Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlarrr

gelelim dünkü menüme

sabah: sandviç

öğlen :çorba, ıspanak, 2 kaşık şakşuka, 2 kaşık havuç tarator, salata, yoğurt

akşam: 1 dilim ev pizzası, 1 küçük dilim muzlu pasta, yarım dilim kabak tatlısı

Dünkü menüm; (düzeltmelerle)

Sabah:

1 dilim süzme peynir
1 domates
1 salatalık
1 haş.yumurta
1 dilim k.ekmek
1 fincan az sütlü şekersiz,kremasız nescafe

ara: 1 fincan latte

Öğle:
1 kase mantar corbası
1 tavuk pirzola (derisiz)
1 küçük kase yoğurt

ara: 1 tane armut

ara: 16:30 gibi 7 fındık + 1 activia

akşam: (planlanan menü)

1 tavuk but
Salata
1 yk yoğurt

ara yok

spor: 1 mil leslie yaptım :)
su: 2 litre oldu

Akşamki ara biraz fazla olmuş onun dısında güzel

Hoşbuldum teşekkür ederim.

Çok istikrarlısın maşallah.

Gözünün görmemesi güzel. Özel bir diyet mi yapıyorsun çok az yiyiyorsun.

Akşam olmamış canım
Tatlılar pizza. bence bugün telafi etmeye çalış yarın tartı günü

aynen dün akşam hiç olmadı hemde canım. bugün akşam ki menü belli yumurtalı ıspanak kavurması zaten öğlen menülerim çorba yemek salata yoğurt stabil oluyor.

Günaydın kızlar
Bugün bomba gibiyim Siz nasılsınız bakalım?

günaydın canım valla ben çok uykusuzum gözlerim yanıyor

Gunaydin Kizlar. dudujan bolumu kapattilar canim ama baska birimlerde yer gostermediler. masalimsii haklarimi veriyorlar. Hatta dava falan acmayayim diye 4 burut maaş teklif ettiler ama kabul etmedim. Çünkü o zaman karsilikli anlasmali olarak cikmis gibi SGK ya bildirim yapıyorlar ve işsizlik maasi alamicaktim. Ayrıca ben bankadan da işsizlik sigortası yaptirmistim
oradan da 6 ay para alicsm yoksa onu da
alamicaktim.
Simdi mahkemeler sürecine giricez. Şuan 2
dava acilacak ise iade ve alacaklar davasi. İse
iade kesinlesincede art niyet davasi acilacak gebeyim diye bilerek yer gösterilmedi diye. Bakalim ne olacak. 4 burut maasi kabul edenler çok mağdur oldu işsizlik faln hic alamiyorlar. Çok üzüldüm.

aynen canım iyi yapmışsın.

canım çiğ köfte yemiyorum hamile kaldığımdan beri normalde çok severim. zehirlenme riski, bakteri üreme olasılığı olduğu için çiğ şeyler yemekten kaçınıyorum.
Bilincli annem benim
Eger bendeb bahsediyosan oyle ah etmem kizben kilo veremezsin derim alirsin demem ac karnina maydonoz suyu ic bol limonlu
bende bu hafta kilo veremem gibime geliyo spor yapmadim hic. Bugin yarin yaparsam blki verebilirm.
yettim gari
Sorma vahim durumdayim bu hafta cok kotu bugun detox yapiyorum tarti kafayi yedi dikkat ettigim halde yukari dogru gidiyor
Hay aklimda bin yasim
Flasa cocuk sarkilari attiim guzel gorselli televizyndan actm ruzgar izliyo valla niye dga once aklima gelmemis ki.
Canim cok fazla izletms ama malum otizim dogustan degildir ve tv asiri sesli hareketli oyuncaklar vs bunlar otizim tetikler cok zorda kalinca yapiyosundur kesin
Edam
Kizlar degerler 148 çıkmış :) allah saglıklı kucagıma almayı nasip eder inşallah :)
Oy 5.hamilemiz rabbim saglikli sihatli kucagina aldirsin canim
Ben cok sevwrim calismayi ama laf aramizda izin vs derken insan sinirlaniyor bak simdi kuzey dogdu dogali gezmedigim yer kalmadi
@kimyager sen de ogrenirsin ins cinsiyeti.benim yarin kontrol var,her sey yolundadir ins
Hadi guzel haberlerle gel tatlim kizcen buyumus mu bakalim
Bende de bi kuru öksürük, uykumu kaçırdı bu saatte salona geldim biraz bizimkileri rahatsız etmeyeyim diye. İki haftadır geçmiyo zencefil, adaçayı ne varsa denedim, önerisi olan var mı?
Su ara cok yaygin uzun sure gecmezse dr git oksurugu kesmiyorlar ama uc haftayi gecmisse atopik olabiliyormus
Günaydın kızlar
Bugün bomba gibiyim Siz nasılsınız bakalım?
gunaydin canim

@Karacamdan Kelebek suan David Kirsch yapiyorum karbonhydrat filan.yasak ama sabah 1 bardak süt 1 muz tükettim.biraz bozdum cok zor bir diyet okulda acilmiskdn 14 gün yapabilcekmiyim.bilmiyorum...bigün 4 günüm.
Cansu cansuuuu yine vucudunla oynuyirsun dogry duzgun bi diyet secsen tatlim boyle zorluyorsun sonra patlama yasiyorsun

Gunaydin kizlar dunden beri ugrayamadim kuzeyin masallahi var bosu bosuna bagirip yanindan ayrilmama izin vermiyo oyuna cevirdi legolariyla oynarken aklina dusuyorum bakiyorum hicbirsey yok siritiyo

Birde bugun bi karar verdim bundan sonra cuma ve ptesi disinda tartilmiyorum stres yaptikca tarti artiya gidiyor dun 75.9dum bugun 76.2 peki menumu yaziyim bi bakin bakalim arti cikmama sebep ne

Sabah
1yumurta
2dlm sucuk
2kk peynir
1/2 muz iki ceviz

Ogle
4kk kadar tavuk izgara
Yogurt

Aksam
1kase tarhana
1buyuk kase brokoli karnabahar haalamasi yogurtla

Su:3lt spor:45dk yuruyus

Ve yemeyi aksam 17:30da biraktim

Tatlim menun çok güzel. Eğer gece falan uyumadiysan yada hava soğuk ya odemdir canim o kilo değildir merak etme. Ama dediğin gibi sık tartilma.

Ben bugun orucluyum borclarim var g7nler uzamadan bitirim :))
Tabiki herzmn izletmyrm televizyona normaldede fazla baktirmam. Uyutirken aglamasin diye yada mutfaga gidince pesimden gelmesn diye aciyorum.

Menun cok guzel yemekle ilgili bi sikntin yok. Odemmi acaba kontrol etsene ayak bilegnden
Parmaginla biraz bastir bi kac saniye hemen duElirse odem yok eger yavas yavas duzeliyosa beyazlik kaliyosa odem var demektr. Buyuk ihtimal odem vardir bugun gider insallah

@Karacamdan Kelebek suan David Kirsch yapiyorum karbonhydrat filan.yasak ama sabah 1 bardak süt 1 muz tükettim.biraz bozdum cok zor bir diyet okulda acilmiskdn 14 gün yapabilcekmiyim.bilmiyorum...bigün 4 günüm.
Canım Karatay bile bundan daha insaflı ona devam et bari, senin menüyü görünce ben fena oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…