Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah insallah nasip eder canim. Kac aydir istiyoduk bu ay ovulasyon testi kullandim. Onu dene istersen. İnsallah müjdeli haberlerini alırız canım.
dudujan bende ovulasyon testini tavsiye ederim canım. özellikle de adet düzensizliğin varsa kullanmanda fayda var.

Mayonez yok
Merhaba guzel takimimm dun menumu yazamadim koltukta uyuyakalmisim:)gozumu acamadim yazamadim:)
Menum
Sabah
1 nescafe
1 elma
Ogle
1 kase corba
Tavuk nugget(1 porsiyon )
Aksam
4 5 adet kofte
Salata
4 5 patates kacrdm
Ceyrek ekmek
Su
2 lt
Elif elif bikmadin mi o agir yagki nuggetlardan
Kizlar 1 tane greyfurt 1lt suyami dilimlenecek?su btnce kalan greyfurtlar nolcekk
Bi surahiye attim iki lt idi sanirim sonra atacaksin zaten hali kalmiyo
Gider canim sen biran once ver kilolarini kiloda engel malum
Tam tersine ikinci zemin aliskin oldugu icin geliyor kosa kosa
kızlar şu sıra öğlen salatalarımı nar ekşisiyle çok tatlandırıyorum. Nar ekşisi çok mu kalorili?
Hayir degil benim diyetisyen izin veriyordu
Senin diyetisyende benimki gibi despot ama iste o kadar despotlukta ani patlamalar yapiyor
İnş canım bir tane düşük yaptım sonra olmadı tekrardan

Nerdeyse 2 yıl oldu yeniliği kalmadı ki.Bu arlar düşünüyorduk zaten ama kistler çıkınca çok moralim bozuldu
2yil mi dusugun ustune zaten 6ay korunmak gerekiyor vucut yeniden hazirlansin diye bak ben 5.yila girdim 4.yilda oldu
Kurtaj oldun mu buda ayri bir etken benim kurtajim cok zordu cok parca kalmisti 1.5saat surdu mesela ve kurtajin ustube 1sene sonra oldu bu surectede zayifladim67den 58e indim
Melek melek benimki yazin hergune dondurma koydu ama sifir ekmek menuyle doymak cok zordu zaten i hafta biraktim
bantta yururken kullaniyordum simdi lesliede kullanmiyirum malum ses yapar diye

Menu
Sabah
2yumurta
1catal peynir
1lokma ekmek
2zeytin
Yesilcay

Ara
1bardak sut

Ogle
3adet 1tl buyuklugubde limonlu cay kurabiyesi (ev yapimi)
1bardak sut

Aksam(plandaki )
1kaseyayla corbasi
3tavuk baby doll
Bol salata

Su:simdilik 2lt
Spor:3mile leslie

Bu arada çook çok özür dilerim hayırlı olsun çok sevindim hamileligine sterlicya6
Canım ilkki 7-8 ay sonra oldu. Oğluma 4-5 aydır istiyodum anca :) genede kan testiyle kesin emin olucam.

sterlicya6 hayirlu olsunnnn aaa hic sasirmadim nedense bi hamis haberi daha aldgmzaneden acep

mayonezsiz yaparım, malum mayonez bol kalori demek :)
Çok az dökmüştüm canım :))

Canım bu nar ekşisi bide nar sosu var. İkisi ayrıymış geçen eşim alırken söyledi. Fiyat farkıda varmış baya

tabi ki eksi bile degil bazilari resmen tatli zaten hakikisinde bir tatli kasigi yetiyor cok keskin oluyor

Birde hala test yaptirmadin mi sen cubugun fotosunu at biz sana kan degerini bile deriz uzman dr 10.takim

tabi ki eksi bile degil bazilari resmen tatli zaten hakikisinde bir tatli kasigi yetiyor cok keskin oluyor

Birde hala test yaptirmadin mi sen cubugun fotosunu at biz sana kan degerini bile deriz uzman dr 10.takim
sterlicya6 kesinlikle katılıyorum, zamanında o konularda az dolaşmadım

Benimde tam doktora ihtiyacım vardı çünkü çok sabırsızım . Eşim evde yok canım yarın gelcek o zaman gidicem.

1. Sabah yaptım 2. Yide sabırsızlıktan 2.5 saat tıvalete çıkmayarak yaptım

adetin geçti mi var mı? bence en az 200-300 arası değerin canım

adetin geçti mi var mı? bence en az 200-300 arası değerin canım
Canım düzensiz oluyo bir kaç gün aksıyo yada erken oluyo. Normal günüme göre 3 gün geçti. Valla degeri okuyunca kan testi yaotırmış gibi rahatladım genede bugün diyeti bozmadım. Açta kalmadım tabi. Sizede alıştım bırakmam artık. Allah nasip ederse doğumdan sonrada burdauım

dudujan bende ovulasyon testini tavsiye ederim canım. özellikle de adet düzensizliğin varsa kullanmanda fayda var.
Tamamen korunmaya geçicez canım artık öyle karar aldık 1 yıl sonra düşünecez.
kürtaj oldum canım benimde parça kalmışı sonrasında enfeksşyon falan kaptım çok zor süreçti
Evettt yeni kural ekliyorum
****haftada3gun en az 30dk spor olacak menulerde ****
İtirazi olan var mi
Kaptan ama ama spor yasak kilom çok dizlerimde sorun olur mu

canım benim adet günümde biraz daha silikti ve değerim 290 çıkmıştı. onun için seninde en az bu değerde çıkar. sen yine iştahın açılana kadar kendini aç bırakmadan yemene dikkat ederek diyete devam et canımm. zaten şimdi herkesi hamile bırakıyoruz ki doğum sonrası hep beraber tekrar buluşalım diye

tamam tatlim seni es geceriz
Korunmayin ama kafanada takma bence bak kurtaj enfeksiyon bunlar cok etkiliyir kurtajin ustune en az bir yil gecmeli bedenin toparlansin ki parca kaldigi icin asabi kurtaj yani kazima yapiyorlar

3 gün geçmiş canımm. bende en az 300 diyorum. tabi daha fazlası garanti. ama 300'den aşağı çıkmaz.
Allahim grubun haline bak gelen hamile kaliyor yeni uye bulamiyorum buldugumda hamile kaliyor haber verin tanidiklariniza gebe kalamayan gelsin suyubdan mi huyundan mi grubu actim acali

Gebelik konusuna yazsana üye sayın tavan yapsın
İsin sakasi bi yana nasil umutla bekleniyor ben iyi bilirim kac yuz kere bos cikar o testler cok kere oturur aglarsin bebek gorunce kac kere vazgecersin istemiyorum artik diye kandirirsin kendini kac gece hayal edersin rabbim isteyen herkese versin oncelikle merhametli gonullere versin sabredemeyecekse hirpalayacaksa nasip etmesin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…