yedim sizi kizlar menulerinizde beni etiketleyin bu hafta sizin icin cok zor gececek10.takim 448.etap eslesme
Puffer = Kanguru_ =, @erigim
@sosyoloji12 =elfkkk
@dudujan = @Karacamdan Kelebek
KraliceElsa = @_inci
judiee = @hira1994
@masalimsii =_inci
İyi olan kazansin
suya tutmadim su toplamasin diye simdi dha iyi cok sukurKızlar iki saatte ne çok şey yazmışsınız, hepsini okudum telefondan alıntı yapmak zor oluyo hatırladığım kadarıyla bişeyler yazayım
Kanguru_ çok geçmiş olsun canım, soğuk suya turmuşsundur zaten, yüz kremi, popo kremi, vazelin ne bulursan sür de kurumasın bari
@erigim tatilde yediklerin evdeki gibi olmuyo maalesef ben de aynısını hastanede yaşamıştım, yemekler çok ağırdı az yedim, aç kaldım ama kilo aldım, ama iki haftada açığı kapattım çok şükür, çabuk alınan çabuk gidiyo, sıkma canını motivasyonun düşmesin, haftaya iki kilo birden gider inşallah
Puffer canım biz de işin uzmanı değiliz; ben sadece ilk doğumundan sonra diyetisyene girmiştim, şu anda biyere gitmiyorum, kendi kendime araştıra araştıra doğru beslenme taktikleri geliştirmeye çalışıyorum. Besin gruplarını, neyin yerine ne konabileceğini falan öğrenmek faydalı oluyor en azından canın bişey çektiği zaman diyete en az zarar verecek miktarda yiyip sonra tekafi etmeyi öğrendim. Sen de fırsat buldukça araştırırsan faydalı olur, ideal kilomuza gelmek için değer bence
@erigim eşleşme yapalım demişsin ya eğer kendisi de isterse ben_inci arkadaşımı rakip olarak seçmek istiyorum, kilolarımız yakın ve listelere de güzel yorum yapıyor, beni motive edebilir
@sosyoloji12 iş yerinde beslenmene çok dikkat edemiyorsun sanırım, ben de doğum iznim bitip işe başlayınca bir ayda iki kilo almıştım ve hemen toparlanıp evden yemek götürmeye başladım. Sabah kahvaltımı, ara öğünlerimi, öğlen yemeğimi akşamdan hazırlayıp koruyordum sırt çantama; çok zahmetliydi ama herşeyin bir bedeli var değil mi. Senin annen de yanında, mis gibi anne yemeklerinden götür yanına, şu anda kilo veremiyor gibi görünüyorsun ya aslında vücudun almaya hazırlık yapıyor, aynı şeyleri yaşadığım için çok iyi biliyorum
ben olsammiki dur bakim bak kg kendisi nasil kilo veriyo yenilceksem yarismamBirde 6.takimdan @RengarenkNesli cok iddeali bir rakip istiyormus kim gonullu
ben yapmistm tutmadi bnmki :)kızlar benim yarın kontrolüm var kısmet olursa cinsiyetini öğrenicez :)
sevgili anneler söyleyin bakimm çin takvimi yapmışmıydınız? tutmuş muydu?
Evde durmayasi gelmis kv . Baska zaman olsa evdeb disari cikmaz bugun sabahdan beri evde yok. Halada yokKanguru_ canim cokk hrcmis klsun ya esin geldimi senn kaynvalidenler ayni apartmnda degilmiydi onlardan yatdm isteseydin ya canim..
Ben hiç öyle şeylere inanmam, yapmadım bişey de. Sağlıklı olsun yeter diye düşündüm hep, cinsiyet farketmez. Seninki de kız gibi geliyo bana, bakalım tutturabilecek miyim.kızlar benim yarın kontrolüm var kısmet olursa cinsiyetini öğrenicez :)
sevgili anneler söyleyin bakimm çin takvimi yapmışmıydınız? tutmuş muydu?
Canım ben iki aydır diyetteyim, sen yeni başladın daha hızlı kilo verirsin, 1-0 öndesin yani ama ben de gaza gelmek için seni istedim zaten. Ben de haftasonu bi gün kebap hayali kuruyordum ama bu şartlarda olmaz artık, başka bahara kaldıWuhuuu bu gurup beni cok heyecanlandiyor,bayildim size bayildiimm.Rakibime daha coook bayildimkalbim temizmis icimden guzell bir kralice gecmisti
KraliceElsa senin mukemmel menunle,sporunla yarismak zor olacak.ama son 2 gun yedigim tahin bal borekler,cikolatayi utancimdan yazamamistim.bu hafta onlari yemicem,bi de gecen hafta yapmadigim sporlari yapicam,en az 1kg veririm
Bu hafta.62,8 haftaya 61,5 olacagim ki beenn
kimyager1508 . Cin takvimi bende ve cevremdeki herkeste tuttu.ama bu sene erkek senesi herhal cevremde 4 hamile var hepsi erkek
Ben hiç öyle şeylere inanmam, yapmadım bişey de. Sağlıklı olsun yeter diye düşündüm hep, cinsiyet farketmez. Seninki de kız gibi geliyo bana, bakalım tutturabilecek miyim.
Bugünkü menümü yazayım
Sabah: 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 2 ceviz, 2 incir
Öğlen: 4 kaşık patates salatası, 100 gr civarı Hellim ızgara, bol yeşillik
Ara: 1 elma, 1 çb yoğurt
Akşam: 1 kepçe yayla çorbası, 5 kaşık z.yağlı kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 porsiyon karışık meyve, 1 sb tarçınlı süt
Su: 3 civarı
Spor: regl öncesinde olduğum için yapamadım
Not: öğlenki peynir biraz fazla kaçtığı için ikindi ara öğününde yoğurdu su bardağı yerine çay bardağı ölçüsünde tükettim. Öğlenki patates salatası da iki dlm ekmeğe karşılık geliyo
Bireysellerde ikinciyi duzeltme
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 447. ETAP SONUC LİSTELERİ
1-8 OCAK 2016
TAKIM DERECELERİ
..................4.TAKIM %1,02
.................1.TAKIM %0,868
....................7. TAKIM % 0.733
BİREYSEL DERECELER
3.TAKIMDAN...........................HedefveBasari........................... %3,64
10.Takımdan.....................judiee......%3.04
7.takımdan.................... kelebek19..........% 2,96
kimyager1508 canim listeyle ilgilenmissin cok sagol benim migren tuttu ben pert iyi geceler
Bir hafta-10 gundur mide bulantim var,yatiyorum şu an.bebisim iyiymis sukur.3-4 kg falan aldim,sen kac kg aldin
pardon canım yaaa arada kaynamış mesaj, bende 4-5 kilo aldım canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?