- 18 Mart 2018
- 31.138
- 124.348
- 598
- 50
Aramızdaki 2 saat farkı sayarsak ben yine senden az uyumuşumgezo yerine beni nöbetçi bıraktı..
günaydın takım
Hayrolsunbenim iki günden beri tansiyonum yerlerde. Yataktan zorla çıkıyorum.o yüzden spor neyin yapamadım maalesef
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinebenim iki günden beri tansiyonum yerlerde. Yataktan zorla çıkıyorum.o yüzden spor neyin yapamadım maalesef
Günaydın canım vallahi ben hazırım sanki yarın yüzüm gülecek gibi sen zaten menülerin den belli fazlasıyla hazırsındırGünaydın kızlarsıfır kaçamaklı bol kilo vermeli bir gün olsun. Yarına hazır mıyız?
Ben acik gri hochglanz yaptirdim gayet memnunumBeyazistediğim çeşit yok,
Mutfak ışık alır diye düşünüyorum, 1 yarım 1 tüm pencere var
Işimede geliyor evet
Ben hazırımGünaydın kızlarsıfır kaçamaklı bol kilo vermeli bir gün olsun. Yarına hazır mıyız?
Geçmiş olsun canım . Tuzlu ayran falan mı içsen?benim iki günden beri tansiyonum yerlerde. Yataktan zorla çıkıyorum.o yüzden spor neyin yapamadım maalesef
İstediğim gibi kilo veremedim ama yine de iyiGünaydın canım vallahi ben hazırım sanki yarın yüzüm gülecek gibi sen zaten menülerin den belli fazlasıyla hazırsındır
geçmiş olsun obezim, benimde yüksek 2 gündürbenim iki günden beri tansiyonum yerlerde. Yataktan zorla çıkıyorum.o yüzden spor neyin yapamadım maalesef
| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
|
| + | + | + | + | + | + | |
|
|
| - | - | - | + | + | + | |
|
|
| + | - | + | + | + | + | |
|
| - | + | + | + | - | - | |
|
| F Fatimatuz_Zehra | + | + | + | + | + | + | |
|
| B busefit | - | - | + | - | - | - | |
|
|
| G Gazetekolik | + | + | + | + | - | + | |
|
| m | m | + | + | + | + | |
|
| m | m | + | + | + | - | |
|
| m | m | + | + | - | - | |
| R reklam | m | m | m | + | + | + | |
Geçmiş olsun kaptanım niye ki?geçmiş olsun obezim, benimde yüksek 2 gündür
teşekkür ederim kuzum, yüksek tansiyon hastasıyım zaten ilaç kullanıyorum. arada böyle çıkıyorGeçmiş olsun kaptanım niye ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?