Moni astığım astık kestiğim kestik diyosun aldın oklavayı elinevayy kaçak gelmiş hoşgelmiş
bak fena döverim o kilolar verilmeden hiçbir yere gitmek yok
aldırış etme. sonuçta aşırı zayıf değilsin. elbet kilo vermen gerek. herkes birşeye konuşuyor.Keşke öyle olsa herkes moralimi bozuyor kötü göründüğünü söylüyorlar
kaç yıl önce biz de yemeklere riviera zeytinyağı koyardık. yıllardır sadece sızma alıyoruz artık. ama böyle birşeyle karşılaşmadık. ama ben rivieranın kokusunu sevmezdim zaten o aklıma geldi. firma ne demiş şikayetlere?Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum
Ben yemeklerimde ya zeytinyağı yada fındık yağı kullanıyorum ayçiçek yağı mısır yağı v.s.gibi yağlar kullanmıyorum ki zaten B grubu beslenmesinde bu yağlar zararlıymışaeben
Ben bundan bir ay önce riviera tipi sıcak yemeklerde kullanmak üzere zeytinyağı aldım hemde iyi markanın (marka yazmak yasak olduğu için isim yazamıyorum) ancak yağda değişik bir tat var teneke tadı gibimi desem tam tarif edemiyorum kısacası özellikle sulu yemeklerde hissedilir bir şekilde rahatsız edici bir tat var nettende araştırdım bir çok insanda şikayet var a aynı konudan şikayet yazmış neyse size sorum sizde karşılaştınızmı böyle bir durumla ikinciside ben bu yağı ne yapayım eşim at gitsin diyor sağlığımızdan önemli değil diyor haklı ama dünyanın parasını verdiğim içinde atmaya kıyamıyorum ama kullanmıyorumda yağ öyle duruyor çok şaşkınım bide size danışayım dedim
57 kilosun. boyun kaç?Keşke öyle olsa herkes moralimi bozuyor kötü göründüğünü söylüyorlar
Luppo basimizin belasıGelelim bugunku aci bilancoya
Sabah 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 5 aiyah zeytin
Ara kahve 1
Aksam 5 kasik makarna bol salata ve 4 kucuk parca tavuk
Cay ve yaninda luppo 1 tane
Su 2.5 lt spor ev isi
1mandalina 3-4dilim elmaKahvaltı
Menemen
10-12 patateskızartma
Peynir
Çay
Türkkahvesi
Öğlen
Yok
Aksam
Fırında 2but
3dilim patates
Fırında karnabahar
Salata
Cacık
Mısır patlağı(kase)
2 lt yakın su
İnşallah canımSağol canım benim bende seni tebrik ediyorum hrp beraber isteciğimiz kilolara gelelim
Ben bunu uyguluyorum işte . Haftada 1 kilo benim için kardır
57 değilim canim moni yanlış yazmış 66 kiloyum57 kilosun. boyun kaç?
Aynen basen göbek aldı başını gidiyoraldırış etme. sonuçta aşırı zayıf değilsin. elbet kilo vermen gerek. herkes birşeye konuşuyor.
Firmaya yazma imkanın varmı saram?Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum
Ben yemeklerimde ya zeytinyağı yada fındık yağı kullanıyorum ayçiçek yağı mısır yağı v.s.gibi yağlar kullanmıyorum ki zaten B grubu beslenmesinde bu yağlar zararlıymışaeben
Ben bundan bir ay önce riviera tipi sıcak yemeklerde kullanmak üzere zeytinyağı aldım hemde iyi markanın (marka yazmak yasak olduğu için isim yazamıyorum) ancak yağda değişik bir tat var teneke tadı gibimi desem tam tarif edemiyorum kısacası özellikle sulu yemeklerde hissedilir bir şekilde rahatsız edici bir tat var nettende araştırdım bir çok insanda şikayet var a aynı konudan şikayet yazmış neyse size sorum sizde karşılaştınızmı böyle bir durumla ikinciside ben bu yağı ne yapayım eşim at gitsin diyor sağlığımızdan önemli değil diyor haklı ama dünyanın parasını verdiğim içinde atmaya kıyamıyorum ama kullanmıyorumda yağ öyle duruyor çok şaşkınım bide size danışayım dedim
Menün çok iştah açıcıİyi akşamlar kızlar bugün bir günaydın bi iyi akşamlar oldu evde olmak yorucu bir yandan bir yandan çok güzel
19 kasım menüm
Sabah
Rutin kahvaltı yeşillikli
Öğlen
Dil çorbası enfessss oldu kelle paça gibi aynısı zaten
Akşam
1 dilim sucuk mangalda
5 6 adet kanat
Bol yeşillik
Suyu saymadım ama 1.5 lt olmuştur
hiç yemedim tadını bilmiyorum. çok mu güzel?Luppo basimizin belası
Hiç sevmem biliyormusunLuppo basimizin belası
Ben riviera yı sıcak yemeklerde sızmayı da doğuk yemeklerde mezelerde salatalarda kullanıyorum canım daha öncede almıştım ama ilk defa böyle bişeyle karşılaştımaldırış etme. sonuçta aşırı zayıf değilsin. elbet kilo vermen gerek. herkes birşeye konuşuyor.
kaç yıl önce biz de yemeklere riviera zeytinyağı koyardık. yıllardır sadece sızma alıyoruz artık. ama böyle birşeyle karşılaşmadık. ama ben rivieranın kokusunu sevmezdim zaten o aklıma geldi. firma ne demiş şikayetlere?
yazdığın gibi teneke tadıdır. tenekenin illaki kokusu tadı yansıyor. sen bilirsin yine de.
Etli lahana dolmasına bayılırım prensesim gece gece canım istedi sana afiyet olsunMenüm
Sabah
1 dlm peynir
5 zeytin
1 biber
aralarda lahana ve yarım mandalina,çayın yanına lokum
Akşam
1 tabak etli lahana dolması
Yoğurt
Turşu
Salata
Su:2 lt
Bitsin artık yufkan ve çukulata fulyacım. Yedim say....öğlen 13.30
yufka ekmeği arasında yumurta, pastırma, peynir, biber
2 çeri domates
ara
Türk kahvesi
fındıklı çikolata
ara
filtre kahve
1/2 portakal
fındıklı çikolata
akşam 19.30
soslu somon şiş
salata
küçük parça yufka ekmeği
ara
fındıklı çikolata
çekirdek
yeşil çay
yatana kadar 1,5 lt su
fındıklı çikolataların toplamı 80 gr vur benimoni ama çikolatalar bitti almıcam artık
Guzelmis bende ilk defa 2-3hafta once yemiştim. Karamelli olan güzeldi. Ben zaten halley de cok severim ona benziyor.hiç yemedim tadını bilmiyorum. çok mu güzel?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?