- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Kızlar burda fırtına var, ağaçlar yerinden çıkacak ama bir o kadar da bunaltıcı ve sıcak. Geçen kış bu zamanlar yine aynısı olmuştu caddeye birkaç ağaç devrilmişti, yollar kapanmıştı yine öyle olmaz inşallah
Kizlar degerler 148 çıkmış :) allah saglıklı kucagıma almayı nasip eder inşallah :)
diyetin çok zor. umarım bırakınca almazsın. ben lahana diyeti yapıp 1 haftada 5kg zayıflayıp kendi vücuduma bakmalara doyamamıştım. 1 hafta sonra geliyor . en önemli kısmı sonrası. ve lütfen 2 haftayı geçme .12/1 gece yattim biraz daha erken kalksaydim 1 öğün daha olurdu ama gec kalktigimdan dolayi...ya david kirsch bu cnm seker yag..süte dahi izin yok
sabah:
2dilim ekmek
4fındık
1-2kk beyaz peynir
1bardaktan az minola suyu
öğle:
2fırında tavuk but
2yk bulgur pilavı
1kase cacık
akşam:
4-5yk bezelye yemeği
1kase yoğurt
2yk mercimekli bulgur pilavı
ara:
3kestane/küçük
3parmak kadar cevizli sucuk
1küçük kayısı lokumlarından
1bardak şekersiz sütlü nescafe
Selam Kizlar ben geldimmmm. Bugün öğleden sonra insan kaynaklarından bildirim geldi. İs hakim fesh edildi. Yani artik resmen ev kadiniyim :)) öğlenden beri bu işlerle ugrasiyorum avukat falan. Ancak gelebildim. @sterlicya6 tatlim sonucunu almissin superrr :)) tekrardan tebrik ederim :))
Şarjım bitmeden menümü yazayım
Sabah: 1/2 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 tk pekmez, 2 dlm ekmek
Ara: 1 çb yoğurt
Öğlen: 2 kepçe yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık pırasa
Ara: 4 küçük hurma, 1 çb sütlü kahve
Akşam: 2 karnıyarık, 2 kaşık pilav, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 porsiyon karışık meyve, 2 kaşık yoğurt
Spor: 2 mile Leslie
Su: 3 litreyi geçik
hergün çeşitli sebeplerle tartı farklı çıkıyor.300 gr ise önemsiz bunu takma. lütfen menüne ara koy. 1 kaç badem küçük meyve gibi. bu menüyle doyuyorsan ayrıca tebrikler kaptanım. su ve spor için de bravooBirde bugun bi karar verdim bundan sonra cuma ve ptesi disinda tartilmiyorum stres yaptikca tarti artiya gidiyor dun 75.9dum bugun 76.2 peki menumu yaziyim bi bakin bakalim arti cikmama sebep ne
Sabah
1yumurta
2dlm sucuk
2kk peynir
1/2 muz iki ceviz
Ogle
4kk kadar tavuk izgara
Yogurt
Aksam
1kase tarhana
1buyuk kase brokoli karnabahar haalamasi yogurtla
Su:3lt spor:45dk yuruyus
Ve yemeyi aksam 17:30da biraktim
her gün oruç tutsam ne güzel olur diye düşünüyorum, yeni bebek olursa 2 yıl daha tutamam. tembellik yapıyorum işte.senin kini allah kabul etsinBen bugun orucluyum borclarim var g7nler uzamadan bitirim :))
Tabiki herzmn izletmyrm televizyona normaldede fazla baktirmam. Uyutirken aglamasin diye yada mutfaga gidince pesimden gelmesn diye aciyorum.
afiyet olsun.sabah hafif olmuş, öğle güzel,akşam güzel ara yokbugünkü menüm;
sabah: yarım simit
öğlen: düğün çorbası, tavuklu patates yemeği, karnıbahar, yoğurt, 2 tane mercimek köftesi
akşam da yumurtalı ıspanak kavurması yapcam
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
diyetin çok zor. umarım bırakınca almazsın. ben lahana diyeti yapıp 1 haftada 5kg zayıflayıp kendi vücuduma bakmalara doyamamıştım. 1 hafta sonra geliyor . en önemli kısmı sonrası. ve lütfen 2 haftayı geçme .
akşam ki arana bayıldım afiyet olsun.dün kilo kaybetmemiş olabilirsin geç yediysen
bu duyduğum kaçıncı hamile işten çıkarılan, bu haksızlığı anlayamıyorum.ev hanımlığının tadını çıkar canım artık sen de. sen üzülme bebek de üzülmesin
tebrik ederim,
hergün çeşitli sebeplerle tartı farklı çıkıyor.300 gr ise önemsiz bunu takma. lütfen menüne ara koy. 1 kaç badem küçük meyve gibi. bu menüyle doyuyorsan ayrıca tebrikler kaptanım. su ve spor için de bravoo
her gün oruç tutsam ne güzel olur diye düşünüyorum, yeni bebek olursa 2 yıl daha tutamam. tembellik yapıyorum işte.senin kini allah kabul etsin
afiyet olsun.sabah hafif olmuş, öğle güzel,akşam güzel ara yok
gönderebilirsen cok makbule gecer
Amin canim. Benimde 50 gine yakin borcum var gunler uzamadan bitirmem lwzim. Sende tutmak istiyosan bugunlerde tut. Gunler uzamaya basladi cnkuMaşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
diyetin çok zor. umarım bırakınca almazsın. ben lahana diyeti yapıp 1 haftada 5kg zayıflayıp kendi vücuduma bakmalara doyamamıştım. 1 hafta sonra geliyor . en önemli kısmı sonrası. ve lütfen 2 haftayı geçme .
