judiee gecmis olsun tatlim.
Canim benim seni bu hafta 57ile mezun edecegim ben simdi otur ve dusun basari hikayeni yaz Motive olsun sana bak analizde birinci siradasin @sosyoloji12 sende canimCanımm maydanoz kürü yaptıktan sonra 2 defa lavaboya çıktım. Günde 2 bardak yapsam bi sıkıntı olur mu acaba @erigim bide ben hep kilo alcam diye çok korkuyorum bunu aşmam lazım azcık ödemde strese giriyorum motivasyonum düşüyor ben böyle değildim nasıl aşabilirim. Bide kışın kilo verme daha yavaş oluyor ya onunda etkisi galiba. Yazın uZun günlerde daha geç yatıyordum yürüyüş yapıyordum evde hiç durmuyordum ama şimdi ev uyku modundayım
Bi olunca dikis tutmuyor benimde oyle olduHamile misin canım? Ben de pilatese giderken hamile kalmıştım beş haftalık olana kadar pilates yaptım, sonra düşük tehlikesi oldu ama ondan değil diye düşünüyorum benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, sorun bende sanırım
Bi tabak cok olmus spor sartbi bakarmısınız bu akşam bi tabak makarna yedim bol roka yoğurt ve biberiye turşusu yedim yanında şimdide elma çayı içiyorum sizce iyi mi
Canım iki yaş çürük için çok erken; ön dişler yedi yaşına kadar arkalar daha uzun süre ağızda kalacak, eğer erkenden çürürse çekilmesi gerekebilir ve ağız yapısında önemli sorunlar yaratır. Eğer çürük yeni başladıysa flor uygulanabilir yada küçük bir dolguyla kurtarılır, mutlaka bi diş hekimine götürün canım. Biberonu da alıştırma bardağını da tavsiye etmiyorum direk bardağa geçin, alıştırma bardağının biberondan hiçbir farkı yok, yatark içmeyi de bırakması lazım, yoksa üç dört yaşına gelmeden birçok dişinde çürüme olur
Daha once denemistim ama sinuc aldim mi hatirlamiyorumkızlar toplaşın sizlerle bişey paylaşacağım iki gün yenilebiliyormuş haftada, yoğurt kürü var bi , bi kase yoğurda birer çay kaşığı zencefil zerdeçal ve tarçını karıştırıp yatmadan 3 saat önce tüketiliyor bu sayede metabolizma hızlanıyormuş sizce denemeli mi ?
Afiyet olsunİyi aksamlar arkadslar
Oglen yok
Aksam saat 5 de bi posriyon cigkofte 1lavas ve yesillik ile :)
Ellerine saglik baharimMerhaba 10. takımcım,
426-446 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-34#post-44430604
Geçer not aldığınız için tebrikler!
ya o hap felan bulaşmak istemiyorum mis gibi akdenizde yaşıyoken bugün aklıma geldi bizim evde shadok vardı bu sene öğrendim o meyveyi baya güzel ve lifli ucuz da ondan yerim artık meyve suyu pratik diye sabah onu tercih ediyodum bide ben yutarken panik oluyorum boğazıma takılacakmış gibi kaşar peynirli tost sarma vs yerken de böyle oluyo en büyük sorun orda bikaç dakika erken kalkcaz artık ne yapalım
içsin sütü de ya ne güzel annem ara sıra diyo zaten sen kuruttun bu kanalları kardeşin sevmezdi sen içerdin felan diye
Kek tost cansu etap raorunda sonlardasin solladim seni sen hala ye boylebugünkü menüm:
sabah: 2 tost5-6 zeytin
ögle: 1 kücük dilim kek 2 sekersiz kahve
aksam: 2 tavuk but.
