- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
Ben de yumurtlama testi kullandin diye erkek olabilir diyordum ama....demek ki vucutta bulunan x spermler y spermlerden once davranmis.Çok sagolun Kizlar. Ben hala soktayimhep erkek diye dusunuyirdum :)) Ayfercim takimda senle ben hariç herkes kiz diyordu
Bende uc dort gun kirmizi cikardi ama hic ise yaramadi halbuki x ler y lerden daha yavastirBen de yumurtlama testi kullandin diye erkek olabilir diyordum ama....demek ki vucutta bulunan x spermler y spermlerden once davranmis.
Bu arada yumurtlama testi 1 gun mu kirmizi cikiyor daha fazla mi
Canım erkek olsaydı doktorlar onbirinci haftada falan söylüyorlar arkadaşlarımdan biliyorum; kızlarda görünecek bişey olmadığı için emin olana kadar bekliyor bu yüzden geç söylüyorÇok sagolun Kizlar. Ben hala soktayimhep erkek diye dusunuyirdum :)) Ayfercim takimda senle ben hariç herkes kiz diyordu
O dert bende de var canım; alt ve üst incecik oldu, ortada göbek duruyor, kürdan batırılmış elma gibiyim şu anKizlarrrrr veeee sssttttt prensessss annesiiiikimyager1508 canimm hayirli olsun sindi mini mini pembisleri almya baslarsn ins kizlar naslsnz ya bi sey dicem daniscam daha dogrusuuu kizlar ben kilo verdkce bacaklem basenlerm inceliyo yuzumdende fark edlyo cok sukur ama benm asil problemm gobegim o gtmiyo ya sanki yada cok az gdyo sezeryandanmi yada napablrm bel fitigim oldgu icin cok fazla zorlayp mekik feln cekemiyrm kilo verdkce gdecekmidir sizce gobekte?
Ben de yumurtlama testi kullandin diye erkek olabilir diyordum ama....demek ki vucutta bulunan x spermler y spermlerden once davranmis.
Bu arada yumurtlama testi 1 gun mu kirmizi cikiyor daha fazla mi
Bende uc dort gun kirmizi cikardi ama hic ise yaramadi halbuki x ler y lerden daha yavastirben ovulasyon testi ilr gebeligi ogrendim ama ortak regl gunu lh yukselmez lh da yukseldigi icin gebeligi isaret ediyordu
canım bende de göbek problemi vardı. bende mekik ve yoğurt kürü çok işe yaramıştıKizlarrrrr veeee sssttttt prensessss annesiiiikimyager1508 canimm hayirli olsun sindi mini mini pembisleri almya baslarsn ins kizlar naslsnz ya bi sey dicem daniscam daha dogrusuuu kizlar ben kilo verdkce bacaklem basenlerm inceliyo yuzumdende fark edlyo cok sukur ama benm asil problemm gobegim o gtmiyo ya sanki yada cok az gdyo sezeryandanmi yada napablrm bel fitigim oldgu icin cok fazla zorlayp mekik feln cekemiyrm kilo verdkce gdecekmidir sizce gobekte?
Evet kaptan xler yavastir ama vucutta daha fazla canli kalabiliyor,yler hizlidir ama cabuk olurler.demek ki vucutta canli y yokken yumurta dollenmisBende uc dort gun kirmizi cikardi ama hic ise yaramadi halbuki x ler y lerden daha yavastirben ovulasyon testi ilr gebeligi ogrendim ama ortak regl gunu lh yukselmez lh da yukseldigi icin gebeligi isaret ediyordu
Erkek mi istiyordun, biz zor gebe kaldigimiz icin gebe kaldigimiza bile sukrediyoruz.ben de yumurtlama problemi vardi ve hic test kullanmadim.ama hamile kaldigim ay yumurtlama akintisi oldu,o gun birliktelik olmadi.icerde bulunan xler tutmus demek ki.en son 2-3 gun once olmustu.dolayisiyla yler olmustur.aynen bende ovu testinden dolayı kesin erkektir diye düşünüyordum. hala inanasım gelmiyor artık erkeğe ne kadar şartlandırdıysam kendimibenim 2 gün kırmızıydı canım. 3. gün silikleşti.
canım birde tuzlu bişey yada salata tarzı bişey yapabilirsin. çaydan sonra da meyve çıkarırsınKızlar yarın öğlen arkadaş haber verdi, haftaiçi çalıştığı için yarın gelecek. Kahvaltıyı geç yapar gelirim bişey hazırlama dedi, etimek tatlısı yaptım ben de, başka bişey de yapasım gelmiyo valla, evde gözümün önünde pasta börek olsun istemiyorum. Ayıp olur mu sizce? Bi de çok kalmayacağım dedi başka bişey yapsam mı yapmasam mı bilemedim, bi akıl verin.
aynen canım sadece olduğuna şükrediyorum inan kızı erkeği hiç gözümde değil Allah içimi biliyor ya. sadece dışardan gelen tepkiler hep erkek olacak erkek olacak yönünde olunca bilinç altıma öyle işlemişErkek mi istiyordun, biz zor gebe kaldigimiz icin gebe kaldigimiza bile sukrediyoruz.ben de yumurtlama problemi vardi ve hic test kullanmadim.ama hamile kaldigim ay yumurtlama akintisi oldu,o gun birliktelik olmadi.icerde bulunan xler tutmus demek ki.en son 2-3 gun once olmustu.dolayisiyla yler olmustur.
Greyfurt yerine başka meyve olur mu diyeceğim ama alacağım cevabı biliyorumBugun
Sabah iki yumurta ve bir greyfurt kahve yada cat
Arada
Kshve ictim
Ogle iki yumurta greyfurt kahve yada cay
Aksam
İki yumurta greyfurt kahve yada cay
Ben greyfurtu arada yiyecegim fazladan haslanmis karnabahar filan yedim diger gunler daha rahat sebze ve et ekleniyor salata ekleniyir yapmak isteyen olursa atarim buraya
Greyfurt yerine başka meyve olur mu diyeceğim ama alacağım cevabı biliyorumBugun
Sabah iki yumurta ve bir greyfurt kahve yada cat
Arada
Kshve ictim
Ogle iki yumurta greyfurt kahve yada cay
Aksam
İki yumurta greyfurt kahve yada cay
Ben greyfurtu arada yiyecegim fazladan haslanmis karnabahar filan yedim diger gunler daha rahat sebze ve et ekleniyor salata ekleniyir yapmak isteyen olursa atarim buraya
Biraz da makarna salatası yapayım o zaman, kendime mayonezsiz ayırırımcanım birde tuzlu bişey yada salata tarzı bişey yapabilirsin. çaydan sonra da meyve çıkarırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?