- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Allah insallah nasip eder canim. Kac aydir istiyoduk bu ay ovulasyon testi kullandim. Onu dene istersen. İnsallah müjdeli haberlerini alırız canım.
Mayonez yok,@masalimsii canım kereviz salatasının tarifini istemişsin fark etmedim. Kerevizi rendeliyorum. Sarımsaklı yogurtla mayonez karışımının içine katıp karıştırıyorum. Evde varsa dereotuda atıyorum :) çok alışkın oldugum bi sebze değil bir kere yesem 2 hafta yiyesim gelmiyor
Elif elif bikmadin mi o agir yagki nuggetlardanMerhaba guzel takimimm dun menumu yazamadim koltukta uyuyakalmisim:)gozumu acamadim yazamadim:)
Menum
Sabah
1 nescafe
1 elma
Ogle
1 kase corba
Tavuk nugget(1 porsiyon )
Aksam
4 5 adet kofte
Salata
4 5 patates kacrdm
Ceyrek ekmek
Su
2 lt
Bi surahiye attim iki lt idi sanirim sonra atacaksin zaten hali kalmiyoKizlar 1 tane greyfurt 1lt suyami dilimlenecek?su btnce kalan greyfurtlar nolcekk
Gider canim sen biran once ver kilolarini kiloda engel malumSağol canım
OOoo çok sevindim canım allah gönlüne göre versin ve sağlıkla versin inş.
Her yaşları ayrı dert demi offf ergenlikte allah yardımcın olsun canım.
Bir ben hamile kalamıyorum bu kistlerlede çok zor galiba çok caım sıkıldı iki gündür daha bir şey yemedim canım istemiyor
Tam tersine ikinci zemin aliskin oldugu icin geliyor kosa kosaCanım bildiğim kadarıyla 2. Çocuğun ilk çocukta da geç mi oldu merak ettim. Ben de yakın zamanda ikinciyi istiyorum da zamanını bekliyorum çünkü oğlum hemen oldu ama 2. Gecikir diye de hemen baslasak mi diyorum çalışmalara
Hayir degil benim diyetisyen izin veriyordukızlar şu sıra öğlen salatalarımı nar ekşisiyle çok tatlandırıyorum. Nar ekşisi çok mu kalorili?
Senin diyetisyende benimki gibi despot ama iste o kadar despotlukta ani patlamalar yapiyorO kadar diyetisyene gittim hiç biri bana muhallebi vermedi şuan cok içerledim :) bunu bana nasıl yaparlar cok acımasızlarmış.Sakıncası yoksa muhallebiyi nasıl yaptın ekstra bir püf noktası var mı? Yağsız süt falan
Mesajını atlamışım sanırım
2yil mi dusugun ustune zaten 6ay korunmak gerekiyor vucut yeniden hazirlansin diye bak ben 5.yila girdim 4.yilda olduİnş canım bir tane düşük yaptım sonra olmadı tekrardan
Nerdeyse 2 yıl oldu yeniliği kalmadı ki.Bu arlar düşünüyorduk zaten ama kistler çıkınca çok moralim bozuldu
Melek melek benimki yazin hergune dondurma koydu ama sifir ekmek menuyle doymak cok zordu zaten i hafta biraktimBenim dört yaşında kızım var onun yiyeceği şeylere tatlandırıcı veya diyet ürünler kullanmıyorum, kendim de bebek emzirdiğim için tercih etmiyorum; bildiğin pirinç unu, tam yağlı süt ve şekerle yaptım ama sen istediğin gibi modifiye edebilirsin kalorisi daha az olur.
Benim diyetisyen bir melekmiş şimdi anlıyorum değerini; dönüşüm yaparak istediğim çoğu şeyi yiyebiliyordum
Haftada iki gün sütlü tatlı, dondurma veya 150 kalorilik çikolataya izin var ama ben evde olduğum sürece meyve ve süt/yoğurt tercih ediyorum daha sağlıklı
Sen öğrenci misin, çalışıyor musun, neler yapıyorsun? Bahsetsene biraz
bantta yururken kullaniyordum simdi lesliede kullanmiyirum malum ses yapar diyeKızlar spor yapan arkadaşlar bişey sorcam
Evde spor yaparken ayakkabı giyiyor musunuz?
Ben giymeye üşeniyorum ama birkaç gündür bileklerimde ağrı başladı sanırım zorlanma var, siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim...
Canım bildiğim kadarıyla 2. Çocuğun ilk çocukta da geç mi oldu merak ettim. Ben de yakın zamanda ikinciyi istiyorum da zamanını bekliyorum çünkü oğlum hemen oldu ama 2. Gecikir diye de hemen baslasak mi diyorum çalışmalara
Canım ilkki 7-8 ay sonra oldu. Oğluma 4-5 aydır istiyodum anca :) genede kan testiyle kesin emin olucam.
