn mutlu rakam basenlerimle başım belada ama inat ediyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?