Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yapcam kaptanim :) ceza bana simdi kizimi patka goturecekler babadiyla dedesi bende temizlik yapcam gelmezlerse erkenden leslie yapcam :))) dedeside bugun donuyo memlrketine :)

Kahvaltim
Zeytin
Peynir
2 kasik kusburnu
1 kasik bal
1 barday cay
1 yumurta kirilmis sucuklu
Simdi de bi turk kahvesi ictim bide kabak tatlisi yapiyorum 1 dilim de ondan yedo tadi nasil diye :)

sen tombis degilmisin sanki

ben @Puffer ve senin havani alcam bu boyle bilineee

gunaydin canim. Basin nasil oldu
Gecti canim sukur
Günaydın, kahvaltımı yaptım geldim, herkes nerde bakiim?
Birileri ekmeğe tahin pekmez sürüp sürüp yiyo sanırsam Oh oh yarasın
Tereyağlı ekmeği de unutmayın tamam mı
Kim nasil nerde devreler yandi gene
Çok teşekkür ederim mezun olmadan bir kere de olsa tatmış olduk bütün takımı tebrik ederim ben de baya aktif bir haftaydı
Ee aktif olunca kilolarda gidiyor bizdik
Kizim olacakmissss :)))
aaaa ben sok sok sok bi daha baktirsaydin biz takim olarak erkek bekliyirduk

Huhu takım nerelerdesiniz, haftasonu diye kaçamak yapmıyonuz di mi? Kocalar evde, börekler, kızartmalar yiyosanız yandınız
Ben tam gaz devam ediyorum ona göre
hicte bile rakip takimdan super bi diyet kaptim yumurtali ohh cpkta severim yumurtayi tam benlik gitsin su odemde bu hafta takimin birincisi benim

hicte bile rakip takimdan super bi diyet kaptim yumurtali ohh cpkta severim yumurtayi tam benlik gitsin su odemde bu hafta takimin birincisi benim
Hadi yaa, ben de bayılırım yumurtaya. Ben de istiyorum yumurta diyetini nasılmış anlatsana

Ben bi rakip takıma kadar gidip geleyim ne var ne yok bi bakayım

Bugun
Sabah iki yumurta ve bir greyfurt kahve yada cat

Arada
Kshve ictim

Ogle iki yumurta greyfurt kahve yada cay

Aksam
İki yumurta greyfurt kahve yada cay

Ben greyfurtu arada yiyecegim fazladan haslanmis karnabahar filan yedim diger gunler daha rahat sebze ve et ekleniyor salata ekleniyir yapmak isteyen olursa atarim buraya

sabah:
2dilim ekmek
2kk beyaz peynir
6fındık
1kupa yeşil çay

öğle:
4yk tuzsuz yağsız makarna ve 1kase yoğurt
1kase mercimek çorbası
1sarma

ara:
2burçak
3kabuklu fıstık
3parmak cevizli sucuk
1şişe sade soda

çok acıktım hala da açım annem yemek yapacaktı yapmadı açken çok sinirli oluyorum of elim gidiyo mutfaktakilere öğün yapmadan da geçmiyo sinirim ama yemek yok

Çok sagolun Kizlar. Ben hala soktayim hep erkek diye dusunuyirdum :)) Ayfercim takimda senle ben hariç herkes kiz diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…