Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10.takım 447.etap ***
erigim(75.1/ / /% )
masalimsii( 58// /% )
elfkkk( 69.4 / / /% )
ruzgar_02(77.4// /%)
sosyoloji12( 67///% )
dudujan(107.0/104.8 /2.2 /%1.03)
446.etapta bildirimde bulunmadi kilosu ikiye bolundu

KraliceElsa(60.3///%)
judiee(49.3/48/1.3/%2.64)
Puffer( 78.4///%)
hira1994( 59.4///%)

Karacamdan Kelebek( 74,8/ / /% ) 371.etapta 3.takimdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 76'ya bölündü-Valkyrie89 üyenin eski nicki

10.takım ortalaması:%

deneme süresindeki üyeler

Esmahan38( 60 / / /% )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015

_inci(64/ / / %)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

Uçuk varken diş çekimi riskli canım iyi ki yaptırmamışsın, çekim bölgesinden kana virüs yayılımı olabilir, ağrın yoksa sömestr tatiline kadar bekleyebilirsin, ama ağrın varsa uçuk geçer geçmez çektirirsin. Gömük diş mi yoksa normal çekim mi olacak?

Ay birden krndimi discide hissrttim
Aklima gelmisken soruyum benim dis eti kanamam cok tartardan dedi dis hekimi temixlettim ama ben normalde hem duzenli fircalarim hemde agiz suyu listerinin kini kullaniyorum ama kanama devam ediyor dis etlerimde kirmizi hani reklamda elma yiyince kaniyo ya oyle iste
Simdi baska hekime gitmelimiyim
Hangi sertlikte dis fircasi kullanmaliyim(orol b cok yumusak kullaniyorum )
Agiz suyu baska markami olmali yada eczneden mi almaliyim

Bugün bende de bi acıkma hissi var anlamadım gitti, hiç böyle olmazdım, bütün gün yemek programı izledim; kebaplardan canım çekti ondan herhalde. Az önce niyeti bozdum mutfağa atıştırmaya gidecektim ki yarının tartı günü olduğunu hatırladım, bi haftalık emeğim boşa gitmesin diye tutuyorum kendimi
Menümü yazayım
Sabah: 2 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk bal, 1/2 dlm ekmek
Ara: 2 kuru incir
Öğlen: 1 karnıyarık, 1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 sb yoğurt
Akşam: 1 kepçe yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık pırasa, 2 kaşık makarna
Ara: 1 elma, 1sb tarçınlı süt

iyi akşamlar kızlar , çok özür dilerim pek giremiyorum bu aralar malum sınavlar başladı okullarda. bugünkü menüm:
sabah: bir avuç fındık,çay
öğle: bir kase yayla çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 6 kaşık kuru fasulye
ara: yeşil çay
akşam: bir kase mercimek çorbası,6 kaşık taze fasulye, 2 kaşık makarna, 2 dilim ekmek
şimdi: zencefilli zerdeçallı yoğurt
47 dk leslie yaptım akşam yemeğinden sonra

Temizlik iyi yapıldıysa kanama dört haftaya kadar azalarak geçer, geçmezse bi kez daha temizletmen gerekebilir. Fırçan iyi, listenin de güzel ben de bunlrı kullanıyorum. Biraz sabret fırçalamayı bastırarak yap, kanasa da devam et, geçmezse tekrar temizlik

Benim ki 11 aylikken kendi kendine yurudi melegim ben onum ustune binsin gezsin istrdim ama cok kucuk geldi almadim brnde

Menu
Sabah
Evyapimi 1 dilim ispnkli botek
Cay
Nescafe
Ogle
Corba
Tavuk but 5kucukadet
1 elma
1kagt helva(173 cl)tatli istefme yenk dustum
Aksam
Yok
Su
2lt yakin
3fincan yesillcay(gunduz)

bendede uçuk çıktı 1 haftadır geçmedi hala bide üstüne yüzümde küçük sivilceler çıktı, havalardan sanırım

menün güzel canım

yine başarılı bi menü :) iyi ki bozmamışsın canım :)

dengeli bi menü

Menu
Sabah
Evyapimi 1 dilim ispnkli botek
Cay
Nescafe
Ogle
Corba
Tavuk but 5kucukadet
1 elma
1kagt helva(173 cl)tatli istefme yenk dustum
Aksam
Yok
Su
2lt yakin
3fincan yesillcay(gunduz)

kahvaltıları daha sağlıklı, doyurucu hale getirsen senin için çok iyi olur canım

kızlar günaydınn,

sabah tartıldım. 57,8 çıktım ama sonrasında 2 defa tuvalete gittim malesef işe geç kalıyorum diye sonra tartılamadan çıktın

***10.takım 447.etap ***
erigim(75.1/ / /% )
masalimsii( 58/57,8/0,2 /%0,34 )
elfkkk( 69.4 / / /% )
ruzgar_02(77.4// /%)
sosyoloji12( 67///% )
dudujan(107.0/104.8 /2.2 /%1.03)446.etapta bildirimde bulunmadi kilosu ikiye bolundu
KraliceElsa(60.3///%)
judiee(49.3/48/1.3/%2.64)
Puffer( 78.4///%)
hira1994( 59.4///%)
Karacamdan Kelebek( 74,8/ / /% ) 371.etapta 3.takimdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 76'ya bölündü-Valkyrie89 üyenin eski nicki

10.takım ortalaması:%

deneme süresindeki üyeler

Esmahan38( 60 / / /% )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015

_inci(64/ / / %)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

dünkü menüm;

sabah: yarım simit

öğlen: düğün çorbası, tavuklu patates yemeği, karnıbahar, yoğurt, 2 tane mercimek köftesi

akşam: yumurtalı ıspanak kavurması

Yıl 2011 . Henüz üniversiteden yeni mezun olmuşken . bu resmi görünce ne kadar saf, masum olduğumu hatırladım ve yaşlanıyorum galiba Yıl 2014 . Bu resmi şimdi görünce ne kadar kiloluymuşum dedim insan farkedemiyor o an bu kadar olduğunun buda şimdi ki ben. 6 aylık diyet sonrası ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…