Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Beyaz deyilde koyu gri/ açık tahta yada açık gri / koyu tahta
Ve leke göstermeyen türden
gezom mutfagm çok aydınlıksa olur. değilse çok karanlk olur .ayensn mutfag gibi senin dediğin. atayım sana ınsten.
O tahta tezgahlarında nekadar kullanışlı oldugunu bilmiyorum.

gezom mutfagm çok aydınlıksa olur. değilse çok karanlk olur .ayensn mutfag gibi senin dediğin. atayım sana ınsten.
O tahta tezgahlarında nekadar kullanışlı oldugunu bilmiyorum.
1 pencere 1 teras kapısı ( cam) var
Tahminim aydınlık olur

Beyaz deyilde koyu gri/ açık tahta yada açık gri / koyu tahta
Ve leke göstermeyen türden
canım gri tonlar bence çok soğuk hava verir ortama. beyaz da zamanla sararıyor. kiri çabuk belli ediyor.
böyle çok açık nasıl desem sarımsı tonlar oluyor ama sarı değil. krem rengi gibi. onlar daha hoş duruyor. hem de ortam aydınlık, pozitif oluyor.

iyi aksamlar kizceler

eskiler bilir eşimle mutlu degildik bugun gidip anlasmali bosanma davasini actik gunumuz belli degil e-devletten takip edicez. hakkimizda hayirlisi.
hakkınızda hayırlısı olsun canım, şu dönemi bi bekleseydiniz keşke en azından ocak sonuna kadar. aman çok dikkat et kendinin ve çocuğunun haklarına karşı. karşındakine asla ve asla güvenme.

hakkınızda hayırlısı olsun canım, şu dönemi bi bekleseydiniz keşke en azından ocak sonuna kadar. aman çok dikkat et kendinin ve çocuğunun haklarına karşı. karşındakine asla ve asla güvenme.
kadın birliği erkeklere karşı ne kadar güvensiziz değil mi. boşanmanın yükü bile kadınların üstüne biniyor

Adam rahatsa boşandıktan sonra hayda hayda rahat olur, umursamaz olur. boşanma olduktan sonra erkeğin eski eşine nafaka vermek istememesini bir yere kadar anlıyorum. ama çocuğa asla.
evler ayrı olunca zaten manen yük çocuk kimde kalırsa onda oluyor. kadınlar bu süreci daha zor atlatıyor.

bu nedenle baby de de yazdığım gibi busecim için de aynı şeyleri yazacağım. boşanma sürecinde mal varlığı, birikim, bağlanacak nafaka vs iyi anlaşın, avukata danışarak anlaşın. karara öyle bağlansın B busefit ama hemen iş aramaya ve kendine gelir getirecek birşeyler bulmaya çalış canım. kendini daha iyi hissedeceksin. Rabbim yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…