Çok az dökmüştüm canım :))mayonezsiz yaparım, malum mayonez bol kalori demek :)
Canım bu nar ekşisi bide nar sosu var. İkisi ayrıymış geçen eşim alırken söyledi. Fiyat farkıda varmış bayaNar Ekşisi Nedir ? ; Nar ekşisinin ana maddesi nar suyudur. Nar suyunun kaynatılarak yoğunlaştırılması şekliyle yapımı sağlanan sirke ile limon tadı arasında bir lezzete sahiptir.
Nar Ekşisi Kaç Kalori: Nar Ekşisinin 1 bardağı yani 200 ml’si 120 Kaloridir. Düşük kalorili olmasının yanı sıra aşağıdaki faydaları vardır.
Nar Ekşisi Zayıflatır mı: Doğrudan Nar Ekşisi zayıflatır demek tabi ki doğru olmayacaktır. Ancak dolaylı yollarla zayıflamaya yardımcı olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Güzel aroması ve lezzetli yapısıyla diyet salatalarda ve diyet yemeklerinde rahatlıkla kullanarak gıdaları lezzetli hale getirebilir ve böylelikle leziz diyet yemekleri yapabilirsiniz. Buda zayıflama süresince bize katkı sağlayacaktır.
Kilo Yapar mı: Yukarıda da yazdığımız gibi nar ekşisi diyette yenir misorusuna evet diyebiliriz. Düşük kalorisi olması sayesinde kilo aldırıretkileri yoktur.
Nar Ekşisinin Çeşitli Faydaları Şu şekildedir;
En bilindik özelliklerinden birincisi nar ekşisini diyabet hastaları tarafından kolaylıkla kullanabilir olduğudur. Şeker Hastaları hiç korkmadan nar ekşisini kullanabilirler ve Doktorlar tarafından da nar ekşisinin şeker hastalığı üzerinde olumlu etkileri olduğu söylenmektedir.
Ağız içi yaraları, aft gibi hastalıklarda sulandırılmış Nar Ekşisi ile yapılan gargaraların bu yaralar üzerinde iyileştirme etkisi bulunduğu gözlenmektedir.
Saç derisi rahatsızlıklarında da nar ekşisiyle yapılan çeşitle maskeler faydalı olmaktadır. Bu rahatsızlıkların başında kellik ve saç dökülmesi sorunları gelmektedir.
Yine şeker hastaları gibi yüksek tansiyon hastaları da gönül rahatlığıyla nar ekşisini kullanabilmektedir. Çünkü nar ekşisi olabildiğince az kalori içermektedir. Bilimsel araştırmalara göre tansiyon kontrolü sağladığı faydaları vardır.
Nar ekşisi bitkisel olduğu sürece kullanımını düzenli hale getirdiğimizde bize enerji sağlayacak ve doğal bir vitamin takviyesi görevi görecektir.
Ev Yapımı Doğal Nar Ekşisi Tarifi;
Gerekli Malzemeler; 10 Kilo Nar.
Nar tanelerini bir kaba temizleyip ayırıyoruz. Nar zarının tanelerin içerisine karışmamasına özen gösteriyoruz çünkü nar zarı yapacağımız Nar Ekşisine acılık verecektir. Narın tanelerini ayırmak için bir çok yöntem kullanabiliriz. Bunlardan biri narları 4 parçaya bölüp ters yöne doğru çevirmek olabilir yada daha kolay bir yöntem olarak nar ayıklama kapları satılmaktadır onlardan da yararlanabilirsiniz.
Nar ekşisi nasıl yapılır: Daha sonra yapımı için nar tanelerini sıkmak olacaktır. Bunun için bir kevgir kullanabiliriz. kevgirle nar tanelerine bastırarak nar tanelerinin suyunu çıkartabiliriz. Çıkardığımız nar suyunu bir tencereye alarak yüksek ısıda aşağı yukarı 4 saat kadar kaynatmamız gerekecektir. Tabi ki arada karıştırılması gerekmektedir. Koyu bir kıvam aldığında ocaktan alın ve bir şişe yada kavanoza koyarak gerektiğinde kullanabilirsiniz. Tarifi bu şekilde hazırlıyoruz.
tabi ki eksi bile degil bazilari resmen tatli zaten hakikisinde bir tatli kasigi yetiyor cok keskin oluyorCanım ilkki 7-8 ay sonra oldu. Oğluma 4-5 aydır istiyodum anca :) genede kan testiyle kesin emin olucam.
