- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Uçuk varken diş çekimi riskli canım iyi ki yaptırmamışsın, çekim bölgesinden kana virüs yayılımı olabilir, ağrın yoksa sömestr tatiline kadar bekleyebilirsin, ama ağrın varsa uçuk geçer geçmez çektirirsin. Gömük diş mi yoksa normal çekim mi olacak?Çok iyi yapmışsın canım biraz uğraştıracak ama sonu iyi olur inş.
Canım bunlarla kilo alman imkansız bence ödem var sende hala.
aynen canım bende öyle birde elim yüzümde garip benek yaralar çıktı.20lik diş çektirmeye randevum vardı çekmedi uçuk var diye çok sinirlendim ya tekrar nasıl izin alayım
Şimdi durum nasıl canım inş bir olmadan geçer gider.
Çok tatlı maşallah.
Benim doğum günüm 29 şubat 4 yılda 1 geliyor ama 2016 var şükür geldi :)
Ay birden krndimi discide hissrttimUçuk varken diş çekimi riskli canım iyi ki yaptırmamışsın, çekim bölgesinden kana virüs yayılımı olabilir, ağrın yoksa sömestr tatiline kadar bekleyebilirsin, ama ağrın varsa uçuk geçer geçmez çektirirsin. Gömük diş mi yoksa normal çekim mi olacak?
Temizlik iyi yapıldıysa kanama dört haftaya kadar azalarak geçer, geçmezse bi kez daha temizletmen gerekebilir. Fırçan iyi, listenin de güzel ben de bunlrı kullanıyorum. Biraz sabret fırçalamayı bastırarak yap, kanasa da devam et, geçmezse tekrar temizlikAy birden krndimi discide hissrttim
Aklima gelmisken soruyum benim dis eti kanamam cok tartardan dedi dis hekimi temixlettim ama ben normalde hem duzenli fircalarim hemde agiz suyu listerinin kini kullaniyorum ama kanama devam ediyor dis etlerimde kirmizi hani reklamda elma yiyince kaniyo ya oyle iste
Simdi baska hekime gitmelimiyim
Hangi sertlikte dis fircasi kullanmaliyim(orol b cok yumusak kullaniyorum )
Agiz suyu baska markami olmali yada eczneden mi almaliyim
@erigim ben bu gün vakit bulamadım bişey yazamadım ama yeterince aktif olduğumu düşünüyorum öyle fazla vaktim yok her dakika yorum yapmaya ama elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum
Aynen bizde oyle valla :) isiklar hep acikBurasida cok kapali arada yagiyor duruyor insanin ici karariyor saat15:00de isiklari aciyorum saka gibi
Canım benimde öyleydi glifor kullanmaya başladıktan sonra azaldı.
Benim ki 11 aylikken kendi kendine yurudi melegim ben onum ustune binsin gezsin istrdim ama cok kucuk geldi almadim brndeSorma diyetten kurtulan kadin nasil yerse iki gündür öyle yiyorum resmennormalde nöyle yemezdim diyetin stresi heralde. Kendimi kısmam gerek 100 olurum yoksa
Oyy maşallah yürüyüncede durmak bilmiyolar valla
Çok taylı çıkmış canım allah nazardan korusun :)
Küçük ama bendede bi farklısı var oğlum onla yürümeyi öğrendi. Arkasından tutunup ayaga kalkıp sürüyodu öyle öyle yürüdü. Çok memnunum o arabadan. Şimdide üstünden inmiyo her yere onla gidiyo :))
Esmahan38 @_inci Puffer hira1994 @sosyoloji12 judiee elfkkk lutfen katiliminizi artiriniz ozellikle yeni uyeler yorum yapin diger menulere [/Q
Bu haftaki katilimimdami azzaa ben hic ole dusunmemstm bu hafta i cin sadece menulermi yazmadan uyuyakaldm onlrifa ertsi gun yazmstm ama tmm daha cok dikkat ederm ins
Çok iyi yapmışsın canım biraz uğraştıracak ama sonu iyi olur inş.
Canım bunlarla kilo alman imkansız bence ödem var sende hala.
aynen canım bende öyle birde elim yüzümde garip benek yaralar çıktı.20lik diş çektirmeye randevum vardı çekmedi uçuk var diye çok sinirlendim ya tekrar nasıl izin alayım
Şimdi durum nasıl canım inş bir olmadan geçer gider.
Çok tatlı maşallah.
Benim doğum günüm 29 şubat 4 yılda 1 geliyor ama 2016 var şükür geldi :)
Kızlar menümü paylaşayım hep unutuyorum ama hergün aynı zaten.Haftaya isveç diyeti yapacan diyetisyen kontrolünde tabiki bir şok yapacaz vucuda.
Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
30 grm keçi peyniri
Ara:1 adet mandalina
Öğlen:tavuklu sandviç+1 bardak ayran
Ara:1 adet elma
Akşam:100 gram kuşbaşı sote+1 bardak taze sıkılmış portakal suyu+2 dilim tam buğday ekmeği+1 kase salata
Bugün bende de bi acıkma hissi var anlamadım gitti, hiç böyle olmazdım, bütün gün yemek programı izledim; kebaplardan canım çekti ondan herhalde. Az önce niyeti bozdum mutfağa atıştırmaya gidecektim ki yarının tartı günü olduğunu hatırladım, bi haftalık emeğim boşa gitmesin diye tutuyorum kendimi
Menümü yazayım
Sabah: 2 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk bal, 1/2 dlm ekmek
Ara: 2 kuru incir
Öğlen: 1 karnıyarık, 1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 sb yoğurt
Akşam: 1 kepçe yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık pırasa, 2 kaşık makarna
Ara: 1 elma, 1sb tarçınlı süt
iyi akşamlar kızlar , çok özür dilerim pek giremiyorum bu aralar malum sınavlar başladı okullarda. bugünkü menüm:
sabah: bir avuç fındık,çay
öğle: bir kase yayla çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 6 kaşık kuru fasulye
ara: yeşil çay
akşam: bir kase mercimek çorbası,6 kaşık taze fasulye, 2 kaşık makarna, 2 dilim ekmek
şimdi: zencefilli zerdeçallı yoğurt
47 dk leslie yaptım akşam yemeğinden sonra
Menu
Sabah
Evyapimi 1 dilim ispnkli botek
Cay
Nescafe
Ogle
Corba
Tavuk but 5kucukadet
1 elma
1kagt helva(173 cl)tatli istefme yenk dustum
Aksam
Yok
Su
2lt yakin
3fincan yesillcay(gunduz)
Gunaydinnn 10.takimm6. Takimdan sevgiler insallah tarti yuzunuze guler
@erigim eger kabul edersennbu hafta takimlar arasi yarisalim ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?