- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Yarin ise basliycam 5 gün is yazmamislar tatil gibi geldi :) persembe okul acilcak..vallah kisisel gelisimle alakali kitaplarla yeterince motivationu aldiktan sonra derslere daha iyi kendimi verecegimi dusunuyorum...bu cumaya kadar umarim eski kiloma kavusmus olurumcansutr tatlim ne yapıyorsun? Bu hafta listeye gidebiliyor musun bakimm
Super fikir pijamalarimi giyip geliyorum :))Bende tekim canim pijama partisi yapalim gel
Canim cumartesi gidicem doktora umarim o zaman soyler eger soylemezse baska doktora gidip sorucam :))Yarin ise basliycam 5 gün is yazmamislar tatil gibi geldi :) persembe okul acilcak..vallah kisisel gelisimle alakali kitaplarla yeterince motivationu aldiktan sonra derslere daha iyi kendimi verecegimi dusunuyorum...bu cumaya kadar umarim eski kiloma kavusmus olurumyeni diyetimde gün 2 bu aksam.yatmadan sporumuda yaparsam 12 gün daha dayanirsam kilo kaybim umarim Istedigim gibi olacak sen ne yaptin nasilsin ?? cinsiyeti ne zaman belli olcak.catliycam
Slm canlar bende tek sayilirim oglum uyuyor tabi babasida koktukta sizdibende kk ile kahve keyfi yapiyorum
Tvdede birsey yokBende sıkıldim, makinaya camasir attim, kuruttum katladim yerleştirdim. Banyoyu WC yi yikadimsimdide cok susadim maden suyu acip icicem simdi
Tvdede birsey yokuykumda gelmedi aksi gibi
Bu saatte camasir atmiyorum aslinda benimde renkliler var yikanacak ama malum rahatsiz olurlar gece sessizliginde cit bile sinir bozabiliyir tabi senin altibda kv var ver coskuyu
Tvdede birsey yokuykumda gelmedi aksi gibi
Bu saatte camasir atmiyorum aslinda benimde renkliler var yikanacak ama malum rahatsiz olurlar gece sessizliginde cit bile sinir bozabiliyir tabi senin altibda kv var ver coskuyu
Ben de onu izliyordumKanal7 de zeytinyağli yiyemem aman diye türkü filmi var
Oglan cok tatliydi amaBen de onu izliyordum
Ooo çok iyiymiş o zaman rahat rahat yiyebiliriz
Brokoliye ve Brüksel lahanasına da çok yakışıyo
masalimsii Ben de salataya nar ekşisi koyarken limonla seyreltiyodum, hem kalorisi azalır iyi yapıyormuşum bilmeden :)
Menu
Sabah
2yumurta
1catal peynir
1lokma ekmek
2zeytin
Yesilcay
Ara
1bardak sut
Ogle
3adet 1tl buyuklugubde limonlu cay kurabiyesi (ev yapimi)
1bardak sut
Aksam(plandaki )
1kaseyayla corbasi
3tavuk baby doll
Bol salata
Su:simdilik 2lt
Spor:3mile leslie
Evettt yeni kural ekliyorum
****haftada3gun en az 30dk spor olacak menulerde ****
İtirazi olan var mi
Biz küçükken Çelik vardı hatırladınız mı? Genç arkadaşlar bilmez belki Ateşteyim diye bi şarkı söylüyordu, bu da benim yorumum. Canı mantı çekip de pırasa yemek zorunda olanlara gelsin
Ateşteyim ateşte ateşte
Aklım gitti mantıya işte
Hayır mı şer mi bilmem ama
Ateşteyim ben ateşte
Yapsam yapamam, alsam alamam
Yesem yiyemem, şaştım bu işe
Hayır mı şer mi bilmem ama
Ateşteyim ben ateşte
Arkadaslar ben regl donemimin son gunlerndeyim ama hala bi tatli istegi devam edio neden acaba ya ki tatliyada o kadar duskun degilim anlamdm gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?