Çok az dökmüştüm canım :))
Canım bu nar ekşisi bide nar sosu var. İkisi ayrıymış geçen eşim alırken söyledi. Fiyat farkıda varmış baya
tabi ki eksi bile degil bazilari resmen tatli zaten hakikisinde bir tatli kasigi yetiyor cok keskin oluyor
Birde hala test yaptirmadin mi sen cubugun fotosunu at biz sana kan degerini bile deriz uzman dr 10.takim
Benimde tam doktora ihtiyacım vardı çünkü çok sabırsızımtabi ki eksi bile degil bazilari resmen tatli zaten hakikisinde bir tatli kasigi yetiyor cok keskin oluyor
Birde hala test yaptirmadin mi sen cubugun fotosunu at biz sana kan degerini bile deriz uzman dr 10.takim
adetin geçti mi var mı? bence en az 200-300 arası değerin canımBenimde tam doktora ihtiyacım vardı çünkü çok sabırsızım. Eşim evde yok canım yarın gelcek o zaman gidicem.
Eki Görüntüle 1736152
1. Sabah yaptım 2. Yide sabırsızlıktan 2.5 saat tıvalete çıkmayarak yaptım
Canım düzensiz oluyo bir kaç gün aksıyo yada erken oluyo. Normal günüme göre 3 gün geçti. Valla degeri okuyunca kan testi yaotırmış gibi rahatladımadetin geçti mi var mı? bence en az 200-300 arası değerin canım
Tamamen korunmaya geçicez canım artık öyle karar aldık 1 yıl sonra düşünecez.dudujan bende ovulasyon testini tavsiye ederim canım. özellikle de adet düzensizliğin varsa kullanmanda fayda var.
kürtaj oldum canım benimde parça kalmışı sonrasında enfeksşyon falan kaptım çok zor süreçti2yil mi dusugun ustune zaten 6ay korunmak gerekiyor vucut yeniden hazirlansin diye bak ben 5.yila girdim 4.yilda oldu
Kurtaj oldun mu buda ayri bir etken benim kurtajim cok zordu cok parca kalmisti 1.5saat surdu mesela ve kurtajin ustube 1sene sonra oldu bu surectede zayifladim67den 58e indim
Kaptan ama ama spor yasak kilom çok dizlerimde sorun olur muEvettt yeni kural ekliyorum
****haftada3gun en az 30dk spor olacak menulerde ****
İtirazi olan var mi
canım benim adet günümde biraz daha silikti ve değerim 290 çıkmıştı. onun için seninde en az bu değerde çıkar. sen yine iştahın açılana kadar kendini aç bırakmadan yemene dikkat ederek diyete devam et canımm. zaten şimdi herkesi hamile bırakıyoruz ki doğum sonrası hep beraber tekrar buluşalım diyeCanım düzensiz oluyo bir kaç gün aksıyo yada erken oluyo. Normal günüme göre 3 gün geçti. Valla degeri okuyunca kan testi yaotırmış gibi rahatladımgenede bugün diyeti bozmadım. Açta kalmadım tabi. Sizede alıştım bırakmam artık. Allah nasip ederse doğumdan sonrada burdauım
reglin kac gun gecikti en az 500hcgBenimde tam doktora ihtiyacım vardı çünkü çok sabırsızım. Eşim evde yok canım yarın gelcek o zaman gidicem.
Eki Görüntüle 1736152
1. Sabah yaptım 2. Yide sabırsızlıktan 2.5 saat tıvalete çıkmayarak yaptım
3 gün geçmiş canımm. bende en az 300 diyorum. tabi daha fazlası garanti. ama 300'den aşağı çıkmaz.reglin kac gun gecikti en az 500hcg
tamam tatlim seni es gecerizTamamen korunmaya geçicez canım artık öyle karar aldık 1 yıl sonra düşünecez.
kürtaj oldum canım benimde parça kalmışı sonrasında enfeksşyon falan kaptım çok zor süreçti
Kaptan ama ama spor yasak kilom çok dizlerimde sorun olur mu
Allahim grubun haline bak gelen hamile kaliyor yeni uye bulamiyorum buldugumda hamile kaliyor haber verin tanidiklariniza gebe kalamayan gelsin suyubdan mi huyundan mi grubu actim acali3 gün geçmiş canımm. bende en az 300 diyorum. tabi daha fazlası garanti. ama 300'den aşağı çıkmaz.
İsin sakasi bi yana nasil umutla bekleniyor ben iyi bilirim kac yuz kere bos cikar o testler cok kere oturur aglarsin bebek gorunce kac kere vazgecersin istemiyorum artik diye kandirirsin kendini kac gece hayal edersinGebelik konusuna yazsanaüye sayın tavan yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?