Cin takvimi bende de tutmadi. Hatta tanidigim hickimse de tutmadiBenimde içimden hep erkek geçiyor. Hatta kendimi kesin erkek diye bile sartlandirdimbugun cin takvimine baktim kiz cikti ben sok
Ya benim isyeri oyle evden yemek goturmeye pek musait degil. Zaten isim de yemekle ilgiliKızlar iki saatte ne çok şey yazmışsınız, hepsini okudum telefondan alıntı yapmak zor oluyo hatırladığım kadarıyla bişeyler yazayım
@ruzgar_02 çok geçmiş olsun canım, soğuk suya turmuşsundur zaten, yüz kremi, popo kremi, vazelin ne bulursan sür de kurumasın bari
@erigim tatilde yediklerin evdeki gibi olmuyo maalesef ben de aynısını hastanede yaşamıştım, yemekler çok ağırdı az yedim, aç kaldım ama kilo aldım, ama iki haftada açığı kapattım çok şükür, çabuk alınan çabuk gidiyo, sıkma canını motivasyonun düşmesin, haftaya iki kilo birden gider inşallah
Puffer canım biz de işin uzmanı değiliz; ben sadece ilk doğumundan sonra diyetisyene girmiştim, şu anda biyere gitmiyorum, kendi kendime araştıra araştıra doğru beslenme taktikleri geliştirmeye çalışıyorum. Besin gruplarını, neyin yerine ne konabileceğini falan öğrenmek faydalı oluyor en azından canın bişey çektiği zaman diyete en az zarar verecek miktarda yiyip sonra tekafi etmeyi öğrendim. Sen de fırsat buldukça araştırırsan faydalı olur, ideal kilomuza gelmek için değer bence
@erigim eşleşme yapalım demişsin ya eğer kendisi de isterse ben @_inci arkadaşımı rakip olarak seçmek istiyorum, kilolarımız yakın ve listelere de güzel yorum yapıyor, beni motive edebilir
E Etabiti iş yerinde beslenmene çok dikkat edemiyorsun sanırım, ben de doğum iznim bitip işe başlayınca bir ayda iki kilo almıştım ve hemen toparlanıp evden yemek götürmeye başladım. Sabah kahvaltımı, ara öğünlerimi, öğlen yemeğimi akşamdan hazırlayıp koruyordum sırt çantama; çok zahmetliydi ama herşeyin bir bedeli var değil mi. Senin annen de yanında, mis gibi anne yemeklerinden götür yanına, şu anda kilo veremiyor gibi görünüyorsun ya aslında vücudun almaya hazırlık yapıyor, aynı şeyleri yaşadığım için çok iyi biliyorum
Aaaaayanlis kalmis aklimda E Etabiti kizz rakibem senmissin bilirim sen yarismayi atismayi seversin bende bayilirim yukaridaki dizeler dana yazildi o zaman ama olsun @KraliceElsa yada gitsin nolcakkk bak iyi oldu senn minik de benimkinden buyuk hem tecrubelerinden yararlanirim laf arasnda
Anaaaam, pide, cikolata, kolaBugun ki aksam menum 6 adet etli pide
Yarim bardak kola ayran almamislar uyuzlar1 adet de cikolata dido yedim aksam hic guzel gecmedi ama canimmmm cok cikolata cekiyoooo yemicemmm baska
O pide küçük demi normal pide gibi düşündüm bi an. 6 adet normal pide ve sen gözümde canlandıBugun ki aksam menum 6 adet etli pide
Yarim bardak kola ayran almamislar uyuzlar1 adet de cikolata dido yedim aksam hic guzel gecmedi ama canimmmm cok cikolata cekiyoooo yemicemmm baska
Canim baktim da bu isvec diyeti ne fena bisey yaa. Olmek daha az aci verir, hem garanti zayiflarimYok canı ben 1 Martta kutluyorum ama 2016 var 29 şubat ::)
Gömüklerden kurtuldum ay ne zordu o gömükler sağ alttan ameliyat oldum 4 saat sürdüAma sol üst çıktı ama başka tarafa bakıyor yanağımı kesiyor
Canım glifor şeker düzenleyen ilaç bana doktor vermişti. Bir baktır istersen.
