güzel gitmiş kilolar canım.
tartıda 57 yi görmeden mezun olmayacağım canım.
be hafta dün ve bugün yedim canım. peynirde ekmekte bitmişti almaya da çıkamadım o yüzden öyle oldu bu hafta. haftasonu güzel bi alışveriş yapacağım ama
Senin yorumlarına bayılıyorum, herkesin menüsünü didik didik ediyorsun bravo. Ben de ilk başlarda öyleydim baktım kimse kimseye yorum yapmıyor, sanki kaptana hesap verip gerisini sallamıyorlar gibi artık sıkıldım bişey demiyorum. Herkes böyle olsa grupça daha başarılı oluruz
Tabi ki tatlim seve seve kizlar duydunuz zilin sesiniGunaydinnn 10.takimm6. Takimdan sevgiler insallah tarti yuzunuze guler
@erigim eger kabul edersennbu hafta takimlar arasi yarisalim ne dersin?
hah iste tamda buydu dun katilim yok dedigim arkadaslar@elfkkk bak bunu demek istiyorum evet diger haftalara gore artis var ama menu yazmakla degil baska menulerede yorum gerekSenin yorumlarına bayılıyorum, herkesin menüsünü didik didik ediyorsun bravo. Ben de ilk başlarda öyleydim baktım kimse kimseye yorum yapmıyor, sanki kaptana hesap verip gerisini sallamıyorlar gibi artık sıkıldım bişey demiyorum. Herkes böyle olsa grupça daha başarılı oluruz
Yarismalar cok keyifli oluyor canimikindiye kadar iyiymiş, süt ve süt ürünü de eklemelisin, akşam yemeği az da olsa lütfen ye
günaydın hoşgeldiniz sayfamıza. yarışma heyecan verici :)
çok zayıflamışsın daha zayıflayacak mısın, boyunda uzun.ç maşallah. 2. ci resimdeki bakışın çok hoş
yolu yarılamışssın. bu sonucu hakkediyorsun çünkü hergün çok doğru besleniyorsun
yaris baslasin o zaman bol bol ziyarete gelriizTabi ki tatlim seve seve kizlar duydunuz zilin sesini
hah iste tamda buydu dun katilim yok dedigim arkadaslar@elfkkk bak bunu demek istiyorum evet diger haftalara gore artis var ama menu yazmakla degil baska menulerede yorum gerek
Senin yorumlarına bayılıyorum, herkesin menüsünü didik didik ediyorsun bravo. Ben de ilk başlarda öyleydim baktım kimse kimseye yorum yapmıyor, sanki kaptana hesap verip gerisini sallamıyorlar gibi artık sıkıldım bişey demiyorum. Herkes böyle olsa grupça daha başarılı oluruz
Canım gerçekten büyük bir değişim olmuş, tebrik ederim
@masalimsi ikinci fotoda yüzün daha net , çok tatlı çıkmışsın tombiş halinle de çok güzelmişsin sonrası zaten malum
Dünkü menüm;
Kahvaltı:
1 haş. yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir
1 fincan nescafe (1 parmak kadar sütle şekersiz)
ara: 1 elma
Öğlen:
1/2 kase brokoli çorbası
4 küçük köfte
Salata
ara: 2 mandalina
ara: 1activa+7 fındık
akşam:
Salata
küçük tabak karnabahar
1 kase tarhana çorbası
ara: yok
su: 2,5 litre
Spor: Yarım saat yürüyüş dondum ben dünn
ikindiye kadar iyiymiş, süt ve süt ürünü de eklemelisin, akşam yemeği az da olsa lütfen ye
günaydın hoşgeldiniz sayfamıza. yarışma heyecan verici :)
çok zayıflamışsın daha zayıflayacak mısın, boyunda uzun.ç maşallah. 2. ci resimdeki bakışın çok hoş
yolu yarılamışssın. bu sonucu hakkediyorsun çünkü hergün çok doğru besleniyorsun
Maşallah tebrik ederim çıtı pıtı olmuşsunaman koruma evresine geçmeden zararlı şeyler yeme
Sağol arkadaşım sen de başaracaksın inanıyorum, ben yavaş yavaş ve kalıcı kilo verme taraftarıyım, tek yaptığım dengeli beslenmek. Birlikte verelim şu kiloları, bi daha da geri gelmesinler..
