- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Kizim olacakmissss :)))
Kizim olacakmissss :)))
Yapcam kaptanim :) ceza bana simdi kizimi patka goturecekler babadiyla dedesi bende temizlik yapcam gelmezlerse erkenden leslie yapcam :))) dedeside bugun donuyo memlrketine :)@RengarenkNesli canim o zaman yazdim seni nesliye
Gece kuslari
Canim bendede asiri mide bulantisi yapti drum yemekten yarim saat sonra ic dedi ise yaradi
Kork benden
Veremezki veremez ki bu haftada 67yi gecemez ki
4hurma cok canim iki bir meyve ediyor aksam yiyon yiyon sonra
Kiz reglle colanin ne alakasi var hadi cikoyu gormedik 6pide cola nasil gormeyelim 1*3 leslie cumaya kadar bitir
kim kimin havasini alacak bakalim
Gecti canim sukursen tombis degilmisin sanki
ben @Puffer ve senin havani alcam bu boyle bilineee
gunaydin canim. Basin nasil oldu
Kim nasil nerde devreler yandi geneGünaydın, kahvaltımı yaptım geldim, herkes nerde bakiim?
Birileri ekmeğe tahin pekmez sürüp sürüp yiyo sanırsamOh oh yarasın
Tereyağlı ekmeği de unutmayın tamam mı
Ee aktif olunca kilolarda gidiyor bizdikÇok teşekkür ederim mezun olmadan bir kere de olsa tatmış oldukbütün takımı tebrik ederim ben de baya aktif bir haftaydı
aaaa ben sok sok sok bi daha baktirsaydin biz takim olarak erkek bekliyirdukKizim olacakmissss :)))
Tamam kaptanim 1 dilim sadece :)
mevlam saglikla sihatla kucagina almayi nasip eylesinn...adina cok sevindim cnmKizim olacakmissss :)))
Çok sevindim hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallahKizim olacakmissss :)))
Hayirli olsun cnm,sen de prenses annesi olacaksin demek.saglicakla kucaklarimiza alalim insKizim olacakmissss :)))
Canim hayirli olsun saglikli sihatli prensesini kucagina alirsin insallah :)Kizim olacakmissss :)))
hicte bile rakip takimdan super bi diyet kaptim yumurtali ohh cpkta severim yumurtayi tam benlik gitsin su odemde bu hafta takimin birincisi benimHuhu takım nerelerdesiniz, haftasonu diye kaçamak yapmıyonuz di mi? Kocalar evde, börekler, kızartmalar yiyosanız yandınız
Ben tam gaz devam ediyorum ona göre
Hadi yaa, ben de bayılırım yumurtaya. Ben de istiyorum yumurta diyetini nasılmış anlatsanahicte bile rakip takimdan super bi diyet kaptim yumurtali ohh cpkta severim yumurtayi tam benlik gitsin su odemde bu hafta takimin birincisi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?