Firmanın sayfasına bakayım canım ilgilenirlermi bilmiyorumFirmaya yazma imkanın varmı saram?
Bence Asit oranıyla ilgili o koku tad.
Z. Yangında asit oranı çok önemli.
Yok kız hiç yenecek gibi değil bide ona bulaşmahiç yemedim tadını bilmiyorum. çok mu güzel?
Fulyacım ben somonu sarımsak zeytinyağı ve tuzla sosluyorum sen nasıl yapıyorsunöğlen 13.30
yufka ekmeği arasında yumurta, pastırma, peynir, biber
2 çeri domates
ara
Türk kahvesi
fındıklı çikolata
ara
filtre kahve
1/2 portakal
fındıklı çikolata
akşam 19.30
soslu somon şiş
salata
küçük parça yufka ekmeği
ara
fındıklı çikolata
çekirdek
yeşil çay
yatana kadar 1,5 lt su
fındıklı çikolataların toplamı 80 gr vur benimoni ama çikolatalar bitti almıcam artık
sara_28 Antepia27 88prenses22 ve kilo veren arkadaşlar hepinizi çok tebrik ederim. çok güzel rakamlar gördüm. tek tek etiketleyemedim.
Afiyet olsun canım bu haftada güzel kilolar vereceksin eminimİyi akşamlar
Menüm
İlk Ogün
1 bardak süt
1 armut
10 badem
İkindi
Kıyma
Yeşillik
Akşam
2 kaşık tavuk sote
Leblebi
Bir iki tane soslu çerez
moni
Sağ ol canım. Burda olsan da sana da ikram etseydim. Eşim 15 gün önce lahana almıştı. Dolmasını çok severim yapsam dayanamam diye erteleyebildiğim kadar erteledim. Eşim gece gündüz isteyince bari cuma sonrası yapayım dedim. Ama biliyor musun öyle şişim ki şimdi.Ben riviera yı sıcak yemeklerde sızmayı da doğuk yemeklerde mezelerde salatalarda kullanıyorum canım daha öncede almıştım ama ilk defa böyle bişeyle karşılaştım
Etli lahana dolmasına bayılırım prensesim gece gece canım istedi sana afiyet olsun
Ben inste Bi sayfadan aldım.Firmanın sayfasına bakayım canım ilgilenirlermi bilmiyorum
evet zeytinyağında asitlik seviyesi önemli diyetisyenimin kullandığı bir marka var hep tavsiye ediyordu ama çok pahalı doğal üretiyorlar ve ödüllü bir marka 0.2 asitlik seviyesi meyve suyu gibi çocuğuna içiriyormuş o kadar güzelmiş tadı
bitti bitti merak etme. almayacağım artık çünkü irademe sahip olamıyorum. sanırsın ömrümde hiç yemedim, sanki sonra da yemeyeceğim. çok kızıyorum kendime.Bitsin artık yufkan ve çukulata fulyacım. Yedim say....
yok merak etme zaten ben saf çikolatacıyım. öyle bisküvili gofretli falanlı filanlı sevmem.Değil değil
hımmm tahmin etmiştim halleye benzer olduğunu. ben halleyi pek sevmem. tatlı anlayışım çikolata, güzel ve kaliteli malzemeden yapılmış yaş pasta ve sütlü tatlılardır.Guzelmis bende ilk defa 2-3hafta once yemiştim. Karamelli olan güzeldi. Ben zaten halley de cok severim ona benziyor.
yok yok merak etme bulaşmamYok kız hiç yenecek gibi değil bide ona bulaşma
en güzel sos o zaten. biz de öyle yapıyoruz hep ama bu sefer değişik bir tarif yapayım dedim akşam youtube tan idil yazar ın tarifiyle yaptım.Fulyacım ben somonu sarımsak zeytinyağı ve tuzla sosluyorum sen nasıl yapıyorsun
sen de çok güzel ilerliyorsun. maşallah. bu hafta da güzel eksi bekliyorum sendenÇok teşekkürler canım
bitti bitti merak etme. almayacağım artık çünkü irademe sahip olamıyorum. sanırsın ömrümde hiç yemedim, sanki sonra da yemeyeceğim. çok kızıyorum kendime.
yok merak etme zaten ben saf çikolatacıyım. öyle bisküvili gofretli falanlı filanlı sevmem.
hımmm tahmin etmiştim halleye benzer olduğunu. ben halleyi pek sevmem. tatlı anlayışım çikolata, güzel ve kaliteli malzemeden yapılmış yaş pasta ve sütlü tatlılardır.
yok yok merak etme bulaşmamona da bulaşırsam artık moni saçımı başımı yolmayı bırak bacaklarımı ayırır
en güzel sos o zaten. biz de öyle yapıyoruz hep ama bu sefer değişik bir tarif yapayım dedim akşam youtube tan idil yazar ın tarifiyle yaptım.
somonları küp küp doğradık. ayrı kasede 1 yk susam, 1 silme tk kimyon, 1 çk pulbiber, 1 çk kekik (aslında taze kekik), tuz, karabiber karıştırdık. somonları üzerine döktük. içine biraz da zeytinyağı ilave ettik. 1 limonu ince ince dilimledik. çöp şişlere 1 somon 1 limon şeklinde dizdik. döküm tavada çevire çevire pişirdik.
ama bence limon, zeytinyağ ve tuz somon için en lezzetli sos. özellikle kimyonu somonda pek sevmedim. daha sonra eski usül yapacağım.
