almanlar sizin 6 kişilik bir aile olduğunuzu göz ardı etmişler2 aile Max 5 kisi bulusmasi serbest
evet ama zaten baby nin anlattığı kadarıyla onun eşi de evliyken bile çok duyarsız, ilgisizdi. boşandıktan sonra hayda hayda duyarsız olur. beklenen davranış. ama tabi onun ilk aydan başladı o başka konu. hayırlısı olsun.Ama moni bebek kediye ne dediyse çıktı
Öyle umuyorum canım hiç kaçamak yapmadım. Ama 2-3 gündür gram eksilmedimBu hafta yine çok güzel sonuçlar gelecek inşallah senden prensesim
İnşallah ben de vermiş gibiyim ama listede değilim tabiKızlar menülere baktım genelde menüler çok az ,kaçamaksız. Bu hafta derece yapıyoruz inşallah
Olsun canım kilo vermeye başlayınca devamı gelir inşallah. Listeye girince de daha fazla motive olursunİnşallah ben de vermiş gibiyim ama listede değilim tabi
Durmalar vucudun tepkisiymiş. Sonrasında daha hızlı kilo verimi olurmuş.Öyle umuyorum canım hiç kaçamak yapmadım. Ama 2-3 gündür gram eksilmedim
14 yasa kadar sayilmiyoralmanlar sizin 6 kişilik bir aile olduğunuzu göz ardı etmişler
evet ama zaten baby nin anlattığı kadarıyla onun eşi de evliyken bile çok duyarsız, ilgisizdi. boşandıktan sonra hayda hayda duyarsız olur. beklenen davranış. ama tabi onun ilk aydan başladı o başka konu. hayırlısı olsun.
İnşallah canımDurmalar vucudun tepkisiymiş. Sonrasında daha hızlı kilo verimi olurmuş.
Bende regl den dolayı eksilme yok. İnşallah sonrasında hızlı gider
bu nasıl bir cümle yahuAma moni bebek kediye ne dediyse çıktı
yettim zalım gezo..sen nerelerdesin?
oh oh ohh rakibem de benim gibi spor falan yok. Nasıl da denk gelmişiz birbirimize. Allah ayırmasınsabah
yumurta, peynir, 5 zeytin, domates, biber, 1 tk reçel, 1 tk muammara
yufka ekmeği
öğlen
1 köfte kadar hindi eti, mozzarella peyniri, 1 tk mayonez, 1 dilim avakado
yufka ekmeği
ara
sade Türk kahvesi
cappicino (yarı yarıya kahve ve süt)
1,5 kk cevizli sucuk
akşam
kıymalı kabak yemeği, 1 kase hamurlu mercimekli yoğurt çorbası
salata
az yufka ekmeği
az sonra 1 mandalina yiyebilirim.
yatana kadar 1,5 lt su
Yok gıBence duvardan duvara hali daha zor süpür sil en temizi içine siner
Boşandığında şunları şunları yap dedikleri çıktıAklımda deli sorular
Evet aynen öylealmanlar sizin 6 kişilik bir aile olduğunuzu göz ardı etmişler
evet ama zaten baby nin anlattığı kadarıyla onun eşi de evliyken bile çok duyarsız, ilgisizdi. boşandıktan sonra hayda hayda duyarsız olur. beklenen davranış. ama tabi onun ilk aydan başladı o başka konu. hayırlısı olsun.
Demekki yapanda bir yapmayandaÖyle umuyorum canım hiç kaçamak yapmadım. Ama 2-3 gündür gram eksilmedim
Yahu baybcat eşinden ayrılırken moni bazı konularda uyarmadı mı?bu nasıl bir cümle yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?