Modern bir modelde beyazdan vazgeçme derim. Modası asla geçmiyor.Mutfak dolabı modeline karar verdik
Şimdi renk konusunda kararsızım
Yatana kadar aradım, uykum kaçtı yine aradım
Hâlâ net bir karar veremedim
gezom mutfagm çok aydınlıksa olur. değilse çok karanlk olur .ayensn mutfag gibi senin dediğin. atayım sana ınsten.Beyaz deyilde koyu gri/ açık tahta yada açık gri / koyu tahta
Ve leke göstermeyen türden
Gönlünce olur inşallah mutfak bir kadın için en önemli mekânBeyaz deyilde koyu gri/ açık tahta yada açık gri / koyu tahta
1 pencere 1 teras kapısı ( cam) vargezom mutfagm çok aydınlıksa olur. değilse çok karanlk olur .ayensn mutfag gibi senin dediğin. atayım sana ınsten.
O tahta tezgahlarında nekadar kullanışlı oldugunu bilmiyorum.
Sağol canımGönlünce olur inşallah mutfak bir kadın için en önemli mekân
canım gri tonlar bence çok soğuk hava verir ortama. beyaz da zamanla sararıyor. kiri çabuk belli ediyor.Beyaz deyilde koyu gri/ açık tahta yada açık gri / koyu tahta
hakkınızda hayırlısı olsun canım, şu dönemi bi bekleseydiniz keşke en azından ocak sonuna kadar. aman çok dikkat et kendinin ve çocuğunun haklarına karşı. karşındakine asla ve asla güvenme.iyi aksamlar kizceler
eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
kadın birliğihakkınızda hayırlısı olsun canım, şu dönemi bi bekleseydiniz keşke en azından ocak sonuna kadar. aman çok dikkat et kendinin ve çocuğunun haklarına karşı. karşındakine asla ve asla güvenme.
en son baby nin başına gelenleri de okuyunca boşanma konusunda kimseye güven kalmadı.kadın birliğierkeklere karşı ne kadar güvensiziz değil mi. boşanmanın yükü bile kadınların üstüne biniyor
sakın canım sadece para tuzağı oldukları gibi çok ta sağlıksızlarKizlar bisey sormak istiyorum sosyal medyada zayiflama caylarindan giruyorum herkes verdigi soyluyor bilginiz varmi acaba
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
| - | - | - | + | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
| + | - | + | + | + | ||
| - | + | + | + | - | ||
| + | + | + | + | + | ||
F Fatimatuz_Zehra | + | + | + | + | + | ||
@Ekrl | + | + | + | + | + | ||
B busefit | - | - | + | - | - | ||
| + | + | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
G Gazetekolik | + | + | + | + | - | ||
| m | m | + | + | + | ||
| m | m | + | + | + | ||
| m | m | + | + | - | ||
R reklam | m | m | m | + | + | ||
evet haklısın. erkeğe de bağlı tabi.en son baby nin başına gelenleri de okuyunca boşanma konusunda kimseye güven kalmadı.
gezenti MuMuSelam kizlar, arkadasdayim gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?