Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bi bakarmısınız bu akşam bi tabak makarna yedim bol roka yoğurt ve biberiye turşusu yedim yanında şimdide elma çayı içiyorum sizce iyi mi

Allah hayırlısunı versin canım . Ben henüz değilim ama her an olabilirim

Canım iki yaş çürük için çok erken; ön dişler yedi yaşına kadar arkalar daha uzun süre ağızda kalacak, eğer erkenden çürürse çekilmesi gerekebilir ve ağız yapısında önemli sorunlar yaratır. Eğer çürük yeni başladıysa flor uygulanabilir yada küçük bir dolguyla kurtarılır, mutlaka bi diş hekimine götürün canım. Biberonu da alıştırma bardağını da tavsiye etmiyorum direk bardağa geçin, alıştırma bardağının biberondan hiçbir farkı yok, yatark içmeyi de bırakması lazım, yoksa üç dört yaşına gelmeden birçok dişinde çürüme olur

Bu günden itibaren kaldırıyım biberonu. Görmeyince kolay olur unutması. Flor u doktormu yazıcak ?

bi bakarmısınız bu akşam bi tabak makarna yedim bol roka yoğurt ve biberiye turşusu yedim yanında şimdide elma çayı içiyorum sizce iyi mi
Makarna ekmek gibi oldugundan pek iyi olmamış sanki. Sabah kahvaltısıyla dengelediysen bilemem canım :) Kaç haftadır benimde aklımda mantı var hep erteliyorum

Makarna ekmek gibi oldugundan pek iyi olmamış sanki. Sabah kahvaltısıyla dengelediysen bilemem canım :) Kaç haftadır benimde aklımda mantı var hep erteliyorum
mantı deme bana şekerim benimde canım çekiyor fena halde hemde tepsi mantısı şahane olur ama diyeti bozmamak gerek

mantı deme bana şekerim benimde canım çekiyor fena halde hemde tepsi mantısı şahane olur ama diyeti bozmamak gerek
Hop hop kizlar sanirsin gün gurubu ne mantisi 1 catal neysede fazlasinda yiyebilirsiniz böyle salatalardan konusun...iste degisik tarifler is yerine okula götürmek icin pratik tarifler vesaire bunlarla gelin

kızlar toplaşın sizlerle bişey paylaşacağım iki gün yenilebiliyormuş haftada, yoğurt kürü var bi , bi kase yoğurda birer çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçını karıştırıp yatmadan 3 saat önce tüketiliyor bu sayede metabolizma hızlanıyormuş sizce denemeli mi ?

İyi aksamlar arkadslar
Oglen yok
Aksam saat 5 de bi posriyon cigkofte 1lavas ve yesillik ile :)

Canım ben yapıyorum ama benim okudugum yerde her akşam diyodu. Pul biber yoğurt limon küründen sonra buna devam ettim.

Evet canım haftada iki gün yapılıyor çünkü hergün yapılırsa vücut alışınca etkisini kaybediyor. Ben ilk başlarda yapıyordum şimdide yapmak istiyorum ama hep unutuyorum günde yarım kiloya kadar verdiriyor ama hamilelere ve emzirenlere önerilmiyor.

ya o hap felan bulaşmak istemiyorum mis gibi akdenizde yaşıyoken bugün aklıma geldi bizim evde shadok vardı bu sene öğrendim o meyveyi baya güzel ve lifli ucuz da ondan yerim artık meyve suyu pratik diye sabah onu tercih ediyodum bide ben yutarken panik oluyorum boğazıma takılacakmış gibi kaşar peynirli tost sarma vs yerken de böyle oluyo en büyük sorun orda bikaç dakika erken kalkcaz artık ne yapalım

içsin sütü de ya ne güzel annem ara sıra diyo zaten sen kuruttun bu kanalları kardeşin sevmezdi sen içerdin felan diye

bugünkü menüm:

sabah: 2 tost 5-6 zeytin

ögle: 1 kücük dilim kek 2 sekersiz kahve

aksam: 2 tavuk but.

spor daha yapmadim yaparsam yazarim evde abur cubur yok almiyorumda ondan o tehlike ortadan kalkti diyebilirim ayca kayanin eski videolarini bulrsam paylasacagim daha cok zayiflama piskolojisini anlatmisti....67 lere kadar indigimi hatirliyorum

sabah: öğlen ve öğleden sonraya kadar ara ara yiyebildim
1dilim kepekli peynirli ekmek
1bardak portakal suyu @erigim ben yanlış portakalı sıkmışım meğer ondan öyle olmuş benim her sabah içtiğim minola felan bu washington portakalı mı neymiş ölümcül tatlı
4fındık

öğle:
tavada 3minik olan tavuk butlarından derisiz/ 1normal but anca eder
1kase ıspanaklı yoğurtlu çorba
1.5dilim kepekli ekmek
3yk barbunya

aralarda da shadok ve biriki dilim portakal yedim
2tane de boğaz pastili şeker yerine geçiyordur sanırım

şimdi 100cal kadar kestane yicem

ateş olmuş 39.3 benim regl olmam gerek belime bi ağrı vuruyo ateş tavan yapınca ama hala bi belirti yok
üç saat felan uyuyabiliyorum en fazla ateşim çıkıyo gece uzun benim için birsürü ödev var onlara bakarım artık

Iyi akşamlar kızlar, bu aralar pek yorum yazamıyorum ama takip ediyorum sizi. Bugün eski kıyafetlerimi denedim yarın okulda giyerim diye ama çok çirkin oldular ve ben çok üzüldüm. Nasıl yaptım kendime bunu dedim. Baya hirslandim, artık daha çok dikkat edeceğim. Bir de ikinci çocuk düşüncem var yakın zaman için ama bu kilo ile olmaz .70 e düşmem lazım en az. ve ben bunu başaracağım sizinle

karataycııı sabah kötü başlamışsın kötü şeyler yemişsin

karataycııı sabah kötü başlamışsın kötü şeyler yemişsin
stop stop aciklama yapmistim karataydan bir müddet uzak duruyorum diye kilo durmasi olana kadar yazmistim sanirsam durursa karataya baslar bir level atlamis olurum yoksa bir karatayci ve ekmek karatay teyze carpar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…