Allah hayırlısunı versin canım . Ben henüz değilim ama her an olabilirimHamile misin canım? Ben de pilatese giderken hamile kalmıştım beş haftalık olana kadar pilates yaptım, sonra düşük tehlikesi oldu ama ondan değil diye düşünüyorum benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, sorun bende sanırım
Canım iki yaş çürük için çok erken; ön dişler yedi yaşına kadar arkalar daha uzun süre ağızda kalacak, eğer erkenden çürürse çekilmesi gerekebilir ve ağız yapısında önemli sorunlar yaratır. Eğer çürük yeni başladıysa flor uygulanabilir yada küçük bir dolguyla kurtarılır, mutlaka bi diş hekimine götürün canım. Biberonu da alıştırma bardağını da tavsiye etmiyorum direk bardağa geçin, alıştırma bardağının biberondan hiçbir farkı yok, yatark içmeyi de bırakması lazım, yoksa üç dört yaşına gelmeden birçok dişinde çürüme olurHaklisiniz nasipde varsa oluyor. Gebelik sureside uzadikca insan daha bi korumaci oluyor ister istemez :)
Çürük başladızaten. Emziği gece alıtodu sadece uykuya dalarken. Onu bıraktırdım 2 hafta önce. Şu biberon işini çözemedim. Alıştırma bardagıyla deniyim. Dişi çürüdükce üzülüyorum.
Sen uyarmasan bende 1 kilo alırdım belkibazen dışardan birinin uyarması çok etkili oluyor.
Bu günden itibaren kaldırıyım biberonu. Görmeyince kolay olur unutması. Flor u doktormu yazıcak ?Canım iki yaş çürük için çok erken; ön dişler yedi yaşına kadar arkalar daha uzun süre ağızda kalacak, eğer erkenden çürürse çekilmesi gerekebilir ve ağız yapısında önemli sorunlar yaratır. Eğer çürük yeni başladıysa flor uygulanabilir yada küçük bir dolguyla kurtarılır, mutlaka bi diş hekimine götürün canım. Biberonu da alıştırma bardağını da tavsiye etmiyorum direk bardağa geçin, alıştırma bardağının biberondan hiçbir farkı yok, yatark içmeyi de bırakması lazım, yoksa üç dört yaşına gelmeden birçok dişinde çürüme olur
Makarna ekmek gibi oldugundan pek iyi olmamış sanki. Sabah kahvaltısıyla dengelediysen bilemem canım :) Kaç haftadır benimde aklımda mantı var hep erteliyorumbi bakarmısınız bu akşam bi tabak makarna yedim bol roka yoğurt ve biberiye turşusu yedim yanında şimdide elma çayı içiyorum sizce iyi mi
mantı deme bana şekerim benimde canım çekiyor fena halde hemde tepsi mantısı şahane olur ama diyeti bozmamak gerekMakarna ekmek gibi oldugundan pek iyi olmamış sanki. Sabah kahvaltısıyla dengelediysen bilemem canım :) Kaç haftadır benimde aklımda mantı var hep erteliyorum
Hop hop kizlarmantı deme bana şekerim benimde canım çekiyor fena halde hemde tepsi mantısı şahane olur ama diyeti bozmamak gerek
Canım ben yapıyorum ama benim okudugum yerde her akşam diyodu. Pul biber yoğurt limon küründen sonra buna devam ettim.kızlar toplaşın sizlerle bişey paylaşacağım iki gün yenilebiliyormuş haftada, yoğurt kürü var bi , bi kase yoğurda birer çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçını karıştırıp yatmadan 3 saat önce tüketiliyor bu sayede metabolizma hızlanıyormuş sizce denemeli mi ?
Yok canım floru diş hekimi sürecek dişine, 6 ayda bir yapılabilirBu günden itibaren kaldırıyım biberonu. Görmeyince kolay olur unutması. Flor u doktormu yazıcak ?
kızlar toplaşın sizlerle bişey paylaşacağım iki gün yenilebiliyormuş haftada, yoğurt kürü var bi , bi kase yoğurda birer çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçını karıştırıp yatmadan 3 saat önce tüketiliyor bu sayede metabolizma hızlanıyormuş sizce denemeli mi ?
Meyve suyu yerine vitamin kullan canim guzel vitaminler var meyve suyu seni bosuna sisiriyor bi tabletteki vitamini almak icin bi suru meyve su icmen gerek ve su olarak aldigin ucin vucut enerji harcamadan atiyor disari katilari parcalamak icin emerji harcar sivilari degil bu yuzden meyve sulari sekerli ucecekler direk kalori
ondaki inat kimsede yok yemez ya bende buyuk konustum emerse uce kadar izin var dedim ama acaba tovbe mi etsem
Hahay cok biliyo onlar
Canim alistirma bardagina gec kendisi secsin bardagini mesela biberonun ucunu kes biberon bir yastan sonra cok zararli emzikte oyle biberon curugu diye arat gorursun
stres yapma odemdir bi iki gun proteini artir vucudundaki odemi ceksin
bugünkü menüm:
sabah: 2 tost5-6 zeytin
ögle: 1 kücük dilim kek 2 sekersiz kahve
aksam: 2 tavuk but.
spor daha yapmadim yaparsam yazarimevde abur cubur yok almiyorumda ondan o tehlike ortadan kalkti diyebilirim ayca kayanin eski videolarini bulrsam paylasacagim daha cok zayiflama piskolojisini anlatmisti....67 lere kadar indigimi hatirliyorum
stop stop aciklama yapmistim karataydan bir müddet uzak duruyorum diyekarataycııı sabah kötü başlamışsın kötü şeyler yemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?