Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok sagolun Kizlar. Ben hala soktayim hep erkek diye dusunuyirdum :)) Ayfercim takimda senle ben hariç herkes kiz diyordu
Ben de yumurtlama testi kullandin diye erkek olabilir diyordum ama....demek ki vucutta bulunan x spermler y spermlerden once davranmis.
Bu arada yumurtlama testi 1 gun mu kirmizi cikiyor daha fazla mi

Ben de yumurtlama testi kullandin diye erkek olabilir diyordum ama....demek ki vucutta bulunan x spermler y spermlerden once davranmis.
Bende uc dort gun kirmizi cikardi ama hic ise yaramadi halbuki x ler y lerden daha yavastir ben ovulasyon testi ilr gebeligi ogrendim ama ortak regl gunu lh yukselmez lh da yukseldigi icin gebeligi isaret ediyordu

Kizlarrrrr veeee sssttttt prensessss annesiiii kimyager1508 canimm hayirli olsun sindi mini mini pembisleri almya baslarsn ins kizlar naslsnz ya bi sey dicem daniscam daha dogrusuuu kizlar ben kilo verdkce bacaklem basenlerm inceliyo yuzumdende fark edlyo cok sukur ama benm asil problemm gobegim o gtmiyo ya sanki yada cok az gdyo sezeryandanmi yada napablrm bel fitigim oldgu icin cok fazla zorlayp mekik feln cekemiyrm kilo verdkce gdecekmidir sizce gobekte?

Kizz @sosyoloji12 nerelerdesin rakibem yoksaa kacamaklarla mi mesgulsun hayir yani ole bi durum vatsa hiiiiic alikoymim dicektimmm

Çok sagolun Kizlar. Ben hala soktayim hep erkek diye dusunuyirdum :)) Ayfercim takimda senle ben hariç herkes kiz diyordu
Canım erkek olsaydı doktorlar onbirinci haftada falan söylüyorlar arkadaşlarımdan biliyorum; kızlarda görünecek bişey olmadığı için emin olana kadar bekliyor bu yüzden geç söylüyor benim ikisi de 18 de belli oldu, o yüzden kızın olacak dedim, doğru çıktı bak

O dert bende de var canım; alt ve üst incecik oldu, ortada göbek duruyor, kürdan batırılmış elma gibiyim şu an
Tek çaresi spor, bundan sonra spora daha çok ağırlık vermemiz lazım. Belini zorlamadan yavaş yavaş başla istersen
Bi de yoğurt yerken bol bol pul biber atıyorum belki faydası olur diye

Bende uc dort gun kirmizi cikardi ama hic ise yaramadi halbuki x ler y lerden daha yavastir ben ovulasyon testi ilr gebeligi ogrendim ama ortak regl gunu lh yukselmez lh da yukseldigi icin gebeligi isaret ediyordu

aynen bende ovu testinden dolayı kesin erkektir diye düşünüyordum. hala inanasım gelmiyor artık erkeğe ne kadar şartlandırdıysam kendimi benim 2 gün kırmızıydı canım. 3. gün silikleşti.

canım bende de göbek problemi vardı. bende mekik ve yoğurt kürü çok işe yaramıştı

Evet kaptan xler yavastir ama vucutta daha fazla canli kalabiliyor,yler hizlidir ama cabuk olurler.demek ki vucutta canli y yokken yumurta dollenmis

Kızlar yarın öğlen arkadaş haber verdi, haftaiçi çalıştığı için yarın gelecek. Kahvaltıyı geç yapar gelirim bişey hazırlama dedi, etimek tatlısı yaptım ben de, başka bişey de yapasım gelmiyo valla, evde gözümün önünde pasta börek olsun istemiyorum. Ayıp olur mu sizce? Bi de çok kalmayacağım dedi başka bişey yapsam mı yapmasam mı bilemedim, bi akıl verin.

