ben su içmeyi çok seviyorum ama ben de tuvaletten çıkmıyorum. ılık limonlu filan içsen soğuk insanın canı istemiyo, veya bitki çayları filan. çok az içiyormuşsunKizlar yaa, ben gunde en fazla 2 bardak su iciyorum, bir turlu arttiramadim. Su icmek aklima bile gelmiyor. Masama kiyuyirum, zorla icince de resmen tuvaletten cikamiyorum. Niye boyle cinsim ben yaa. Kizim benden cok su iciyordur
Kuzey sabah cok huysuz oluyor ben kahvaltiyi hazirlayana kadar uykusu geliyor ona yedirirken ben ne bulursam onu atiyorum agzima demek ki bi catal peynir bulmusumbrokoliyle brüksel lahanasına hiç denememiştim onlarada denerim :)
bende hem nar ekşisi hem limon kullanıyorum :)
1 çatal peynir nedir yaben peynir manyağıyım
çok mantıklı
Kiz nerelerdesin sen kacakHerkese gunaydiiiin
Ohh gece yarilarina kadar muhabbet edince tabii sabah kimse uyanamamis.
Biz neredeyse mesaiyi yariladik
En sertinden nescafemi de icip, hepten ayildim
valla suda icsen super verirsin demek ki bencede icine bir iki yaprak nane bir dilim limon at deneKizlar yaa, ben gunde en fazla 2 bardak su iciyorum, bir turlu arttiramadim. Su icmek aklima bile gelmiyor. Masama kiyuyirum, zorla icince de resmen tuvaletten cikamiyorum. Niye boyle cinsim ben yaa. Kizim benden cok su iciyordur
Bence cok da kotu olmamis menun. Zaten kekle kurabiyeyi de erken saatte yemissin. Sen de ekmek yemiyorsun galiba. Ben de lahmacunu ekmek niyetine yedim..Çocuktan kocadan vakit bulup da giremiyorum akşamları, ne güzel kaynatmışssınız.
dün baya kötü beslendim
sabah
yarım simit,peynir,zeytin,domates,salatalık
Ara
süt, 1 kuru erik
öğle(işte ne çıkarsa onu yiyorum)
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık makarna, yogurt
akşam(güne gittim saat 16.00)
yarım dilim kek
1 elmalı kurabiye
yarım kase kısır, yeşillik
başka bi şey yemedim sonra . 2,5 litre su
Evet canim yaa, yillardir boyleyim ben. Su icme ozurluyum. Ustelik bobrek tasim var, bol su icmemgerek. Zatenbobrek tasinin sebeplerinden biride az su tuketimi. Zaten yasim var, susuzluktan cildim iyice kuruyup yaslaniyorben su içmeyi çok seviyorum ama ben de tuvaletten çıkmıyorum. ılık limonlu filan içsen soğuk insanın canı istemiyo, veya bitki çayları filan. çok az içiyormuşsun
Kizlar yaa, ben gunde en fazla 2 bardak su iciyorum, bir turlu arttiramadim. Su icmek aklima bile gelmiyor. Masama kiyuyirum, zorla icince de resmen tuvaletten cikamiyorum. Niye boyle cinsim ben yaa. Kizim benden cok su iciyordur
Çocuktan kocadan vakit bulup da giremiyorum akşamları, ne güzel kaynatmışssınız.
dün baya kötü beslendim
sabah
yarım simit,peynir,zeytin,domates,salatalık
Ara
süt, 1 kuru erik
öğle(işte ne çıkarsa onu yiyorum)
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık makarna, yogurt
akşam(güne gittim saat 16.00)
yarım dilim kek
1 elmalı kurabiye
yarım kase kısır, yeşillik
başka bi şey yemedim sonra . 2,5 litre su
Her wc ye gityiginizde 30cal harcadiginizi biliyormusunuz :)
Kizlar gunaydin
Cok acayip sisim belimden bi agri giriyor geceden beri karnimin altina dogru usuttum mu acaba tartida manyaklasti iyice gidim gidim yukari cikiyo
Spordan kavmak yokbiliyorumben günde en az 10 kez gidiyorumdur o zaman benim spor yapmama gerek yok
@erigim canım bende gazdan dolayı 1 haftadır tartıyla gelgitler yaşıyorum biliyorsun. limonlu su iç, maydanoz kürü yap yapabiliyorsan. hala bi şişkinlik hissediyorum kendimde ama sabah tartıldığımda 58 kiloydum (tuvalete çıkmadan önce).
94 mesaj var okuym masallay ne yazmisisnz boyle.
beb dun aktf olamadm anneme gttm misafr vrdi
Spordan kavmak yok
Eki Görüntüle 1736778 hepsini deniyorum ama niye boyle oldu elifin ahi mi tuttu bu kadar odem olma dedim kiza
canım bugün 16+1 günluk olduk, 17. haftaya başladıkkimyager1508 tam olrk kac haftalik oldun canim?
canım şimdiye kadar hiç aşermedimkimyager1508 dün annemle aşermekten konuşunca aklıma sen geldin kuzum :) nelere aşerdin merak ettim
ben olsam varya saçma sapan şeylere aşerip adamı delirtirdim heralde
geçmiş olsun canım, ayaklarını belini sıcak tut.Kizlar gunaydin
Cok acayip sisim belimden bi agri giriyor geceden beri karnimin altina dogru usuttum mu acaba tartida manyaklasti iyice gidim gidim yukari cikiyo
Her wc ye gityiginizde 30cal harcadiginizi biliyormusunuz :)
Günaydın kızlarrrr, nasılsınız bakayımmm???
canım bugün 16+1 günluk olduk, 17. haftaya başladık
canım şimdiye kadar hiç aşermedim
geçmiş olsun canım, ayaklarını belini sıcak tut.
süpermiş
Günaydın kızlarrrr, nasılsınız bakayımmm???
canım bugün 16+1 günluk olduk, 17. haftaya başladık
canım şimdiye kadar hiç aşermedim
geçmiş olsun canım, ayaklarını belini sıcak tut.
süpermiş
canım çiğ köfte yemiyorum hamile kaldığımdan beri normalde çok severim. zehirlenme riski, bakteri üreme olasılığı olduğu için çiğ şeyler yemekten kaçınıyorum.aaa ama nasılhemen aşeriyorsun o zaman ben olsam heralde çiğ köfte aşerirdim şimdi bile çekti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?