- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Hep ayni yerde tartil canim. Yer degistirince oynuyo sonuc.Kızlar selam vücudumdaki fazla ödemi göğüslerimden hissedebiliyorum bide hergün artı eksi 2 kilo oynamaz heralde.
Evdede hiç limon falan kalmamıştı annem aldı bugün şimdi maydanoz kürü yaptım içiyorum
tatlim ol derse oluyor gwbelik ihtinali ile iki yil kendimi nasil sinirladim inanamazsin eee gelen giden yok dedim hafif hafifte regl baslamisti .kaynimin dugununde kinasinda bi horon oynadim hic oturmadim koca koca karpuzlari 5kata cikardim regl oluyorum diye meger hamileymisimBen de leslie yapmak istiyorum ama hareketler gebeliği engellermiki ? Bir yerde spor yaparken düşük yapan birini okumuştum.
İyi fikirmiş aslındabenim oğlumda 26 aylık bardakta süt içiremiyorum hep biberondan içmek istiyo. Bardak için erkenmi kızlar ?
Meyve suyu yerine vitamin kullan canim guzel vitaminler var meyve suyu seni bosuna sisiriyor bi tabletteki vitamini almak icin bi suru meyve su icmen gerek ve su olarak aldigin ucin vucut enerji harcamadan atiyor disari katilari parcalamak icin emerji harcar sivilari degil bu yuzden meyve sulari sekerli ucecekler direk kaloriBen meyve sevmem ki mecburiyetten içiyorum iki gün içmedim yine hastayım zaten kış geldiğinden beri çok zor zayıflıyorum meyve suları yüzünden
ondaki inat kimsede yok yemez ya bende buyuk konustum emerse uce kadar izin var dedim ama acaba tovbe mi etsemElinde bonibon koşturben anne sütü içerdim zorla bıraktırdılar Yaş olmuş 2.5 diğer sütleri de içmezdim sevmiyorum diye sütün dibine bonibon koyar içersen bonibon çıkcak ordan der kandırırlardı sende elinde bonibonla yürüt
Hahay cok biliyo onlarSlm kızlar, tatilin son günü diye çok mutluyum:) bizimkiler dünyaları yemeye devam ediyo bi de ben yemiyom diye kızıyorlar
Hergün sebze yemeğinden bıkmışlar, kurufasulye pilav istiyorlarmış, daha geçen hafta yaptım kuruyu, bi türlü yaranamıyoz
Kekleri az şekerli yapıyormuşum, poğaçalar az yağlı oluyormuş
Ben altmış kilonun altına düşene kadar zafiyet geçireceklermiş :)
Beni yıldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar
Pazartesi olsa da rahatlasam
Canim alistirma bardagina gec kendisi secsin bardagini mesela biberonun ucunu kes biberon bir yastan sonra cok zararli emzikte oyle biberon curugu diye arat gorursunBen de leslie yapmak istiyorum ama hareketler gebeliği engellermiki ? Bir yerde spor yaparken düşük yapan birini okumuştum.
İyi fikirmiş aslındabenim oğlumda 26 aylık bardakta süt içiremiyorum hep biberondan içmek istiyo. Bardak için erkenmi kızlar ?
stres yapma odemdir bi iki gun proteini artir vucudundaki odemi ceksinKızlar selam vücudumdaki fazla ödemi göğüslerimden hissedebiliyorum bide hergün artı eksi 2 kilo oynamaz heralde.
Evdede hiç limon falan kalmamıştı annem aldı bugün şimdi maydanoz kürü yaptım içiyorum
Tabi senin dusme riskin var dimi esinle ciksan canimSelam Kizlar ne var ne yok? İstanbul da kar devam ediyor. Evde kokucam vallahi 1 haftadir disari cikmadim@erigim ohh iyi gezmeler tadini cikar tatlim. sterlicya6 tatlim ayferin dediği gibi çokta kasmamak lazim. Bende hem diyet yaptim, hem spor yaptim, hem maydanoz kuru yaptim, hem yeşil cay içtim. Ama bunların hepsini adete 10 gün kala birakip adetin ilk günü yine basladim. Nasipte varsa oluyor canimm.
