Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

KraliceElsa canım sana bi uzmanlık sorum olacak ben diş macunu seçimini hiç beceremiyorum ve iyi bi diş macununa ihtiyacım var önereceğin bi marka varmıdır. en son signalin mavi renkli bi macununu aldım hem dişlerimi hem kıyafetlerimi mahvetti zift gibi yapışıyor beyaz gömleklerime elime bile yapışıp kalıyor , istenmeyen eski sevgili gibi

Aslında fındığın yanında activia yemem gerekiyordu ama iş yerinde yoğundum unuttum

Teşekkür ederim. Daha nişan olmadı ama az kaldı. Ayakkabıyı bence ihmal etme bir kere ayakkabısız evde spor yaparken bileğimi burkmuştum

Madem öyle ayran sütlü kahve falan için onlar tutar arada :)

Aslında diyet listemi daha tam uygulayamıyorum. Adaptasyon sürecindeyim. :) suan bakınca az gibi görünüyor.

Patlıcan en sevdiğim şey. Şimdiden afiyet olsun. Görmedik bu sefer
bir de diyete uygun olarak patlıcandan islim kebabı yapabilirsin.
Ben ızgara / tost makinesini yağlayıp patlıcanları o şekilde kızartıp köfteleride yapıp fırında yapıyorum cok güzel oluyor. Hem kızartma gibi hem azıcık yağ kullanmış oluyorsun . Tavsiye ederim.

Bugünkü menüm;

Sabah:

1 dilim süzme peynir
1 domates
1 salatalık
1 haş.yumurta
1 dilim k.ekmek
1 fincan az sütlü şekersiz,kremasız nescafe

ara: 1 fincan latte

Öğle:
1 kase mantar corbası
1 tavuk pirzola (derisiz)
1 küçük kase yoğurt

ara: 1 tane armut

ara: 16:30 gibi 7 fındık + 1 activia

akşam: (planlanan menü)

2 kepçe tarhana çorbası
Salata
1 yk yoğurt

tahmini ara: 1 mandalina

spor: 1 mil leslie(eğer akşam yapmazsam yazacağım)
su: 1,5 litre oldu 2 yi geçeceğim inşallah

Aslında diş macunlarının içeriği üç aşağı beş yukarı aynı, beyazlatıcı olanlara çok aşındırıcı konuyo dişleri yıpratır ve hassasiyet yapar, bi de paraben, sls gibi maddeler var üzerinde bunlar yazıyorsa uzak durmak lazım. Bazı markaların bitkisel içerikli macunları var onları deneyebilirsin yada market markalarından hangisi içine siniyorsa onu kullan. Ben de marketten en az katkılı olanı almaya çalışıyorum

Merhaba herkeseee :)) ara ogun turk kahvesi 2 kibrut kutusu kadar tavukgogusu 2 adet tuzlu kurabiye aksam yemegini de 5 bucuk da yedim 1 kase tarhana corbasi bol pulbiberli :))

arkadaslar merhaba tekrar nasılsınız spor olarak sımdı 15 dakıka leslie yaptım fazla yapamadım esın durmuyırn cunku :)) bacagımdan tutuyoo sıpa sabah da bıraz dans etmıstık arkadasla :) bu kadar bugunluk spor

sabah:
2dilim ekmek
4fındık
1-2kk beyaz peynir
1bardaktan az minola suyu

öğle:
2fırında tavuk but
2yk bulgur pilavı
1kase cacık

akşam:
4-5yk bezelye yemeği
1kase yoğurt
2yk mercimekli bulgur pilavı

ara:
3kestane/küçük
3parmak kadar cevizli sucuk
1küçük kayısı lokumlarından
1bardak şekersiz sütlü nescafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…