2 aile Max 5 kisi bulusmasi serbestgezenti MuMuçok gezme bu devirde. yok mu sizin oralarda korona? kimseye gitme, kimseyi de eve alma
Amin canım sağolasınÇok tatlı maşallah
Rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin
Herzaman dualarımdasın
Bu hafta yine çok güzel sonuçlar gelecek inşallah senden prensesimMenüm
Sabah
1 havuç
Öğle
200 gram balık
Akşam
200 gram haşlama et
1 porsiyon brokoli
Salata
Su:2.5 lt
Antrasit moda ve çok da güzel bence.Annemlerde yeni dolap yaptırıyorlar,üst beyaz alt antrasitMutfak dolabı modeline karar verdik
Şimdi renk konusunda kararsızım
Yatana kadar aradım, uykum kaçtı yine aradım
Hâlâ net bir karar veremedim
Hıhı gezoda öyle Bi renk seçmiş..Antrasit moda ve çok da güzel bence.Annemlerde yeni dolap yaptırıyorlar,üst beyaz alt antrasit
Aslında gri renk banada soğuk geliyor, krem gibi renklerde benim istediğim kalite yok, hepsi parlak, parlak simli, yada mat ama leke gösteren mal.canım gri tonlar bence çok soğuk hava verir ortama. beyaz da zamanla sararıyor. kiri çabuk belli ediyor.
böyle çok açık nasıl desem sarımsı tonlar oluyor ama sarı değil. krem rengi gibi. onlar daha hoş duruyor. hem de ortam aydınlık, pozitif oluyor.
Ama moni bebek kediye ne dediyse çıktıkadın birliğierkeklere karşı ne kadar güvensiziz değil mi. boşanmanın yükü bile kadınların üstüne biniyor
Evet, uyarmıştın ve dediklerin çıkmıştıen son baby nin başına gelenleri de okuyunca boşanma konusunda kimseye güven kalmadı.
Çok haklısınAdam rahatsa boşandıktan sonra hayda hayda rahat olur, umursamaz olur. boşanma olduktan sonra erkeğin eski eşine nafaka vermek istememesini bir yere kadar anlıyorum. ama çocuğa asla.
evler ayrı olunca zaten manen yük çocuk kimde kalırsa onda oluyor. kadınlar bu süreci daha zor atlatıyor.
bu nedenle baby de de yazdığım gibi busecim için de aynı şeyleri yazacağım. boşanma sürecinde mal varlığı, birikim, bağlanacak nafaka vs iyi anlaşın, avukata danışarak anlaşın. karara öyle bağlansın @busefit ama hemen iş aramaya ve kendine gelir getirecek birşeyler bulmaya çalış canım. kendini daha iyi hissedeceksin. Rabbim yardım etsin
Büyük şehirlerde çok, ben küçük şehirdeyim, vaka burda azgezenti MuMuçok gezme bu devirde. yok mu sizin oralarda korona? kimseye gitme, kimseyi de eve alma
Evet onuda çok beğeniyorum, koyu gri dediğim oyduAntrasit moda ve çok da güzel bence.Annemlerde yeni dolap yaptırıyorlar,üst beyaz alt antrasit
Bence duvardan duvara hali daha zor süpür sil en temizi içine sinerAslında gri renk banada soğuk geliyor, krem gibi renklerde benim istediğim kalite yok, hepsi parlak, parlak simli, yada mat ama leke gösteren mal.
Ev büyüyor, işim çoğalıyor, ne kadar azaltırsam o kadar iyi benim için.
Birde alt kat yerler taş olacak. Al bir iş daha.
Bu evim duvardan duvara halı, süpür çık.
Öteki evde hem süpür hem sil.
Birde teras olacak.
Gezegene oturmak haram.
Zaten gezo niye otursun ki, o kimki
Aklımda deli sorularAma moni bebek kediye ne dediyse çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?