Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kiz annen bi gun siksaydi disini neyse sende 28ini kutluyorsundur dimi
Yok canı ben 1 Martta kutluyorum ama 2016 var 29 şubat ::)
Gömüklerden kurtuldum ay ne zordu o gömükler sağ alttan ameliyat oldum 4 saat sürdü Ama sol üst çıktı ama başka tarafa bakıyor yanağımı kesiyor
o ne ola ki ben reglden dolayı sanırım bide sınav haftası hergün iki yazılı stresten dolayı
Canım glifor şeker düzenleyen ilaç bana doktor vermişti. Bir baktır istersen.
bendede uçuk çıktı 1 haftadır geçmedi hala bide üstüne yüzümde küçük sivilceler çıktı, havalardan sanırım
Benim 1 haftayı da geçti çıkalı ama geçmiyor
Maşallah canım çok güzel olmuşsun.
Afiyet olsun. Portakal suyunu akşam yemeğiyle beraber mi verdi diyetisyen
Yok canım gribim diye eşim yapmış normalde ayran olacak ve ekmek 1 dilim daha fazlaydı bende öyle yaptım.Yoksa eşim başlarım diyete hasta hasta geziyon ye çabuk diye başlıyor söylenmeye

Kizlar hepinize karsi cok mahcubum bu hafta boludaki tatilinde etkisi ile arti ciktim o kadar yurudum ama demek ki yurudugumden fazla yemisim bu durum beni iki hafta geri goturdu fakat pes etmek yok enerjim cok dustu
Kaptanım sen hal edersin.Olsun tatil hakkı.
Kizlar bana akil verin, son 3 haftadir gr kilo veremedim ben. Dunden beri su 2 lt yi buluyor. Acaba vucudu sasirtacak birsryler mi yapmak lazim?
Biraz once regl oldugumu fark ettim. Odem falan da yok gibiydi ama
Canım bir şoklama mı yapsan ki?Ben 2 haftayı atlatayım isveç diyeti yapacam diyetisyenle çünkü artık yağdan az gidiyor bir kandırmak lazım korumaya geçiyor dedi diyetisyen.

Kuziyi uyutup geldim diger turlu tel alip yere vuruyor:}
Kizlar okudum gecmisi @sosyoloji12 canim eski menulerine gore karsilastir nerde hata yapiyorsun birde bu hafta esleme yapiyorum sen yarisi seversin

masalimsii tatlim listede aciklamalari kirmizi ile yaziyoruz son ortalamayi mavi ile ve yeni kural geldi son ortalamayi yuvarlamiyoruz virgulden sonra direk uc rakam yaziyoruz mesela 5.takim 0.496 biz 0.497 bi rakamla bir sira one geciyoruz buda karne notunu etkiliyor

Kizlar izin haklari sifirlandi herkesin bu yil boyunca kullanabilecegi iki izin hakki var bilginize

Kızlar iki saatte ne çok şey yazmışsınız, hepsini okudum telefondan alıntı yapmak zor oluyo hatırladığım kadarıyla bişeyler yazayım
@ruzgar_02 çok geçmiş olsun canım, soğuk suya turmuşsundur zaten, yüz kremi, popo kremi, vazelin ne bulursan sür de kurumasın bari
@erigim tatilde yediklerin evdeki gibi olmuyo maalesef ben de aynısını hastanede yaşamıştım, yemekler çok ağırdı az yedim, aç kaldım ama kilo aldım, ama iki haftada açığı kapattım çok şükür, çabuk alınan çabuk gidiyo, sıkma canını motivasyonun düşmesin, haftaya iki kilo birden gider inşallah
Puffer canım biz de işin uzmanı değiliz; ben sadece ilk doğumundan sonra diyetisyene girmiştim, şu anda biyere gitmiyorum, kendi kendime araştıra araştıra doğru beslenme taktikleri geliştirmeye çalışıyorum. Besin gruplarını, neyin yerine ne konabileceğini falan öğrenmek faydalı oluyor en azından canın bişey çektiği zaman diyete en az zarar verecek miktarda yiyip sonra tekafi etmeyi öğrendim. Sen de fırsat buldukça araştırırsan faydalı olur, ideal kilomuza gelmek için değer bence
@erigim eşleşme yapalım demişsin ya eğer kendisi de isterse ben _inci arkadaşımı rakip olarak seçmek istiyorum, kilolarımız yakın ve listelere de güzel yorum yapıyor, beni motive edebilir
@sosyoloji12 iş yerinde beslenmene çok dikkat edemiyorsun sanırım, ben de doğum iznim bitip işe başlayınca bir ayda iki kilo almıştım ve hemen toparlanıp evden yemek götürmeye başladım. Sabah kahvaltımı, ara öğünlerimi, öğlen yemeğimi akşamdan hazırlayıp koruyordum sırt çantama; çok zahmetliydi ama herşeyin bir bedeli var değil mi. Senin annen de yanında, mis gibi anne yemeklerinden götür yanına, şu anda kilo veremiyor gibi görünüyorsun ya aslında vücudun almaya hazırlık yapıyor, aynı şeyleri yaşadığım için çok iyi biliyorum

