Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya benim isyeri oyle evden yemek goturmeye pek musait degil. Zaten isim de yemekle ilgili benim ki tam bir kisirdongu
Ama haklisin, ben de korkuyorum kilo almaktan. Bu hafta daha dikkatli olucam..

Bugun ki aksam menum 6 adet etli pide
Yarim bardak kola ayran almamislar uyuzlar 1 adet de cikolata dido yedim aksam hic guzel gecmedi ama canimmmm cok cikolata cekiyoooo yemicemmm baska

Ha haaaa, dustun elime
Bak uyarmadi deme, @ruzgar_02 de atip tuttu ama herseferinde yendim onu da. Bu hafta hic iddiam yoktu aslinda ama, meydan okununca gaza geldim yav
Hadi bakalim, kolla kendini

Yarim bardak kola ayran almamislar uyuzlar 1 adet de cikolata dido yedim aksam hic guzel gecmedi ama canimmmm cok cikolata cekiyoooo yemicemmm baska
O pide küçük demi normal pide gibi düşündüm bi an. 6 adet normal pide ve sen gözümde canlandı şaka bi yana biraz agır geçmiş akşam canım. Dikkat et verdipini geri alma

Canim baktim da bu isvec diyeti ne fena bisey yaa. Olmek daha az aci verir, hem garanti zayiflarim

İsten gelince yemek yap, buladiklar, ezosla oyna, cay fasli, ezosu yika , uyut... Ben tum bunlari bitirip topige gelene kadar, millet uyumus oluyor zamanlamayi bir turlu tutturamiyorum

Ha haaaa, dustun elime
Bak uyarmadi deme, @ruzgar_02 de atip tuttu ama herseferinde yendim onu da. Bu hafta hic iddiam yoktu aslinda ama, meydan okununca gaza geldim yav
Hadi bakalim, kolla kendini
Ooo kimler gelmis kimlerrr canim rakibemmi gelmiss hosgelmissss canim kiz sen isvec diyeti uyvulatsan benim sansim&9 kiz

pardon canım yaaa arada kaynamış mesaj, bende 4-5 kilo aldım canımm
sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine tatlımm
Kan hapi yapti bulantiyi.doktorum bana yuru ve bol suic dedi.kasiklarda batma oluyor bazen.gunluk 30-60 dk arasi yuruyorum,ise yariyor sanirim. yoksa ilkinde bu haftalarda daha fazla kg almisim

Ooo kimler gelmis kimlerrr canim rakibemmi gelmiss hosgelmissss canim kiz sen isvec diyeti uyvulatsan benim sansim&9 kiz
Hayirdir bu saatte ayaktasin? Noldu, aciktin mi, istersen git buzdolabinin basina da, birseyler atistir
Yok canim yaa, isvec diyeti yaparsam olurum herhalde ben.
Bu arada senin mesajin sonunu anlayamadim ben

Son düzenleme:
Canım çok iyi menün tebrik ederim

Oyyy oy, calisan anne olmak ne zormus yaa..
Korkma tabi yaa, ne korkacaksin. Hem senin rakibelerin ikisi de siskooooo
Anaaam @ruzgar_02 , @erigim siz uyuyun, bu mesajlari okumayin

6 adet etli pide mi sen çok dikkatliydin halbuki canım boşluğuna geldi demek ki

Oyyy oy, calisan anne olmak ne zormus yaa..
Korkma tabi yaa, ne korkacaksin. Hem senin rakibelerin ikisi de siskooooo
Anaaam @ruzgar_02 , @erigim siz uyuyun, bu mesajlari okumayin

Gerçekten çok zor çalışan anne olmak, gelince bu saate kadar sürekli bir hareketlilik evde. Yarın da yazılı okumaya başlarım, öğretmen olunca eve iş getiriyorum

Bugun ki menum
Sabah
1 kase sehriye corbasi
Ogle
Sebze corbasi
4 firinda kuru kofte
2 kasik makarna
1 catal kabak tatlisi
Aksam
Firinda tavuk
2 kase cacik

Cayin yanina 4 hurma
Su 2 lt
Sabah kahvaltını iş yerinde mi yaptin tatlım? Çorba diye merak ettim. Bence gayet dengeli menün, doyurucu ama abartılı değil ben beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…