spor daha yapmadim yaparsam yazarimevde abur cubur yok almiyorumda ondan o tehlike ortadan kalkti diyebilirim ayca kayanin eski videolarini bulrsam paylasacagim daha cok zayiflama piskolojisini anlatmisti....67 lere kadar indigimi hatirliyorum
Gecmis olsun canim bu msuyu icin kac portakal siktin meselasabah: öğlen ve öğleden sonraya kadar ara ara yiyebildim
1dilim kepekli peynirli ekmek
1bardak portakal suyu @erigim ben yanlış portakalı sıkmışım meğer ondan öyle olmuş benim her sabah içtiğim minola felan bu washington portakalı mı neymiş ölümcül tatlı
4fındık
öğle:
tavada 3minik olan tavuk butlarından derisiz/ 1normal but anca eder
1kase ıspanaklı yoğurtlu çorba
1.5dilim kepekli ekmek
3yk barbunya
aralarda da shadok ve biriki dilim portakal yedim
2tane de boğaz pastili şeker yerine geçiyordur sanırım
şimdi 100cal kadar kestane yicem
ateş olmuş 39.3 benim regl olmam gerek belime bi ağrı vuruyo ateş tavan yapınca ama hala bi belirti yok
üç saat felan uyuyabiliyorum en fazla ateşim çıkıyo gece uzun benim için birsürü ödev var onlara bakarım artık
Katilimini artirman lazim canim motivede artarIyi akşamlar kızlar, bu aralar pek yorum yazamıyorum ama takip ediyorum sizi. Bugün eski kıyafetlerimi denedim yarın okulda giyerim diye ama çok çirkin oldular ve ben çok üzüldüm. Nasıl yaptım kendime bunu dedim. Baya hirslandim, artık daha çok dikkat edeceğim. Bir de ikinci çocuk düşüncem var yakın zaman için ama bu kilo ile olmaz .70 e düşmem lazım en az.ve ben bunu başaracağım sizinle
carpar tabi sen karatayi surekli bozdugun icin verim alamadinstop stop aciklama yapmistim karataydan bir müddet uzak duruyorum diyekilo durmasi olana kadar yazmistim sanirsam durursa karataya baslar bir level atlamis olurum yoksa bir karatayci ve ekmek karatay teyze carpar
Eki Görüntüle 1734644 Eki Görüntüle 1734645 Eki Görüntüle 1734646
haklisin kaptan bu rapor ne zaman yeniden hazirlanacak ?Kizlar durum ortada gecer not aldik ama bu benim icin basari degil sutuna bakarsaniz son haftalar hep sonuncu yedunci besinci ilk haftalarin basarisi sayesinde yirttik
Aksam arkadasimdaydim vifi de yoktu giremedim yemekten sonra 4 adet mini kurabiye tuzlu yaninda nescafe ve 6 adet cipsspor olarakda actik muzigi danss ettik :))
[/QUOTE]Canim benim seni bu hafta 57ile mezun edecegim ben simdi otur ve dusun basari hikayeni yaz Motive olsun sana bak analizde birinci siradasin @sosyoloji12 sende canim
Bi olunca dikis tutmuyor benimde oyle oldu
Bi tabak cok olmus spor sart
Daha once denemistim ama sinuc aldim mi hatirlamiyorum
Afiyet olsun
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 426.etap bitiş kilosudur. (10. Takım 426. etapta açılmıştır.)
- DÖNEM SONU sütunu; 446. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
- Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
Notlar:
- masalimsii: 427. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- sosyoloji12: 438. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- Kimyager1508: 428. etap yarışma kayıt ve 435. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- eriğim: 426. etap başlangıç (441. etapta tartı değişimi kaynaklı 1,4 kilo fazlalık eklenmiştir) ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- Potterhead: 430. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- elfkkk: 433. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- ruzgar_02: 436. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- kraliceElsa: 443. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- hira1994: 445. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- cansutr: 427. etap izinden dönüş ve 442. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- Puffer: 444. etap yarışma kayıt ve 446. etap bitiş kilosu alındı.
- dudujan: 429. etap izinden dönüş ve 445. etap bitiş kilosu alındı
Ellerine saglik baharim
Kek tost cansu etap raorunda sonlardasin solladim seni sen hala ye boyle
Gecmis olsun canim bu msuyu icin kac portakal siktin mesela
Katilimini artirman lazim canim motivede artar
carpar tabi sen karatayi surekli bozdugun icin verim alamadin
bugünkü menüm:
sabah: 2 tost5-6 zeytin
ögle: 1 kücük dilim kek 2 sekersiz kahve
aksam: 2 tavuk but.
spor daha yapmadim yaparsam yazarimevde abur cubur yok almiyorumda ondan o tehlike ortadan kalkti diyebilirim ayca kayanin eski videolarini bulrsam paylasacagim daha cok zayiflama piskolojisini anlatmisti....67 lere kadar indigimi hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?