Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar burda fırtına var, ağaçlar yerinden çıkacak ama bir o kadar da bunaltıcı ve sıcak. Geçen kış bu zamanlar yine aynısı olmuştu caddeye birkaç ağaç devrilmişti, yollar kapanmıştı yine öyle olmaz inşallah

Burdada fena lodos var, benim her lodosta olduğu gibi boynum omzum başım ağrıdı burnum tıkandı yine

Kizlar degerler 148 çıkmış :) allah saglıklı kucagıma almayı nasip eder inşallah :)

Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
12/1 gece yattim biraz daha erken kalksaydim 1 öğün daha olurdu ama gec kalktigimdan dolayi...ya david kirsch bu cnm seker yag..süte dahi izin yok
diyetin çok zor. umarım bırakınca almazsın. ben lahana diyeti yapıp 1 haftada 5kg zayıflayıp kendi vücuduma bakmalara doyamamıştım. 1 hafta sonra geliyor . en önemli kısmı sonrası. ve lütfen 2 haftayı geçme .

akşam ki arana bayıldım afiyet olsun.dün kilo kaybetmemiş olabilirsin geç yediysen

bu duyduğum kaçıncı hamile işten çıkarılan, bu haksızlığı anlayamıyorum.ev hanımlığının tadını çıkar canım artık sen de. sen üzülme bebek de üzülmesin

tebrik ederim,
hergün çeşitli sebeplerle tartı farklı çıkıyor.300 gr ise önemsiz bunu takma. lütfen menüne ara koy. 1 kaç badem küçük meyve gibi. bu menüyle doyuyorsan ayrıca tebrikler kaptanım. su ve spor için de bravoo

Ben bugun orucluyum borclarim var g7nler uzamadan bitirim :))
Tabiki herzmn izletmyrm televizyona normaldede fazla baktirmam. Uyutirken aglamasin diye yada mutfaga gidince pesimden gelmesn diye aciyorum.
her gün oruç tutsam ne güzel olur diye düşünüyorum, yeni bebek olursa 2 yıl daha tutamam. tembellik yapıyorum işte.senin kini allah kabul etsin

bugünkü menüm;

sabah: yarım simit

öğlen: düğün çorbası, tavuklu patates yemeği, karnıbahar, yoğurt, 2 tane mercimek köftesi

akşam da yumurtalı ıspanak kavurması yapcam
afiyet olsun.sabah hafif olmuş, öğle güzel,akşam güzel ara yok

canım acıkmayınca ara da yapmak istemiyorum, zaten gün boyunca çok çay içiyorum , kahve de içiyorum ara öğün olarak sayıyıorum

Amin canim. Benimde 50 gine yakin borcum var gunler uzamadan bitirmem lwzim. Sende tutmak istiyosan bugunlerde tut. Gunler uzamaya basladi cnku

İnsallah
Herkese gunaydiiiin
Takim arkadaslarimin tavsiyesini dinledim, limonlu suyumu masama koydum. Simdiden 0.5 lt oldu. Bu bile rekor benim icin
Aferin soz dinle
Dun aksam menum
2 parca tavuk gogus fileto, yagsiz tavada pismis.
3 adet bulgur kofte (cevizden daha kucuk)
Yogurt

Cayin yanina 1 ince dilim, ellerimle yaptigim, nefis kek
Nefis deyince masum mu oluyor
Benim her tarafım atopik, alerjim olmayan bişey yok :))) bi de bu hafta lodos çıktı alerjim tavan yaptı, ödem de cabası tabi. Lodosu hiç sevmiyorum
Lodosdan mi diyorsunuz simdi insallah bugun ise yarar detoxum
Menün gayet iyi görünüyor, bu hafta lodos var ondan artı çıkmış olabilirsin

Bence ödem var canım bu menü bide üstüne spor kilo alman zor.

Bakıyım bu hafta kim kaç kilo veriyo
Benim suan 1.1+ dayim
Kiz ye meyve sabahlari filan ondan birsey olmaz karatay sana arada yedugin cipslerden dolayi olmadi bence
Dun esim izinliydi kahvalti gec oldugu icin ara yok canim
Kizlar ruzgar koltuga tutunup kalkmaya calisiyo artik ve siralamaya basladi :))
Ohh hadi ugras simdi yer cucesi artik heryere yetisir
Vur totosuna iki tane yerim ben o sıralayan afacanı
Yaşına ne zaman girecek camım, benimkinin doğum günü 5 şubat, @erigim in de o civarlarda sanırım, seninki de yakınsa birlikte kutlayalım
onunda yakin subat digumlu ruzgarda :)

Vur totosuna iki tane yerim ben o sıralayan afacanı
Yaşına ne zaman girecek camım, benimkinin doğum günü 5 şubat, @erigim in de o civarlarda sanırım, seninki de yakınsa birlikte kutlayalım
bnmkide 2 subat :)) hep subatta dogurmusuz dogumgunu yapcakmisiniz kizlar. Ben pastayi nasil yaptirsam diye dusunuyorum. Seker hamuru olsun istemyrm blki kendim yaparim.
@erigim isin kolay esin yapar sizin pastayo oohh

="erigim, post: 44504510, member: 488991"]Eki Görüntüle 1738057 Surekli emmek istiyor bide adam gibi oturup emmiyor ayakta sagda solda[/QUOTE] oy yerim onu.masallah
bizimkde oyle ya geliyo gidiyo 2ccekiyo birakiyo 5 dk snra yine

Ben pastayı kendim yapacam, hazırlar çok katkılı oluyo. Büyüyünce resimli mesimli şeyler istiyorlar şimdi gerek yok bence.
Kremasını da kendim yaparım koyarım önlerine elleriyle yesinler doya doya

Çok tatlı görünüyor bıdış:)
Aynı ya benimki de iki çekip oyuna gidiyor, memişler hep açık dursun gelsin gitsin emsin bunlar, başka işimiz mi var :))

oy yerim onu.masallah
bizimkde oyle ya geliyo gidiyo 2ccekiyo birakiyo 5 dk snra yine[/QUOTE]sizinkilerde ikisi birden acik olsun istiyomu birini emerken digerinin ucunu cimcikliyo
İki cekse raziyim biraksam saatlerce emip oynayacak
Dogum gunu yapcam cok abarti dusunmuyodum hatirlamayacak diye sonra dedim ki ilk dogum gunu benim icin olsun hatirladigindada onun istegine gore olur :) guzel bir goruntu icin mecbur marzipan(seker) olacak 1seklinde ustubde balonlar ve arabalar
Cupcakelerede kalip aldim ustlerinede dr oetkerin kalp ve harf sekilli cikolatalarini koyacagim mavi servis takimi aldim bide kocamin kalbine inecek

Ben pastayı kendim yapacam, hazırlar çok katkılı oluyo. Büyüyünce resimli mesimli şeyler istiyorlar şimdi gerek yok bence.
Kremasını da kendim yaparım koyarım önlerine elleriyle yesinler doya doya
Katki yok babasi yapsin katkisiz pastaci degil mi isi ne zaten buyukler yiyecek

@erigim kiz bu mavis sanami benzyo babaya mi cekmis ne kadar tatli ya kucuk adam:)saclarini kestrmssnz galiba dimi biz hala hiic kestrmedk saclari kiskivirciksari bi oglum var ten baba yapi babaya benzyo banyo yaptrrken saclari ceneswine yakn oluyoda kuruynca toprlnyo belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…