Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi aksamlar kizceler

eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
üzüldüm busecim

Hemen verilmiş bir karar değil, uzun zamandır devam eden bir problemdi değil mi?senin için hayırlısı neyse o olsun o zaman.

Bikaç saat uyurum, yoksa dayanamam evet

Kahvaltıda ve bazı yemeklerin yanında severim
Açlık yapınca tadı kekremsi geliyor, hiç içemiyorum
Çay olmazsa hayatın tüm tadı kaçacak gibi hissediyorum
Akşam azcik zorlaniyorum bende çünkü yanında kuruyemiş falan yiyemiyorum ama olsun

Mutfak dolabı modeline karar verdik
Şimdi renk konusunda kararsızım
Yatana kadar aradım, uykum kaçtı yine aradım
Hâlâ net bir karar veremedim
Bu ara beyaz gri tonlar moda
Birde ınsallah lake secmemissindir. Gerçekten bakımı çok zor

Hmmm inşallah gönlüne göre olur herşey ve evine geçip oturduğunda tüm bu uykusuz gecelerine sıkılmalarını unutur ohhh be dersin güzel yürekli arkadaşım

Hmmm inşallah gönlüne göre olur herşey ve evine geçip oturduğunda tüm bu uykusuz gecelerine sıkılmalarını unutur ohhh be dersin güzel yürekli arkadaşım
Allah razı olsun canım benim
Aslında uykumu dağıtacak bisey yok inan, önemli olan fiyatıydı, 4 ayrı mağazaya gittik
Ortalama fiyatlar aynı
Sadece ömürlük olacağı için çok inceliyorum, kullanışı kolay ve rahat olsun, temizliği kolay olsun diye
Allah herkesin gönlüne göre versin
Önce sağlığımız, huzurumuz yerinde olsun

burada berbat hava kaç gündür hem soğuk hem de yağmurlu, rüzgarlı.eve kapandık resmen
Kara kış gösteriyor kendini batı güzel ılık bir hava allahtan evde eliptik var senin en azından Hareketsiz kalmıyorsun
Hayırlısıyla işlerin hepsi bittimi kafan da rahat edecek rahata kavuşucan Allah saglık la agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

Oh oh masallah.süt ve süt urunleri et türleriyle tüketilince demirini alır bılıyorum bunu ama bitkisel proteini falan ilkkez duydum tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…