Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Spordan kavmak yok
Eki Görüntüle 1736778 hepsini deniyorum ama niye boyle oldu elifin ahi mi tuttu bu kadar odem olma dedim kiza
Eger bendeb bahsediyosan oyle ah etmem kizben kilo veremezsin derim alirsin demem ac karnina maydonoz suyu ic bol limonlu
bende bu hafta kilo veremem gibime geliyo spor yapmadim hic. Bugin yarin yaparsam blki verebilirm.
yettim gari

Hay aklimda bin yasim
Flasa cocuk sarkilari attiim guzel gorselli televizyndan actm ruzgar izliyo valla niye dga once aklima gelmemis ki.

Teşekkür ederim paylaşım için. Bende özel şirkette muhasebe de çalışıyorum. 26 yasındayım. İstanbuldayım. Okul bitti evlilik arifesinde olan bir kızcağızım ::)
Çok güzel kilo vermiştim sonra formasyon için başka şehire gittim sağlık problemleri ve en önemlisi yanlış beslenmeden tekrar kilo aldım. Yine kader beni buraya getirdi.:)

Ben ayakkabı ile yapıyorum. Diğer türlü ayaklarım kayıyo ve yanlış hareketle bir tarafımı sakatlıyorum

Güzel menü kaptancım

hastayım şu sıralar herşeyin tadı bir garip az oldu menü salata da sadece domates salatası seviyorum o da bu mevsimde yok bugün zorladım 1-2 kaşık yedim ancak

Geçmiş olsun su aralar herkeste hastalık var, dikkat et canım.

Herhaba arkadaslr :) kahvaltim 2 kasik patates kizartmasi biraz menemen 1 dilim ekmek 1 barday cay biraz peynir birazdan da yurumeyi dusunuyorum insallah

Çok güzel tebrik ederim

dünkü m

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: yayla çorbası, köfteli patates yemeği, salata, yoğurt

akşam:kuru fasulye, yoğurt

ara: maydanoz kürü

Sağlıklı menü tebrikler. Doğru tercihlerle ara menü yapmanın daha fazla kilo verdirdiğini söyler hep diyetisyenim. Çünkü az kalorili yediğimiz yiyeceği yakarken daha fazla kalori harcıyoruz. Özellikle öğlen ve akşam arasında zaman uzunsa bence denemelisin. 1 mandalina, 5,6 kavrulmamış fındık, 2 tane ceviz. Aşırı tok tutar ve sağlıklı. ana öğünlerden 2 ,3 saat sonra bir ara öğün yapabilirsin.

Gunaydinnn dunku menum
Sabah
1nescafe
1tane N**** (Siyahi)
Ogle
Tavuk koftesi ve az kroket
Salata
Aksam
Corba
Balik
Salata
Su
2.5 lt civari
Spor
Yaklask yarim saatlik yuruyus

Sabah kahvaltı dısında menün güzel.

Kizlar yaa, ben gunde en fazla 2 bardak su iciyorum, bir turlu arttiramadim. Su icmek aklima bile gelmiyor. Masama kiyuyirum, zorla icince de resmen tuvaletten cikamiyorum. Niye boyle cinsim ben yaa. Kizim benden cok su iciyordur

Sürekli yanında tası. Masanda gözünün önünde mutlaka olsun. İlk başta biraz zor oluyor arttırmak . Fakat sonra otomatik olarak alışıyorsun. Bu sefer ağzının kuruması rahatsız eder hale geliyor. Tuvalet için yapıcak birşey yok hepimiz öyleyiz.

Güne gitmen bozmuş işi olsun sporla telafi edebilirsin.

Kizlar gunaydin
Cok acayip sisim belimden bi agri giriyor geceden beri karnimin altina dogru usuttum mu acaba tartida manyaklasti iyice gidim gidim yukari cikiyo

Emzirirken izin var mı bilmiyorum ama ısırgan otu demlesen belki işe yarar bende yarıyordu.

