Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen kaç kilo vereceksin bakalım, ya da alacan mı görcez
Bundan sonra bizim kilolar sana gelecek

Sorma diyetten kurtulan kadin nasil yerse iki gündür öyle yiyorum resmen normalde nöyle yemezdim diyetin stresi heralde. Kendimi kısmam gerek 100 olurum yoksa

Kizlar ruzgar koltuga tutunup kalkmaya calisiyo artik ve siralamaya basladi :))
Oyy maşallah yürüyüncede durmak bilmiyolar valla
Eki Görüntüle 1738057 Surekli emmek istiyor bide adam gibi oturup emmiyor ayakta sagda solda
Çok taylı çıkmış canım allah nazardan korusun :)
Burda da yagmur yagiyir surekli
bugunde arkdaslarla a101 e gittik ilk arabam diye oyuncak gelmis esine alcaktim bi baktim kucucuk sinir oldum reklamda kocaman gozukuyirdu

Küçük ama bendede bi farklısı var oğlum onla yürümeyi öğrendi. Arkasından tutunup ayaga kalkıp sürüyodu öyle öyle yürüdü. Çok memnunum o arabadan. Şimdide üstünden inmiyo her yere onla gidiyo :))

Son düzenleme:
Ohh iyiymiş, her eve bi pastacı lazım:)) doğum günü pastasından yemeyecek mi kuzey ben verecem daha hiç yemedi ama ilk tatlı deneyimi olacak
Yiyecegi bi catal gerisi bizim
evet gozleeini kapatiyordu kestirdik gozler babasi diger hersey ben

Dunku menum
Sabah
Ici alnms ekmege tost
1nescafe
Cay da var bikac tane
Ogle
Yarim kase cornflakes sutlu
Ara
Yaklsk 2avuc kabuklu fistik
Aksam
1porsiyon firin patatesli kofye
1 kase corba
1 ayran
Su
Yaklsk 1.5 lt

Iyi
Yiyecegi bi catal gerisi bizim
evet gozleeini kapatiyordu kestirdik gozler babasi diger hersey ben
Iyi yapmssnz ya esimde surekli diyo cok uzadi kestrelm artk yaza bidaha uzasn ins diyo ama ne bilim hic studyoda yada dsarda guzel bi yerde foto cekmdk o yuzden cektrelm snra kestrelm diyom ama simdide havalar soguk neyse nasip

Iyi

Iyi yapmssnz ya esimde surekli diyo cok uzadi kestrelm artk yaza bidaha uzasn ins diyo ama ne bilim hic studyoda yada dsarda guzel bi yerde foto cekmdk o yuzden cektrelm snra kestrelm diyom ama simdide havalar soguk neyse nasip
Seninki kaç aylıktı canım? Uzun saçlı çok tatlı oluyo benimkinin daha azıcık saçı var

Ben pastayı kendim yapacam, hazırlar çok katkılı oluyo. Büyüyünce resimli mesimli şeyler istiyorlar şimdi gerek yok bence.
Kremasını da kendim yaparım koyarım önlerine elleriyle yesinler doya doya
1 yas oldugu icin suslu bi pasta olsun istyrm kendin beceremem diye yaptrcam mecbur
ruzgarda ucuylaoynamayi seviyo ama ikisi acik olsun istemedi hic emiyo snra ucuyla oynuyo biraksam tum gun oynar

Bizimki cok kalabalik plur bide 15 tatile debk geliyo ki cocuk kaynicak ev bayaga biseler yapmam lazim masamin resmini xekip eklerm zaten buraya :))
Seninki kaç aylıktı canım? Uzun saçlı çok tatlı oluyo benimkinin daha azıcık saçı var
bizimkininde yok saci azcik bise :) keltos b7nlar

