Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim benim seni bu hafta 57ile mezun edecegim ben simdi otur ve dusun basari hikayeni yaz Motive olsun sana bak analizde birinci siradasin @sosyoloji12 sende canim
Bi olunca dikis tutmuyor benimde oyle oldu
bi bakarmısınız bu akşam bi tabak makarna yedim bol roka yoğurt ve biberiye turşusu yedim yanında şimdide elma çayı içiyorum sizce iyi mi
Bi tabak cok olmus spor sart

Daha once denemistim ama sinuc aldim mi hatirlamiyorum
İyi aksamlar arkadslar
Oglen yok
Aksam saat 5 de bi posriyon cigkofte 1lavas ve yesillik ile :)
Afiyet olsun
KARNE NOTU

Açıklama:

• Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 426.etap bitiş kilosudur. (10. Takım 426. etapta açılmıştır.)
  • DÖNEM SONU sütunu; 446. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
  • Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.

Notlar:

• masalimsii: 427. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
  • sosyoloji12: 438. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
  • Kimyager1508: 428. etap yarışma kayıt ve 435. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
  • eriğim: 426. etap başlangıç (441. etapta tartı değişimi kaynaklı 1,4 kilo fazlalık eklenmiştir) ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
  • Potterhead: 430. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
  • elfkkk: 433. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
  • ruzgar_02: 436. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
  • kraliceElsa: 443. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
  • hira1994: 445. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
  • cansutr: 427. etap izinden dönüş ve 442. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • Puffer: 444. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
  • dudujan: 429. etap izinden dönüş ve 445. etap bitiş kilosu alındı
Merhaba 10. takımcım,
426-446 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-34#post-44430604
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Ellerine saglik baharim

Kek tost cansu etap raorunda sonlardasin solladim seni sen hala ye boyle
Gecmis olsun canim bu msuyu icin kac portakal siktin mesela
Katilimini artirman lazim canim motivede artar
carpar tabi sen karatayi surekli bozdugun icin verim alamadin[/QUOTE]

Aksam arkadasimdaydim vifi de yoktu giremedim yemekten sonra 4 adet mini kurabiye tuzlu yaninda nescafe ve 6 adet cips spor olarakda actik muzigi danss ettik :))

nescafede seker varmiydi ? kacamak olmus birdaha sade nescafede birakmaya calis yada sadece 1 kurabiye tüketmeye calis yoksa fazla stress yapma.

[/QUOTE]

aaa bak şimdi motive oldum :) inşallah canım ödemleri atıp bu hafta 57 ile mezun olurum.

reglime tam 10 gün var ama benim göğüsler çok kötü ağrıyor şişti, vücudumdaki ödemi ordan bile anlayabiliyorum . neyse ki maydanoz kürü var göğüslerime etki etmese bile faydaları çok her akşam yapmalıyımm :)

canım bence senin asıl problemin düzenli yeme alışkanlığı edinememiş olman. zayıflamak için en önemli şey diyet psikolojisinden çıkmak ve yemek yeme alışkanlıklarını sağlıklı ve düzenli hale getirmek. arada elbette kaçamaklar olur ama o istediğin kiloya vardıktan sonra ve çok nadir arkadaş toplantıları gibi şeylerde. bence bi diyete bağlı kalmadan kendi düzenini kendin kur ve daha fazla kendine zarar verme. hedefe ulaşmak çok zor değil.

Günaydın :))

cansutr o fotograftaki senmisin eger sensen diyetlik durumun hiç kalmamış gibi canım tebrik ederim

Dünkü menümü yazmayı unutmuşum
Sabah geç kahvaltı; 3 kaşık melemen, 1 yumurta, 2 kk peynir, 6 zeytin, 1 çk pekmez, 1 çk reçel, 2 dlm ekmek
Ara; 1 portakal , yarım paket çubuk kraker
Akşam; 1 kase tarhana çorba, 2 parça biftek ızgara, 4 kaşık kadar fırında pişmiş kabak ve patlıcan
Ara 1 porsiyon karışık meyve, 1 sb yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…