Pilav da zeytinyağı olmaz canım zaten ya tereyağı ya fındık yağı olacakBen bir defasında zeytinyağıyla bulgur pilavı yaptım
Hiç beğenmedim, salatada kesinlikle zeytinyağı
Pişen yemekte tereyağı kullanıyorum
Bizim bölge hem etçil hem hamurişi sever, sebze çok sevmez. O yüzden zeytinyağlı yemek bilmem.
Sarma, dolma yaparsamda sıvı ayçiçek yağıyla yaparım
Kesinlikle katılıyorumAman canım yaa
Millet öyle desin dursun, benim için kimin dediği önemli
Bazıları fesatliktan diyor, o da hemen belli oluyor, onlara inat mutlu oluyorum
evet kekik de koyuyorumYazdım canım
Somon konusunda damak tadımız aynı patatesde öyle ama patatese kekik de çok yakışıyor denemeni tavsiye ederim
Ah o patates ben dilim baharatlı patatese biberiyeyi de çok yakıştırıyorum ondan bu haldeyizYazdım canım
Somon konusunda damak tadımız aynı patatesde öyle ama patatese kekik de çok yakışıyor denemeni tavsiye ederim
Bende yaa bu ara uykusuzluk çekiyorum boynumdan galiba evde dolaşıyorum resmen geceleri
Ah ah öyle oldu biraz, teşekkür ederim mesajın içinBattı balık yan gider yapmışsın resmen bari mısırı yemeseydin neyse bugun kaldıgın yerden devam hiç bir şey olmamış gibi
Evet canım önemli olan evladının da psikoloji si sürekli evde mutsuz bir anne baba görmek onu ne hale getirir cok kötü ben bir gün torunumu Bi an gördüm kapının orda sessizce dinliyor izliyor anne babayı hala gözümün önünden gitmez o görüntü hep soru babam anneme neden kızıyor ama şimdi cocuk kendini buldu babaya gidiyor cok mutlu anneye geliyor cok mutlu
Allah onun da yolunu açık etsin inşallah seninde kimse boşanmak için yada kurulan yuvayı yıkmak için evlenmiyor Allah ikimizinde yolunu açık etsin utandırmasın inşallah
evet biberiye de güzel olur.Ah o patates ben dilim baharatlı patatese biberiyeyi de çok yakıştırıyorum ondan bu haldeyiz
su içmezsen kilo gitmez ama onu diyeyim sana.İyi geceler
menüm
sabah
Klasik yumurta peynir salatalık
öğle
Yulaf lapası
akşam
Kavrulmuş taze fasulye
Kuru domates salatası
Yoğurt
ara
2 kare bitter
su içmeme dşında menüm güzel bugün
Su içemiyorum bu aralar
Gitmiyor daevet biberiye de güzel olur.
su içmezsen kilo gitmez ama onu diyeyim sana.
ödemi su çözer bir de yeşil çayGitmiyor da
Çdem tutuyor iyice vücudum yine
evet kekik de koyuyorumhatta pulbiber de
Aynen canımAh o patates ben dilim baharatlı patatese biberiyeyi de çok yakıştırıyorum ondan bu haldeyiz
Evet ya özel yastık aldım boyın fıtığı için masaj yapan yastık varya ondan ama nafileBende yaa bu ara uykusuzluk çekiyorum boynumdan galiba evde dolaşıyorum resmen geceleri
Benim çok uykum var bugün
Ya kızlar benim bildiğim kadarıyla sızma zeytinyağı sadece soğuk tüketilmeli asla ısıya maruz kalmamalı. Ben zeytinyağını çok az kullanırım . Ama eşim arkadaşından sipariş verip doğal alıyor. Su gibi tüketiyor diyebilirimkızlar sızma yağı kullanın. iki çeşit alın. asitlik derecesi düşük olanı sıcak yemeklerde, poğaçalar, keklerde ve asitlik derecesi yüksek olanı da salata, meze, zeytinyağlılarda falan kullanırsınız. biz öyle yapıyoruz.
riviera zeytinyağı çok işlemde geçiyor. biz uzun zamandır almıyoruz. @aebensara_28
Beni gecemezsiniz bu gece uyku konusunda
Aman canım yaa
Millet öyle desin dursun, benim için kimin dediği önemli
Bazıları fesatliktan diyor, o da hemen belli oluyor, onlara inat mutlu oluyorum
UyudunmuBeni gecemezsiniz bu gece uyku konusunda
Afiyet olsun canım bu haftada güzel kilolar vereceksin eminim
bitti bitti merak etme. almayacağım artık çünkü irademe sahip olamıyorum. sanırsın ömrümde hiç yemedim, sanki sonra da yemeyeceğim. çok kızıyorum kendime.
yok merak etme zaten ben saf çikolatacıyım. öyle bisküvili gofretli falanlı filanlı sevmem.
hımmm tahmin etmiştim halleye benzer olduğunu. ben halleyi pek sevmem. tatlı anlayışım çikolata, güzel ve kaliteli malzemeden yapılmış yaş pasta ve sütlü tatlılardır.
yok yok merak etme bulaşmamona da bulaşırsam artık moni saçımı başımı yolmayı bırak bacaklarımı ayırır
en güzel sos o zaten. biz de öyle yapıyoruz hep ama bu sefer değişik bir tarif yapayım dedim akşam youtube tan idil yazar ın tarifiyle yaptım.
somonları küp küp doğradık. ayrı kasede 1 yk susam, 1 silme tk kimyon, 1 çk pulbiber, 1 çk kekik (aslında taze kekik), tuz, karabiber karıştırdık. somonları üzerine döktük. içine biraz da zeytinyağı ilave ettik. 1 limonu ince ince dilimledik. çöp şişlere 1 somon 1 limon şeklinde dizdik. döküm tavada çevire çevire pişirdik.
ama bence limon, zeytinyağ ve tuz somon için en lezzetli sos. özellikle kimyonu somonda pek sevmedim. daha sonra eski usül yapacağım.
sen de çok güzel ilerliyorsun. maşallah. bu hafta da güzel eksi bekliyorum senden
Aynen dediğim gibi oldu
Gözlerimi açamadım, uykuya dalmam 1 saati bulmuştur
Yaklaşık 1,5 saattir uyanığım
Namaz oldu, bari kılıp yatıyım
Herkese hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?