Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

cansutr tatlim ne yapıyorsun? Bu hafta listeye gidebiliyor musun bakimm
Yarin ise basliycam 5 gün is yazmamislar tatil gibi geldi :) persembe okul acilcak..vallah kisisel gelisimle alakali kitaplarla yeterince motivationu aldiktan sonra derslere daha iyi kendimi verecegimi dusunuyorum...bu cumaya kadar umarim eski kiloma kavusmus olurum yeni diyetimde gün 2 bu aksam.yatmadan sporumuda yaparsam 12 gün daha dayanirsam kilo kaybim umarim Istedigim gibi olacak sen ne yaptin nasilsin ?? cinsiyeti ne zaman belli olcak.catliycam

Bende tekim canim pijama partisi yapalim gel
Super fikir pijamalarimi giyip geliyorum :))

Canim cumartesi gidicem doktora umarim o zaman soyler eger soylemezse baska doktora gidip sorucam :))

Bende sıkıldim, makinaya camasir attim, kuruttum katladim yerleştirdim. Banyoyu WC yi yikadim simdide cok susadim maden suyu acip icicem simdi
Slm canlar bende tek sayilirim oglum uyuyor tabi babasida koktukta sizdi bende kk ile kahve keyfi yapiyorum

Bende sıkıldim, makinaya camasir attim, kuruttum katladim yerleştirdim. Banyoyu WC yi yikadim simdide cok susadim maden suyu acip icicem simdi
Tvdede birsey yokuykumda gelmedi aksi gibi
Bu saatte camasir atmiyorum aslinda benimde renkliler var yikanacak ama malum rahatsiz olurlar gece sessizliginde cit bile sinir bozabiliyir tabi senin altibda kv var ver coskuyu

Bu saatte camasir atmiyorum aslinda benimde renkliler var yikanacak ama malum rahatsiz olurlar gece sessizliginde cit bile sinir bozabiliyir tabi senin altibda kv var ver coskuyu

Kanal7 de zeytinyağli yiyemem aman diye türkü filmi var

Aynen yaaa TV de bisey yok. İlk önce fetih 1453 u biraz izledim. Şimdide trt1 de film var onu izliyorum. Esimde hala gelmedi. Kurutma da bitmedi. Ama camasirlari cikarip katlayamam bu aksam yarin kqtlqrim artik.

Ooo çok iyiymiş o zaman rahat rahat yiyebiliriz
Brokoliye ve Brüksel lahanasına da çok yakışıyo

brokoliyle brüksel lahanasına hiç denememiştim onlarada denerim :)

masalimsii Ben de salataya nar ekşisi koyarken limonla seyreltiyodum, hem kalorisi azalır iyi yapıyormuşum bilmeden :)

bende hem nar ekşisi hem limon kullanıyorum :)

1 çatal peynir nedir ya ben peynir manyağıyım

Evettt yeni kural ekliyorum
****haftada3gun en az 30dk spor olacak menulerde ****
İtirazi olan var mi

çok mantıklı

dünkü m

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: yayla çorbası, köfteli patates yemeği, salata, yoğurt

akşam:kuru fasulye, yoğurt

ara: maydanoz kürü

Gunaydinnn dunku menum
Sabah
1nescafe
1tane N**** (Siyahi)
Ogle
Tavuk koftesi ve az kroket
Salata
Aksam
Corba
Balik
Salata
Su
2.5 lt civari
Spor
Yaklask yarim saatlik yuruyus

Arkadaslar ben regl donemimin son gunlerndeyim ama hala bi tatli istegi devam edio neden acaba ya ki tatliyada o kadar duskun degilim anlamdm gitti

Arkadaslar ben regl donemimin son gunlerndeyim ama hala bi tatli istegi devam edio neden acaba ya ki tatliyada o kadar duskun degilim anlamdm gitti

canım kan şekerin düştükçe canın tatlı istiyordur. tarçın kullan. yoğurda, meyvelere ve ya kahvene ekle. yada tarçınlı süt yap iç

kimyager1508 dün annemle aşermekten konuşunca aklıma sen geldin kuzum :) nelere aşerdin merak ettim

ben olsam varya saçma sapan şeylere aşerip adamı delirtirdim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…