Yaaaa, ozlersin iste boyle beniii
Vallahi seninle ben topigin oburlari oldugumuzdan, herkesin menusu az geliyor gozumuzeCanım Karatay bile bundan daha insaflı ona devam et bari, senin menüyü görünce ben fena oluyorum
Bende bu ara ugrayamiyorum. Ruzgar sagolsun yapisti bana. Napiyon kilo verebildin mi okadar yemege. Zor ama mucizeler olablrYaaaa, ozlersin iste boyle beniii
İse baslayinca gorusemez olduk. Sen de az ugruyorsun galiba. Aksamlari da cok giremiyorum, ezos surekli pesimde
Benim her tarafım atopik, alerjim olmayan bişey yok :))) bi de bu hafta lodos çıktı alerjim tavan yaptı, ödem de cabası tabi. Lodosu hiç sevmiyorumBilincli annem benim
Sorma vahim durumdayim bu hafta cok kotu bugun detox yapiyorum tarti kafayi yedi dikkat ettigim halde yukari dogru gidiyor
Canim cok fazla izletms ama malum otizim dogustan degildir ve tv asiri sesli hareketli oyuncaklar vs bunlar otizim tetikler cok zorda kalinca yapiyosundur kesin
Edam
Oy 5.hamilemiz rabbim saglikli sihatli kucagina aldirsin canim
Ben cok sevwrim calismayi ama laf aramizda izin vs derken insan sinirlaniyor bak simdi kuzey dogdu dogali gezmedigim yer kalmadi
Hadi guzel haberlerle gel tatlim kizcen buyumus mu bakalim
Su ara cok yaygin uzun sure gecmezse dr git oksurugu kesmiyorlar ama uc haftayi gecmisse atopik olabiliyormus
gunaydin canim
Vallahi seninle ben topigin oburlari oldugumuzdan, herkesin menusu az geliyor gozumuze
Bende bu ara ugrayamiyorum. Ruzgar sagolsun yapisti bana. Napiyon kilo verebildin mi okadar yemege. Zor ama mucizeler olablr
Menün gayet iyi görünüyor, bu hafta lodos var ondan artı çıkmış olabilirsinBirde bugun bi karar verdim bundan sonra cuma ve ptesi disinda tartilmiyorum stres yaptikca tarti artiya gidiyor dun 75.9dum bugun 76.2 peki menumu yaziyim bi bakin bakalim arti cikmama sebep ne
Sabah
1yumurta
2dlm sucuk
2kk peynir
1/2 muz iki ceviz
Ogle
4kk kadar tavuk izgara
Yogurt
Aksam
1kase tarhana
1buyuk kase brokoli karnabahar haalamasi yogurtla
Su:3lt spor:45dk yuruyus
Ve yemeyi aksam 17:30da biraktim
Ohh iyi oluyo sana her hafta takir takir veriyodun smdi durdunaman sorma, ise basladigimdan beri gr veremiyorum. Bu hafta hic tartilmadim, cuma sabahi bekliyorum ama kilo da almadim. En azindan oyle umit ediyorum
Hem ne kadar yersem yiyeyim, senin kadar tombis olmam
Ohh iyi oluyo sana her hafta takir takir veriyodun smdi durdunmezun olamican bu gdisle.