Her wc ye gityiginizde 30cal harcadiginizi biliyormusunuz :)

Hadi kızlar tuvalete

Dünkü menüm;

Sabah:
1 dilim süzme b.peynir
1 domates
1 salatalık
1 haş.yumurta
1 dilim k.ekmek

Ara: 1 yeşil elma

Öğle:
2 kepçe mercimek çorbası
1 yk kısır
salata

Ara: 2 mandalina + az sütlü şekersiz nescafe

ara: 7 fındık

Akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
Kocaman bir kase salata

su: 1,5 litreyi ancak geçtim.
spor: 30 dk yürüyüş

evet ekmek yemem. kaç yaşındasın canım. bugün su içtin mi söyle bakim :)
Her wc ye gityiginizde 30cal harcadiginizi biliyormusunuz :)

aa o zaman hiç sinir olmayalım 30x50=150 cal yaktım bile

miktarlar fazla değil ama karbonhidrat olmuş hep. tabi saat kısmı ve gün olması dolayısıyla fena değil ama ben doymam bu menüyle :)
ben hiç doymam da suçlulukla dün karnımı suyla şişirdim. elma sirkeli su, yeşil çay, nane limon oo çok içtim dün

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: ezogelin çorba, ıspanak, salata, yoğurt , 2 kaşık havuç tarator, 2 kaşık şakşuka
afiyet olsun güzel

menün çok güzel afiyet olsun.suyu tamamlarsın .protein zayıf biraz

Memnun oldum canım, hayırlı olsun nişanın, herşey gönlüne göre olsun.
Eminim düğüne kadar istediğin görünüme kavuşursun, zaten nasıl kilo vermen gerektiğini biliyormuşsun, yine başarırsın.
Ben de ev için bi spor ayakkabı alsam iyi olacak, yoksa sakatlanacak bi tarafım

ara öğün alışkanlığım yok hiç. bigün yapsam başka gün yapmam çünkü meyve çok sevmem, genellikle çay, kahveyle ara öğün yapıyorum sıvıyla midemi şişiriyorum

bende genelde su ve çayla midemi dolduranlardanım

Bende bi türlü ara öğün

afiyet olsun canım.

Hazır çiğ köftelerde de msg var canım, ben de tadını çok severim ama yıllardır ağzıma sürmedim

ah bu msg ben artık evde yapıyorum yani çiğ köftenin çakması bulguru ıslatıp, ev yapımı antep kırmızı biber ve domates salçasıyla yoğurup , baharat,yeşil soğan ve çok az yağ ekliyorum. çiğ köfte gibi de şekil veriyorum.bizimkiler çok seviyorlar

Güzel de akşam biraz az geldi bana, salatanın üzerine iki dlm peynir yada ton balığı falan iyi olurdu, ama sana yetiyorsa sorun yok, herkesin metabolizması farklı sonuçta.Ben biraz oburum da herkese " az yemişin " diye yorum yapıyorum

En iyisi canım ben de herşeyi evde yapmaya çalışıyorum, önceden çok önemsemezdim, çocuklar olunca organik manyağı oldum. Sen şimdiden dikkat ediyorsun çok güzel

Eşim patlıcan almış karnıyarık yapayım diye, kış günü nerden estiyse artık, hormonlu hormonlu yiyecez artık bi de diyo ki "kızartarak yap"
Ben suda azıcık yumuşatıp öyla yapıyorum, haberiniz olsun, akşam menüyü görünce üstüme atlamayın, patlıcanlar küçük zaten iki tane yerim şimdiden söyleyeyim

Sabah da 1 mile Leslie yaptım kesmedi, çevirdim bi daha yaptım, 2 mile oldu :)))
Bisiklete bi süre ara veriyorum, ayakkabı alana kadar yapmayacağım, düşüp sakatlanmayayım

En iyisi canım ben de herşeyi evde yapmaya çalışıyorum, önceden çok önemsemezdim, çocuklar olunca organik manyağı oldum. Sen şimdiden dikkat ediyorsun çok güzel

diyet sayesinde dikkat etmeye çalışıyorum canım tabi arada az kaçamaklar oluyor , o da nefsimi köreltmek için diyelim :)

karnıyarık mı bayılırımm ımmm :) patlıcan ve kıymanın birbiriyle uyumu üzerine yoğurt ve pulbiber nefiss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…