Kiz cnm, profilimde iki prenses annesi yaziyor

Cok sukur kaptan,ilk gordugumuzde 8 gun gerideydi.3 gune dustu, oyle kaldi.227 gr olmus minnakim

yemeğin üstüne yedim sofradan kalkmamıştım canım çok tatlı istiyo sürekli

***10.takım 447.etap ***
erigim(75.1/ / /% )
masalimsii( 58// /% )
elfkkk( 69.4 / / /% )
ruzgar_02(77.4// /%)
sosyoloji12( 67///% )

dudujan(107.0/ / /%)446.etapta bildirimdw bulunmadi kilosu ikiye bolundu
KraliceElsa(60.3///%)
judiee(49.3///%)
Puffer( 78.4///%)
hira1994( 59.4///%)
Karacamdan Kelebek( 74,8/ / /% ) 371.etapta 3.takimdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 76'e bölündü-Valkyrie89 üyenin eski nicki

10.takım ortalaması:%

deneme süresindeki üyeler

Esmahan38( 60 / / /% )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015

_inci(64/ / / %)yeni uye baalangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

***10.takım 447.etap ***
erigim(75.1/ / /% )
masalimsii( 58// /% )
elfkkk( 69.4 / / /% )
ruzgar_02(77.4// /%)
sosyoloji12( 67///% )
dudujan(107.0/ / /%)
446.etapta bildirimde bulunmadi kilosu ikiye bolundu

KraliceElsa(60.3///%)
judiee(49.3/48/1.3/%2.64)
Puffer( 78.4///%)
hira1994( 59.4///%)

Karacamdan Kelebek( 74,8/ / /% ) 371.etapta 3.takimdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 76'ya bölündü-Valkyrie89 üyenin eski nicki

Esmahan38( 60 / / /% )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015

Çok iyi yapmışsın canım biraz uğraştıracak ama sonu iyi olur inş.
Canım bunlarla kilo alman imkansız bence ödem var sende hala.
Benim her tarafım atopik, alerjim olmayan bişey yok :))) bi de bu hafta lodos çıktı alerjim tavan yaptı, ödem de cabası tabi. Lodosu hiç sevmiyorum
aynen canım bende öyle birde elim yüzümde garip benek yaralar çıktı.20lik diş çektirmeye randevum vardı çekmedi uçuk var diye çok sinirlendim ya tekrar nasıl izin alayım
Şimdi durum nasıl canım inş bir olmadan geçer gider.
Eki Görüntüle 1738057 Surekli emmek istiyor bide adam gibi oturup emmiyor ayakta sagda solda
Çok tatlı maşallah.
Benim doğum günüm 29 şubat 4 yılda 1 geliyor ama 2016 var şükür geldi :)

Son düzenleme:
Kızlar ne olur ne olmaz ben bildirim yapayım sabah tartılırım değişirse yine değiştiririm.

***10.takım 447.etap ***
erigim(75.1/ / /% )
masalimsii( 58// /% )
elfkkk( 69.4 / / /% )
ruzgar_02(77.4// /%)
sosyoloji12( 67///% )
dudujan(107.0/104.8 /2.2 /%1.03)
446.etapta bildirimde bulunmadi kilosu ikiye bolundu

KraliceElsa(60.3///%)
judiee(49.3/48/1.3/%2.64)
Puffer( 78.4///%)
hira1994( 59.4///%)

Karacamdan Kelebek( 74,8/ / /% ) 371.etapta 3.takimdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 76'ya bölündü-Valkyrie89 üyenin eski nicki

Kızlar menümü paylaşayım hep unutuyorum ama hergün aynı zaten.Haftaya isveç diyeti yapacan diyetisyen kontrolünde tabiki bir şok yapacaz vucuda.
Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
30 grm keçi peyniri
Ara:1 adet mandalina
Öğlen:tavuklu sandviç+1 bardak ayran
Ara:1 adet elma
Akşam:100 gram kuşbaşı sote+1 bardak taze sıkılmış portakal suyu+2 dilim tam buğday ekmeği+1 kase salata

Kiz annen bi gun siksaydi disini neyse sende 28ini kutluyorsundur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…