- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
teşekkür ediyorum @erigim bu akşamki yemeğim kömürde pişmiş tavuk yarım lavaş ve salata eşliğinde bi bardak kola içtim
evet ama be bileyim ya eşim koymuş bardağa düşünmedim bile zaten çok açtım az yedim bi bardak içtim ama içtim yani artıkKola yerine ayran veya soda olsaydı keşke canım kolanın şeker oranı çok fazla
Aynen valla yakimse görmeden at hemen at görünce kızıyolar bir kenara toplayın o zaman bir yerde dursun hepsi diyosun sen niye karışıyosun oluyo sonra hiç halden anlamıyolar -.- bende atıyorum kızıyolar
Canim bozmamana sevindimMerhaba kızlar napıyorsunuz ben evime geldim sonunda ama ev felaket durumda temizlik yapacam. Eşim hala annesinin evinde gelen gidenleri taşıyor ama ev cenaze evi değil düğün evi gibi gelen kahkaha atıyor yemek yemeye eğlenmeye gelmiş gibi anlamadım hiç olayları.Belim kopuyor ama iyi haber diyeti hiç bozmadım cebimde elma badem falan hiç bırakmadım dün sadece misafirlerle azıcık yağsız tuzsun patlamış mısır yedim.
sabah:
1 peynirli pastırmalı tost/kepekli ekmekle
6fındık 2kabuklu fıstık
1kupa yeşil çay
ara:
sütlü çikolata kaplı 3fıstık/2si antep fıstığıydı sanki
yarım parmak kadar lokumumsu sucuğumsu bişe
öğle:
4küçük köfte (tavada sanırım yağ eklenmemiş)
2dilim kebap ekmeği
soğan piyazı
1bardak ayran
2-3yk mantar sote
1kaseden az ıspanaklı yoğurtlu çorba
1yk kısır/bir kez daha midemi berbat ettiği kanıtlandı
annemden ilk defa bu kadar sağlıklı bir menü şaşırdım tebrik ettim kadını
teşekkür ediyorum @erigim bu akşamki yemeğim kömürde pişmiş tavuk yarım lavaş ve salata eşliğinde bi bardak kola içtim
Neredesin ki hala kar varİyi aksamlar kizlar buraya acayip kar yağıyor. Elektirik bir geliyor bi gidiyor. Haxır varken Aksam yemegimi paylaşıyım dedim.
2 yk. İspanak yemegi
1 kaseye yakin yogurt
Salata
Bu günü böylece kapattım şimdide bitki çayı zamanı :)
tatlim kraker ne kadarİyi aksamlar beybiler
Ara ogun 1 adet muz ve diyet kraker
Aksam yemegi de yarim tabak bulgur pilavi ve 5 adet tavuk kanat :)
İyi aksamlar beybiler
Ara ogun 1 adet muz ve diyet kraker
Aksam yemegi de yarim tabak bulgur pilavi ve 5 adet tavuk kanat :)
Mu neden onerilmiyor canimm onu duymadim hicmuz pek önerilmiyor dikkat et küçükse iyi olmuş pilav çok fazla 2yk 1dilim ekmek ediyor içindeki yağı biliyorsun zaten
evet ama be bileyim ya eşim koymuş bardağa düşünmedim bile zaten çok açtım az yedim bi bardak içtim ama içtim yani artık
Mu neden onerilmiyor canimm onu duymadim hic
Cok gecmis olsun canim insallah toparlarsin cabucakHerkese iyi aksamlar kizlar.
Bu nasil bir hastalikmis cozemedim. Perisan oldum resmen. Limon, corba ihlamur icmekten mahfoldum. Gecmiyor bir turlu..
Dogru duzgun birsey yemiyorum ama diyete de pek dikkat edemiyorum. Habire corba iciyorum.. Bu tatil burnumdan geldi, iyileseyim artik
bu hafta ikiye bilunecek kilon@erigim ben bildirim yapmadım ya bir şey olacak mı?
Calorisi yuksek bi meyve o yuzden bir butun buyuk yerine yarim yada bir yerli kucuk cnmMu neden onerilmiyor canimm onu duymadim hic
Ay valla mi yaa bilmiyordum ogrendigim iyi oldu tesekkur ederimCalorisi yuksek bi meyve o yuzden bir butun buyuk yerine yarim yada bir yerli kucuk cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?