aynen bende ovu testinden dolayı kesin erkektir diye düşünüyordum. hala inanasım gelmiyor artık erkeğe ne kadar şartlandırdıysam kendimi benim 2 gün kırmızıydı canım. 3. gün silikleşti.
Erkek mi istiyordun, biz zor gebe kaldigimiz icin gebe kaldigimiza bile sukrediyoruz.ben de yumurtlama problemi vardi ve hic test kullanmadim.ama hamile kaldigim ay yumurtlama akintisi oldu,o gun birliktelik olmadi.icerde bulunan xler tutmus demek ki.en son 2-3 gun once olmustu.dolayisiyla yler olmustur.

canım birde tuzlu bişey yada salata tarzı bişey yapabilirsin. çaydan sonra da meyve çıkarırsın

aynen canım sadece olduğuna şükrediyorum inan kızı erkeği hiç gözümde değil Allah içimi biliyor ya. sadece dışardan gelen tepkiler hep erkek olacak erkek olacak yönünde olunca bilinç altıma öyle işlemiş bizde de çift çizgiyi gördüğümüz akşam ve ondan sonraki silikleştiği gün peş peşe olmuştu. onun öncesinde de 2 gün önce olmuştu. artık hangisi tuttuysa. demek ki 2 gün önceki x ler tutmuş

Greyfurt yerine başka meyve olur mu diyeceğim ama alacağım cevabı biliyorum
En son greyfurtu ortaokulda yemişimdir herhalde tadını bile unuttum, ancak şeker atarak yiyebildiğimi hatırlıyorum
Bi de yumurtanın yanına iki dlm ekmek olaydı tam benlik de bu haliyle becerebilir miyim bilemedim
Sen bi yap da dayanabilirsen ben de arkandan gelirim kaptan, gerçi sen normalde bundan daha az yiyorsun, kilo alma dikkat et

Greyfurt yerine başka meyve olur mu diyeceğim ama alacağım cevabı biliyorum
En son greyfurtu ortaokulda yemişimdir herhalde tadını bile unuttum, ancak şeker atarak yiyebildiğimi hatırlıyorum
Bi de yumurtanın yanına iki dlm ekmek olaydı tam benlik de bu haliyle becerebilir miyim bilemedim
Sen bi yap da dayanabilirsen ben de arkandan gelirim kaptan, gerçi sen normalde bundan daha az yiyorsun, kilo alma dikkat et

İyi akşamlar herkese.Bilmiyorum beni hatırlayanınız var mı.Ben yaklaşık 40 gün önce takımdan zorunlu olarak ayrılmıştım.Yani tabiri caizse kovulmuştum Lütfen beni yanlış anlamayın amacım sitem etmek değil.@erigim canım kaptanım çok haklıydı.Ne takımı sallıyordum ne de kilomu.Kendimce nedenlerim vardı elbet ancak benim bir sorumluluğum da vardı olmalıydı.Tabii o ara biraz zor bir dönemden geçiyordum.Hatta takımdaki ablalarımdan birini kırdım sanırım adını hatırlamıyorum ancak kendisinden de özür dileyeyim helallik isteyeyim en iyisi.Sonuçta küçük olan benim ayrıca hatalıyım eğer ablacığım bu satırları okuyorsa lüften affet beni

Neyse bu can sıkıcı konuları kapatalım da ben sizlere güzel haberlerle geldim.En son bu takımdayken 65 küsür kadardım.Son 5 kiloyu çok çabuk aldığım için çabucak 2-3 haftada verdim.Daha sonra spor ve diyetle 4 kilo daha verdim.Şu anki kilom ise 55.3 Sizlere bunları yazıyorum çünkü sizleri hala kocaman seviyorum.Tabii takımdan ilk ayrıldığımda özellikle @erigim başta olmak üzere a sövmedim ki hepinizden bunun için de çok özür dilerim.Aksine hırs yapıp sizin sayenizde bu kadar kısa zamanda bu kadar kilo verebildim.Herkese iyi akşamlar diliyorum tekrardan

NOT: @erigim ve kimyager1508 özellikle ikinize çook teşekkür ederim

Aksam yemegim
2 kasik pilav
Biraz tavuk
1 adet pide
Biraz pnce de meyve yedim portakal muz ve armut ama kucuk kucuk dogranmis catalla yedim yani cok yemedim simdi de turk kahvesi icicez bugun iki kez tutk kahvesi iciyorum sabah ta kahvaltidan once maydonoz icmistim yazmayi unutmusum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…