Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam Kizlar ben geldimmmm. Bugün öğleden sonra insan kaynaklarından bildirim geldi. İs hakim fesh edildi. Yani artik resmen ev kadiniyim :)) öğlenden beri bu işlerle ugrasiyorum avukat falan. Ancak gelebildim. sterlicya6 tatlim sonucunu almissin superrr :)) tekrardan tebrik ederim :))

Hoşgeldin
Kizlar degerler 148 çıkmış :) allah saglıklı kucagıma almayı nasip eder inşallah :)
Çok iyi canım Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin.

En güzeli canım keşke atanana kadar bende çalışmasaydım diyorum bu aralar.
Esim yine mesaidd bende TV izliyorum tatlim
Ne izliyorsun canım bende zencefil çayı yaptım kitabımı alıp keyif yapacam

Slm kızlar; ben geldim :) dudujan çalışmayı ben de hiç sevmiyorum, işe başladığım gün yıllık izin planı yapanlardanım, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ekonomik özgürlük falan hikaye; benim en özgür hissettiğim yer evim. İstediğim saatte yatarım, istediğim saatte kalkarım, canım sıkılırsa gezmeye giderim diye düşünüyorum
kimyager1508 iş durumun inşallah senin için hayırlı olmuştur, hamilelik dönemini daha rahat geçirirsin, bebeğin büyüyünce yeniden başlarsın çalışmaya, her işte bir hayır vardır

Şarjım bitmeden menümü yazayım
Sabah: 1/2 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 tk pekmez, 2 dlm ekmek
Ara: 1 çb yoğurt
Öğlen: 2 kepçe yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık pırasa
Ara: 4 küçük hurma, 1 çb sütlü kahve
Akşam: 2 karnıyarık, 2 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 porsiyon karışık meyve, 2 kaşık yoğurt
Spor: 2 mile Leslie
Su: 3 litreyi geçik

KraliceElsa zaten hamile olduğum için hic uzulmedim canimm. Yoksa uzulurdum kesin :)) çünkü hic beklenmedik biseydi lab.larin kapanması hemde 9 lab birden

Allahim grubun haline bak gelen hamile kaliyor yeni uye bulamiyorum buldugumda hamile kaliyor haber verin tanidiklariniza gebe kalamayan gelsin suyubdan mi huyundan mi grubu actim acali
Ne iyi etmissin acmakla.ben de iyi ki gelmisim bu gruba.1.5 yil bekledim buraya geldigim ilk ay hamile kaldim

@kimyager sen de ogrenirsin ins cinsiyeti.benim yarin kontrol var,her sey yolundadir ins
seninkinin cinsiyeti belli olmusmuydu ? kacirdim sanirim

bugünki menüm:
sabah: 1 protein shake ictim
ara: 15-20 badem
Aksam 17.30 gibi 1/2 tavuk gögüsü baharatlayip yagsiz tavada pisirip affiyetle tükettim.

isden yeni gelmis sayilirim daha birsey yemeyi düsünmüyorum malum gec oldu masallah diyin eve ispanakli börek getirdim is yerinden gözüm dahi kalmadi ilerleme var sanki

sporumuda yaptim yaklasik 30 dakka kosu/yürüyüs karisimi. Iyi geceler sabah dükkan size emanet benim okul aciliyor

Çalışma neysede saatleri çok fena bana birşey yapacak vakit kalmıyor haftasonu misafir var,temizlik var.Şuan ev çamaşır dolu makinayı bekliyorum serip yatayım diye sabah 6:30 da uyanacam
KraliceElsa zaten hamile olduğum için hic uzulmedim canimm. Yoksa uzulurdum kesin :)) çünkü hic beklenmedik biseydi lab.larin kapanması hemde 9 lab birden
Canım ben kendin çıktın sanmıştım,hayırlısı olur inş bebek büyüyünce dönersin geri işe.

Bende de bi kuru öksürük, uykumu kaçırdı bu saatte salona geldim biraz bizimkileri rahatsız etmeyeyim diye. İki haftadır geçmiyo zencefil, adaçayı ne varsa denedim, önerisi olan var mı?

Bi süre misafir falan almasan olmaz mı, işe yeni başladın, ve yoğun çalışıyorsun bence bunu anlayışla karşılarlar. Zamanla tempoya alışırsın, o zaman çağırırsın misafirlerini de, hem diyetine de olumsuz etki etmesin.
Benim de çağıracağım birkaç kişi var ama bekletiyorum valla ne yalan söyliyim :) hem hastalıklar baya yordu son zamanlarda hem de diyetim bitene kadar sosyal hayatımı askıya aldım. O kadar çeşit olunca ucundan kıyısından yeniyo, riske atmak istemiyorum

Siz şimdi uyuyonuz tabi, bu arkadaşınız öksürmekten boğulurken içinize siniyo mu mışıl mışıl uyumak, söyleyin bakiiim
Biriniz de uyanık değil gelse de iki geyik yapsak, bayadır kaynana görümce çekiştirmeyi özledik
Neyse uyuyun uyuyun kıyamadım, ne kadar da iyi kalpliyim yaa
Bi adaçayı yapıp içeyim, boş durmak iyi gelmiyo bana, çenem düştü yine
Son bi soru, adaçayı zayıflatır mı acaba? En azından bi taşla iki kuş olsun

Yok öyle birsey zayiflattigini hic duymadim..ay uyku tutmadi dalamadim bir türlü taabi öğlene kadar yatarsam böyle olur.

