Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaaaa, ozlersin iste boyle beniii
İse baslayinca gorusemez olduk. Sen de az ugruyorsun galiba. Aksamlari da cok giremiyorum, ezos surekli pesimde
Bende bu ara ugrayamiyorum. Ruzgar sagolsun yapisti bana. Napiyon kilo verebildin mi okadar yemege. Zor ama mucizeler olablr

Benim her tarafım atopik, alerjim olmayan bişey yok :))) bi de bu hafta lodos çıktı alerjim tavan yaptı, ödem de cabası tabi. Lodosu hiç sevmiyorum

Bende bu ara ugrayamiyorum. Ruzgar sagolsun yapisti bana. Napiyon kilo verebildin mi okadar yemege. Zor ama mucizeler olablr
aman sorma, ise basladigimdan beri gr veremiyorum. Bu hafta hic tartilmadim, cuma sabahi bekliyorum ama kilo da almadim. En azindan oyle umit ediyorum
Hem ne kadar yersem yiyeyim, senin kadar tombis olmam

Menün gayet iyi görünüyor, bu hafta lodos var ondan artı çıkmış olabilirsin

aman sorma, ise basladigimdan beri gr veremiyorum. Bu hafta hic tartilmadim, cuma sabahi bekliyorum ama kilo da almadim. En azindan oyle umit ediyorum
Hem ne kadar yersem yiyeyim, senin kadar tombis olmam
Ohh iyi oluyo sana her hafta takir takir veriyodun smdi durdun mezun olamican bu gdisle.

masalimsii canım adaçayının bu kadar çok faydası olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum sadece boğazım ağrıyınca kullandığım birşeydi:)
Çalışma ortamının rahat olması çok güzel, hiç bozulmaz inşallah. İş yerindeki ortam rahatsa bütün hayatını olumlu etkiliyo
Ben de mesleğimi çok seviyorum da çalışmak zor geliyor, en azından şu anda rahatımı bozmak istemiyorum, çocuklar büyüyünce evde oturamam herhalde, onlar okulda olacak bütün gün evde duramam

Bence ödem var canım bu menü bide üstüne spor kilo alman zor.

Bakıyım bu hafta kim kaç kilo veriyo

aynen canım iş hayatı çok etkiliyor tüm hayatımızı..

Cansu cansuuuu yine vucudunla oynuyirsun dogry duzgun bi diyet secsen tatlim boyle zorluyorsun sonra patlama yasiyorsun

Canım Karatay bile bundan daha insaflı ona devam et bari, senin menüyü görünce ben fena oluyorum

surda agiz tadiyla mankenleri yaptigi hollywoodu forma girmek icin kullandigi diyeti kullanalim dedim yok düsünmeniz yeterli kaptanima ve takim arkadaslarima güvendigim icin birakicagim ama karatay yapmak istemiyorum ya meyveyi vesaire cok kisiyior bu seneki kisda sadece 1 portakal yedim 2 kiwi arada muz yedim

baska bir sebep vardir menünle alakasi olamaz evet her gün dartilmak deli edebiliyor...bende o hatayi yapiyorum

Evet ya ben de Karatay diyetini seviyorum çok güzel kilo verdirir ama meyve yok, havuç yok, patates yok, hiçbirşey yok bi gün meyve yemesem tuvalete çıkamam ben :)))
Dengeli bi program yap canım kendine, hiçbir besin grubunu tamamen kesme, sonra iştah patlaması yaşayıp geriye dönüş yapman kaçınılmaz olur

@Karacamdan Kelebek suan David Kirsch yapiyorum karbonhydrat filan.yasak ama sabah 1 bardak süt 1 muz tükettim.biraz bozdum cok zor bir diyet okulda acilmiskdn 14 gün yapabilcekmiyim.bilmiyorum...bigün 4 günüm.

Şok diyetler sonrasında dikkat edilmezse her daim daha cok kilo aldırıyor. Şuan bırakırsan bir kaç gün özellikle şekerli karbonhidratlı şeyleri daha az ye canım.

Gunaydin kizlar dunden beri ugrayamadim kuzeyin masallahi var bosu bosuna bagirip yanindan ayrilmama izin vermiyo oyuna cevirdi legolariyla oynarken aklina dusuyorum bakiyorum hicbirsey yok siritiyo

Çok tatlı ya

Haftada bir kere tartılsan yeter. Sürekli tartılmak stres yapar. Suyu az içmiş olabilirsin, tuzlu yemiş olabilirsin yada havalardan menülerin düzgün kaptancım

dilersen benim diyetisyenin listelerinden gönderebilirim

ya bak karatay aslinda cok iyi ben ekmeksiz filan yasiyabiliyorum ama 1 mandalinada yemiyelimmi ona gicik oluyorum...kuru meyveler seker ihtiyacini gideriyor...ama ben birde büyük mir market zincirinde calistigim icin ise geldigimde ilk gördügüm meyve sebze yani zaten fazla yok aram meyveyle ama saglikli aslinda ondan komple yememek ters geliyor sanirim karataya dönecegim ama haftada 3 kez kendime meyve izni verecegim olmazmi ???? bu sorum tüm takimaydi bir akil verin

gönderebilirsen cok makbule gecer

Son düzenleme:
Bence günde bir meyve hakkın olsun en azından, onu da yanında protein içeren süt yoğurt grubu veya cevizle beraber tüketirsen gelisemik indeksi düşürür ve sorun yaratmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…