Eger bendeb bahsediyosan oyle ah etmem kizben kilo veremezsin derim alirsin dememSpordan kavmak yok
Eki Görüntüle 1736778 hepsini deniyorum ama niye boyle oldu elifin ahi mi tuttu bu kadar odem olma dedim kiza
yettim gariOku canım oku :) akşama yazarsın anca
tamam yapcam spor artıkgarfield gibi oluyorum kışın canım stres yapma geçer gider ödemler . hemen panik olup herşeyi yapıyoruz anında işe yarasın istiyoruz ama işte beklemek lazım
Benim dört yaşında kızım var onun yiyeceği şeylere tatlandırıcı veya diyet ürünler kullanmıyorum, kendim de bebek emzirdiğim için tercih etmiyorum; bildiğin pirinç unu, tam yağlı süt ve şekerle yaptım ama sen istediğin gibi modifiye edebilirsin kalorisi daha az olur.
Benim diyetisyen bir melekmiş şimdi anlıyorum değerini; dönüşüm yaparak istediğim çoğu şeyi yiyebiliyordum
Haftada iki gün sütlü tatlı, dondurma veya 150 kalorilik çikolataya izin var ama ben evde olduğum sürece meyve ve süt/yoğurt tercih ediyorum daha sağlıklı
Sen öğrenci misin, çalışıyor musun, neler yapıyorsun? Bahsetsene biraz
Kızlar spor yapan arkadaşlar bişey sorcam
Evde spor yaparken ayakkabı giyiyor musunuz?
Ben giymeye üşeniyorum ama birkaç gündür bileklerimde ağrı başladı sanırım zorlanma var, siz nasıl yapıyorsunuz merak ettim...
Menu
Sabah
2yumurta
1catal peynir
1lokma ekmek
2zeytin
Yesilcay
Ara
1bardak sut
Ogle
3adet 1tl buyuklugubde limonlu cay kurabiyesi (ev yapimi)
1bardak sut
Aksam(plandaki )
1kaseyayla corbasi
3tavuk baby doll
Bol salata
Su:simdilik 2lt
Spor:3mile leslie
hastayım şu sıralar herşeyin tadı bir garip az oldu menü salata da sadece domates salatası seviyorum o da bu mevsimde yokbugün zorladım 1-2 kaşık yedim ancak
Herhaba arkadaslr :) kahvaltim 2 kasik patates kizartmasi biraz menemen 1 dilim ekmek 1 barday cay biraz peynir birazdan da yurumeyi dusunuyorum insallah
Artık çiğ köfteleri bulgurdan yapıyorlar ya canım riskli değildir heralde diye düşünüyorumcanım çiğ köfte yemiyorum hamile kaldığımdan beri normalde çok severim. zehirlenme riski, bakteri üreme olasılığı olduğu için çiğ şeyler yemekten kaçınıyorum.[/QUO
Bugün menümü erken yazayım
Sabah :1,5 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 tk bal, 1/2 dlm ekmek
Ara : 1 elma, 1 sb süt
Öğlen: 2 kepçe tarhana çorbası, 6tane hamsi, 1 kk peynir, 5 zeytin, söğüç
Ara: 1 çb sütlü kahve, 4 küçük hurma
Akşam: 2 kepçe yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık pırasa, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 mandalina ve 1 sb süt ( birazdan yiyeceğim)
Su : şimdiden 3litre olmuştur
Spor: birazdan Leslie yapmayı düşünüyorum, yaparsam yazarım, yapamazsam da yazarım
dünkü m
sabah: tb ekmeğine sandviç
öğlen: yayla çorbası, köfteli patates yemeği, salata, yoğurt
akşam:kuru fasulye, yoğurt
ara: maydanoz kürü
Gunaydinnn dunku menum
Sabah
1nescafe
1tane N**** (Siyahi)
Ogle
Tavuk koftesi ve az kroket
Salata
Aksam
Corba
Balik
Salata
Su
2.5 lt civari
Spor
Yaklask yarim saatlik yuruyus
Kizlar yaa, ben gunde en fazla 2 bardak su iciyorum, bir turlu arttiramadim. Su icmek aklima bile gelmiyor. Masama kiyuyirum, zorla icince de resmen tuvaletten cikamiyorum. Niye boyle cinsim ben yaa. Kizim benden cok su iciyordur
Çocuktan kocadan vakit bulup da giremiyorum akşamları, ne güzel kaynatmışssınız.
