Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla hepsini aklımda tutamıyorum belki başkasıyla karıştırmısımdır ama aklımda öyle kalmış kusuruma bakma

Teşekkürler Valla ben hep böyleydim. Eskiden bazı arkadaşlar hoşlaşmazdı çok eleştiriyorum didik didik ediyorum diye ama bu yüzden buradayız amaç destek olmak. Ben yanlış yapıyorsam banada söylenmesini isterim aksi halde beni bağlayan bir şey kalmıyor. Takım ruhu önemli.

***10.takım 447.etap ***
erigim(75.1/ / /% )
masalimsii( 58/57,8/0,2 /%0,34 )
elfkkk( 69.4 / / /% )
ruzgar_02(77.4// /%)
sosyoloji12( 67///% )
dudujan(107.0/104.8 /2.2 /%1.03)446.etapta bildirimde bulunmadi kilosu ikiye bolundu
KraliceElsa(60.3/59,6/0,7/%1,16)
judiee(49.3/48/1.3/%2.64)
Puffer( 78.4///%)
hira1994( 59.4///%)
Karacamdan Kelebek( 74,8/108,8 /-34 /-0,455 % ) 371.etapta 3.takimdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 76'ya bölündü-Valkyrie89 üyenin eski nicki

10.takım ortalaması:%

deneme süresindeki üyeler

Esmahan38( 60 / / /% )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015

_inci(64/ / / %)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

Gunaydinnn 10.takimm 6. Takimdan sevgiler insallah tarti yuzunuze guler
@erigim eger kabul edersennbu hafta takimlar arasi yarisalim ne dersin?
Tabi ki tatlim seve seve kizlar duydunuz zilin sesini
hah iste tamda buydu dun katilim yok dedigim arkadaslar@elfkkk bak bunu demek istiyorum evet diger haftalara gore artis var ama menu yazmakla degil baska menulerede yorum gerek

Yarismalar cok keyifli oluyor canim
Tabi ki tatlim seve seve kizlar duydunuz zilin sesini
hah iste tamda buydu dun katilim yok dedigim arkadaslar@elfkkk bak bunu demek istiyorum evet diger haftalara gore artis var ama menu yazmakla degil baska menulerede yorum gerek
yaris baslasin o zaman bol bol ziyarete gelriiz

***10.takım 447.etap ***
erigim(75.1/76.2/-1.1 /%-1.46 )
masalimsii( 58/57,8/0,2 /%0,34 )
elfkkk( 69.4 / / /% )
ruzgar_02(77.4// /%)
sosyoloji12( 67///% )
dudujan(107.0/104.8 /2.2 /%1.03)
446.etapta bildirimde bulunmadi kilosu ikiye bolundu
KraliceElsa(60.3/59,6/0,7/%1,16)
judiee(49.3/48/1.3/%2.64)
Puffer( 78.4/78.2/0.2/%0.26)
hira1994( 59.4///%)

Karacamdan Kelebek( 74,8/108,8 /-34 / %-0.60 ) 371.etapta 3.takimdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 76'ya bölündü-Valkyrie89 üyenin eski nicki

10.takım ortalaması:%

deneme süresindeki üyeler

Esmahan38( 60 / / /% )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015

_inci(64/ / / %)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

burada birbirimizin hatalarını düzeltmek için varız o yüzden fırsat buldukça tüm menülere yorum yapalım canlar @Karacamdan Kelebek

Canım gerçekten büyük bir değişim olmuş, tebrik ederim

teşekkür ederim canım, darısı başınızaa

@masalimsi ikinci fotoda yüzün daha net , çok tatlı çıkmışsın tombiş halinle de çok güzelmişsin sonrası zaten malum

teşekkür ederim canım bundan sonra yine kilo almıştım, baktım çirkinleşmeye başlıyorum dur artık dedim kendime :)

tebrikler canımm, menün çok başarılıı

canım son 1 kilo hedefim var. 57 de durcam koruma programına alcam inş.

boyum 1,65 çok fazla da uzun sayılmam ama topuklularla ideal olabiliyorum bu arada teşekkürler o senin bakışlığının hoşluğu :)

Maşallah tebrik ederim çıtı pıtı olmuşsun aman koruma evresine geçmeden zararlı şeyler yeme

koruma evresini yavaş yavaş araştırmaya başlasam iyi olacak :)

