- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
evet ekmek yemem. kaç yaşındasın canım. bugün su içtin mi söyle bakim :)
aa o zaman hiç sinir olmayalım 30x50=150 cal yaktım bile
ben hiç doymam da suçlulukla dün karnımı suyla şişirdim. elma sirkeli su, yeşil çay, nane limon oo çok içtim dün
afiyet olsun güzel
menün çok güzel afiyet olsun.suyu tamamlarsın .protein zayıf biraz
Memnun oldum canım, hayırlı olsun nişanın, herşey gönlüne göre olsun.
Eminim düğüne kadar istediğin görünüme kavuşursun, zaten nasıl kilo vermen gerektiğini biliyormuşsun, yine başarırsın.
Ben de ev için bi spor ayakkabı alsam iyi olacak, yoksa sakatlanacak bi tarafım
ara öğün alışkanlığım yok hiç. bigün yapsam başka gün yapmam çünkü meyve çok sevmem, genellikle çay, kahveyle ara öğün yapıyorumsıvıyla midemi şişiriyorum
bende genelde su ve çayla midemi dolduranlardanım
Bende bi türlü ara öğün
afiyet olsun canım.
Güzel de akşam biraz az geldi bana, salatanın üzerine iki dlm peynir yada ton balığı falan iyi olurdu, ama sana yetiyorsa sorun yok, herkesin metabolizması farklı sonuçta.Ben biraz oburum da herkese " az yemişin " diye yorum yapıyorum
Eşim patlıcan almış karnıyarık yapayım diye, kış günü nerden estiyse artık, hormonlu hormonlu yiyecez artıkbi de diyo ki "kızartarak yap"
Ben suda azıcık yumuşatıp öyla yapıyorum, haberiniz olsun, akşam menüyü görünce üstüme atlamayın, patlıcanlar küçük zaten iki tane yerim şimdiden söyleyeyim
Kizlar degerler 148 çıkmış :) allah saglıklı kucagıma almayı nasip eder inşallah :)
Dogru soyluyorsun vallao güzel vücuduna o pis yağları niye alıyorsun ki
kızlarrr nerelerdesiniz bakayımmmm
Aslında diş macunlarının içeriği üç aşağı beş yukarı aynı, beyazlatıcı olanlara çok aşındırıcı konuyo dişleri yıpratır ve hassasiyet yapar, bi de paraben, sls gibi maddeler var üzerinde bunlar yazıyorsa uzak durmak lazım. Bazı markaların bitkisel içerikli macunları var onları deneyebilirsin yada market markalarından hangisi içine siniyorsa onu kullan. Ben de marketten en az katkılı olanı almaya çalışıyorumKraliceElsa canım sana bi uzmanlık sorum olacak ben diş macunu seçimini hiç beceremiyorum ve iyi bi diş macununa ihtiyacım var önereceğin bi marka varmıdır. en son signalin mavi renkli bi macununu aldım hem dişlerimi hem kıyafetlerimi mahvetti zift gibi yapışıyor beyaz gömleklerime elime bile yapışıp kalıyor , istenmeyen eski sevgili gibi
Hadi hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsinKizlar degerler 148 çıkmış :) allah saglıklı kucagıma almayı nasip eder inşallah :)
Çok az değil midünkü menümü yazmaya unuttum
13 gibi 1 protein icecegi (su ile hazirlanmis)
yaklasik 17 gibi 1/2 tavuk derisiz
saat 21:00 gibi 15-20 tane badem
Çok az değil mi
hepsi bence spor yapiyordur simdiArkadaslarrr nerdesiniz kimse yokmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?