Kizlar inanamiyorum ya icerde pogaca ve kek yapiyorlarben gun boyu arada spor yapacsgim diye ugrasiyorum ablam annem icerde borek acsin annemde diyetteydi sozde geldik geleli diyet kalmadi verdigi iki kiloyuda aldi kesin
Tabi senin dusme riskin var dimi esinle ciksan canim
Cok guzel keyf cikti valla delisin sen diyorlar ama cokta tin karda kista yurudum sabah kalkip telefondan leslie yaptim bu döt eriyecek gobegim baya baya gitti :)
Dimi dimiBoşver canim sen onlari maasaallah 3 haftadir super gidiyorsun
dikkatli bas canim su cinsiyetide bi ogrenseydikBu sabah cikacaktik aslinda ama biraz kirginlik var uzerimde çok soğuk diye Esim hasta olurum diye cikmayalim dedi. Ama aksama ablamlarla annemlere gidicwm. Mecburen caddeye kadar cikicam ara sokaklara girilmiyor bizim burada.
tatlim ol derse oluyor gwbelik ihtinali ile iki yil kendimi nasil sinirladim inanamazsin eee gelen giden yok dedim hafif hafifte regl baslamisti .kaynimin dugununde kinasinda bi horon oynadim hic oturmadim koca koca karpuzlari 5kata cikardim regl oluyorum diye meger hamileymisim
sterlicya6 tatlim ayferin dediği gibi çokta kasmamak lazim. Bende hem diyet yaptim, hem spor yaptim, hem maydanoz kuru yaptim, hem yeşil cay içtim. Ama bunların hepsini adete 10 gün kala birakip adetin ilk günü yine basladim. Nasipte varsa oluyor canimm.
Çürük başladızaten. Emziği gece alıtodu sadece uykuya dalarken. Onu bıraktırdım 2 hafta önce. Şu biberon işini çözemedim. Alıştırma bardagıyla deniyim. Dişi çürüdükce üzülüyorum.Canim alistirma bardagina gec kendisi secsin bardagini mesela biberonun ucunu kes biberon bir yastan sonra cok zararli emzikte oyle biberon curugu diye arat gorursun
Bu ortalarda olmayanlar bi kilo alip gelin bakin ben size ne yapiyorum
Aman deyim ilerisi cok daha kotu olabiliyorHaklisiniz nasipde varsa oluyor. Gebelik sureside uzadikca insan daha bi korumaci oluyor ister istemez :)
Çürük başladızaten. Emziği gece alıtodu sadece uykuya dalarken. Onu bıraktırdım 2 hafta önce. Şu biberon işini çözemedim. Alıştırma bardagıyla deniyim. Dişi çürüdükce üzülüyorum.
Sen uyarmasan bende 1 kilo alırdım belkibazen dışardan birinin uyarması çok etkili oluyor.
swrt olanla basla sonra pipetli bardaklara gecersin@erigim canim suluk olarak kullanilanlarimi diyosun iki cesit var hangisini kullanmaliyim
Bundan bende var ucu normal kaucuk emzik eskiden su içmesi için kullanıyoduk şimdi bardaktan içiyor allaha sükür. Ama süte gelince biberondan yatarak içiyor .
Bide ucu sert pilastik olanlar var
Hamile misin canım? Ben de pilatese giderken hamile kalmıştım beş haftalık olana kadar pilates yaptım, sonra düşük tehlikesi oldu ama ondan değil diye düşünüyorum benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, sorun bende sanırımBen de leslie yapmak istiyorum ama hareketler gebeliği engellermiki ? Bir yerde spor yaparken düşük yapan birini okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?