dün baya kötü beslendim
sabah
yarım simit,peynir,zeytin,domates,salatalık
Ara
süt, 1 kuru erik
öğle(işte ne çıkarsa onu yiyorum)
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık makarna, yogurt
akşam(güne gittim saat 16.00)
yarım dilim kek
1 elmalı kurabiye
yarım kase kısır, yeşillik
başka bi şey yemedim sonra . 2,5 litre su
Kizlar gunaydin
Cok acayip sisim belimden bi agri giriyor geceden beri karnimin altina dogru usuttum mu acaba tartida manyaklasti iyice gidim gidim yukari cikiyo
Her wc ye gityiginizde 30cal harcadiginizi biliyormusunuz :)
Bence cok da kotu olmamis menun. Zaten kekle kurabiyeyi de erken saatte yemissin. Sen de ekmek yemiyorsun galiba. Ben de lahmacunu ekmek niyetine yedim..
Evet canim yaa, yillardir boyleyim ben. Su icme ozurluyum. Ustelik bobrek tasim var, bol su icmemgerek. Zatenbobrek tasinin sebeplerinden biride az su tuketimi. Zaten yasim var, susuzluktan cildim iyice kuruyup yaslaniyor
Her wc ye gityiginizde 30cal harcadiginizi biliyormusunuz :)
ben hiç doymam da suçlulukla dün karnımı suyla şişirdim. elma sirkeli su, yeşil çay, nane limon oo çok içtim dünmiktarlar fazla değil ama karbonhidrat olmuş hep. tabi saat kısmı ve gün olması dolayısıyla fena değil ama ben doymam bu menüyle :)
afiyet olsun güzelsabah: tb ekmeğine sandviç
öğlen: ezogelin çorba, ıspanak, salata, yoğurt , 2 kaşık havuç tarator, 2 kaşık şakşuka
menün çok güzel afiyet olsun.suyu tamamlarsın .protein zayıf birazDünkü menüm;
Sabah:
1 dilim süzme b.peynir
1 domates
1 salatalık
1 haş.yumurta
1 dilim k.ekmek
Ara: 1 yeşil elma
Öğle:
2 kepçe mercimek çorbası
1 yk kısır
salata
Ara: 2 mandalina + az sütlü şekersiz nescafe
ara: 7 fındık
Akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
Kocaman bir kase salata
su: 1,5 litreyi ancak geçtim.
spor: 30 dk yürüyüş
Memnun oldum canım, hayırlı olsun nişanın, herşey gönlüne göre olsun.Teşekkür ederim paylaşım için. Bende özel şirkette muhasebe de çalışıyorum. 26 yasındayım. İstanbuldayım. Okul bitti evlilik arifesinde olan bir kızcağızım ::)
Çok güzel kilo vermiştim sonra formasyon için başka şehire gittim sağlık problemleri ve en önemlisi yanlış beslenmeden tekrar kilo aldım. Yine kader beni buraya getirdi.:)
Ben ayakkabı ile yapıyorum. Diğer türlü ayaklarım kayıyo ve yanlış hareketle bir tarafımı sakatlıyorum
Güzel menü kaptancım
Geçmiş olsun su aralar herkeste hastalık var, dikkat et canım.
Hazır çiğ köftelerde de msg var canım, ben de tadını çok severim ama yıllardır ağzıma sürmedimArtık çiğ köfteleri bulgurdan yapıyorlar ya canım riskli değildir heralde diye düşünüyorum
Çok güzel tebrik ederim
Sağlıklı menü tebrikler. Doğru tercihlerle ara menü yapmanın daha fazla kilo verdirdiğini söyler hep diyetisyenim. Çünkü az kalorili yediğimiz yiyeceği yakarken daha fazla kalori harcıyoruz. Özellikle öğlen ve akşam arasında zaman uzunsa bence denemelisin. 1 mandalina, 5,6 kavrulmamış fındık, 2 tane ceviz. Aşırı tok tutar ve sağlıklı. ana öğünlerden 2 ,3 saat sonra bir ara öğün yapabilirsin.
Sabah kahvaltı dısında menün güzel.
