Kizlar bana akil verin, son 3 haftadir gr kilo veremedim ben. Dunden beri su 2 lt yi buluyor. Acaba vucudu sasirtacak birsryler mi yapmak lazim?
Biraz once regl oldugumu fark ettim. Odem falan da yok gibiydi ama
Malesef cnm apartmandaki herkese sordun kmsede yok ruzgarla eczaneuede gidemem hava sogukCanim aksama surecegin kremin bir etkisi olmaz. Simdi aabulma sansin yok mu
Tesekkur ederim.Kanguru_ canim cok gecmis olsun
@_inci canim hamilelik nedeniyle kaptan cikarmistir listeden :) bir sorun cikmazsa dogumdan sonra katilirim insallah :)
Bu arada masallah ne guzel kilo vermissin :)
@erigim kaptan diyetteyken birazcik fazla yesen hemen + cikiyo. Nasil bi sistem nasil bi vucut ben hala anlamis degilim.
aynen oyle yapimKanguru_ getirene kadar pisik kremi bari sur
Senin yorumlarına bayılıyorum, herkesin menüsünü didik didik ediyorsun bravo. Ben de ilk başlarda öyleydim baktım kimse kimseye yorum yapmıyor, sanki kaptana hesap verip gerisini sallamıyorlar gibi artık sıkıldım bişey demiyorum. Herkes böyle olsa grupça daha başarılı oluruz
yazin ankaradayim buyuk ihtimalle hadi mezun ol o zmaana karsilikli kutlayalim
sonunda benim.gibi hisseden birini buldumodum kopuyor kilo almaktan dedigin gibi fobim oldu takimdakilere soyluylrum guluyorlar bana ruyama bile giriyor tekrar kilo almisjm agliyrmusum
Kizlar bana akil verin, son 3 haftadir gr kilo veremedim ben. Dunden beri su 2 lt yi buluyor. Acaba vucudu sasirtacak birsryler mi yapmak lazim?
Biraz once regl oldugumu fark ettim. Odem falan da yok gibiydi ama
Sagol canim iyim iste iyi olabilcegm kadar. Ibsallah su toplamaz dye dua ediyrm
Selam Kizlar 2 gündür ugrayamiyorum çok. Benim su isten cikarma olayindan dolayi is yeri, evraklar, avukat falan onlarla ugrasiyorum. Her yaxilani okuyorum ama PC bozuk olduğu için telden alintilama yapmakta işkence resmen. Bugünde yine biraz işlerim var. Vekaletname falan cikarmam lazim. Birde KV den laptopu alayim daha rahat olayim.
Kanguru_ tatlim geçmiş olsun. Krem yoksa buz koy ki soğuma olsun ve yanik alt deri tabakalarına inmesin .
dudujan benim yegenimde 29 Subat dogumlu :)) super kilo vermissin tebrikler
@erigim uzulme kaptan odemdir o haftaya telafisi olur merak etme. Kuzide cok tatli masaallahhh op benim icin ohhh misss :))
masalimsii fotolqrdan sonra seni ayakta alkisliyorum :))
judiee bizdik tebbrik ediyorum tatlim seni :)) bu hafta katilimda superdi
@Karacamdan Kelebek takimi çok güzel motive ediyorsun inan bizim Kizlar hic yanlis anlamaz :))
KraliceElsa canim sende her menüye yorum yapabilirsin
@sosyoloji12 biraz spor yapip vücudunu sasirtabilirsin.
Bu hafta uygulayacağım menü: menüme uymazsam bana kızın ceza verin lütfen
Kalkış:
1 bardak ılık su (ekstra 1 yk pekmez yiyeceğim. Sürekli süt ürünü ağırlıklı menü olduğundan kansızlıktan korunmak için )
Kahvaltı :
1 dilim k.ekmek / tambuğday /çavdar
1 bilim beyaz peynir
5 adet tuzsuz zeytin
1 yumurta
domates,salatalık, yeşillik
ara: 1 pors. Meyve (tercihim elma, ananas, greyfurt olacak)
Öğle:
Ayran çorbası
Salata (yağsız) (fakat ben az yağ koyacağım)
ara: 1 pors meyve (elma, ananas, greyfurt, mandalina)
ara: 1 su bardağı light süt + 2 kepekli galete
Akşam:
Ayran çorbası
Salata (yağsız) (fakat ben az yağ koyacağım)
Ara: elma, ananas, greyfurt, mandalina
Yoğurt çorbası tarifi: günlük yarım su bardağı buğdayı haşlayıp 2’ye böleceğiz (öğle ve akşam için)
Her öğünde bir su bardağı ayran, dere otu nane veya canınınız hangi baharatı isterse koyarak yapabilirsiniz.
KraliceElsa canım çok haklısın ben de çok istiyorum yorum yapabilmeyi ama girecek dahi fırsatım olmuyor bazen , bir de çok tecrübeli değilim ne neyle yenir yenmez ya da ne zaman yenmez o yüzden size bırakıyorum yorumu
hergün mü uygulayacaksın canım ?
Evet canım bir hafta boyunca bunu uygulayacağım. Zor ama olsun
Canim diyetisyene mi gidiyorsun yoksa eski diyet listelerini mi uyguluyorsun?
Eskiden diyetisyene gidiyordum. Şimdi o listeleri yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?