- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Allah kabul etsin canimSaol canım . Kaçamakların artık bitmesi ve disiplinli olarak diyete başlamamız gerekiyor takımca. Eti form limonlu al canın çoook çekerse 2 yada 3 tane ye zaten kesiyor isteği. Yada elma mandalina doğra üstüne tarçın serpiştir ye çok etkili oluyor.
Benim dün sabah itibariyle bitti kaptan. Bugünde oruçluyum akşamda çorba, köfte, brokoli- brüksel lahana salatası yicem
Ooo yurudum 45dk@erigim oh keyifler keyifler :) bende yataktan çıkamadım henüz :)
Ya emekler bpsa gitti@erigim haklisin yılbaşından sonra eryesi günde misafir gelince toparlayamadım. Sonuca az kalmışken pes etmek istemiyorum. Kaçamak yok artık kaptan
Canım normalde regl dönemlerinde canım çok istiyo. Bir iki güne regl olucam onunda etkisi var. Bide evde olunca sabreymesi zor oluyor. Ama kaptan haklı bu 3 günlük kaçamak bana +300 olarak geri döndü. Şu saatten sonra toparlanıyorum
miden cop kutusundan daha mi kotu oraya attin canimYok canım kahvaltıyı yapıyorumda öğlene denk geliyo genelde. Bugün çöpe gitmesin diye dün misafirlerden kalanların birazını yedim.
Olmadan erimez basen tatlim bak belindeki degisimesabah:
1 küçük elma
1kupa yeşil çay
2dilim kepekli ekmeğe 2dilim pastırma 1.5kk beyaz peynir 1tk ezme ile tost
6fındık 2kabuklu fıstık
şu sıralar meyve suyu sıkanımız yokbende sevmem sıkmayı o yüzden yeşil çaya vurdum kendimi zaten ödem var çoğu gitti ama veee asıl bomba haber korkarak gittim aynanın karşısına ölçtüm kendimi sanırım belimi görmeye başladım kızlar bu takımla kilo vermeye başladıktan iki hafta sonra potter arkadaşımız sorunca belimi ölçeyim demiştim ve bi baktım ki bel 78 ben şok. bütün o kiloları dondurulmuş patatesler ve cipslerle yapmıştım zaten benim eşekliğim tabi cipsi de temelli bıraktım kafam rahat ama dondurulmuş patates istemiyo değil sağlıksız diyerek geçiştiriyorum kendimi. bugün önce tartıya gittim baktım ödem baya atmışım ölçtüm 67,5 geldi 17yıldır gördüğüm enn mutlu rakam basenlerimle başım belada ama inat ediyolar
vaktim oldukça iniyorum zaten de yürüyüş bana kilo verdirmiyor ne hikmetse sadece basenlerime etki ediyorlar sınav haftasından sonra bol bol inerim koşu bandınaYuruyu
Olmadan erimez basen tatlim bak belindeki degisime
Allah kabul etsin canim
Ooo yurudum 45dk
Ya emekler bpsa gitti
miden cop kutusundan daha mi kotu oraya attin canim
selam kızlar dün iş yoğunluğu yüzünden mesaj yazamadım doğru düzgün yemekte yemeye vaktim olmadı bu sabah yarım simit ve şekersiz çay içtim öğlen bi kase çorba ve yeşillik salatası yedim arkasından yine şekersiz çay ile devam ediyorum
Allah kabul etsin canim
Ooo yurudum 45dk
Ya emekler bpsa gitti
miden cop kutusundan daha mi kotu oraya attin canim
selam kızlar dün iş yoğunluğu yüzünden mesaj yazamadım doğru düzgün yemekte yemeye vaktim olmadı bu sabah yarım simit ve şekersiz çay içtim öğlen bi kase çorba ve yeşillik salatası yedim arkasından yine şekersiz çay ile devam ediyorum
peynir ve pastırma fındıktan başka sevdiğim birşey olmayınca kahvaltılık insan sevemiyo geri kalanı zaten poğaça pizza börek onların yerine de yemek yesem daha iyidir heraldeKızla kahvaltı nasıl sevilmez ki ya. Ben her öğün kahvaltı yapabilirim :) hele ki bi de arkadaşlar falan varsa mis gibi uzun kahvaltı sofrası keyifleri :)
Aynen ya yilbasi bizr kaloriye patlati evde birsuru abir cubur kaldidüzensiz olmuş cips de kötü olmuş evet de yaz işte böyle sonra benim gibi olursun bak buraya yazmayınca hepten gidiyo
Gecmis olsun canim dikkat et neyin var?Selam kixlar. Ben biraz hastayim o yuzden bu hafta pek aktif olamayabilirm. Ama diyete drvam
Hadi bakalimvaktim oldukça iniyorum zaten de yürüyüş bana kilo verdirmiyor ne hikmetse sadece basenlerime etki ediyorlar sınav haftasından sonra bol bol inerim koşu bandına
Afiyet olsun tatlimselam kızlar dün iş yoğunluğu yüzünden mesaj yazamadım doğru düzgün yemekte yemeye vaktim olmadı bu sabah yarım simit ve şekersiz çay içtim öğlen bi kase çorba ve yeşillik salatası yedim arkasından yine şekersiz çay ile devam ediyorum
Aynen bende cok severimKızla kahvaltı nasıl sevilmez ki ya. Ben her öğün kahvaltı yapabilirim :) hele ki bi de arkadaşlar falan varsa mis gibi uzun kahvaltı sofrası keyifleri :)
Merhabaaaa sabahki sinav gorevimden snta okuldaki kursundayim kar yagmaya devam ediyo cok guzel bi goruntu var ins yollrda skinti olmz
Selam kixlar. Ben biraz hastayim o yuzden bu hafta pek aktif olamayabilirm. Ama diyete drvam
malesef elifim duymadim valls ne ise yariyormusSize bisey danscam goji berry i arastrdmda biraz faydalari ve zararlarini..hakknda bilgsi olan varmi???
kimse görmeden at hemen at görünce kızıyolar bir kenara toplayın o zaman bir yerde dursun hepsi diyosun sen niye karışıyosun oluyo sonra hiç halden anlamıyolar -.- bende atıyorum kızıyolarAynen ya yilbasi bizr kaloriye patlati evde birsuru abir cubur kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?