57,5 olmuşsundur canımkızlar günaydınn,
sabah tartıldım. 57,8 çıktım ama sonrasında 2 defa tuvalete gittim malesef işe geç kalıyorum diye sonra tartılamadan çıktın
Kızlar menümü paylaşayım hep unutuyorum ama hergün aynı zaten.Haftaya isveç diyeti yapacan diyetisyen kontrolünde tabiki bir şok yapacaz vucuda.
Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
30 grm keçi peyniri
Ara:1 adet mandalina
Öğlen:tavuklu sandviç+1 bardak ayran
Ara:1 adet elma
Akşam:100 gram kuşbaşı sote+1 bardak taze sıkılmış portakal suyu+2 dilim tam buğday ekmeği+1 kase salata
Bugün bende de bi acıkma hissi var anlamadım gitti, hiç böyle olmazdım, bütün gün yemek programı izledim; kebaplardan canım çekti ondan herhalde. Az önce niyeti bozdum mutfağa atıştırmaya gidecektim ki yarının tartı günü olduğunu hatırladım, bi haftalık emeğim boşa gitmesin diye tutuyorum kendimi
Menümü yazayım
Sabah: 2 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk bal, 1/2 dlm ekmek
Ara: 2 kuru incir
Öğlen: 1 karnıyarık, 1 kase yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 sb yoğurt
Akşam: 1 kepçe yeşil mercimek çorbası, 5 kaşık pırasa, 2 kaşık makarna
Ara: 1 elma, 1sb tarçınlı süt
iyi akşamlar kızlar , çok özür dilerim pek giremiyorum bu aralar malum sınavlar başladı okullarda. bugünkü menüm:
sabah: bir avuç fındık,çay
öğle: bir kase yayla çorbası, 2 kaşık bulgur pilavı, 6 kaşık kuru fasulye
ara: yeşil çay
akşam: bir kase mercimek çorbası,6 kaşık taze fasulye, 2 kaşık makarna, 2 dilim ekmek
şimdi: zencefilli zerdeçallı yoğurt
47 dk leslie yaptım akşam yemeğinden sonra
istenin de güzel ben de bunlrı kullanıyorum. Biraz sabret fırçalamayı bastıra
Menu
Sabah
Evyapimi 1 dilim ispnkli botek
Cay
Nescafe
Ogle
Corba
Tavuk but 5kucukadet
1 elma
1kagt helva(173 cl)tatli istefme yenk dustum
Aksam
Yok
Su
2lt yakin
3fincan yesillcay(gunduz)
dünkü menüm;
sabah: yarım simit
öğlen: düğün çorbası, tavuklu patates yemeği, karnıbahar, yoğurt, 2 tane mercimek köftesi
akşam: yumurtalı ıspanak kavurması
Geçen haftaki kilom: 60,3
Bugünkü kilom: 59,6
Fark: 0,7 kg
Yüzde: %1,160
57,5 olmuşsundur canımmezun olacak mısın bu hafta?
Afiyet olsun. Portakal suyunu akşam yemeğiyle beraber mi verdi diyetisyen
Nefsinle savaşıyorsun
Güzel menü
Kahvaltıyı atlamışsın. Akşamda hem makarna hem ekmek sende biliyorsun ne olduğunu
Ahh ahhh diş doktoru korkumu daha yeni yendimAcilen gitmem lazım ama gitmiyorum.
Sabah börek olmamış. Güne güzel başlayamamışsın. Ardından açlık ve tatlı isteği gelmiş. Sabah kahvaltı etsen daha kolay olur. Yiyebiliyorsan en kötü 1 yumurta ye tok tutar.
Genelde sabah simit yiyorsun ama o susamlar yağ dolu ve diyet düşmanı
Senin yorumlarına bayılıyorum, herkesin menüsünü didik didik ediyorsun bravo. Ben de ilk başlarda öyleydim baktım kimse kimseye yorum yapmıyor, sanki kaptana hesap verip gerisini sallamıyorlar gibi artık sıkıldım bişey demiyorum. Herkes böyle olsa grupça daha başarılı oluruzAfiyet olsun. Portakal suyunu akşam yemeğiyle beraber mi verdi diyetisyen
Nefsinle savaşıyorsun
Güzel menü
Kahvaltıyı atlamışsın. Akşamda hem makarna hem ekmek sende biliyorsun ne olduğunu
Ahh ahhh diş doktoru korkumu daha yeni yendimAcilen gitmem lazım ama gitmiyorum.
Sabah börek olmamış. Güne güzel başlayamamışsın. Ardından açlık ve tatlı isteği gelmiş. Sabah kahvaltı etsen daha kolay olur. Yiyebiliyorsan en kötü 1 yumurta ye tok tutar.