sen de çok güzel ilerliyorsun. maşallah. bu hafta da güzel eksi bekliyorum senden
Canım ben Balıkesir'de yım direk üreticiden alıyoruz o kadar güzel oluyor ki hemde esimin dayısı hiç bir sorun yaşamadık dizem diyorlar asidi çok düşük oluyorkızlar sızma yağı kullanın. iki çeşit alın. asitlik derecesi düşük olanı sıcak yemeklerde, poğaçalar, keklerde ve asitlik derecesi yüksek olanı da salata, meze, zeytinyağlılarda falan kullanırsınız. biz öyle yapıyoruz.
riviera zeytinyağı çok işlemde geçiyor. biz uzun zamandır almıyoruz.aeben sara_28
Haklısın canım bende fındık yağını çok tavsiye ederim harika bir lezzet ve hem yemeklere hem kek börek hamur işine çok yakışıyor ama salata meze türü şeylere kesinlikle sızma zeytinyağı kullanıyorumda sıcak yemekler için riviera alıyordum sorun yoktu ama artık almayacağım kesinkızlar sızma yağı kullanın. iki çeşit alın. asitlik derecesi düşük olanı sıcak yemeklerde, poğaçalar, keklerde ve asitlik derecesi yüksek olanı da salata, meze, zeytinyağlılarda falan kullanırsınız. biz öyle yapıyoruz.
riviera zeytinyağı çok işlemde geçiyor. biz uzun zamandır almıyoruz.aeben sara_28
Baklava birde tereyağlı oluncaaaa.... Ben hamsiden başka balık sevmiyorum nedense yaabenimde tatlıdan anladığım baklava özellikle cevizli baklavaya bayılıyorum bayağıdır yemiyorum
Hmmm senin tarifte güzele benziyor ama balıkta baharat çok sevmiyorum belki karabiber oda mideme dokunuyor ama somon da şöyle bişey yapıyorum patatesleri elma dilim yapıp tuz kekik pulbiber sarımsak ve zeytinyağı ile tatlandırıp tepsiye dizip somonları üzerine koyup öyle fırına veriyorum süper ötesi oluyor
Aman canım yaaKeşke öyle olsa herkes moralimi bozuyor kötü göründüğünü söylüyorlar
Ben bir defasında zeytinyağıyla bulgur pilavı yaptımKızlar size bir konuda danışmak istiyorum
Ben yemeklerimde ya zeytinyağı yada fındık yağı kullanıyorum ayçiçek yağı mısır yağı v.s.gibi yağlar kullanmıyorum ki zaten B grubu beslenmesinde bu yağlar zararlıymışaeben
Ben bundan bir ay önce riviera tipi sıcak yemeklerde kullanmak üzere zeytinyağı aldım hemde iyi markanın (marka yazmak yasak olduğu için isim yazamıyorum) ancak yağda değişik bir tat var teneke tadı gibimi desem tam tarif edemiyorum kısacası özellikle sulu yemeklerde hissedilir bir şekilde rahatsız edici bir tat var nettende araştırdım bir çok insanda şikayet var a aynı konudan şikayet yazmış neyse size sorum sizde karşılaştınızmı böyle bir durumla ikinciside ben bu yağı ne yapayım eşim at gitsin diyor sağlığımızdan önemli değil diyor haklı ama dünyanın parasını verdiğim içinde atmaya kıyamıyorum ama kullanmıyorumda yağ öyle duruyor çok şaşkınım bide size danışayım dedim
zeytinyağı, limon, sarımsak ve tuz en güzel sos bence. somona da patatese de. onu anladım.benimde tatlıdan anladığım baklava özellikle cevizli baklavaya bayılıyorum bayağıdır yemiyorum
Hmmm senin tarifte güzele benziyor ama balıkta baharat çok sevmiyorum belki karabiber oda mideme dokunuyor ama somon da şöyle bişey yapıyorum patatesleri elma dilim yapıp tuz kekik pulbiber sarımsak ve zeytinyağı ile tatlandırıp tepsiye dizip somonları üzerine koyup öyle fırına veriyorum süper ötesi oluyor
canım bize de komşuların çevre illerde akrabaları var. biz de üreticiden alıyoruz. hatta bitmişti geçen hafta yeniden aldık. çok güzel oluyor hem de markalara göre daha hesaplı. malum zeytinyağı pahalı çünkü.Canım ben Balıkesir'de yım direk üreticiden alıyoruz o kadar güzel oluyor ki hemde esimin dayısı hiç bir sorun yaşamadık dizem diyorlar asidi çok düşük oluyor
bir ara alıyorduk fındık yağı. uzun süredir almıyoruz. sen hangi marka alıyorsun özelden yazar mısın?Haklısın canım bende fındık yağını çok tavsiye ederim harika bir lezzet ve hem yemeklere hem kek börek hamur işine çok yakışıyor ama salata meze türü şeylere kesinlikle sızma zeytinyağı kullanıyorumda sıcak yemekler için riviera alıyordum sorun yoktu ama artık almayacağım kesin
aynenAman canım yaa
Millet Oy le desin dursun, benim için kimin dediği önemli
Bazıları fesatliktan diyor, o da hemen belli oluyor, onlara inat mutlu oluyorum
Yazdım canımzeytinyağı, limon, sarımsak ve tuz en güzel sos bence. somona da patatese de. onu anladım.
canım bize de komşuların çevre illerde akrabaları var. biz de üreticiden alıyoruz. hatta bitmişti geçen hafta yeniden aldık. çok güzel oluyor hem de markalara göre daha hesaplı. malum zeytinyağı pahalı çünkü.
bir ara alıyorduk fındık yağı. uzun süredir almıyoruz. sen hangi marka alıyorsun özelden yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?