- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
sabah:
2dilim ekmek
4fındık
1-2kk beyaz peynir
1bardaktan az minola suyu
öğle:
2fırında tavuk but
2yk bulgur pilavı
1kase cacık
akşam:
4-5yk bezelye yemeği
1kase yoğurt
2yk mercimekli bulgur pilavı
ara:
3kestane/küçük
3parmak kadar cevizli sucuk
1küçük kayısı lokumlarından
1bardak şekersiz sütlü nescafe
Hoşgeldin
Şarjım bitmeden menümü yazayım
Sabah: 1/2 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 tk pekmez, 2 dlm ekmek
Ara: 1 çb yoğurt
Öğlen: 2 kepçe yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık pırasa
Ara: 4 küçük hurma, 1 çb sütlü kahve
Akşam: 2 karnıyarık, 2 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 porsiyon karışık meyve, 2 kaşık yoğurt
Spor: 2 mile Leslie
Su: 3 litreyi geçik
seninkinin cinsiyeti belli olmusmuydu ? kacirdim sanirim
bugünki menüm:
sabah: 1 protein shake ictim
ara: 15-20 badem
Aksam 17.30 gibi 1/2 tavuk gögüsü baharatlayip yagsiz tavada pisirip affiyetletükettim.
isden yeni gelmis sayilirim daha birsey yemeyi düsünmüyorum malum gec oldumasallah diyin eve ispanakli börek getirdim is yerinden gözüm dahi kalmadi ilerleme var sanki
sporumuda yaptim yaklasik 30 dakka kosu/yürüyüs karisimi. Iyi geceler sabah dükkan size emanet benim okul aciliyor
günaydın kızlarrr
gelelim dünkü menüme
sabah: sandviç
öğlen :çorba, ıspanak, 2 kaşık şakşuka, 2 kaşık havuç tarator, salata, yoğurt
akşam: 1 dilim ev pizzası, 1 küçük dilim muzlu pasta, yarım dilim kabak tatlısı
Dünkü menüm; (düzeltmelerle)
Sabah:
1 dilim süzme peynir
1 domates
1 salatalık
1 haş.yumurta
1 dilim k.ekmek
1 fincan az sütlü şekersiz,kremasız nescafe
ara: 1 fincan latte
Öğle:
1 kase mantar corbası
1 tavuk pirzola (derisiz)
1 küçük kase yoğurt
ara: 1 tane armut
ara: 16:30 gibi 7 fındık + 1 activia
akşam: (planlanan menü)
1 tavuk but
Salata
1 yk yoğurt
ara yok
spor: 1 mil leslie yaptım :)
su: 2 litre oldu
Akşamki ara biraz fazla olmuş onun dısında güzel
Hoşbuldum teşekkür ederim.
Çok istikrarlısın maşallah.
Gözünün görmemesi güzel. Özel bir diyet mi yapıyorsun çok az yiyiyorsun.
Akşam olmamış canım
Tatlılar pizza.bence bugün telafi etmeye çalış yarın tartı günü
Günaydın kızlar
Bugün bomba gibiyimSiz nasılsınız bakalım?
Gunaydin Kizlar.dudujan bolumu kapattilar canim ama baska birimlerde yer gostermediler. masalimsii haklarimi veriyorlar. Hatta dava falan acmayayim diye 4 burut maaş teklif ettiler ama kabul etmedim. Çünkü o zaman karsilikli anlasmali olarak cikmis gibi SGK ya bildirim yapıyorlar ve işsizlik maasi alamicaktim. Ayrıca ben bankadan da işsizlik sigortası yaptirmistim
oradan da 6 ay para alicsm yoksa onu da
alamicaktim.
Simdi mahkemeler sürecine giricez. Şuan 2
dava acilacak ise iade ve alacaklar davasi. İse
iade kesinlesincede art niyet davasi acilacak gebeyim diye bilerek yer gösterilmedi diye. Bakalim ne olacak. 4 burut maasi kabul edenler çok mağdur oldu işsizlik faln hic alamiyorlar. Çok üzüldüm.
Bilincli annem benimcanım çiğ köfte yemiyorum hamile kaldığımdan beri normalde çok severim. zehirlenme riski, bakteri üreme olasılığı olduğu için çiğ şeyler yemekten kaçınıyorum.
Sorma vahim durumdayim bu hafta cok kotu bugun detox yapiyorum tarti kafayi yedi dikkat ettigim halde yukari dogru gidiyorEger bendeb bahsediyosan oyle ah etmem kizben kilo veremezsin derim alirsin dememac karnina maydonoz suyu ic bol limonlu
bende bu hafta kilo veremem gibime geliyo spor yapmadim hic. Bugin yarin yaparsam blki verebilirm.
yettim gari
Canim cok fazla izletms ama malum otizim dogustan degildir ve tv asiri sesli hareketli oyuncaklar vs bunlar otizim tetikler cok zorda kalinca yapiyosundur kesinHay aklimda bin yasim
Flasa cocuk sarkilari attiim guzel gorselli televizyndan actm ruzgar izliyo valla niye dga once aklima gelmemis ki.