***10.takım 448.etap ***
erigim(76.2/ / /% )hedef:74.9
masalimsii(57,8// /% )
elfkkk( 68,3/ / /% )
ruzgar_02(77.4///%)

sosyoloji12( 67/ //% )
dudujan(104.8 // /%)
KraliceElsa(59,6///%)
judiee(48///%)
Puffer( 78.2///%)
hira1994( 59.1///%)

Karacamdan Kelebek( 108,8 // / % )
10.takım ortalaması:%

deneme süresindeki üyeler

Esmahan38( 59.5// /% )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015

_inci(62.8/ / / %)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

Hedeflerinizi yazin kizlar haftaya cuma kaci hedefliyorsunuz

tamam canım anlaşıldı :)

Üst 20 yaşın çekimi daha kolay olur hiç korkma canım.
İsveç diyetini duydum ama hiç inceleme fırsatım olmadı, başlayınca senden öğrencez artık, alternatif diyetler öğrenmekte fayda var arada duraksama yaşıyoruz çünkü

@erigim elestirme yapilmis ama ben anlamadim pek judiee arkadasimizla eslesmisim ama cok cok onde benden :)))) haftada verdigimiz gramlarimi yaristircaz captanim

@erigim elestirme yapilmis ama ben anlamadim pek judiee arkadasimizla eslesmisim ama cok cok onde benden :)))) haftada verdigimiz gramlarimi yaristircaz captanim
Yüzdeye göre yarışıyoruz sanırım, yoksa birebir aynı kiloda olan kimse yok zaten. Yüzdeye vurunca haksızlık olmuyor

[
@erigim eşleştiğimiz kişiyle mi yarışıyoruz anlamadım ben
Evet canim bu haftaki rakibin o ayrica 6.takimlada takim olarak yarisiyoruz
Gr haksizlik olur canim yuzde hesabi yapiyoruz adil olsun diye
Kalbim temizmiş yaa, Allah gönlüme göre verdi. Hadi bakalım _inci hanım görelim bu haftaki hedefinizi
Duzelttim kiz ben senin msjdan sonra
rakip takima bak hele

***10.takım 448.etap ***
erigim(76.2/ / /% )hedef:74.9
masalimsii(57,8// /% )
elfkkk( 68,3/ / /% )
ruzgar_02(77.4///%)

sosyoloji12( 67/ //% )
dudujan(104.8 // /%)
KraliceElsa(59,6///%)hedef:59
judiee(48///%)
Puffer( 78.2///%)
hira1994( 59.1///%)

Karacamdan Kelebek( 108,8 // / % )
10.takım ortalaması:%

deneme süresindeki üyeler

Esmahan38( 59.5// /% )yeni üye başlangıç kilosu:62 hedef kilosu:57 giriş tarihi:27.12.2015

_inci(62.8/ / / %)yeni uye baslangic kilosu:64hedef:53 giris tarihi:04.01.16

Hedeflerinizi yazin kizlar haftaya cuma kaci hedefliyorsunuz

Dişci de öyle dedi 5 dk bitecek sen öğlen gel çekerim ben ama şimdi çekemem daha çok hasta olabilirsin dedi.
İsveç biraz zor gibi diyetisyenim araştır konuşalım yapamazsan başka diyet bakarız dedi.Biraz gibi geldi bana

Kızlar hellim peyniri çok kalorili mi? Dolapta bayadır duruyordu, bugün öğlen aklıma geldi ızgara yaptım yaklaşık 100 gr yemişimdir ...

teşekkürlerr canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…