Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sıfır ekmek mi, ağzım açık kaldı şu anda. Ben 73 kilo ile başladığımda 8 dlm ekmek veya yerine geçen bişey yiyordum bi de her kontrolde soruyordu " açlık hissediyor musun" diye. Karbonhidrat beynin ve kasların en önemli enerji kaynağıdır, sıfır karbonhidrat diyetlerde kas kaybı çok olur ve bırakınca kat kat kilo geri döner. Keşke diyetisyenler biraz daha iyi eğitim alsa, eğitim sistemimiz maalesef

hastayım şu sıralar herşeyin tadı bir garip az oldu menü salata da sadece domates salatası seviyorum o da bu mevsimde yok bugün zorladım 1-2 kaşık yedim ancak

Merhaba guzel takimimm dun menumu yazamadim koltukta uyuyakalmisim:)gozumu acamadim yazamadim:)
Menum
Sabah
1 nescafe
1 elma
Ogle
1 kase corba
Tavuk nugget(1 porsiyon )
Aksam
4 5 adet kofte
Salata
4 5 patates kacrdm
Ceyrek ekmek
Su
2 lt

nugget 2tane yeseydin hiç değilse bir porsiyon çok fazla yağlı akşam da patates ve köfte güne uymamış zaten nugget var menüde çok kötü bir gün olmuş o çeyrek ekmek de dilim hesabıyla mı peki telafi etmelisin bu hafta spor yapabiliyosan 1.5saat yürüyüş benden ceza

Evettt yeni kural ekliyorum
****haftada3gun en az 30dk spor olacak menulerde ****
İtirazi olan var mi

yoğun geçen haftalarda yapsak yine de zorunlu olmasa olur mu

geçmiş olsun leslie ağır hareketler içermiyo bakabilirsin ama doktor dediyse ısrar yok

Allahim grubun haline bak gelen hamile kaliyor yeni uye bulamiyorum buldugumda hamile kaliyor haber verin tanidiklariniza gebe kalamayan gelsin suyubdan mi huyundan mi grubu actim acali

yaşıtım bulabilirsin kaptan garanti

Biz küçükken Çelik vardı hatırladınız mı? Genç arkadaşlar bilmez belki Ateşteyim diye bi şarkı söylüyordu, bu da benim yorumum. Canı mantı çekip de pırasa yemek zorunda olanlara gelsin

Ateşteyim ateşte ateşte
Aklım gitti mantıya işte
Hayır mı şer mi bilmem ama
Ateşteyim ben ateşte

Yapsam yapamam, alsam alamam
Yesem yiyemem, şaştım bu işe
Hayır mı şer mi bilmem ama
Ateşteyim ben ateşte

cok guldum yaaa

ne güldüm . Çok güzel olmuş

Tesekkur ederim canim cok sagol

Merhaba arkadaslar gun biyunca temizlik yaptim yatili misafirim gelicek de onun icin :) giremedim bugun klasik kahvalti yaptin ogle yemegi ara ogun yemedim aksam yemeginde yarim tabak barbunya yemegi ve turplu havuclu salata ve 1 kase yayla corbasi sonra da meyve yemegi dusunuyirum ama daha isim bitmedi temizlige devam :))

sabah:
1kupa minola
4fındık
2dilim kepekli ekmek
1-2kk beyaz peynir

öğle:
2kadınbudu köfte
2yk kızarmış patates
1kepçe yayla çorbası
2yk salata

akşam:
1tabak kuru fasulye/suyunu yemedim
1kase dolusu yoğurt

yarım portakal ve 100cal kadar kestane yicem birazdan

selam gençler ben bu gün klasik haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalıktan oluşan ve iki tane şekersiz çayla kahvaltı yaptım öğle yemeğinde Çin usulü karides ,3 adet sushi ve yanında sadece su içtim akşam sadece bi kase mercimek çorbası içtim ve form çay içiyorum

Bugün menümü erken yazayım
Sabah :1,5 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 tk bal, 1/2 dlm ekmek
Ara : 1 elma, 1 sb süt
Öğlen: 2 kepçe tarhana çorbası, 6tane hamsi, 1 kk peynir, 5 zeytin, söğüç
Ara: 1 çb sütlü kahve, 4 küçük hurma
Akşam: 2 kepçe yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık pırasa, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 mandalina ve 1 sb süt ( birazdan yiyeceğim)
Su : şimdiden 3litre olmuştur
Spor: birazdan Leslie yapmayı düşünüyorum, yaparsam yazarım, yapamazsam da yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…