Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahvaltım
2 yumurtayla kabaklı omlet
3-4 zeytin
Biraz peynir
Dereotu maydanoz
Şekersiz çay

Aralarda
Cennet meyvesi
Yatım kivi
Bitki çayı

Akşam
Ispanaklı yumurta
3 kaşık yoğurt
Salata

Cennet meyvesinin kalorisi ve karbonhidrat değeri çok fazlaymış. Dikkatli yemek lazım

Kızlar selam vücudumdaki fazla ödemi göğüslerimden hissedebiliyorum bide hergün artı eksi 2 kilo oynamaz heralde.
Evdede hiç limon falan kalmamıştı annem aldı bugün şimdi maydanoz kürü yaptım içiyorum

Hep ayni yerde tartil canim. Yer degistirince oynuyo sonuc.

tatlim ol derse oluyor gwbelik ihtinali ile iki yil kendimi nasil sinirladim inanamazsin eee gelen giden yok dedim hafif hafifte regl baslamisti .kaynimin dugununde kinasinda bi horon oynadim hic oturmadim koca koca karpuzlari 5kata cikardim regl oluyorum diye meger hamileymisim

Ben meyve sevmem ki mecburiyetten içiyorum iki gün içmedim yine hastayım zaten kış geldiğinden beri çok zor zayıflıyorum meyve suları yüzünden
Meyve suyu yerine vitamin kullan canim guzel vitaminler var meyve suyu seni bosuna sisiriyor bi tabletteki vitamini almak icin bi suru meyve su icmen gerek ve su olarak aldigin ucin vucut enerji harcamadan atiyor disari katilari parcalamak icin emerji harcar sivilari degil bu yuzden meyve sulari sekerli ucecekler direk kalori
ondaki inat kimsede yok yemez ya bende buyuk konustum emerse uce kadar izin var dedim ama acaba tovbe mi etsem

Hahay cok biliyo onlar
Canim alistirma bardagina gec kendisi secsin bardagini mesela biberonun ucunu kes biberon bir yastan sonra cok zararli emzikte oyle biberon curugu diye arat gorursun
stres yapma odemdir bi iki gun proteini artir vucudundaki odemi ceksin

Selam Kizlar ne var ne yok? İstanbul da kar devam ediyor. Evde kokucam vallahi 1 haftadir disari cikmadim @erigim ohh iyi gezmeler tadini cikar tatlim. sterlicya6 tatlim ayferin dediği gibi çokta kasmamak lazim. Bende hem diyet yaptim, hem spor yaptim, hem maydanoz kuru yaptim, hem yeşil cay içtim. Ama bunların hepsini adete 10 gün kala birakip adetin ilk günü yine basladim. Nasipte varsa oluyor canimm.

Kizlar inanamiyorum ya icerde pogaca ve kek yapiyorlar ben gun boyu arada spor yapacsgim diye ugrasiyorum ablam annem icerde borek acsin annemde diyetteydi sozde geldik geleli diyet kalmadi verdigi iki kiloyuda aldi kesin

Tabi senin dusme riskin var dimi esinle ciksan canim
Cok guzel keyf cikti valla delisin sen diyorlar ama cokta tin karda kista yurudum sabah kalkip telefondan leslie yaptim bu döt eriyecek gobegim baya baya gitti :)

Boşver canim sen onlari maasaallah 3 haftadir super gidiyorsun
Kizlar inanamiyorum ya icerde pogaca ve kek yapiyorlar ben gun boyu arada spor yapacsgim diye ugrasiyorum ablam annem icerde borek acsin annemde diyetteydi sozde geldik geleli diyet kalmadi verdigi iki kiloyuda aldi kesin

Bu sabah cikacaktik aslinda ama biraz kirginlik var uzerimde çok soğuk diye Esim hasta olurum diye cikmayalim dedi. Ama aksama ablamlarla annemlere gidicwm. Mecburen caddeye kadar cikicam ara sokaklara girilmiyor bizim burada.
Tabi senin dusme riskin var dimi esinle ciksan canim
Cok guzel keyf cikti valla delisin sen diyorlar ama cokta tin karda kista yurudum sabah kalkip telefondan leslie yaptim bu döt eriyecek gobegim baya baya gitti :)

Boşver canim sen onlari maasaallah 3 haftadir super gidiyorsun
Dimi dimi
Bu sabah cikacaktik aslinda ama biraz kirginlik var uzerimde çok soğuk diye Esim hasta olurum diye cikmayalim dedi. Ama aksama ablamlarla annemlere gidicwm. Mecburen caddeye kadar cikicam ara sokaklara girilmiyor bizim burada.
dikkatli bas canim su cinsiyetide bi ogrenseydik

Haklisiniz nasipde varsa oluyor. Gebelik sureside uzadikca insan daha bi korumaci oluyor ister istemez :)

Canim alistirma bardagina gec kendisi secsin bardagini mesela biberonun ucunu kes biberon bir yastan sonra cok zararli emzikte oyle biberon curugu diye arat gorursun
Çürük başladızaten. Emziği gece alıtodu sadece uykuya dalarken. Onu bıraktırdım 2 hafta önce. Şu biberon işini çözemedim. Alıştırma bardagıyla deniyim. Dişi çürüdükce üzülüyorum.

Bu ortalarda olmayanlar bi kilo alip gelin bakin ben size ne yapiyorum

Sen uyarmasan bende 1 kilo alırdım belki bazen dışardan birinin uyarması çok etkili oluyor.

@erigim canim suluk olarak kullanilanlarimi diyosun iki cesit var hangisini kullanmaliyim

Bundan bende var ucu normal kaucuk emzik eskiden su içmesi için kullanıyoduk şimdi bardaktan içiyor allaha sükür. Ama süte gelince biberondan yatarak içiyor .

Bide ucu sert pilastik olanlar var

Son düzenleme:
Aman deyim ilerisi cok daha kotu olabiliyor
swrt olanla basla sonra pipetli bardaklara gecersin

Sagol canim yardim icin. Bu hafta halledeyim biberon isini.

Canımm maydanoz kürü yaptıktan sonra 2 defa lavaboya çıktım. Günde 2 bardak yapsam bi sıkıntı olur mu acaba @erigim bide ben hep kilo alcam diye çok korkuyorum bunu aşmam lazım azcık ödemde strese giriyorum motivasyonum düşüyor ben böyle değildim nasıl aşabilirim. Bide kışın kilo verme daha yavaş oluyor ya onunda etkisi galiba. Yazın uZun günlerde daha geç yatıyordum yürüyüş yapıyordum evde hiç durmuyordum ama şimdi ev uyku modundayım

kimyager1508 tatlım bende pijama terlik tv bide uyku modundayım neyseki yarın çıkıyorum bu modda uzun süre durunca depresyona giriyorum ya. Ben süslenip süslenip gezmeliyim ama kışın soğukta heleki karda nefret ediyorum dışarı çıkmaktan

Hamile misin canım? Ben de pilatese giderken hamile kalmıştım beş haftalık olana kadar pilates yaptım, sonra düşük tehlikesi oldu ama ondan değil diye düşünüyorum benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, sorun bende sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…