EdamDünkü menüm;
Sabah:
1 dilim süzme b.peynir
1 domates
1 salatalık
1 haş.yumurta
1 dilim k.ekmek
Ara: 1 yeşil elma
Öğle:
2 kepçe mercimek çorbası
1 yk kısır
salata
Ara: 2 mandalina + az sütlü şekersiz nescafe
ara: 7 fındık
Akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
Kocaman bir kase salata
su: 1,5 litreyi ancak geçtim.
spor: 30 dk yürüyüş
Oy 5.hamilemiz rabbim saglikli sihatli kucagina aldirsin canimKizlar degerler 148 çıkmış :) allah saglıklı kucagıma almayı nasip eder inşallah :)
Ben cok sevwrim calismayi ama laf aramizda izin vs derken insan sinirlaniyor bak simdi kuzey dogdu dogali gezmedigim yer kalmadiSlm kızlar; ben geldim :)dudujan çalışmayı ben de hiç sevmiyorum, işe başladığım gün yıllık izin planı yapanlardanım, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ekonomik özgürlük falan hikaye; benim en özgür hissettiğim yer evim. İstediğim saatte yatarım, istediğim saatte kalkarım, canım sıkılırsa gezmeye giderim diye düşünüyorum
kimyager1508 iş durumun inşallah senin için hayırlı olmuştur, hamilelik dönemini daha rahat geçirirsin, bebeğin büyüyünce yeniden başlarsın çalışmaya, her işte bir hayır vardır
Hadi guzel haberlerle gel tatlim kizcen buyumus mu bakalim@kimyager sen de ogrenirsin ins cinsiyeti.benim yarin kontrol var,her sey yolundadir ins
Su ara cok yaygin uzun sure gecmezse dr git oksurugu kesmiyorlar ama uc haftayi gecmisse atopik olabiliyormusBende de bi kuru öksürük, uykumu kaçırdı bu saattesalona geldim biraz bizimkileri rahatsız etmeyeyim diye. İki haftadır geçmiyo zencefil, adaçayı ne varsa denedim, önerisi olan var mı?
gunaydin canimGünaydın kızlar
Bugün bomba gibiyimSiz nasılsınız bakalım?
Cansu cansuuuu yine vucudunla oynuyirsun dogry duzgun bi diyet secsen tatlim boyle zorluyorsun sonra patlama yasiyorsun@Karacamdan Kelebek suan David Kirsch yapiyorum karbonhydrat filan.yasak ama sabah 1 bardak süt 1 muz tükettim.biraz bozdum cok zor bir diyet okulda acilmiskdn 14 gün yapabilcekmiyim.bilmiyorum...bigün 4 günüm.
Birde bugun bi karar verdim bundan sonra cuma ve ptesi disinda tartilmiyorum stres yaptikca tarti artiya gidiyor dun 75.9dum bugun 76.2 peki menumu yaziyim bi bakin bakalim arti cikmama sebep ne
Sabah
1yumurta
2dlm sucuk
2kk peynir
1/2 muz iki ceviz
Ogle
4kk kadar tavuk izgara
Yogurt
Aksam
1kase tarhana
1buyuk kase brokoli karnabahar haalamasi yogurtla
Su:3lt spor:45dk yuruyus
Ve yemeyi aksam 17:30da biraktim
Ben bugun orucluyum borclarim var g7nler uzamadan bitirim :))Bilincli annem benim
Sorma vahim durumdayim bu hafta cok kotu bugun detox yapiyorum tarti kafayi yedi dikkat ettigim halde yukari dogru gidiyor
Canim cok fazla izletms ama malum otizim dogustan degildir ve tv asiri sesli hareketli oyuncaklar vs bunlar otizim tetikler cok zorda kalinca yapiyosundur kesin
Edam
Oy 5.hamilemiz rabbim saglikli sihatli kucagina aldirsin canim
Ben cok sevwrim calismayi ama laf aramizda izin vs derken insan sinirlaniyor bak simdi kuzey dogdu dogali gezmedigim yer kalmadi
Hadi guzel haberlerle gel tatlim kizcen buyumus mu bakalim
Su ara cok yaygin uzun sure gecmezse dr git oksurugu kesmiyorlar ama uc haftayi gecmisse atopik olabiliyormus
gunaydin canim
Menun cok guzel yemekle ilgili bi sikntin yok. Odemmi acaba kontrol etsene ayak bilegndenBirde bugun bi karar verdim bundan sonra cuma ve ptesi disinda tartilmiyorum stres yaptikca tarti artiya gidiyor dun 75.9dum bugun 76.2 peki menumu yaziyim bi bakin bakalim arti cikmama sebep ne
Sabah
1yumurta
2dlm sucuk
2kk peynir
1/2 muz iki ceviz
Ogle
4kk kadar tavuk izgara
Yogurt
Aksam
1kase tarhana
1buyuk kase brokoli karnabahar haalamasi yogurtla
Su:3lt spor:45dk yuruyus
Ve yemeyi aksam 17:30da biraktim
Canım Karatay bile bundan daha insaflı ona devam et bari, senin menüyü görünce ben fena oluyorum@Karacamdan Kelebek suan David Kirsch yapiyorum karbonhydrat filan.yasak ama sabah 1 bardak süt 1 muz tükettim.biraz bozdum cok zor bir diyet okulda acilmiskdn 14 gün yapabilcekmiyim.bilmiyorum...bigün 4 günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?