rica ederimAy valla mi yaa bilmiyordum ogrendigim iyi oldu tesekkur ederimjudiee
demi en kotu 70 olacaktin cansu bak ben yine 75i gordum en azindan@erigim iyi tatiller,dudujan basin saolsun, @sosyoloji12 gecmis olsun bir kac sayfa okiyamadim yarin okurum....dügündeydim tüm gün ve augustosdan beri aslinda uslasmis olabilirdim hedef kiloma o kadar üzgünüm ki millet incecik cirpi gibi bacaklar ben dünkü menüm vasatdi yilbasindan kalan malum bugünde dügündeydik iste
@erigim iyi tatiller,dudujan basin saolsun, @sosyoloji12 gecmis olsun bir kac sayfa okiyamadim yarin okurum....dügündeydim tüm gün ve augustosdan beri aslinda uslasmis olabilirdim hedef kiloma o kadar üzgünüm ki millet incecik cirpi gibi bacaklar ben dünkü menüm vasatdi yilbasindan kalan malum bugünde dügündeydik iste
Günaydın :)Günaydın kızlarrr
Ne güzel yürüme imkanın var.1mile leslie express ustune yarim saatte yurudum
Aslinda pek olmuyor evde leslie yapiyorum aslinda.tatildeyiz boluda yarin donuyorum karda yurumek zor ama fazla enerji harcarValla benimde çok parlak degildi ama dün akşamdan itibaren toparladım canım. Sende toparlarsın :)
Günaydın :)
Ne güzel yürüme imkanın var.
Sana bu meyve sulari kilo yapiuor ayrica vitamin al malum vitinden cok sekeri oluyor suyun illa meyve yemek istiyorsan sutunu sikmaGöz kapağımı bile Yarım açabiliyorum ve sınavlarım başlıyo dönem ödevlerimi de yapmadımsoğuk algınlığına çare bileniniz var mı çok kötüyüm ya regl olmam gerekiyodu bugün ağrıyodu kaç gündür ama hissedemiyorum ağrı belirti
Sabah
1bardak Portakal suyu çok şekerli su gibiydi ya midem daha bi hoş oldu
4te fındık yağlı ya midemi bulandırıyo gibi hissediyorum sürekli
Ruzgar canim elifin oglu henuz hic dis cikarmadi galibaSelammmmm naslsnz yine bi sinav gotevndeym su an aradaym ne var ne yok @erigim ben sana kuzisin dislerni sormstmyakiz ben seni karstrdm galiba takimda biri vardiya henuz hic disimiz cikmdi demsti seni o sanmisim
Ben meyve sevmem ki mecburiyetten içiyorum iki gün içmedim yine hastayım zaten kış geldiğinden beri çok zor zayıflıyorum meyve suları yüzündenSana bu meyve sulari kilo yapiuor ayrica vitamin al malum vitinden cok sekeri oluyor suyun illa meyve yemek istiyorsan sutunu sikma
Elinde bonibon koşturRuzgar canim elifin oglu henuz hic dis cikarmadi galiba
Kuzi yavas yavas adim atiyor ama korkup oturuyor acaba napsam ki cesaretlendirmek icin
Ben de leslie yapmak istiyorum ama hareketler gebeliği engellermiki ? Bir yerde spor yaparken düşük yapan birini okumuştum.Aslinda pek olmuyor evde leslie yapiyorum aslinda.tatildeyiz boluda yarin donuyorum karda yurumek zor ama fazla enerji harcar
Elinde bonibon koşturben anne sütü içerdim zorla bıraktırdılar Yaş olmuş 2.5 diğer sütleri de içmezdim sevmiyorum diye sütün dibine bonibon koyar içersen bonibon çıkcak ordan der kandırırlardı sende elinde bonibonla yürüt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?