Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah kahvaltını iş yerinde mi yaptin tatlım? Çorba diye merak ettim. Bence gayet dengeli menün, doyurucu ama abartılı değil ben beğendim
Evde kizimin aksamdan kalan corbasi vardi, onu ictim. ben israrla yapsam da, benim essek sipam kesinlikle corba icmiyor. Bari ben iceyim dedim

Bransin ne canim?

Hakikaten bizim de derdimiz neyse bebisler uyuyorken uyumak lazim aslinda ama, ben bu dngeyi bir turlu kuramadim. Artik alistim zombi gibi gezmeye
Sabah zor uyanacağımı bilsem de bu saatlerde grubun gün içindeki mesajlarını okuyorum genelde . Kızlar biraz kiziyorlar ama bu saatte yorum yapmıyorum pek okuyorum sadece çünkü yazılanların üzerinden baya vakit geçmiş oluyor. Ben de menümü yazıp çıkıyorum .

Amaniiin, örtmenim, bundan sonra sana yazdigim mesajlarda imla kurallarina daha cok dikkat edeyim bari
Evet ben de oyleyim. Yorum yazmakta gec kaliyorum. Gun icinde de cok musait olamiyorum.
Uykum da kacti. Kitabimi okuyayim bari..

@kimyager1508 canim listeyle ilgilenmissin cok sagol benim migren tuttu ben pert iyi geceler
Gecmis olsun canim
Bugun ki aksam menum 6 adet etli pide
Yarim bardak kola ayran almamislar uyuzlar 1 adet de cikolata dido yedim aksam hic guzel gecmedi ama canimmmm cok cikolata cekiyoooo yemicemmm baska
Kiz bu nee naptin seeen benide yeseydin barii
Ha haaaa, dustun elime
Bak uyarmadi deme, Kanguru_ de atip tuttu ama herseferinde yendim onu da. Bu hafta hic iddiam yoktu aslinda ama, meydan okununca gaza geldim yav
Hadi bakalim, kolla kendini
benim sayemde takir takir kilo verdin tesekkur edicegne hala bnmle ugrasyn :)))

kork bence cicim havanizi alcan sizin durun siz durun
Oyyy oy, calisan anne olmak ne zormus yaa..
Korkma tabi yaa, ne korkacaksin. Hem senin rakibelerin ikisi de siskooooo
Anaaam Kanguru_ , @erigim siz uyuyun, bu mesajlari okumayin
sus kiz sensin sisko biz gayet fitiz

Gecmis olsun canim

Heee dogru vallahi, hakkini yemeyeyim simdi. ama tabii bu senin tombis oldugun gercegini degistirmiyor
Dur bakalim bu hafta da elfkkk havasini alayim

Haha geç yatma konusunda kimse beni geçemez. Biri uyusa biri uyumaz, bizim evde aksiyon bitmez :)
hira1994 naptın kız, benim de kaç gündür hayallerimi kebaplar, pideler süslüyor da tutuyom kendimi, akşam kerevizimi yedim mis gibi
E Etabiti , Puffer siz de yattınız galiba, 12 den sonra gelirseniz beni bulursunuz, zaman zaman 3 te ve 5 te de ayakta olduğum oluyor
Sabah erken kalkacam yatayım bari, herkese iyi geceler

@erigim 6. Takimdan kim kendine rakip ariyordu? Bu hafta kendimi azicik gaza getireyim bari
RengarenkNesli canim o zaman yazdim seni nesliye
İsten gelince yemek yap, buladiklar, ezosla oyna, cay fasli, ezosu yika , uyut... Ben tum bunlari bitirip topige gelene kadar, millet uyumus oluyor zamanlamayi bir turlu tutturamiyorum
Gece kuslari
Kan hapi yapti bulantiyi.doktorum bana yuru ve bol suic dedi.kasiklarda batma oluyor bazen.gunluk 30-60 dk arasi yuruyorum,ise yariyor sanirim. yoksa ilkinde bu haftalarda daha fazla kg almisim
Canim bendede asiri mide bulantisi yapti drum yemekten yarim saat sonra ic dedi ise yaradi
Kork benden
Oyyy oy, calisan anne olmak ne zormus yaa..
Korkma tabi yaa, ne korkacaksin. Hem senin rakibelerin ikisi de siskooooo
Anaaam Kanguru_ , @erigim siz uyuyun, bu mesajlari okumayin
Veremezki veremez ki bu haftada 67yi gecemez ki
Bugun ki menum
Sabah
1 kase sehriye corbasi
Ogle
Sebze corbasi
4 firinda kuru kofte
2 kasik makarna
1 catal kabak tatlisi
Aksam
Firinda tavuk
2 kase cacik

Cayin yanina 4 hurma
Su 2 lt
4hurma cok canim iki bir meyve ediyor aksam yiyon yiyon sonra
Adetim yaklasiyo sanirim ondan olabilir aynen yedim valla yaptigim leslie de bosa gitti
Kiz reglle colanin ne alakasi var hadi cikoyu gormedik 6pide cola nasil gormeyelim 1*3 leslie cumaya kadar bitir
Gecmis olsun canim

kim kimin havasini alacak bakalim

Heee dogru vallahi, hakkini yemeyeyim simdi. ama tabii bu senin tombis oldugun gercegini degistirmiyor
Dur bakalim bu hafta da elfkkk havasini alayim
sen tombis degilmisin sanki
ben Puffer ve senin havani alcam bu boyle bilineee
Gunaydin gece kuslari uyuyonuz dimiiiii
gunaydin canim. Basin nasil oldu

Günaydın, kahvaltımı yaptım geldim, herkes nerde bakiim?
Birileri ekmeğe tahin pekmez sürüp sürüp yiyo sanırsam Oh oh yarasın
Tereyağlı ekmeği de unutmayın tamam mı

Kızlarr tüm yazılanları telefonda okumak gerçekten çok zor :)

Hava kış ayına göre çok güzel tabi 10 gündür evden çıkmayan ben kendimi sokaklara attım :) kadıköye gidip arkadaşlarımla buluşcak bütün gün :) ama bu güzel havaya yakışmayan bi baş ağrım var duş alıp çıkınca kulunçlar ve sinüzit çıldırdı resmen...

Bu arada dün akşamki menüm; 2 haşlanmış yumurta,3 kaşık ıspanak yemeği (susuz, sote gibi)

Bu sabah: 1 haşlanmış yumurta, az yağda patates kavurması, 2 zeytin

Patates olduğu için ekmek yok. Buda dipnot olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…