Ilk defa duydum arastiracagim tsk ederimGl endeksine dikkat edip yersen 3 gün sonra açlıgı kalmaz
Fulyacım biliyorum evde çeşit çok pişiyor. Ama lütfen sen elekten geçir.sabah 11.00
yufka ekmeğiyle yumurta piyazı dürüm
peynir, 5 zeytin, 1 tk vişne reçeli
az domates salatalık
öğlen 14.00
6 adet etli bulgurlu lahana sarması
2-3 yk ev yoğurdu
akşam 19.00
2 köfte kadar hindi eti
1 parça karnabahar kızartma + 2 yk sarımsaklı yoğurt
makarna
salata
ara
çekirdek ve küçük parça cevizli sucuk (unsuz)
yatana kadar 1,5 lt su
30 dk yürüyüşmoni
(Gl) gilisemik endeks yani kanşekerini yükselten gidalarIlk defa duydum arastiracagim tsk ederim
Dogru soyluyorsunBenimde iştahım çok açık özellikle tatlı pasta çikolata oooo yazdıkça içim eriyor
Nefsine hakim olmak mesele şuan yemiyorum diye iştahım yok degil
Kafanda bitir bu meseleyi. Boşuna çaylara para verme derim ben
Ayyy mesajımı okuyunca ne güldüm zeka testi gibi olmuş(Gl) gilisemik endeks yani kanşekerini yükselten gidalar
Un, şeker le yapılan herşey
Patates. pirinç. pişmiş havuç
Gl endeks yazarsan çıkar netde
Kısaca kan şekeri yükselmezse aşagı düşmez.
Kanşekerini düşerse açıkırsın.
Çıkmasınki düşmesin mantık bu
BiliyorumGece arana kadar herşey iyiymiş colo..
Protein ayrımını bir araştırayım canım ama benim diyetisyenim beyaz peynirle yumurtayı aynı anda yazıyordu ancak kaşar peyniriyle yumurtayı aynı anda yeme diyordu çünkü yumurtadan sonra en fazla protein kaşar peynirinde varmış ya yumurta ya kaşar peyniri ye diyordu bendede ondan kalma alışkanlık yumurtayla beyaz peyniri anda yiyorum ama dikkat edecem canımSaracım bulguru abartılı değilse okey. Sabahta iki yumurta yetermiş peynir fazladan. Ayrıca pro ayrımında az Bi dikkat et kilon dahada şahlansın
Yok yok şart değil lakin her ikiside protein kaynagı ve ayrım gerçekten farkettiriyor.Protein ayrımını bir araştırayım canım ama benim diyetisyenim beyaz peynirle yumurtayı aynı anda yazıyordu ancak kaşar peyniriyle yumurtayı aynı anda yeme diyordu çünkü yumurtadan sonra en fazla protein kaşar peynirinde varmış ya yumurta ya kaşar peyniri ye diyordu bendede ondan kalma alışkanlık yumurtayla beyaz peyniri anda yiyorum ama dikkat edecem canım
Fulyacım biliyorum evde çeşit çok pişiyor. Ama lütfen sen elekten geçir.
Menülerini dahada toparlamalısın canım. İstersen yaparsın biliyorum.
orada bir yanlış anlama olmasın saracım sakın. çünkü kaşar peynirinin çoğunluğu yağdır. beyaz peynir de protein daha fazladır.Protein ayrımını bir araştırayım canım ama benim diyetisyenim beyaz peynirle yumurtayı aynı anda yazıyordu ancak kaşar peyniriyle yumurtayı aynı anda yeme diyordu çünkü yumurtadan sonra en fazla protein kaşar peynirinde varmış ya yumurta ya kaşar peyniri ye diyordu bendede ondan kalma alışkanlık yumurtayla beyaz peyniri anda yiyorum ama dikkat edecem canım
Merak ettim 2protein neden aynı anda tüketilmemeli acaba bilgilendirebılırmısın? Birde tek öğündemi yoksa tüm günmü tek tip yenmeli protein acısındanSaracım bulguru abartılı değilse okey. Sabahta iki yumurta yetermiş peynir fazladan. Ayrıca pro ayrımında az Bi dikkat et kilon dahada şahlansın
Sokakta olunca ve virüs olunca wc sıkıntı oluyorSonrada niye şişim dersin...
Cevizli sucuğu senmi yaptın?sabah 11.00
yufka ekmeğiyle yumurta piyazı dürüm
peynir, 5 zeytin, 1 tk vişne reçeli
az domates salatalık
öğlen 14.00
6 adet etli bulgurlu lahana sarması
2-3 yk ev yoğurdu
akşam 19.00
2 köfte kadar hindi eti
1 parça karnabahar kızartma + 2 yk sarımsaklı yoğurt
makarna
salata
ara
çekirdek ve küçük parça cevizli sucuk (unsuz)
yatana kadar 1,5 lt su
30 dk yürüyüşmoni
Yok canım yanlış anlama falan yok peyniri sütü ve yoğurdu tam yağlı ye derdi çünkü kiloyu yapan yağ değil karbonhidrat ve tam yağlı gerçek kaşar peyniri yumurtadan sonra en fazla protein içeren gıda derdi ve ben onunla 7 ayda 30 kilo vermiştim sonra araya corona virüs girince bırakmak zorunda kaldım o aradada bayağı kilo aldım şimdi onları temizliyorumorada bir yanlış anlama olmasın saracım sakın. çünkü kaşar peynirinin çoğunluğu yağdır. beyaz peynir de protein daha fazladır.
Fulyacım yeme isteği gelince su iç şaka gibi ama gerçekten açlık hissini geçiriyoryok ondan değil valla. sarma dünden arttıydı. akşama karnıbahar ve makarna yapacaktık sadece. derin dondurucudan tavuk parçası çıkartalım haşlayalım dedik. tavuk sulu çorba yaparız falan diye ertesine güne. o da sana kemikli hindi eti çıktı mı. onu da döküm tavada pişirdik karnıbaharın yanına protein oldu. az yedim ama.
benim asıl sorunum ne biliyor musun. akşamları yeme isteği. çekirdeği ondan yiyorum.
Rabbim bundan sonraki günlerini öncesinden daha mutlu gecirmeni nasip etsin inşallah
Busecim hakkınızda hayırlısı. Zor bir süreç. Daha e velinden
Piskologa gittinizmi?
Benim uyguladıgım sistemde öyle Özgürkuşum. İki pro bir arada sindirim sorunu yaparmış. Buda birçok sağlık sorunu ortaya çıkarıyor. Sade beslenme en iyisi. Keşke hep uygulayabilme.Merak ettim 2protein neden aynı anda tüketilmemeli acaba bilgilendirebılırmısın? Birde tek öğündemi yoksa tüm günmü tek tip yenmeli protein acısından
Aa neoldu kız. Hakkinda hayırlısı olsun inşallah..iyi aksamlar kizceler
eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
Aa neoldu kız. Hakkinda hayırlısı olsun inşallah..iyi aksamlar kizceler
eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?