akşam ki arana bayıldım afiyet olsun.dün kilo kaybetmemiş olabilirsin geç yediysen
bu duyduğum kaçıncı hamile işten çıkarılan, bu haksızlığı anlayamıyorum.ev hanımlığının tadını çıkar canım artık sen de. sen üzülme bebek de üzülmesin
tebrik ederim,
hergün çeşitli sebeplerle tartı farklı çıkıyor.300 gr ise önemsiz bunu takma. lütfen menüne ara koy. 1 kaç badem küçük meyve gibi. bu menüyle doyuyorsan ayrıca tebrikler kaptanım. su ve spor için de bravoo
her gün oruç tutsam ne güzel olur diye düşünüyorum, yeni bebek olursa 2 yıl daha tutamam. tembellik yapıyorum işte.senin kini allah kabul etsin
Vur totosuna iki taneKizlar ruzgar koltuga tutunup kalkmaya calisiyo artik ve siralamaya basladi :))
İnsallahMenun cok guzel yemekle ilgili bi sikntin yok. Odemmi acaba kontrol etsene ayak bilegnden
Parmaginla biraz bastir bi kac saniye hemen duElirse odem yok eger yavas yavas duzeliyosa beyazlik kaliyosa odem var demektr. Buyuk ihtimal odem vardir bugun gider insallah
Aferin soz dinleHerkese gunaydiiiin
Takim arkadaslarimin tavsiyesini dinledim, limonlu suyumu masama koydum. Simdiden 0.5 lt oldu. Bu bile rekor benim icin
Nefis deyince masum mu oluyorDun aksam menum
2 parca tavuk gogus fileto, yagsiz tavada pismis.
3 adet bulgur kofte (cevizden daha kucuk)
Yogurt
Cayin yanina 1 ince dilim, ellerimle yaptigim, nefis kek
Lodosdan mi diyorsunuz simdi insallah bugun ise yarar detoxumBenim her tarafım atopik, alerjim olmayan bişey yok :))) bi de bu hafta lodos çıktı alerjim tavan yaptı, ödem de cabası tabi. Lodosu hiç sevmiyorum
Menün gayet iyi görünüyor, bu hafta lodos var ondan artı çıkmış olabilirsin
Benim suan 1.1+ dayimBence ödem var canım bu menü bide üstüne spor kilo alman zor.
Bakıyım bu hafta kim kaç kilo veriyo
Kiz ye meyve sabahlari filan ondan birsey olmaz karatay sana arada yedugin cipslerden dolayi olmadi bencesurda agiz tadiyla mankenleri yaptigi hollywoodu forma girmek icin kullandigi diyeti kullanalim dedim yokdüsünmeniz yeterli kaptanima ve takim arkadaslarima güvendigim icin birakicagim ama karatay yapmak istemiyorum ya meyveyi vesaire cok kisiyior bu seneki kisda sadece 1 portakal yedim 2 kiwi arada muz yedim
Dun esim izinliydi kahvalti gec oldugu icin ara yok canimMaşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
tebrik ederim,
Ohh hadi ugras simdi yer cucesi artik heryere yetisirKizlar ruzgar koltuga tutunup kalkmaya calisiyo artik ve siralamaya basladi :))
onunda yakin subat digumlu ruzgarda :)Vur totosuna iki taneyerim ben o sıralayan afacanı
Yaşına ne zaman girecek camım, benimkinin doğum günü 5 şubat, @erigim in de o civarlarda sanırım, seninki de yakınsa birlikte kutlayalım
Çok tatlı görünüyor bıdış:)Eki Görüntüle 1738057 Surekli emmek istiyor bide adam gibi oturup emmiyor ayakta sagda solda
bnmkide 2 subat :)) hep subatta dogurmusuzVur totosuna iki taneyerim ben o sıralayan afacanı
Yaşına ne zaman girecek camım, benimkinin doğum günü 5 şubat, @erigim in de o civarlarda sanırım, seninki de yakınsa birlikte kutlayalım
Çok tatlı görünüyor bıdış:)
Aynı ya benimki deiki çekip oyuna gidiyor, memişler hep açık dursun gelsin gitsin emsin bunlar, başka işimiz mi var :))
oy yerim onu.masallahbnmkide 2 subat :)) hep subatta dogurmusuzdogumgunu yapcakmisiniz kizlar. Ben pastayi nasil yaptirsam diye dusunuyorum. Seker hamuru olsun istemyrm blki kendim yaparim.
@erigim isin kolay esin yapar sizin pastayo oohh
="erigim, post: 44504510, member: 488991"]Eki Görüntüle 1738057 Surekli emmek istiyor bide adam gibi oturup emmiyor ayakta sagda solda
Katki yok babasi yapsin katkisiz pastaci degil mi isi neBen pastayı kendim yapacam, hazırlar çok katkılı oluyo. Büyüyünce resimli mesimli şeyler istiyorlar şimdi gerek yok bence.
Kremasını da kendim yaparım koyarım önlerine elleriyle yesinler doya doya
MasALlah ya cok tatli :))Eki Görüntüle 1738057 Surekli emmek istiyor bide adam gibi oturup emmiyor ayakta sagda solda
Burasida cok kapali arada yagiyor duruyor insanin ici karariyor saat15:00de isiklari aciyorum saka gibiBurda da yagmur yagiyir surekli
bugunde arkdaslarla a101 e gittik ilk arabam diye oyuncak gelmis esine alcaktim bi baktim kucucuk sinir oldum reklamda kocaman gozukuyirdu
Ohh iyiymiş, her eve bi pastacı lazım:)) doğum günü pastasından yemeyecek mi kuzeyKatki yok babasi yapsin katkisiz pastaci degil mi isi nezaten buyukler yiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?