Sağol arkadaşım sen de başaracaksın inanıyorum, ben yavaş yavaş ve kalıcı kilo verme taraftarıyım, tek yaptığım dengeli beslenmek. Birlikte verelim şu kiloları, bi daha da geri gelmesinler..

aynı mantıktayız canım diyet olarak bakarsak yine tekrardan gelir kilolar en iyisi ömür boyu sıkılmadan sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmek. benim 6 ayda tüm damak tadım değişti, arada kaçamaklar yapıyorum zorunlu olarak ama sonrasında onların telafisini yapmaya çalışıyorum.

kusura bakılacak bişi yok canım :)

masalimsii canim korumadada ayni aslinda diyet bitti diye dusundugun anda kaybetmeye baslarsin ara kacamaklara izin var ertesi gun telafi yani amac omur boyu saglikli beslenmek
Koruma diyetten daha zor erigim diyet yaparken biliosun yolun belli yemicen vericen. Mezun oldum sundan yesem diorum ay kilo alirsam basa donersem diye diye deliye dondum ama ptesiden beri cok guzel.toparladim saglikli besleniyorum. Zaten marifet diyet yapmakta degilmis saglikli beslenmekteymis saglikli beslensek hic kilo problemi yasamazdik

Kizlar hepinize karsi cok mahcubum bu hafta boludaki tatilinde etkisi ile arti ciktim o kadar yurudum ama demek ki yurudugumden fazla yemisim bu durum beni iki hafta geri goturdu fakat pes etmek yok enerjim cok dustu
energini yuksek tut canim bi cogumuz ybasi etkisiyle ayni durumdayiz haftaya yarisarak toparlariz

Aa oda ne biz hic bilmeyiz oyle seyleri
denemis olursunuz iste

Sağol arkadaşım sen de başaracaksın inanıyorum, ben yavaş yavaş ve kalıcı kilo verme taraftarıyım, tek yaptığım dengeli beslenmek. Birlikte verelim şu kiloları, bi daha da geri gelmesinler..

İmşallah canım. ben u grubu çoook sevdim

Kizlar hepinize karsi cok mahcubum bu hafta boludaki tatilinde etkisi ile arti ciktim o kadar yurudum ama demek ki yurudugumden fazla yemisim bu durum beni iki hafta geri goturdu fakat pes etmek yok enerjim cok dustu
hiç önemli değil motiveni bozma, hızla alınan hızla verilir

energini yuksek tut canim bi cogumuz ybasi etkisiyle ayni durumdayiz haftaya yarisarak toparlariz

denemis olursunuz iste
Toparlamam lazim canim valla yazik ediyoruz emeklerimize ama insaniz iste
Yok yok denemeyim su artilardan bi kurtuluyum siz hedefe ulasinca karsilikli iceriz :) ama kibrisa gelemem sen ankaraya gel :)

masalimsii canim korumadada ayni aslinda diyet bitti diye dusundugun anda kaybetmeye baslarsin ara kacamaklara izin var ertesi gun telafi yani amac omur boyu saglikli beslenmek

aynen canım bende aynen öyle düşünüyorum zaten yola çıkarkende amacım buydu zaten

bence sendeki ödem canım sıkma canını

bende öyleyim kilo alma fobisi yaşıyorum :) bi kaçamak yapsam 10 kişiye soruyorum bana bak sence kilo almış gibi duruyor muyum diye bana psikolojin bozulmuş senin diyorlar aynen canım diyetin bize kazandırdığı en güzel şey sağlıklı beslenme alışkanlığı

Toparlamam lazim canim valla yazik ediyoruz emeklerimize ama insaniz iste
Yok yok denemeyim su artilardan bi kurtuluyum siz hedefe ulasinca karsilikli iceriz :) ama kibrisa gelemem sen ankaraya gel :)

gidelim kaptan biliyorsun ben gezmeyi çok severim

Menum
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek

Ara
Kahve
Ogle
Detox corbasi 2kase

Ara
1hurma

Aksam
1kase detox corbasi
Bir avuc leblebi

Su:3lt
Spor:yok esim grip olmus kuziyi ona birakmadim hemen taze zencefil cayi yaptim bakima aldim onu bugun iyiymis aksama spor var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…