Yok canı ben 1 Martta kutluyorum ama 2016 var 29 şubat ::)Kiz annen bi gun siksaydi disinineyse sende 28ini kutluyorsundur dimi
Gömüklerden kurtuldum ay ne zordu o gömükler sağ alttan ameliyat oldum 4 saat sürdüUçuk varken diş çekimi riskli canım iyi ki yaptırmamışsın, çekim bölgesinden kana virüs yayılımı olabilir, ağrın yoksa sömestr tatiline kadar bekleyebilirsin, ama ağrın varsa uçuk geçer geçmez çektirirsin. Gömük diş mi yoksa normal çekim mi olacak?
Canım glifor şeker düzenleyen ilaç bana doktor vermişti. Bir baktır istersen.o ne ola ki ben reglden dolayı sanırım bide sınav haftası hergün iki yazılı stresten dolayı
Benim 1 haftayı da geçti çıkalı ama geçmiyorbendede uçuk çıktı 1 haftadır geçmedi hala bide üstüne yüzümde küçük sivilceler çıktı, havalardan sanırım
Maşallah canım çok güzel olmuşsun.Eki Görüntüle 1738630 Yıl 2011 . Henüz üniversiteden yeni mezun olmuşken . bu resmi görünce ne kadar saf, masum olduğumu hatırladımve yaşlanıyorum galiba Eki Görüntüle 1738631 Yıl 2014 . Bu resmi şimdi görünce ne kadar kiloluymuşum dedim insan farkedemiyor o an bu kadar olduğununEki Görüntüle 1738632 buda şimdi ki ben. 6 aylık diyet sonrası ben.
Yok canım gribim diye eşim yapmış normalde ayran olacak ve ekmek 1 dilim daha fazlaydı bende öyle yaptım.Yoksa eşim başlarım diyete hasta hasta geziyon ye çabuk diye başlıyor söylenmeyeAfiyet olsun. Portakal suyunu akşam yemeğiyle beraber mi verdi diyetisyen
Kaptanım sen hal edersin.Olsun tatil hakkı.Kizlar hepinize karsi cok mahcubum bu hafta boludaki tatilinde etkisi ile arti ciktim o kadar yurudum ama demek ki yurudugumden fazla yemisim bu durum beni iki hafta geri goturdu fakat pes etmek yok enerjim cok dustu
Canım bir şoklama mı yapsan ki?Ben 2 haftayı atlatayım isveç diyeti yapacam diyetisyenle çünkü artık yağdan az gidiyor bir kandırmak lazım korumaya geçiyor dedi diyetisyen.Kizlar bana akil verin, son 3 haftadir gr kilo veremedim ben. Dunden beri su 2 lt yi buluyor. Acaba vucudu sasirtacak birsryler mi yapmak lazim?
Biraz once regl oldugumu fark ettim. Odem falan da yok gibiydi ama
Kuziyi uyutup geldim diger turlu tel alip yere vuruyor:}
Kizlar okudum gecmisi @sosyoloji12 canim eski menulerine gore karsilastir nerde hata yapiyorsun birde bu hafta esleme yapiyorum sen yarisi seversin
masalimsii tatlim listede aciklamalari kirmizi ile yaziyoruz son ortalamayi mavi ile ve yeni kural geldi son ortalamayi yuvarlamiyoruz virgulden sonra direk uc rakam yaziyoruz mesela 5.takim 0.496 biz 0.497 bi rakamla bir sira one geciyoruz buda karne notunu etkiliyor
Üst 20 yaşın çekimi daha kolay olur hiç korkma canım.Yok canı ben 1 Martta kutluyorum ama 2016 var 29 şubat ::)
Gömüklerden kurtuldum ay ne zordu o gömükler sağ alttan ameliyat oldum 4 saat sürdüAma sol üst çıktı ama başka tarafa bakıyor yanağımı kesiyor
Canım glifor şeker düzenleyen ilaç bana doktor vermişti. Bir baktır istersen.
Benim 1 haftayı da geçti çıkalı ama geçmiyor
Maşallah canım çok güzel olmuşsun.
Yok canım gribim diye eşim yapmış normalde ayran olacak ve ekmek 1 dilim daha fazlaydı bende öyle yaptım.Yoksa eşim başlarım diyete hasta hasta geziyon ye çabuk diye başlıyor söylenmeye
Kaptanım sen hal edersin.Olsun tatil hakkı.
Canım bir şoklama mı yapsan ki?Ben 2 haftayı atlatayım isveç diyeti yapacam diyetisyenle çünkü artık yağdan az gidiyor bir kandırmak lazım korumaya geçiyor dedi diyetisyen.
Kalbim temizmiş yaa, Allah gönlüme göre verdi. Hadi bakalım10.takim 448.etap eslesme
Puffer = @ruzgar_02 =, @erigim
@sosyoloji12 =elfkkk
dudujan = @Karacamdan Kelebek
KraliceElsa = Esmahan38
judiee = hira1994
masalimsii = _inci
İyi olan kazansin
Yüzdeye göre yarışıyoruz sanırım, yoksa birebir aynı kiloda olan kimse yok zaten. Yüzdeye vurunca haksızlık olmuyor@erigim elestirme yapilmis ama ben anlamadim pek judiee arkadasimizla eslesmisim ama cok cok onde benden :)))) haftada verdigimiz gramlarimi yaristircaz captanim
Evet canim bu haftaki rakibin o ayrica 6.takimlada takim olarak yarisiyoruz@erigim eşleştiğimiz kişiyle mi yarışıyoruz anlamadım ben
Gr haksizlik olur canim yuzde hesabi yapiyoruz adil olsun diye@erigim elestirme yapilmis ama ben anlamadim pek judiee arkadasimizla eslesmisim ama cok cok onde benden :)))) haftada verdigimiz gramlarimi yaristircaz captanim
Duzelttim kiz ben senin msjdan sonraKalbim temizmiş yaa, Allah gönlüme göre verdi. Hadi bakalım_inci hanım görelim bu haftaki hedefinizi
rakip takima bak hele
Dişci de öyle dedi 5 dk bitecek sen öğlen gel çekerim ben ama şimdi çekemem daha çok hasta olabilirsin dedi.Üst 20 yaşın çekimi daha kolay olur hiç korkma canım.
İsveç diyetini duydum ama hiç inceleme fırsatım olmadı, başlayınca senden öğrencez artık, alternatif diyetler öğrenmekte fayda var arada duraksama yaşıyoruz çünkü
Yok canı ben 1 Martta kutluyorum ama 2016 var 29 şubat ::)
Gömüklerden kurtuldum ay ne zordu o gömükler sağ alttan ameliyat oldum 4 saat sürdüAma sol üst çıktı ama başka tarafa bakıyor yanağımı kesiyor
Canım glifor şeker düzenleyen ilaç bana doktor vermişti. Bir baktır istersen.
Benim 1 haftayı da geçti çıkalı ama geçmiyor
Maşallah canım çok güzel olmuşsun.
Yok canım gribim diye eşim yapmış normalde ayran olacak ve ekmek 1 dilim daha fazlaydı bende öyle yaptım.Yoksa eşim başlarım diyete hasta hasta geziyon ye çabuk diye başlıyor söylenmeye
Kaptanım sen hal edersin.Olsun tatil hakkı.
Canım bir şoklama mı yapsan ki?Ben 2 haftayı atlatayım isveç diyeti yapacam diyetisyenle çünkü artık yağdan az gidiyor bir kandırmak lazım korumaya geçiyor dedi diyetisyen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?