Benim 1 haftayı da geçti çıkalı ama geçmiyor
Maşallah canım çok güzel olmuşsun.
Yok canım gribim diye eşim yapmış normalde ayran olacak ve ekmek 1 dilim daha fazlaydı bende öyle yaptım.Yoksa eşim başlarım diyete hasta hasta geziyon ye çabuk diye başlıyor söylenmeye
Kaptanım sen hal edersin.Olsun tatil hakkı.
Canım bir şoklama mı yapsan ki?Ben 2 haftayı atlatayım isveç diyeti yapacam diyetisyenle çünkü artık yağdan az gidiyor bir kandırmak lazım korumaya geçiyor dedi diyetisyen.
Ooo kimler gelmis kimlerrr canim rakibemmi gelmiss hosgelmissss canim kiz sen isvec diyeti uyvulatsan benim sansim&9 kizHa haaaa, dustun elime
Bak uyarmadi deme, @ruzgar_02 de atip tuttu ama herseferinde yendim onu da. Bu hafta hic iddiam yoktu aslinda ama, meydan okununca gaza geldim yav
Hadi bakalim, kolla kendini
Kan hapi yapti bulantiyi.doktorum bana yuru ve bol suic dedi.kasiklarda batma oluyor bazen.gunluk 30-60 dk arasi yuruyorum,ise yariyor sanirim. yoksa ilkinde bu haftalarda daha fazla kg almisimpardon canım yaaa arada kaynamış mesaj, bende 4-5 kilo aldım canımm
sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine tatlımm
Hayirdir bu saatte ayaktasin? Noldu, aciktin mi, istersen git buzdolabinin basina da, birseyler atistirOoo kimler gelmis kimlerrr canim rakibemmi gelmiss hosgelmissss canim kiz sen isvec diyeti uyvulatsan benim sansim&9 kiz
Canım çok iyi menün tebrik ederimBugünkü menümü yazayım
Sabah: 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 2 ceviz, 2 incir
Öğlen: 4 kaşık patates salatası, 100 gr civarı Hellim ızgara, bol yeşillik
Ara: 1 elma, 1 çb yoğurt
Akşam: 1 kepçe yayla çorbası, 5 kaşık z.yağlı kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 porsiyon karışık meyve, 1 sb tarçınlı süt
Su: 3 civarı
Spor: regl öncesinde olduğum için yapamadım
Not: öğlenki peynir biraz fazla kaçtığı için ikindi ara öğününde yoğurdu su bardağı yerine çay bardağı ölçüsünde tükettim. Öğlenki patates salatası da iki dlm ekmeğe karşılık geliyo
Oyyy oy, calisan anne olmak ne zormus yaa..Iyi geceler kızlar. E Etabiti ben de aynı durumdayım ben gruba gelene kadar herkes gidiyor. Tabi bi de geçmişi oku oku bitmiyor
Bu hafta eşleşme fikri çok iyi olmuş ama baya zorlu olmuş benim rakipler @erigim ve @ruzgar_02. korktum mu Hayır
Hadi başlayalım
6 adet etli pide miBugun ki aksam menum 6 adet etli pide
Oyyy oy, calisan anne olmak ne zormus yaa..
Korkma tabi yaa, ne korkacaksin. Hem senin rakibelerin ikisi de siskooooo
Anaaam @ruzgar_02 , @erigim siz uyuyun, bu mesajlari okumayin
Sabah kahvaltını iş yerinde mi yaptin tatlım? Çorba diye merak ettim. Bence gayet dengeli menün, doyurucu ama abartılı değil ben beğendimBugun ki menum
Sabah
1 kase sehriye corbasi
Ogle
Sebze corbasi
4 firinda kuru kofte
2 kasik makarna
1 catal kabak tatlisi
Aksam
Firinda tavuk
2 kase cacik
Cayin yanina 4 hurma
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?