Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah kabul etsin canim
@erigim oh keyifler keyifler :) bende yataktan çıkamadım henüz :)
Ooo yurudum 45dk
Ya emekler bpsa gitti
Yok canım kahvaltıyı yapıyorumda öğlene denk geliyo genelde. Bugün çöpe gitmesin diye dün misafirlerden kalanların birazını yedim.
miden cop kutusundan daha mi kotu oraya attin canim

Yuruyu
Olmadan erimez basen tatlim bak belindeki degisime

Yuruyu

Olmadan erimez basen tatlim bak belindeki degisime
vaktim oldukça iniyorum zaten de yürüyüş bana kilo verdirmiyor ne hikmetse sadece basenlerime etki ediyorlar sınav haftasından sonra bol bol inerim koşu bandına

selam kızlar dün iş yoğunluğu yüzünden mesaj yazamadım doğru düzgün yemekte yemeye vaktim olmadı bu sabah yarım simit ve şekersiz çay içtim öğlen bi kase çorba ve yeşillik salatası yedim arkasından yine şekersiz çay ile devam ediyorum

Allah kabul etsin canim

Ooo yurudum 45dk

Ya emekler bpsa gitti

Saol canımcım

Güzel gidiyorsun canım

Allah kabul etsin canim

Ooo yurudum 45dk

Ya emekler bpsa gitti

Kızla kahvaltı nasıl sevilmez ki ya. Ben her öğün kahvaltı yapabilirim :) hele ki bi de arkadaşlar falan varsa mis gibi uzun kahvaltı sofrası keyifleri :)
peynir ve pastırma fındıktan başka sevdiğim birşey olmayınca kahvaltılık insan sevemiyo geri kalanı zaten poğaça pizza börek onların yerine de yemek yesem daha iyidir heralde

Merhabaaaa sabahki sinav gorevimden snta okuldaki kursundayim kar yagmaya devam ediyo cok guzel bi goruntu var ins yollrda skinti olmz

Selam kixlar. Ben biraz hastayim o yuzden bu hafta pek aktif olamayabilirm. Ama diyete drvam

Size bisey danscam goji berry i arastrdmda biraz faydalari ve zararlarini..hakknda bilgsi olan varmi???

vaktim oldukça iniyorum zaten de yürüyüş bana kilo verdirmiyor ne hikmetse sadece basenlerime etki ediyorlar sınav haftasından sonra bol bol inerim koşu bandına
Hadi bakalim
Afiyet olsun tatlim
Kızla kahvaltı nasıl sevilmez ki ya. Ben her öğün kahvaltı yapabilirim :) hele ki bi de arkadaşlar falan varsa mis gibi uzun kahvaltı sofrası keyifleri :)
Aynen bende cok severim
Merhabaaaa sabahki sinav gorevimden snta okuldaki kursundayim kar yagmaya devam ediyo cok guzel bi goruntu var ins yollrda skinti olmz

Selam kixlar. Ben biraz hastayim o yuzden bu hafta pek aktif olamayabilirm. Ama diyete drvam

Size bisey danscam goji berry i arastrdmda biraz faydalari ve zararlarini..hakknda bilgsi olan varmi???
malesef elifim duymadim valls ne ise yariyormus

Merhaba kızlar napıyorsunuz ben evime geldim sonunda ama ev felaket durumda temizlik yapacam. Eşim hala annesinin evinde gelen gidenleri taşıyor ama ev cenaze evi değil düğün evi gibi gelen kahkaha atıyor yemek yemeye eğlenmeye gelmiş gibi anlamadım hiç olayları.Belim kopuyor ama iyi haber diyeti hiç bozmadım cebimde elma badem falan hiç bırakmadım dün sadece misafirlerle azıcık yağsız tuzsun patlamış mısır yedim.

sabah:
1 peynirli pastırmalı tost/kepekli ekmekle
6fındık 2kabuklu fıstık
1kupa yeşil çay

ara:
sütlü çikolata kaplı 3fıstık/2si antep fıstığıydı sanki
yarım parmak kadar lokumumsu sucuğumsu bişe

öğle:
4küçük köfte (tavada sanırım yağ eklenmemiş)
2dilim kebap ekmeği
soğan piyazı
1bardak ayran
2-3yk mantar sote
1kaseden az ıspanaklı yoğurtlu çorba
1yk kısır/bir kez daha midemi berbat ettiği kanıtlandı

annemden ilk defa bu kadar sağlıklı bir menü şaşırdım tebrik ettim kadını

Aynen ya yilbasi bizr kaloriye patlati evde birsuru abir cubur kaldi
kimse görmeden at hemen at görünce kızıyolar bir kenara toplayın o zaman bir yerde dursun hepsi diyosun sen niye karışıyosun oluyo sonra hiç halden anlamıyolar -.- bende atıyorum kızıyolar

teşekkür ediyorum @erigim bu akşamki yemeğim kömürde pişmiş tavuk yarım lavaş ve salata eşliğinde bi bardak kola içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…