burada berbat havaGünaydın hatunlar
Miss gibi ılık hava var suyumu kahvemi içip yürüyüşe kaçar bu Ekrl bol hareketli kaçamsksız gün diliyorum
üzüldüm busecimiyi aksamlar kizceler
eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
neden olduğu şimdi belli oldupsikilojik
Bikaç saat uyurum, yoksa dayanamam evetİnşallah cuma günü de tartıyla da aram iyi gider de yüzü mü güldürür
Batıl inanç belki ama işte eskiler derdi
Bilmediklerimi ögreniyorum senden cok güzel bilgiler şehri sayfadan da cok güzel bilgiler ögrendim da sagol canım
Maşallah iyi dayanıyorsun canım gece uyumuyorsun gündüz dışarda koşturmaca aman dikkket kendine bitkin düşmeyesin
yavru kuş gitti mi??Gece kuşu gezo
Kafam birşeye takıldı 1 saattir uyuyamıyorum
Hayrolsun canımGece kuşu gezo
Kafam birşeye takıldı 1 saattir uyuyamıyorum
1 gece kaldıyavru kuş gitti mi??
Mutfak dolabı modeline karar verdikHayrolsun canım
Çay olmazsa hayatın tüm tadı kaçacak gibi hissediyorumKahvaltıda ve bazı yemeklerin yanında severim
Açlık yapınca tadı kekremsi geliyor, hiç içemiyorum
Bu ara beyaz gri tonlar modaMutfak dolabı modeline karar verdik
Şimdi renk konusunda kararsızım
Yatana kadar aradım, uykum kaçtı yine aradım
Hâlâ net bir karar veremedim
Beyaz deyilde koyu gri/ açık tahta yada açık gri / koyu tahtaBu ara beyaz gri tonlar moda
Birde ınsallah lake secmemissindir. Gerçekten bakımı çok zor
Hmmm inşallah gönlüne göre olur herşey ve evine geçip oturduğunda tüm bu uykusuz gecelerine sıkılmalarını unutur ohhh be dersin güzel yürekli arkadaşımMutfak dolabı modeline karar verdik
Çayı bende seviyorum canım özellikle akşamlar ama en fazla iki fincan içiyorum gün içindede bir iki fibcan içiyorumÇay olmazsa hayatın tüm tadı kaçacak gibi hissediyorum
Akşam azcik zorlaniyorum bende çünkü yanında kuruyemiş falan yiyemiyorum ama olsun
Oyyyy yerim onu ben ne tatlıdır o şimdi anneannesi1 gece kaldı
Allah razı olsun canım benimHmmm inşallah gönlüne göre olur herşey ve evine geçip oturduğunda tüm bu uykusuz gecelerine sıkılmalarını unutur ohhh be dersin güzel yürekli arkadaşım
Çok tatlı maşallahOyyyy yerim onu ben ne tatlıdır o şimdi anneannesi
Kara kış gösteriyor kendini batı güzel ılık bir hava allahtan evde eliptik var senin en azından Hareketsiz kalmıyorsunburada berbat havakaç gündür hem soğuk hem de yağmurlu, rüzgarlı.eve kapandık resmen
Hayırlısıyla işlerin hepsi bittimi kafan da rahat edecek rahata kavuşucan Allah saglık la agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahMutfak dolabı modeline karar verdik
Oh oh masallah.süt ve süt urunleri et türleriyle tüketilince demirini alır bılıyorum bunu ama bitkisel proteini falan ilkkez duydum tesekkurlerBenim uyguladıgım sistemde öyle Özgürkuşum. İki pro bir arada sindirim sorunu yaparmış. Buda birçok sağlık sorunu ortaya çıkarıyor. Sade beslenme en iyisi. Keşke hep uygulayabilme.
Tek öğünde karıştırmamak lazım.
Misal tavuk balık kırmızı et VS birlikte yenmez. Süt ürünleri bunlarla yenmez.
Çok net bir örnek vereyim kıymalı pideyi ayranla yerseniz şişerde şişeriz.
Aynı zamanda baklagiller bitkisel protein.
Sebzelerdende ıspanak ve mantar. Bunlarda yogurtla yenmiyor benim sistemde.
Bu sisteme sadece kilo için başvurmadım. Çok ilginc birşey oldu.
Tansiyon ilacı kullanıyordum. Son zamanlarda sorunlardanmidir beslenmedenmi ilacının dozuda arttı. Lakin bu son iki haftadır tansiyonum çok düştü. Normal ilacımı ikiye bölüyorum o bile fazla geliyor. Tansiyonum 10 _ 7 falan.
Sanırım bu sade beslenme insanı fabrika ayarlarına döndürüyor. Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?