Genelde sabah simit yiyorsun ama o susamlar yağ dolu ve diyet düşmanı
Canım gerçekten büyük bir değişim olmuş, tebrik ederimEki Görüntüle 1738630 Yıl 2011 . Henüz üniversiteden yeni mezun olmuşken . bu resmi görünce ne kadar saf, masum olduğumu hatırladımve yaşlanıyorum galiba Eki Görüntüle 1738631 Yıl 2014 . Bu resmi şimdi görünce ne kadar kiloluymuşum dedim insan farkedemiyor o an bu kadar olduğununEki Görüntüle 1738632 buda şimdi ki ben. 6 aylık diyet sonrası ben.
ikindiye kadar iyiymiş, süt ve süt ürünü de eklemelisin, akşam yemeği az da olsa lütfen yeMenu
Sabah
Evyapimi 1 dilim ispnkli botek
Cay
Nescafe
Ogle
Corba
Tavuk but 5kucukadet
1 elma
1kagt helva(173 cl)tatli istefme yenk dustum
Aksam
Yok
Su
2lt yakin
3fincan yesillcay(gunduz)
günaydın hoşgeldiniz sayfamıza. yarışma heyecan verici :)Gunaydinnn 10.takimm6. Takimdan sevgiler insallah tarti yuzunuze guler
@erigim eger kabul edersennbu hafta takimlar arasi yarisalim ne dersin?
Eki Görüntüle 1738630 Yıl 2011 . Henüz üniversiteden yeni mezun olmuşken . bu resmi görünce ne kadar saf, masum olduğumu hatırladımve yaşlanıyorum galiba Eki Görüntüle 1738631 Yıl 2014 . Bu resmi şimdi görünce ne kadar kiloluymuşum dedim insan farkedemiyor o an bu kadar olduğununEki Görüntüle 1738632 buda şimdi ki ben. 6 aylık diyet sonrası ben.
yolu yarılamışssın. bu sonucu hakkediyorsun çünkü hergün çok doğru besleniyorsunGeçen haftaki kilom: 60,3
Bugünkü kilom: 59,6
Fark: 0,7 kg
Yüzde: %1,160
süper menü tebrikler.Dünkü menüm;
Kahvaltı:
1 haş. yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir
1 fincan nescafe (1 parmak kadar sütle şekersiz)
ara: 1 elma
Öğlen:
1/2 kase brokoli çorbası
4 küçük köfte
Salata
ara: 2 mandalina
ara: 1activa+7 fındık
akşam:
Salata
küçük tabak karnabahar
1 kase tarhana çorbası
ara: yok
su: 2,5 litre
Spor: Yarım saat yürüyüş dondum ben dünn
Eki Görüntüle 1738630 Yıl 2011 . Henüz üniversiteden yeni mezun olmuşken . bu resmi görünce ne kadar saf, masum olduğumu hatırladımve yaşlanıyorum galiba Eki Görüntüle 1738631 Yıl 2014 . Bu resmi şimdi görünce ne kadar kiloluymuşum dedim insan farkedemiyor o an bu kadar olduğununEki Görüntüle 1738632 buda şimdi ki ben. 6 aylık diyet sonrası ben.
Sağol arkadaşım sen de başaracaksın inanıyorum, ben yavaş yavaş ve kalıcı kilo verme taraftarıyım, tek yaptığım dengeli beslenmek. Birlikte verelim şu kiloları, bi daha da geri gelmesinler..ikindiye kadar iyiymiş, süt ve süt ürünü de eklemelisin, akşam yemeği az da olsa lütfen ye
günaydın hoşgeldiniz sayfamıza. yarışma heyecan verici :)
çok zayıflamışsın daha zayıflayacak mısın, boyunda uzun.ç maşallah. 2. ci resimdeki bakışın çok hoş
yolu yarılamışssın. bu sonucu hakkediyorsun çünkü hergün çok doğru besleniyorsun
süper menü tebrikler.
Güzel menü, diyecek bişey yok, herşey dengeliDünkü menüm;
Kahvaltı:
1 haş. yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir
1 fincan nescafe (1 parmak kadar sütle şekersiz)
ara: 1 elma
Öğlen:
1/2 kase brokoli çorbası
4 küçük köfte
Salata
ara: 2 mandalina
ara: 1activa+7 fındık
akşam:
Salata
küçük tabak karnabahar
1 kase tarhana çorbası
ara: yok
su: 2,5 litre
Spor: Yarım saat yürüyüş dondum ben dünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?