Bence ödem var canım bu menü bide üstüne spor kilo alman zor.Birde bugun bi karar verdim bundan sonra cuma ve ptesi disinda tartilmiyorum stres yaptikca tarti artiya gidiyor dun 75.9dum bugun 76.2 peki menumu yaziyim bi bakin bakalim arti cikmama sebep ne
Sabah
1yumurta
2dlm sucuk
2kk peynir
1/2 muz iki ceviz
Ogle
4kk kadar tavuk izgara
Yogurt
Aksam
1kase tarhana
masalimsii canım adaçayının bu kadar çok faydası olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum sadece boğazım ağrıyınca kullandığım birşeydi:)
Çalışma ortamının rahat olması çok güzel, hiç bozulmaz inşallah. İş yerindeki ortam rahatsa bütün hayatını olumlu etkiliyo
Ben de mesleğimi çok seviyorum da çalışmak zor geliyor, en azından şu anda rahatımıbozmak istemiyorum, çocuklar büyüyünce evde oturamam herhalde, onlar okulda olacak bütün gün evde duramam
Cansu cansuuuu yine vucudunla oynuyirsun dogry duzgun bi diyet secsen tatlim boyle zorluyorsun sonra patlama yasiyorsun
Canım Karatay bile bundan daha insaflı ona devam et bari, senin menüyü görünce ben fena oluyorum
Birde bugun bi karar verdim bundan sonra cuma ve ptesi disinda tartilmiyorum stres yaptikca tarti artiya gidiyor dun 75.9dum bugun 76.2 peki menumu yaziyim bi bakin bakalim arti cikmama sebep ne
Sabah
1yumurta
2dlm sucuk
2kk peynir
1/2 muz iki ceviz
Ogle
4kk kadar tavuk izgara
Yogurt
Aksam
1kase tarhana
Evet ya ben de Karatay diyetini seviyorum çok güzel kilo verdirir ama meyve yok, havuç yok, patates yok, hiçbirşey yoksurda agiz tadiyla mankenleri yaptigi hollywoodu forma girmek icin kullandigi diyeti kullanalim dedim yokdüsünmeniz yeterli kaptanima ve takim arkadaslarima güvendigim icin birakicagim ama karatay yapmak istemiyorum ya meyveyi vesaire cok kisiyior bu seneki kisda sadece 1 portakal yedim 2 kiwi arada muz yedim
Sen kaç kilo vereceksin bakalım, ya da alacan mı görcezBence ödem var canım bu menü bide üstüne spor kilo alman zor.
Bakıyım bu hafta kim kaç kilo veriyo
@Karacamdan Kelebek suan David Kirsch yapiyorum karbonhydrat filan.yasak ama sabah 1 bardak süt 1 muz tükettim.biraz bozdum cok zor bir diyet okulda acilmiskdn 14 gün yapabilcekmiyim.bilmiyorum...bigün 4 günüm.
Gunaydin kizlar dunden beri ugrayamadim kuzeyin masallahi var bosu bosuna bagirip yanindan ayrilmama izin vermiyo oyuna cevirdi legolariyla oynarken aklina dusuyorum bakiyorum hicbirsey yok siritiyo
Birde bugun bi karar verdim bundan sonra cuma ve ptesi disinda tartilmiyorum stres yaptikca tarti artiya gidiyor dun 75.9dum bugun 76.2 peki menumu yaziyim bi bakin bakalim arti cikmama sebep ne
Sabah
1yumurta
2dlm sucuk
2kk peynir
1/2 muz iki ceviz
Ogle
4kk kadar tavuk izgara
Yogurt
Aksam
1kase tarhana
surda agiz tadiyla mankenleri yaptigi hollywoodu forma girmek icin kullandigi diyeti kullanalim dedim yokdüsünmeniz yeterli kaptanima ve takim arkadaslarima güvendigim icin birakicagim ama karatay yapmak istemiyorum ya meyveyi vesaire cok kisiyior bu seneki kisda sadece 1 portakal yedim 2 kiwi arada muz yedim
Evet ya ben de Karatay diyetini seviyorum çok güzel kilo verdirir ama meyve yok, havuç yok, patates yok, hiçbirşey yokbi gün meyve yemesem tuvalete çıkamam ben :)))
Dengeli bi program yap canım kendine, hiçbir besin grubunu tamamen kesme, sonra iştah patlaması yaşayıp geriye dönüş yapman kaçınılmaz olur
Şok diyetler sonrasında dikkat edilmezse her daim daha cok kilo aldırıyor. Şuan bırakırsan bir kaç gün özellikle şekerli karbonhidratlı şeyleri daha az ye canım.
haklisin biraz karbonhidratli seyler tükettim suan aksami hafif tutacagim.
dilersen benim diyetisyenin listelerinden gönderebilirim
Bence günde bir meyve hakkın olsun en azından, onu da yanında protein içeren süt yoğurt grubu veya cevizle beraber tüketirsen gelisemik indeksi düşürür ve sorun yaratmaz diye düşünüyorum.ya bak karatay aslinda cok iyi ben ekmeksiz filan yasiyabiliyorum ama 1 mandalinada yemiyelimmiona gicik oluyorum...kuru meyveler seker ihtiyacini gideriyor...ama ben birde büyük mir market zincirinde calistigim icin ise geldigimde ilk gördügüm meyve sebze yani zaten fazla yok aram meyveyle ama saglikli aslinda ondan komple yememek ters geliyor sanirim karataya dönecegim ama haftada 3 kez kendime meyve izni verecegim olmazmi ???? bu sorum tüm takimaydi bir akil verin
gönderebilirsen cok makbule gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?