Valla hepsini aklımda tutamıyorum belki başkasıyla karıştırmısımdır ama aklımda öyle kalmış kusuruma bakma
TeşekkürlerValla ben hep böyleydim. Eskiden bazı arkadaşlar hoşlaşmazdı çok eleştiriyorum didik didik ediyorum diye ama bu yüzden buradayız amaç destek olmak. Ben yanlış yapıyorsam banada söylenmesini isterim aksi halde beni bağlayan bir şey kalmıyor. Takım ruhu önemli.
Yesilcayla gelin basimizin ustunde yeriniz varYarismalar cok keyifli oluyor canim
yaris baslasin o zaman bol bol ziyarete gelriiz
Sicak cikolata yapcaktik halbuki sizeYesilcayla gelin basimizin ustunde yeriniz var
Aa oda ne biz hic bilmeyiz oyle seyleriSicak cikolata yapcaktik halbuki size
Koruma diyetten daha zor erigimmasalimsii canim korumadada ayni aslinda diyet bitti diye dusundugun anda kaybetmeye baslarsin ara kacamaklara izin var ertesi gun telafi yani amac omur boyu saglikli beslenmek
energini yuksek tut canim bi cogumuz ybasi etkisiyle ayni durumdayiz haftaya yarisarak toparlarizKizlar hepinize karsi cok mahcubum bu hafta boludaki tatilinde etkisi ile arti ciktim o kadar yurudum ama demek ki yurudugumden fazla yemisim bu durum beni iki hafta geri goturdu fakat pes etmek yok enerjim cok dustu
denemis olursunuz isteAa oda ne biz hic bilmeyiz oyle seyleri
Sağol arkadaşım sen de başaracaksın inanıyorum, ben yavaş yavaş ve kalıcı kilo verme taraftarıyım, tek yaptığım dengeli beslenmek. Birlikte verelim şu kiloları, bi daha da geri gelmesinler..
hiç önemli değil motiveni bozma, hızla alınan hızla verilirKizlar hepinize karsi cok mahcubum bu hafta boludaki tatilinde etkisi ile arti ciktim o kadar yurudum ama demek ki yurudugumden fazla yemisim bu durum beni iki hafta geri goturdu fakat pes etmek yok enerjim cok dustu
Toparlamam lazim canim valla yazik ediyoruz emeklerimize ama insaniz isteenergini yuksek tut canim bi cogumuz ybasi etkisiyle ayni durumdayiz haftaya yarisarak toparlariz
denemis olursunuz iste
masalimsii canim korumadada ayni aslinda diyet bitti diye dusundugun anda kaybetmeye baslarsin ara kacamaklara izin var ertesi gun telafi yani amac omur boyu saglikli beslenmek
Kizlar hepinize karsi cok mahcubum bu hafta boludaki tatilinde etkisi ile arti ciktim o kadar yurudum ama demek ki yurudugumden fazla yemisim bu durum beni iki hafta geri goturdu fakat pes etmek yok enerjim cok dustu
Koruma diyetten daha zor erigimdiyet yaparken biliosun yolun belli yemicen vericen. Mezun oldum sundan yesem diorum ay kilo alirsam basa donersem diye diye deliye dondum ama ptesiden beri cok guzel.toparladim saglikli besleniyorum. Zaten marifet diyet yapmakta degilmis saglikli beslenmekteymis saglikli beslensek hic kilo problemi yasamazdik
Toparlamam lazim canim valla yazik ediyoruz emeklerimize ama insaniz iste
Yok yok denemeyim su artilardan bi kurtuluyum siz hedefe ulasinca karsilikli iceriz :) ama kibrisa gelemem sen ankaraya gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?