Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Fulyacım biliyorum evde çeşit çok pişiyor. Ama lütfen sen elekten geçir.
Menülerini dahada toparlamalısın canım. İstersen yaparsın biliyorum.

Ilk defa duydum arastiracagim tsk ederim
(Gl) gilisemik endeks yani kanşekerini yükselten gidalar
Un, şeker le yapılan herşey
Patates. pirinç. pişmiş havuç
Gl endeks yazarsan çıkar netde

Kısaca kan şekeri yükselmezse aşagı düşmez.
Kanşekerini düşerse açıkırsın.
Çıkmasınki düşmesin mantık bu

Ayyy mesajımı okuyunca ne güldüm zeka testi gibi olmuş

Salı menüm

12.
Yogurt kürüm
1 keçiboynuzu kemirdim

Ara
2 incir
10 çiğ fındık

Akşam
Et haşlama
Domates salatası.
Not: ikisininde tuzunu kaçırmışım. Zaten ödemliyim

Su 1.5
Spor 7 bin adım 70 puan
moni canım gönüllü sormuşsun. Vaktim olsa bilirsin hiç yok demem

Saracım bulguru abartılı değilse okey. Sabahta iki yumurta yetermiş peynir fazladan. Ayrıca pro ayrımında az Bi dikkat et kilon dahada şahlansın
Protein ayrımını bir araştırayım canım ama benim diyetisyenim beyaz peynirle yumurtayı aynı anda yazıyordu ancak kaşar peyniriyle yumurtayı aynı anda yeme diyordu çünkü yumurtadan sonra en fazla protein kaşar peynirinde varmış ya yumurta ya kaşar peyniri ye diyordu bendede ondan kalma alışkanlık yumurtayla beyaz peyniri anda yiyorum ama dikkat edecem canım

Yok yok şart değil lakin her ikiside protein kaynagı ve ayrım gerçekten farkettiriyor.

Fulyacım biliyorum evde çeşit çok pişiyor. Ama lütfen sen elekten geçir.
Menülerini dahada toparlamalısın canım. İstersen yaparsın biliyorum.
yok ondan değil valla. sarma dünden arttıydı. akşama karnıbahar ve makarna yapacaktık sadece. derin dondurucudan tavuk parçası çıkartalım haşlayalım dedik. tavuk sulu çorba yaparız falan diye ertesine güne. o da sana kemikli hindi eti çıktı mı. onu da döküm tavada pişirdik karnıbaharın yanına protein oldu. az yedim ama.
benim asıl sorunum ne biliyor musun. akşamları yeme isteği. çekirdeği ondan yiyorum.

orada bir yanlış anlama olmasın saracım sakın. çünkü kaşar peynirinin çoğunluğu yağdır. beyaz peynir de protein daha fazladır.

Saracım bulguru abartılı değilse okey. Sabahta iki yumurta yetermiş peynir fazladan. Ayrıca pro ayrımında az Bi dikkat et kilon dahada şahlansın
Merak ettim 2protein neden aynı anda tüketilmemeli acaba bilgilendirebılırmısın? Birde tek öğündemi yoksa tüm günmü tek tip yenmeli protein acısından

Cevizli sucuğu senmi yaptın?
Bende 3 gün önce yaptım un ve nişasta var
Ve hala kurumadı.

Son düzenleme:
orada bir yanlış anlama olmasın saracım sakın. çünkü kaşar peynirinin çoğunluğu yağdır. beyaz peynir de protein daha fazladır.
Yok canım yanlış anlama falan yok peyniri sütü ve yoğurdu tam yağlı ye derdi çünkü kiloyu yapan yağ değil karbonhidrat ve tam yağlı gerçek kaşar peyniri yumurtadan sonra en fazla protein içeren gıda derdi ve ben onunla 7 ayda 30 kilo vermiştim sonra araya corona virüs girince bırakmak zorunda kaldım o aradada bayağı kilo aldım şimdi onları temizliyorum

Fulyacım yeme isteği gelince su iç şaka gibi ama gerçekten açlık hissini geçiriyor

Merak ettim 2protein neden aynı anda tüketilmemeli acaba bilgilendirebılırmısın? Birde tek öğündemi yoksa tüm günmü tek tip yenmeli protein acısından
Benim uyguladıgım sistemde öyle Özgürkuşum. İki pro bir arada sindirim sorunu yaparmış. Buda birçok sağlık sorunu ortaya çıkarıyor. Sade beslenme en iyisi. Keşke hep uygulayabilme.
Tek öğünde karıştırmamak lazım.
Misal tavuk balık kırmızı et VS birlikte yenmez. Süt ürünleri bunlarla yenmez.
Çok net bir örnek vereyim kıymalı pideyi ayranla yerseniz şişerde şişeriz.
Aynı zamanda baklagiller bitkisel protein.
Sebzelerdende ıspanak ve mantar. Bunlarda yogurtla yenmiyor benim sistemde.

Bu sisteme sadece kilo için başvurmadım. Çok ilginc birşey oldu.
Tansiyon ilacı kullanıyordum. Son zamanlarda sorunlardanmidir beslenmedenmi ilacının dozuda arttı. Lakin bu son iki haftadır tansiyonum çok düştü. Normal ilacımı ikiye bölüyorum o bile fazla geliyor. Tansiyonum 10 _ 7 falan.
Sanırım bu sade beslenme insanı fabrika ayarlarına döndürüyor. Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…