- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Sıfır ekmek mi, ağzım açık kaldı şu anda. Ben 73 kilo ile başladığımda 8 dlm ekmek veya yerine geçen bişey yiyordum bi de her kontrolde soruyordu " açlık hissediyor musun" diye. Karbonhidrat beynin ve kasların en önemli enerji kaynağıdır, sıfır karbonhidrat diyetlerde kas kaybı çok olur ve bırakınca kat kat kilo geri döner. Keşke diyetisyenler biraz daha iyi eğitim alsa, eğitim sistemimiz maalesefMayonez yok
Elif elif bikmadin mi o agir yagki nuggetlardan
Bi surahiye attim iki lt idi sanirim sonra atacaksin zaten hali kalmiyo
Gider canim sen biran once ver kilolarini kiloda engel malum
Tam tersine ikinci zemin aliskin oldugu icin geliyor kosa kosa
Hayir degil benim diyetisyen izin veriyordu
Senin diyetisyende benimki gibi despot ama iste o kadar despotlukta ani patlamalar yapiyor
2yil mi dusugun ustune zaten 6ay korunmak gerekiyor vucut yeniden hazirlansin diye bak ben 5.yila girdim 4.yilda oldu
Kurtaj oldun mu buda ayri bir etken benim kurtajim cok zordu cok parca kalmisti 1.5saat surdu mesela ve kurtajin ustube 1sene sonra oldu bu surectede zayifladim67den 58e indim
Melek melek benimki yazin hergune dondurma koydu ama sifir ekmek menuyle doymak cok zordu zaten i hafta biraktim
bantta yururken kullaniyordum simdi lesliede kullanmiyirum malum ses yapar diye
Hoşbulduk. Eda ben.
Süt bünyeme iyi gelmiyor. Kabızlık ve şişkinlik yaratıyor bu nedenle pek tercih etmiyorum. Diyetisyen menülerimden uyguluyorum.
Menü güzel, biraz az olmuş sanki. Mesela öğle menüne salata eklersen cok güzel olabilir. :)
Evet aynı listeler ama bu sefer sporu yapacağım. Spor hocasına program yazdıracağım. :)
Jillian yeni başlayanlar için bence çok ağır. Yinede deneyip karar vermek daha mantıklı.
Birazcık takviyeyle güzel bir menü. En azından akşam yoğurt, veya salata yiyebilirsin. Böyle cok acıkırsın ?
Öğün atlamak pek iyi değil. Onun dısında güzel menü.
Nasıl yaşıyorsunBu kadar yemeyle ben ölürüm açlıktan.
Günaydın,
Muhallebi kaçamak olmuş.
Akşam yemeği kızartmaysa olmamış maalesef.
Günaydın
Karnabahar yemeği yanında 3 baget fazla gelmiş. Keşke 1 yada 2 olsaydı.
İnciri kendin söylemişsin.
Çok az yemişsin. Aşırı az yiyerek kilo veremezsin
Daha fazla yemelisin. Daha sık ara yapmalısın. Sanırım ufaklıktan zaman kalmıyor.
Güzel menü tebrikler
Merhaba guzel takimimm dun menumu yazamadim koltukta uyuyakalmisim:)gozumu acamadim yazamadim:)
Menum
Sabah
1 nescafe
1 elma
Ogle
1 kase corba
Tavuk nugget(1 porsiyon )
Aksam
4 5 adet kofte
Salata
4 5 patates kacrdm
Ceyrek ekmek
Su
2 lt
Evettt yeni kural ekliyorum
****haftada3gun en az 30dk spor olacak menulerde ****
İtirazi olan var mi
Tamamen korunmaya geçicez canım artık öyle karar aldık 1 yıl sonra düşünecez.
kürtaj oldum canım benimde parça kalmışı sonrasında enfeksşyon falan kaptım çok zor süreçti
Kaptan ama ama spor yasak kilom çok dizlerimde sorun olur mu
Allahim grubun haline bak gelen hamile kaliyor yeni uye bulamiyorum buldugumda hamile kaliyor haber verin tanidiklariniza gebe kalamayan gelsin suyubdan mi huyundan mi grubu actim acali
İsin sakasi bi yana nasil umutla bekleniyor ben iyi bilirim kac yuz kere bos cikar o testler cok kere oturur aglarsin bebek gorunce kac kere vazgecersin istemiyorum artik diye kandirirsin kendini kac gece hayal edersinrabbim isteyen herkese versin oncelikle merhametli gonullere versin sabredemeyecekse hirpalayacaksa nasip etmesin zaten
Biz küçükken Çelik vardı hatırladınız mı? Genç arkadaşlar bilmez belki Ateşteyim diye bi şarkı söylüyordu, bu da benim yorumum. Canı mantı çekip de pırasa yemek zorunda olanlara gelsin
Ateşteyim ateşte ateşte
Aklım gitti mantıya işte
Hayır mı şer mi bilmem ama
Ateşteyim ben ateşte
Yapsam yapamam, alsam alamam
Yesem yiyemem, şaştım bu işe
Ateşteyim ben ateşte
Biz küçükken Çelik vardı hatırladınız mı? Genç arkadaşlar bilmez belki Ateşteyim diye bi şarkı söylüyordu, bu da benim yorumum. Canı mantı çekip de pırasa yemek zorunda olanlara gelsin
Ateşteyim ateşte ateşte
Aklım gitti mantıya işte
Ateşteyim ben ateşte
Yapsam yapamam, alsam alamam
Yesem yiyemem, şaştım bu işe
Ateşteyim ben ateşte
Tesekkur ederim canim cok sagolbende sınava hazırlandığım zaman ilk kilolarımı almıştım. 47 kilo 0 beden başladığım dershaneden 57 kilo ile ayrılmıştım. çok zayıf olmanıne aman ben istediğim zaman verebiliyorum kiloyu deme rahatlığım vardı ama ne oldu sonra o kilolar bana katlanarak döndü.
canım hoşgeldin . öncesinde ne kadar zayıflamıştın ve şimdi kaç kg aldın. benimde en korktuğum şey tekrar kilo almak. hedef kiloma 1 kg kaldı ama sırf bu yüzden strese girdimherkese kilo aldımmı diye soruyorum
evet canım kereviz çok iyiymiş ödem konusunda. ben kerevizi sadece mercimekl çorbası içinde yedim sadece tadı nasıl oluyor bide tarifini versene alışverişte alıp yaparım :)
canım sana örnek menüler sunayım;
1. yayla çorbası (1 kase), 4 kaşık bulgur pilavı ya da 4 kaşık barbunya, yoğurt, salata
2. bulgur pilavı, yoğurt, salata
3. 1 porsiyon barbunya, yoğurt, salata
en uygun olanı 2 ve 3 tabiki de. ama günlük menüne bakıp dengeyi kurduysan 1 de olabilir ama üçü beraber hele ki akşam yemeğinde olmaz, şişersin :) sana bi tavsiyem var barbunya, nohut, kurufasulye , yumurta, bulgur pilavı gibi yemeklere kimyon katarsan ödem oluşmasını engeller, gazı engeller
ben 1 mayıstan beri galiba 1 defa o da mevlütte yemişimdir pilavı :)
canım çok geçmiş olsun
kiz 300de sporla yak olsun 600@erigim az önce Ayça Kaya'nın bi yazısını okudum da emzirmek 300 ila 500 kalori yaktırıyormuş, spor yapmamıza gerek kalmadı yani
Yata yata kilo vermek böyle bişey olsa gerek
Çok fenayım yaa, gruptan atılacam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?