hamile birini işten çıkarmayı nasıl göze almışlar. canım haklarını veriyorlar mı yoksa uğraştırcaklar mı?senin açından iyi olmuş ama

bende çalışmayı çok seviyorum belkide işimin rahatlığından dolayıdır. evde patlıyorum ya çalışcam yada gezcem :)

belki direk olarak etkisi olmasa da ben dolaylı olarak etkisinin olduğunu düşünüyorum. sonuçta vücudumuz labirent gibi birbiriyle bağlantılı canım

Ada Çayının Sağlığa Faydaları
Esnek ve pürüzsüz ciltler için adaçayı mükemmel bir bitkidir. İçerdiği fenolik asitler, antioksidanlar ve uçucu yağlar bitkiyi sağlık açısından çok önemli kılar. Karoten beta ile dolu olduğu için potansiyel bir anti kanser maddesidir. Cilde olan faydalarından dolayı kozmetik ürünlerinde de kullanılmaktadır. Cilt dışında saç sağlığı için de kullanılır. A, C, B6 ve K vitaminleri açısından çok zengindir.

Adaçayı Depresyona İyi Gelir: Çağımızın en önemli hastalıklarından olan stres ve depresyona karşı çok etkilidir. İçerdiği diosmetin, apigenin ve luteolin’in gibi antioksidanların bol miktarda bulunması, depresyon ve stres ile mücadele sağlar. Günde ortalama bir ada çayı içmeniz depresyondan kaynaklanan olumsuz düşüncelerle mücadele etmenizde size inanılmaz katkı sağlayabilir.

Alzheimer Hastalığına Karşı Ada Çayı: Adaçayı, düzenli olarak kullanıldığında hafızayı güçlendirir. Bunun yanında, hafif Alzheimer hastalığı dahil olmak üzere çeşitli hafıza kaybı durumlarında tedavi için önerilmektedir. Bununla birlikte yaşlanmaya bağlı olarak meydana çıkması muhtemel, unutkanlık, bunama gibi zihinsel sorunlardan korunmaya yardımcı olur.

Adaçayının Diyabete Faydaları: Adaçayı üzerinde yapılan birçok çalışma, diyabet hastalığı ile mücadele eden kişilerde kolesterolü düşürme potansiyeli olduğu ortaya konulmuştur. Adaçayının yaprak ekstralarının antihiperglisemik özelliklere sahip olduğu bilinen bir şeydir.

Romatizmadan kaynaklanan ve diğer enfeksiyon hastalıklarına karşı faydalıdır:Adaçayının içerdiği vitamin ve elementler çok iyi derecede antioksidanlar içerir. Bu yüzden enfeksiyonlara karşı etkilidir. Romatizma dan kaynaklanan iltihaplara karşı etkilidir. Aynı şekilde astım ve bronşit hastalıklarından kaynaklanan enfeksiyonlara iyi gelir. Astım ataklarını şiddetini azaltıcı gücü vardır.

Adaçayı Kalp Sağlığını Korur: İki tatlı kaşığı adaçayı ortalama 20 mg kalsiyum ve potasyum içermektedir. Günlük olarak tüketilen adaçayı kardiyovasküler sistemin düzgün çalışması ve kalp ritminin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için iyi gelir. Ayrıca kolesterolü dengeleyen sodyum içerdiği için dolaylı olarak kalp sağlığına katkı sağlar .

Sindirim sistemini korur ve ishale iyi gelir: Genel anlamda lif içeren bütün bitkiler sindirim sitemi için önemlidirler. Adaçayının içerdiği lifler mideyi kuvvetlendirir, ishale karşı iyi bir şifa kaynağıdır. Ayrıca aşırı terlemeye karşı etkili bir besindir. Sindirim sitemi bozukluklarını düzenler.

Adaçayı Yaşlılığı Geciktirir: Adaçayının yaprağı kan dolaşımının hızlanmasını sağlar. Hücrelerin yenilenmesinde ve hasarlı hücrelerin onarılmasında büyük rol oynar. Hücrelerin yenilenmesinde çok miktarda içerdiği kalsiyum ve A vitamini önemli rol oynar. İçerdiği antioksidanlar ciltte meydana gelen çizgileri ve kırışıklıkları gidermeye yarar. Adaçayı, serbest radikallerin düşmanıdır. Kısaca bu muhteşem bitki, cilt sağlığınızı korur, genç kalmanızı sağlar ve pürüzsüz cilt sahibi olmanıza katkıda bulunur.

Selülit için adaçayı: Yukarıda zikrettiğimiz gibi , kan dolaşımını arttırıcı özelliği vardır. Kan dolaşımın yüksek olduğu vücutta toksinler daha çabuk atılacaktır. Böylece selülit sorunlara minimuma indirgenecektir.

Adaçayı Saç Sağlığını Korur: Adaçayı yapraklarından çıkarılan yağ saç sağlığı için önemli bir şifa kaynağıdır. Daha sağlıklı saçlar için bu yağ ile kafa derisine masaj yapabilirsiniz. Böylece dökülmeyen ve daha sağlıklı saçların sahibi olabilirsiniz. Ayrıca yaşlılığın en büyük göstergesi olan beyaz saçların için de adaçayı yağı kullanılabilir.

Metabolizmayı ve ruh sağlığını korur: İçerdiği zengin besin kaynaklarıyla genel anlamda metabolizmaya katkıda bulunur. Özellikle kış aylarında soğuk algınlığından kaynaklanan hastalıklara ve salgın hastalıklarına karşı etkilidir. Bunun yanında ruh sağlığımıza katkıda bulunur. Ferahlatıcı bir içecek olan adaçayı beyin hücreleri için önemli olan birçok elementi içermektedir. Sinir sitemini yatıştırıcı özelliği vardır. Uyku sorunu olanlar için faydalı geldiğini savunun uzmanlar var.

saol canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…