Sürekli yanında tası. Masanda gözünün önünde mutlaka olsun. İlk başta biraz zor oluyor arttırmak . Fakat sonra otomatik olarak alışıyorsun. Bu sefer ağzının kuruması rahatsız eder hale geliyor. Tuvalet için yapıcak birşey yok hepimiz öyleyiz.
Güne gitmen bozmuş işi olsun sporla telafi edebilirsin.
Emzirirken izin var mı bilmiyorum ama ısırgan otu demlesen belki işe yarar bende yarıyordu.
Hadi kızlar tuvalete
evet ekmek yemem. kaç yaşındasın canım. bugün su içtin mi söyle bakim :)
aa o zaman hiç sinir olmayalım 30x50=150 cal yaktım bile
ben hiç doymam da suçlulukla dün karnımı suyla şişirdim. elma sirkeli su, yeşil çay, nane limon oo çok içtim dün
afiyet olsun güzel
menün çok güzel afiyet olsun.suyu tamamlarsın .protein zayıf biraz
Çok güzel tebrik ederim
Sağlıklı menü tebrikler. Doğru tercihlerle ara menü yapmanın cıydaha fazla kilo verdirdiğini söyler hep diyetisyenim. Çünkü az kalorili yediğimiz yiyeceği yakarken daha fazla kalori haroruz. Özellikle öğlen ve akşam arasında zaman uzunsa bence denemelisin. 1 mandalina, 5,6 kavrulmamış fındık, 2 tane ceviz. Aşırı tok tutar ve sağlıklı. ana öğünlerden 2 ,3 saat sonra bir ara öğün yapabilirsin.
Sabah kahvaltı dısında menün güzel.
Sürekli yanında tası. Masanda gözünün önünde mutlaka olsun. İlk başta biraz zor oluyor arttırmak . Fakat sonra otomatik olarak alışıyorsun. Bu sefer ağzının kuruması rahatsız eder hale geliyor. Tuvalet için yapıcak birşey yok hepimiz öyleyiz.
Güne gitmen bozmuş işi olsun sporla telafi edebilirsin.
Emzirirken izin var mı bilmiyorum ama ısırgan otu demlesen belki işe yarar bende yarıyordu.
Hadi kızlar tuvalete
Dünkü menüm;
Sabah:
1 dilim süzme b.peynir
1 domates
1 salatalık
1 haş.yumurta
1 dilim k.ekmek
Öğle:
2 kepçe mercimek çorbası
1 yk kısır
salata
Akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
Kocaman bir kase salata
Hazır çiğ köftelerde de msg var canım, ben de tadını çok severim ama yıllardır ağzıma sürmedim
Güzel de akşam biraz az geldi bana, salatanın üzerine iki dlm peynir yada ton balığı falan iyi olurdu, ama sana yetiyorsa sorun yok, herkesin metabolizması farklı sonuçta.Ben biraz oburum da herkese " az yemişin " diye yorum yapıyorumDünkü menüm;
Sabah:
1 dilim süzme b.peynir
1 domates
1 salatalık
1 haş.yumurta
1 dilim k.ekmek
Öğle:
2 kepçe mercimek çorbası
1 yk kısır
salata
Akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
Kocaman bir kase salata
En iyisi canım ben de herşeyi evde yapmaya çalışıyorum, önceden çok önemsemezdim, çocuklar olunca organik manyağı oldum. Sen şimdiden dikkat ediyorsun çok güzelah bu msgben artık evde yapıyorum yani çiğ köftenin çakması bulguru ıslatıp, ev yapımı antep kırmızı biber ve domates salçasıyla yoğurup , baharat,yeşil soğan ve çok az yağ ekliyorum. çiğ köfte gibi de şekil veriyorum.bizimkiler çok seviyorlar
En iyisi canım ben de herşeyi evde yapmaya çalışıyorum, önceden çok önemsemezdim, çocuklar olunca organik manyağı oldum. Sen şimdiden dikkat ediyorsun çok güzel
Eşim patlıcan almış karnıyarık yapayım diye, kış günü nerden estiyse artık, hormonlu hormonlu yiyecez artıkbi de diyo ki "kızartarak yap"
Ben suda azıcık yumuşatıp öyla yapıyorum, haberiniz olsun, akşam menüyü görünce üstüme atlamayın, patlıcanlar küçük zaten iki tane yerim şimdiden söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?