- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Sen kaç kilo vereceksin bakalım, ya da alacan mı görcez
Bundan sonra bizim kilolar sana gelecek
Oyy maşallah yürüyüncede durmak bilmiyolar vallaKizlar ruzgar koltuga tutunup kalkmaya calisiyo artik ve siralamaya basladi :))
Çok taylı çıkmış canım allah nazardan korusun :)Eki Görüntüle 1738057 Surekli emmek istiyor bide adam gibi oturup emmiyor ayakta sagda solda
Burda da yagmur yagiyir surekli
bugunde arkdaslarla a101 e gittik ilk arabam diye oyuncak gelmis esine alcaktim bi baktim kucucuk sinir oldum reklamda kocaman gozukuyirdu
Yiyecegi bi catal gerisi bizimOhh iyiymiş, her eve bi pastacı lazım:)) doğum günü pastasından yemeyecek mi kuzeyben verecem daha hiç yemedi ama ilk tatlı deneyimi olacak
evet gozleeini kapatiyordu kestirdik gozler babasi diger hersey ben@erigim kiz bu mavis sanami benzyo babaya mi cekmis ne kadar tatli ya kucuk adam:)saclarini kestrmssnz galiba dimi biz hala hiic kestrmedk saclari kiskivirciksari bi oglum var ten baba yapi babaya benzyo banyo yaptrrken saclari ceneswine yakn oluyoda kuruynca toprlnyo belli olmuyo
Iyi yapmssnz ya esimde surekli diyo cok uzadi kestrelm artk yaza bidaha uzasn ins diyo ama ne bilim hic studyoda yada dsarda guzel bi yerde foto cekmdk o yuzden cektrelm snra kestrelm diyom ama simdide havalar soguk neyse nasipYiyecegi bi catal gerisi bizim
evet gozleeini kapatiyordu kestirdik gozler babasi diger hersey ben
Seninki kaç aylıktı canım? Uzun saçlı çok tatlı oluyoIyi
Iyi yapmssnz ya esimde surekli diyo cok uzadi kestrelm artk yaza bidaha uzasn ins diyo ama ne bilim hic studyoda yada dsarda guzel bi yerde foto cekmdk o yuzden cektrelm snra kestrelm diyom ama simdide havalar soguk neyse nasip
Havadandır yaa, karanlık, fırtınalı, yağmurluKızlar selam havalardan mıdır bilmem ama ben çok keyifsizim
1 yas oldugu icin suslu bi pasta olsun istyrm kendin beceremem diye yaptrcam mecburBen pastayı kendim yapacam, hazırlar çok katkılı oluyo. Büyüyünce resimli mesimli şeyler istiyorlar şimdi gerek yok bence.
Kremasını da kendim yaparım koyarım önlerine elleriyle yesinler doya doya
ruzgarda ucuylaoynamayi seviyo ama ikisi acik olsun istemedi hic emiyo snra ucuyla oynuyo biraksam tum gun oynaroy yerim onu.masallah
bizimkde oyle ya geliyo gidiyo 2ccekiyo birakiyo 5 dk snra yinsizinkilerde ikisi birden acik olsun istiyomu birini emerken digerinin ucunu cimcikliyo
İki cekse raziyim biraksam saatlerce emip oynayacak
Dogum gunu yapcam cok abarti dusunmuyodum hatirlamayacak diye sonra dedim ki ilk dogum gunu benim icin olsun hatirladigindada onun istegine gore olur :) guzel bir goruntu icin mecbur marzipan(seker) olacak 1seklinde ustubde balonlar ve arabalar
Cupcakelerede kalip aldim ustlerinede dr oetkerin kalp ve harf sekilli cikolatalarini koyacagim mavi servis takimi aldim bide kocamin kalbine inecek
bizimkininde yok saci azcik bise :) keltos b7nlarSeninki kaç aylıktı canım? Uzun saçlı çok tatlı oluyobenimkinin daha azıcık saçı var
Kiz cnm, profilimde iki prenses annesi yaziyorseninkinin cinsiyeti belli olmusmuydu ? kacirdim sanirim
bugünki menüm:
sabah: 1 protein shake ictim
ara: 15-20 badem
Aksam 17.30 gibi 1/2 tavuk gögüsü baharatlayip yagsiz tavada pisirip affiyetletükettim.
isden yeni gelmis sayilirim daha birsey yemeyi düsünmüyorum malum gec oldumasallah diyin eve ispanakli börek getirdim is yerinden gözüm dahi kalmadi ilerleme var sanki
sporumuda yaptim yaklasik 30 dakka kosu/yürüyüs karisimi. Iyi geceler sabah dükkan size emanet benim okul aciliyor
Cok sukur kaptan,ilk gordugumuzde 8 gun gerideydi.3 gune dustu, oyle kaldi.227 gr olmus minnakimBilincli annem benim
Sorma vahim durumdayim bu hafta cok kotu bugun detox yapiyorum tarti kafayi yedi dikkat ettigim halde yukari dogru gidiyor
Canim cok fazla izletms ama malum otizim dogustan degildir ve tv asiri sesli hareketli oyuncaklar vs bunlar otizim tetikler cok zorda kalinca yapiyosundur kesin
Edam
Oy 5.hamilemiz rabbim saglikli sihatli kucagina aldirsin canim
Ben cok sevwrim calismayi ama laf aramizda izin vs derken insan sinirlaniyor bak simdi kuzey dogdu dogali gezmedigim yer kalmadi
Hadi guzel haberlerle gel tatlim kizcen buyumus mu bakalim
Su ara cok yaygin uzun sure gecmezse dr git oksurugu kesmiyorlar ama uc haftayi gecmisse atopik olabiliyormus
gunaydin canim
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
diyetin çok zor. umarım bırakınca almazsın. ben lahana diyeti yapıp 1 haftada 5kg zayıflayıp kendi vücuduma bakmalara doyamamıştım. 1 hafta sonra geliyor . en önemli kısmı sonrası. ve lütfen 2 haftayı geçme .
