yazin ankaradayim buyuk ihtimalle hadi mezun ol o zmaana karsilikli kutlayalimToparlamam lazim canim valla yazik ediyoruz emeklerimize ama insaniz iste
Yok yok denemeyim su artilardan bi kurtuluyum siz hedefe ulasinca karsilikli iceriz :) ama kibrisa gelemem sen ankaraya gel :)
sonunda benim.gibi hisseden birini buldumaynen canım bende aynen öyle düşünüyorum zatenyola çıkarkende amacım buydu zaten
bence sendeki ödem canımsıkma canını
bende öyleyim kilo alma fobisi yaşıyorum :) bi kaçamak yapsam 10 kişiye soruyorum bana bak sence kilo almış gibi duruyor muyum diye bana psikolojin bozulmuş senin diyorlaraynen canım diyetin bize kazandırdığı en güzel şey sağlıklı beslenme alışkanlığı
Tabi ki tatlim seve seve kizlar duydunuz zilin sesini
hah iste tamda buydu dun katilim yok dedigim arkadaslar@elfkkk bak bunu demek istiyorum evet diger haftalara gore artis var ama menu yazmakla degil baska menulerede yorum gerek
Kizlar hepinize karsi cok mahcubum bu hafta boludaki tatilinde etkisi ile arti ciktim o kadar yurudum ama demek ki yurudugumden fazla yemisim bu durum beni iki hafta geri goturdu fakat pes etmek yok enerjim cok dustu
Gunaydinnn 10.takimm6. Takimdan sevgiler insallah tarti yuzunuze guler
@erigim eger kabul edersennbu hafta takimlar arasi yarisalim ne dersin?
Hosbulduk canimm bayilirz iddali takimlaraSelam hoşgeldiniz. Memnuniyetle yarışırız. İddalıyım
Menum
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek
Ara
Kahve
Ogle
Detox corbasi 2kase
Ara
1hurma
Aksam
1kase detox corbasi
Bir avuc leblebi
Su:3lt
Spor:yok esim grip olmus kuziyi ona birakmadim hemen taze zencefil cayi yaptim bakima aldim onu bugun iyiymis aksama spor var
Bnm bi akradasiminda oyle o 28 subatta kutlar hep :))Çok iyi yapmışsın canım biraz uğraştıracak ama sonu iyi olur inş.
Canım bunlarla kilo alman imkansız bence ödem var sende hala.
aynen canım bende öyle birde elim yüzümde garip benek yaralar çıktı.20lik diş çektirmeye randevum vardı çekmedi uçuk var diye çok sinirlendim ya tekrar nasıl izin alayım
Şimdi durum nasıl canım inş bir olmadan geçer gider.
Çok tatlı maşallah.
Benim doğum günüm 29 şubat 4 yılda 1 geliyor ama 2016 var şükür geldi :)
Oyle dusunme canim yorumunu yap sen :))Senin yorumlarına bayılıyorum, herkesin menüsünü didik didik ediyorsun bravo. Ben de ilk başlarda öyleydim baktım kimse kimseye yorum yapmıyor, sanki kaptana hesap verip gerisini sallamıyorlar gibi artık sıkıldım bişey demiyorum. Herkes böyle olsa grupça daha başarılı oluruz
uzulme kaptan bende kilo vermemedim ayniyim. Bu hafta yarisalim seninle yalrisinca guzrl kilo veriyoruz.Kizlar hepinize karsi cok mahcubum bu hafta boludaki tatilinde etkisi ile arti ciktim o kadar yurudum ama demek ki yurudugumden fazla yemisim bu durum beni iki hafta geri goturdu fakat pes etmek yok enerjim cok dustu
girdim ama bacagima kaynar su dokulunce hayattan baglarim koptu hala dha sizliyo._inci tartildin mi sen canim gormedim
Kanguru_ biraz once burdaydin nereye kactin kiz @Esmahan38 kiloyu alalim
tseekkur ederim.evet sizliyo cok fena yanik kremide aksam esim getircek ozmna kdr cekcem mecburKanguru_ geçmiş olsun ya yanık kötü
Sagol canim iyim iste iyi olabilcegm kadar. Ibsallah su toplamaz dye dua ediyrmKanguru_ gecmis olsun, iyisin demi
Canim aksama surecegin kremin bir etkisi olmaz. Simdi bulma sansin yok mutseekkur ederim.evet sizliyo cok fena yanik kremide aksam esim getircek ozmna kdr cekcem mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?