- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Merhaba kızlar eve gel yemek yap şimdi oturdum hala alışamadım iş temposuna okul kapansa da rahatlasam diye bakıyorum.sizler napıyorsunuz nasılsınız?
Yuruyor valla yetisemoyoruz :))))hepsi bence spor yapiyordur simdiben birazdan ise kacacagim sonra gene girerim umarim sayfalar alip yürümez
HoşgeldinTeşekkür ederim paylaşım için. Bende özel şirkette muhasebe de çalışıyorum. 26 yasındayım. İstanbuldayım. Okul bitti evlilik arifesinde olan bir kızcağızım ::)
Çok güzel kilo vermiştim sonra formasyon için başka şehire gittim sağlık problemleri ve en önemlisi yanlış beslenmeden tekrar kilo aldım. Yine kader beni buraya getirdi.:)
Ben ayakkabı ile yapıyorum. Diğer türlü ayaklarım kayıyo ve yanlış hareketle bir tarafımı sakatlıyorum
Güzel menü kaptancım
Geçmiş olsun su aralar herkeste hastalık var, dikkat et canım.
Çok iyi canım Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin.Kizlar degerler 148 çıkmış :) allah saglıklı kucagıma almayı nasip eder inşallah :)
En güzeli canım keşke atanana kadar bende çalışmasaydım diyorum bu aralar.Selam Kizlar ben geldimmmm. Bugün öğleden sonra insan kaynaklarından bildirim geldi. İs hakim fesh edildi. Yani artik resmen ev kadiniyim :)) öğlenden beri bu işlerle ugrasiyorum avukat falan. Ancak gelebildim.sterlicya6 tatlim sonucunu almissin superrr :)) tekrardan tebrik ederim :))
Ne izliyorsun canım bende zencefil çayı yaptım kitabımı alıp keyif yapacamEsim yine mesaidd bende TV izliyorum tatlim
En güzeli canım keşke atanana kadar bende çalışmasaydım diyorum bu aralar.
Ne izliyorsun canım bende zencefil çayı yaptım kitabımı alıp keyif yapacam
Ne iyi etmissin acmakla.ben de iyi ki gelmisim bu gruba.1.5 yil bekledim buraya geldigim ilk ay hamile kaldimAllahim grubun haline bak gelen hamile kaliyor yeni uye bulamiyorum buldugumda hamile kaliyor haber verin tanidiklariniza gebe kalamayan gelsin suyubdan mi huyundan mi grubu actim acali
seninkinin cinsiyeti belli olmusmuydu ? kacirdim sanirim@kimyager sen de ogrenirsin ins cinsiyeti.benim yarin kontrol var,her sey yolundadir ins
Çalışma neysede saatleri çok fena bana birşey yapacak vakit kalmıyor haftasonu misafir var,temizlik var.Şuan ev çamaşır dolu makinayı bekliyorum serip yatayım diye sabah 6:30 da uyanacamSlm kızlar; ben geldim :)dudujan çalışmayı ben de hiç sevmiyorum, işe başladığım gün yıllık izin planı yapanlardanım, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ekonomik özgürlük falan hikaye; benim en özgür hissettiğim yer evim. İstediğim saatte yatarım, istediğim saatte kalkarım, canım sıkılırsa gezmeye giderim diye düşünüyorum
kimyager1508 iş durumun inşallah senin için hayırlı olmuştur, hamilelik dönemini daha rahat geçirirsin, bebeğin büyüyünce yeniden başlarsın çalışmaya, her işte bir hayır vardır
Canım ben kendin çıktın sanmıştım,hayırlısı olur inş bebek büyüyünce dönersin geri işe.KraliceElsa zaten hamile olduğum için hic uzulmedim canimm. Yoksa uzulurdum kesin :)) çünkü hic beklenmedik biseydi lab.larin kapanması hemde 9 lab birden
Çalışma neysede saatleri çok fena bana birşey yapacak vakit kalmıyor haftasonu misafir var,temizlik var.Şuan ev çamaşır dolu makinayı bekliyorum serip yatayım diye sabah 6:30 da uyanacam
Canım ben kendin çıktın sanmıştım,hayırlısı olur inş bebek büyüyünce dönersin geri işe.
Yok öyle birsey zayiflattigini hic duymadim..ay uyku tutmadi dalamadim bir türlü taabi öğlene kadar yatarsam böyle olur.Siz şimdi uyuyonuz tabi, bu arkadaşınızöksürmekten boğulurken içinize siniyo mu mışıl mışıl uyumak, söyleyin bakiiim
Biriniz de uyanık değil gelse de iki geyik yapsak, bayadır kaynana görümce çekiştirmeyi özledik
Neyse uyuyun uyuyun kıyamadım, ne kadar da iyi kalpliyim yaa
Bi adaçayı yapıp içeyim, boş durmak iyi gelmiyo bana, çenem düştü yine
Son bi soru, adaçayı zayıflatır mı acaba? En azından bi taşla iki kuş olsun
Selam Kizlar ben geldimmmm. Bugün öğleden sonra insan kaynaklarından bildirim geldi. İs hakim fesh edildi. Yani artik resmen ev kadiniyim :)) öğlenden beri bu işlerle ugrasiyorum avukat falan. Ancak gelebildim.sterlicya6 tatlim sonucunu almissin superrr :)) tekrardan tebrik ederim :))
Slm kızlar; ben geldim :)dudujan çalışmayı ben de hiç sevmiyorum, işe başladığım gün yıllık izin planı yapanlardanım, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ekonomik özgürlük falan hikaye; benim en özgür hissettiğim yer evim. İstediğim saatte yatarım, istediğim saatte kalkarım, canım sıkılırsa gezmeye giderim diye düşünüyorum
kimyager1508 iş durumun inşallah senin için hayırlı olmuştur, hamilelik dönemini daha rahat geçirirsin, bebeğin büyüyünce yeniden başlarsın çalışmaya, her işte bir hayır vardır
Siz şimdi uyuyonuz tabi, bu arkadaşınızöksürmekten boğulurken içinize siniyo mu mışıl mışıl uyumak, söyleyin bakiiim
Biriniz de uyanık değil gelse de iki geyik yapsak, bayadır kaynana görümce çekiştirmeyi özledik
Neyse uyuyun uyuyun kıyamadım, ne kadar da iyi kalpliyim yaa
Bi adaçayı yapıp içeyim, boş durmak iyi gelmiyo bana, çenem düştü yine
Son bi soru, adaçayı zayıflatır mı acaba? En azından bi taşla iki kuş olsun
Aslında diş macunlarının içeriği üç aşağı beş yukarı aynı, beyazlatıcı olanlara çok aşındırıcı konuyo dişleri yıpratır ve hassasiyet yapar, bi de paraben, sls gibi maddeler var üzerinde bunlar yazıyorsa uzak durmak lazım. Bazı markaların bitkisel içerikli macunları var onları deneyebilirsin yada market markalarından hangisi içine siniyorsa onu kullan. Ben de marketten en az katkılı olanı almaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?