akşam ki arana bayıldım afiyet olsun.dün kilo kaybetmemiş olabilirsin geç yediysen
bu duyduğum kaçıncı hamile işten çıkarılan, bu haksızlığı anlayamıyorum.ev hanımlığının tadını çıkar canım artık sen de. sen üzülme bebek de üzülmesin
tebrik ederim,
hergün çeşitli sebeplerle tartı farklı çıkıyor.300 gr ise önemsiz bunu takma. lütfen menüne ara koy. 1 kaç badem küçük meyve gibi. bu menüyle doyuyorsan ayrıca tebrikler kaptanım. su ve spor için de bravoo
her gün oruç tutsam ne güzel olur diye düşünüyorum, yeni bebek olursa 2 yıl daha tutamam. tembellik yapıyorum işte.senin kini allah kabul etsin
afiyet olsun.sabah hafif olmuş, öğle güzel,akşam güzel ara yok
Çok iyi yapmışsın canım biraz uğraştıracak ama sonu iyi olur inş.Gunaydin Kizlar.dudujan bolumu kapattilar canim ama baska birimlerde yer gostermediler. masalimsii haklarimi veriyorlar. Hatta dava falan acmayayim diye 4 burut maaş teklif ettiler ama kabul etmedim. Çünkü o zaman karsilikli anlasmali olarak cikmis gibi SGK ya bildirim yapıyorlar ve işsizlik maasi alamicaktim. Ayrıca ben bankadan da işsizlik sigortası yaptirmistim
oradan da 6 ay para alicsm yoksa onu da
alamicaktim.
Simdi mahkemeler sürecine giricez. Şuan 2
dava acilacak ise iade ve alacaklar davasi. İse
iade kesinlesincede art niyet davasi acilacak gebeyim diye bilerek yer gösterilmedi diye. Bakalim ne olacak. 4 burut maasi kabul edenler çok mağdur oldu işsizlik faln hic alamiyorlar. Çok üzüldüm.
Canım bunlarla kilo alman imkansız bence ödem var sende hala.Birde bugun bi karar verdim bundan sonra cuma ve ptesi disinda tartilmiyorum stres yaptikca tarti artiya gidiyor dun 75.9dum bugun 76.2 peki menumu yaziyim bi bakin bakalim arti cikmama sebep ne
Sabah
1yumurta
2dlm sucuk
2kk peynir
1/2 muz iki ceviz
Ogle
4kk kadar tavuk izgara
Yogurt
Aksam
1kase tarhana
1buyuk kase brokoli karnabahar haalamasi yogurtla
Su:3lt spor:45dk yuruyus
Ve yemeyi aksam 17:30da biraktim
aynen canım bende öyle birde elim yüzümde garip benek yaralar çıktı.20lik diş çektirmeye randevum vardı çekmedi uçuk var diye çok sinirlendim ya tekrar nasıl izin alayımBenim her tarafım atopik, alerjim olmayan bişey yok :))) bi de bu hafta lodos çıktı alerjim tavan yaptı, ödem de cabası tabi. Lodosu hiç sevmiyorum
Şimdi durum nasıl canım inş bir olmadan geçer gider.Kızlar burda fırtına var, ağaçlar yerinden çıkacak ama bir o kadar da bunaltıcı ve sıcak. Geçen kış bu zamanlar yine aynısı olmuştu caddeye birkaç ağaç devrilmişti, yollar kapanmıştı yine öyle olmaz inşallah
Çok tatlı maşallah.Eki Görüntüle 1738057 Surekli emmek istiyor bide adam gibi oturup emmiyor ayakta sagda solda
Benim doğum günüm 29 şubat 4 yılda 1 geliyor ama 2016 var şükür geldi :)bnmkide 2 subat :)) hep subatta dogurmusuzdogumgunu yapcakmisiniz kizlar. Ben pastayi nasil yaptirsam diye dusunuyorum. Seker hamuru olsun istemyrm blki kendim yaparim.
@erigim isin kolay esin yapar sizin pastayo oohh
="erigim, post: 44504510, member: 488991"]Eki Görüntüle 1738057 Surekli emmek istiyor bide adam gibi oturup emmiyor ayakta sagda solda oy yerim onu.masallah
bizimkde oyle ya geliyo gidiyo 2ccekiyo birakiyo 5 dk snra yine
Canım benimde öyleydi glifor kullanmaya başladıktan sonra azaldı.yemeğin üstüne yedim sofradan kalkmamıştım canım çok tatlı istiyo sürekli
Kiz annen bi gun siksaydi disiniÇok iyi yapmışsın canım biraz uğraştıracak ama sonu iyi olur inş.
Canım bunlarla kilo alman imkansız bence ödem var sende hala.
aynen canım bende öyle birde elim yüzümde garip benek yaralar çıktı.20lik diş çektirmeye randevum vardı çekmedi uçuk var diye çok sinirlendim ya tekrar nasıl izin alayım
Şimdi durum nasıl canım inş bir olmadan geçer gider.
Çok tatlı maşallah.
Benim doğum günüm 29 şubat 4 yılda 1 geliyor ama 2016 var şükür geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?