Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar bana akil verin, son 3 haftadir gr kilo veremedim ben. Dunden beri su 2 lt yi buluyor. Acaba vucudu sasirtacak birsryler mi yapmak lazim?
Biraz once regl oldugumu fark ettim. Odem falan da yok gibiydi ama

Canım vücudun direnç kilosudur belki 67. Biraz sonra bir menü paylaşacağım çok güzel yağ yaktırıyor ayrıca normal spor alışkanlığın haricinde başka şekilde spor yap leslie yapıyorsan plates yap yürüyüş yapıyorsan leslie yap gibi. Yarım saat yapıyorsan bir saat yap. Benimde bazı kilolarda oluyordu. 90 80 gibi kilolarda çok zorlanmıştım hep sabit çıkıyordu yada + kilo cıkıyordu. 7 li rakamlara inmek kabustu

Canim aksama surecegin kremin bir etkisi olmaz. Simdi aabulma sansin yok mu
Malesef cnm apartmandaki herkese sordun kmsede yok ruzgarla eczaneuede gidemem hava soguk
Tesekkur ederim.
Kanguru_ getirene kadar pisik kremi bari sur
aynen oyle yapim

Kanguru_ tatlim geçmiş olsun. Krem yoksa buz koy ki soğuma olsun ve yanik alt deri tabakalarına inmesin .
dudujan benim yegenimde 29 Subat dogumlu :)) super kilo vermissin tebrikler
@erigim uzulme kaptan odemdir o haftaya telafisi olur merak etme. Kuzide cok tatli masaallahhh op benim icin ohhh misss :))
masalimsii fotolqrdan sonra seni ayakta alkisliyorum :))
judiee bizdik tebbrik ediyorum tatlim seni :)) bu hafta katilimda superdi
@Karacamdan Kelebek takimi çok güzel motive ediyorsun inan bizim Kizlar hic yanlis anlamaz :))
KraliceElsa canim sende her menüye yorum yapabilirsin
@sosyoloji12 biraz spor yapip vücudunu sasirtabilirsin.

Bu hafta uygulayacağım menü: menüme uymazsam bana kızın ceza verin lütfen

Kalkış:

1 bardak ılık su (ekstra 1 yk pekmez yiyeceğim. Sürekli süt ürünü ağırlıklı menü olduğundan kansızlıktan korunmak için )

Kahvaltı :
1 dilim k.ekmek / tambuğday /çavdar
1 bilim beyaz peynir
5 adet tuzsuz zeytin
1 yumurta
domates,salatalık, yeşillik

ara: 1 pors. Meyve (tercihim elma, ananas, greyfurt olacak)

Öğle:
Ayran çorbası
Salata (yağsız) (fakat ben az yağ koyacağım)

ara: 1 pors meyve (elma, ananas, greyfurt, mandalina)

ara: 1 su bardağı light süt + 2 kepekli galete

Akşam:
Ayran çorbası
Salata (yağsız) (fakat ben az yağ koyacağım)

Ara: elma, ananas, greyfurt, mandalina

Yoğurt çorbası tarifi: günlük yarım su bardağı buğdayı haşlayıp 2’ye böleceğiz (öğle ve akşam için)
Her öğünde bir su bardağı ayran, dere otu nane veya canınınız hangi baharatı isterse koyarak yapabilirsiniz.

KraliceElsa canım çok haklısın ben de çok istiyorum yorum yapabilmeyi ama girecek dahi fırsatım olmuyor bazen , bir de çok tecrübeli değilim ne neyle yenir yenmez ya da ne zaman yenmez o yüzden size bırakıyorum yorumu

valla bende öyleyim canım, rüyamda kendimi kilolu görünce moralim bozuluyor.bi yandan güzel bişey aslında kendimizi kontrol ediyoruz bu korku sayesinde :)

Kizlar bana akil verin, son 3 haftadir gr kilo veremedim ben. Dunden beri su 2 lt yi buluyor. Acaba vucudu sasirtacak birsryler mi yapmak lazim?
Biraz once regl oldugumu fark ettim. Odem falan da yok gibiydi ama

canım benimde durduğu, yavaşladığı zamanlar oluyordu o zaman ek olarak spor, bol limonlu su ve maydanoz kürü ekliyordum. akşam ekmek yiyorsam listemden çıkarıyordum.

Sagol canim iyim iste iyi olabilcegm kadar. Ibsallah su toplamaz dye dua ediyrm

geçmiş olsun canım. silverdin iyi geliyor aslında, eczaneye gönderebileceğin komşu çocuğu falanda mı yok

kolay gelsin canım sana, hava soğuk dikkat et.

kocaman öpüyorum bende seniii :)

hergün mü uygulayacaksın canım ?

zamanla sende tecrübelenirsin canım, boş zamanlarında bol bol araştır ben öle yapmıştım

Puffer tatlim zamanla ogrenirsin. Bende hayatimda ilk defa diyet yapmistim. Burada öğrendim herşeyi. Birde aklima takilanlari hep sordum, arastirdim.

evet kızlar selam ben bu sabah klasik haşlamış yumurta zeytin peynir domates şekersiz kahve ile kahvaltımı yaptım, öğle yemeğinde yemekhanede güzel yemek yoktu sadece doğranmış salatalık yedim bi tabak 20 tane falan çilekle kapanışı yaptım şu anda form çay içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…