Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Başlangıç=64
bugün=62.8 yuppyy
bu haftanın birincisi judiee gibi

***10.takım 447.etap ***
erigim(75.1/76.2/-1.1 /%-1.46 )
masalimsii( 58/57,8/0,2 /%0,34 )
elfkkk( 69.4 / / /% )
ruzgar_02(77.4// /%)
sosyoloji12( 67///% )
dudujan(107.0/104.8 /2.2 /%1.03)446.etapta bildirimde bulunmadi kilosu ikiye bolundu
KraliceElsa(60.3/59,6/0,7/%1,16)
judiee(49.3/48/1.3/%2.64)
Puffer( 78.4/78.2/0.2/%0.26)
hira1994( 59.4///%)
Karacamdan Kelebek( 74,8/108,8 /-34 / %-0.60 ) 371.etapta 3.takimdan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 76'ya bölündü-Valkyrie89 üyenin eski nicki

10.takım ortalaması:%

deneme süresindeki üyeler

Esmahan38( 60 / / /% )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015

_inci(64/62.8 / 1.2 kg/ %1.88)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

Toparlamam lazim canim valla yazik ediyoruz emeklerimize ama insaniz iste
Yok yok denemeyim su artilardan bi kurtuluyum siz hedefe ulasinca karsilikli iceriz :) ama kibrisa gelemem sen ankaraya gel :)
yazin ankaradayim buyuk ihtimalle hadi mezun ol o zmaana karsilikli kutlayalim

sonunda benim.gibi hisseden birini buldum odum kopuyor kilo almaktan dedigin gibi fobim oldu takimdakilere soyluylrum guluyorlar bana ruyama bile giriyor tekrar kilo almisjm agliyrmusum

Tabi ki tatlim seve seve kizlar duydunuz zilin sesini
hah iste tamda buydu dun katilim yok dedigim arkadaslar@elfkkk bak bunu demek istiyorum evet diger haftalara gore artis var ama menu yazmakla degil baska menulerede yorum gerek

Ooo eda bunu çok beğendi

Kizlar hepinize karsi cok mahcubum bu hafta boludaki tatilinde etkisi ile arti ciktim o kadar yurudum ama demek ki yurudugumden fazla yemisim bu durum beni iki hafta geri goturdu fakat pes etmek yok enerjim cok dustu

Ayfercim bence üzülme böyle olabiliyor menülerinde sıkıntı yoktu. Eminim ödem vardır.

Bnm bi akradasiminda oyle o 28 subatta kutlar hep :))
Oyle dusunme canim yorumunu yap sen :))
Kizlar hepinize karsi cok mahcubum bu hafta boludaki tatilinde etkisi ile arti ciktim o kadar yurudum ama demek ki yurudugumden fazla yemisim bu durum beni iki hafta geri goturdu fakat pes etmek yok enerjim cok dustu
uzulme kaptan bende kilo vermemedim ayniyim. Bu hafta yarisalim seninle yalrisinca guzrl kilo veriyoruz.
_inci tartildin mi sen canim gormedim
Kanguru_ biraz once burdaydin nereye kactin kiz @Esmahan38 kiloyu alalim
girdim ama bacagima kaynar su dokulunce hayattan baglarim koptu hala dha sizliyo.
bide ustune esimin kuzeni sabah arabanin anahtarini isyedi bende esime soyledi sandim soylememis megerse esimde o yuzden soylendi birsuru neden soylemedin diyr.
geldimi ustuste geliyo

Kizlar bana akil verin, son 3 haftadir gr kilo veremedim ben. Dunden beri su 2 lt yi buluyor. Acaba vucudu sasirtacak birsryler mi yapmak lazim?
Biraz once regl oldugumu fark ettim. Odem falan da yok gibiydi ama

Kanguru_ canim cok gecmis olsun

_inci canim hamilelik nedeniyle kaptan cikarmistir listeden :) bir sorun cikmazsa dogumdan sonra katilirim insallah :)
Bu arada masallah ne guzel kilo vermissin :)

@erigim kaptan diyetteyken birazcik fazla yesen hemen + cikiyo. Nasil bi sistem nasil bi vucut ben hala anlamis degilim.

Selam Kizlar 2 gündür ugrayamiyorum çok. Benim su isten cikarma olayindan dolayi is yeri, evraklar, avukat falan onlarla ugrasiyorum. Her yaxilani okuyorum ama PC bozuk olduğu için telden alintilama yapmakta işkence resmen. Bugünde yine biraz işlerim var. Vekaletname falan cikarmam lazim. Birde KV den laptopu alayim daha rahat olayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…