Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk tereyağı, 1 çk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 7-8 tane yer fıstığı, 1 elma
Öğlen: 100 gr kadar tavuk ızgara, 2 tane elma dlm patates, 1 sb ayran
Ara: 1 sb sütlü kahve, 2 hurma
Akşam: 2 küçük parmak köfte, 5 kaşık z.yağlı kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 sb süt
Su: 3 litre
Spor yapamadım, bu hafta regl tatili ilan ettim kendime

Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk tereyağı, 1 çk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 7-8 tane yer fıstığı, 1 elma
Öğlen: 100 gr kadar tavuk ızgara, 2 tane elma dlm patates, 1 sb ayran
Ara: 1 sb sütlü kahve, 2 hurma
Akşam: 2 küçük parmak köfte, 5 kaşık z.yağlı kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 sb süt
Su: 3 litre
Spor yapamadım, bu hafta regl tatili ilan ettim kendime

Güzel menü dengelemişssin peyniri zaten

Bugun ki aksam menum 6 adet etli pide
Yarim bardak kola ayran almamislar uyuzlar 1 adet de cikolata dido yedim aksam hic guzel gecmedi ama canimmmm cok cikolata cekiyoooo yemicemmm baska
6 adet dilimdir inşallah naptın sen. Menü olmamış sende farkındasın 

Bugun ki menum
Sabah
1 kase sehriye corbasi
Ogle
Sebze corbasi
4 firinda kuru kofte
2 kasik makarna
1 catal kabak tatlisi
Aksam
Firinda tavuk
2 kase cacik
Cayin yanina 4 hurma
Su 2 lt
Güzel menü
tatlıyı bir çatalla bıraktığın içinde tebriklerrrr.

Kendini tuttuğun için tebrik ederim valla zor.
Kebaplar falan benim de aklımda heleki serviste içli köfte muhabbeti geçti resmen 3 gündür aklımda ama uslu duruyorum. Başaracağız inanıyorum

Ekmek yerine demişssin o zaman lafımız yok Güzel menü
Kizim olacakmissss :)))

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Huhu takım nerelerdesiniz, haftasonu diye kaçamak yapmıyonuz di mi? Kocalar evde, börekler, kızartmalar yiyosanız yandınız
Ben tam gaz devam ediyorum ona göre

Yooo ne kaçamağı yok kaçamak yapmıyoruz değil mi kızlar?

Kaptancım menü nasıl rahat mısın aclık durumu falan? Zor menü cünkü

Canım en kötü kahvaltı yap anneni bekleme.

Yoğurt özellikle ev yapımı yoğurt bel çevresindeki yağları yakmada çok başarılı olduğu söyleniyor. Mekikle beraber etkili olur bence.

Menü cok güzel. Regl döneminde extra kaçamak yapmayınca tatlı vs cok güzel yağ yakıldığını söylemişti diyetisteyim. Spor bu hafta olmasada olur yani. Tuza dikkat etmekte fayda var

Telefondan mesaj okumakta yazmakta tam eziyetmiş. Yazım yanlışları için kusura bakmayın kızlar.

Bugün menüme tam uyanamadım ama olsun kötü beslenmedim diye düşünüyorum.

Kahvaltı 12:00
1 kk b.peynir
1 dilim ekmek
1 çk vişne reçeli

14:00 Ara 10 tane fındık

Öğle & akşam 17:00 (dısarıda oldugumdan menüme uyamadım)
4 köfte
Salata
Ayran

Ara: yarım portakal yarım greyfurt

Su 2 litreyi geçtim hala içiyorum

Spor extra yapmadım aşağıdaki aktivitem sayılır mı?
Eminönünde 2 saat gezdim. Ardından kabataşa kadar yürüdüm. Dönüşte Ortaköyden beşiktaşa yürüdüm. Bütün gün yürüdüm ayaklarım acıyor o kadar

Selam Hoşgeldin bugün gezenler ancak buranın yolunu buldu

Patates kavurmasının miktarının az olduğunu varsayıyorum saymasamda olur sende cok yürümüşssün eritmişsindir

Selamm arkadaslar,hafta sonu ev isi,toplamasi,camasiri acil bitirip gezmesi derken internete girmezdim.ama aklim sizdeydi hep,herseyi okudum ancak bitti

Iyi kilo verdik gibiydi 6.olmamiza uzuldum.
kimyager1508 durumun benim gibi olmus,12 haftalikken erkek demisti doktor,benim de icimden erkek geciyordu,simdi ise(kizim 19 aylik) cooook mutluyum.kiz evlat bambaska ve sart,suslu suslu giydiriyorum,ilerde benim en yakin arkadasim olacak KraliceElsa menun her zaman iyi, iyi gidiyorsun,dun iyiydim ama aksam misafirlige gittigim evde 3 tane kestane yedim bugun iyiydim

Kizim tepemden inmiyo,uyusun diye bakarken onla uyuyakaliyorum.aksam ve haftasonu yogun oluyorum

Canim plates topuyla cek yani en kotu leslie yap karnida toparliyor sporsuz gobek gitmez
Evet kaptan xler yavastir ama vucutta daha fazla canli kalabiliyor,yler hizlidir ama cabuk olurler.demek ki vucutta canli y yokken yumurta dollenmis
ben esime derdim ki bu x lerin kiz oldugu nasil belli yavas gidip gec oluyolar
Erkekler oyle mi sapsikler kostur kostur gidiyo erkenden oluyolar ama masallahim var dusuk yaptigimda erkekti buda erkek ucuncude de erkek okur kesjn
Yok yok tut kendini icli koftede neymis
Canim cok tok tutan bir menu malum cifter cifter yumurta var aclik hissetmedimde regl yaklasacak galiba (duzensiz) 4-5cay kasigi firin sutlac yedim ev yapimi
gayet guzel menun bi surude yurumussun :)

Selam Hoşgeldin bugün gezenler ancak buranın yolunu buldu

Patates kavurmasının miktarının az olduğunu varsayıyorum saymasamda olur sende cok yürümüşssün eritmişsindir

Azdı canım :) bugün yediklerimi bayağı erittim bide patates kavurmasını neredeyse çok az yağla yapıyorum :)

Bu güzel hava, gezmek çok iyi geldi valla :) havalar soğumasın hiç böyle kalsın gezelim bol bol :)

Kizz E Etabiti nerelerdesin rakibem yoksaa kacamaklarla mi mesgulsun hayir yani ole bi durum vatsa hiiiiic alikoymim dicektimmm
Ayy ancak ezosu yatirip gelebildim. Bugun menum hakkinda konusmak istemiyorum.
Yok canim yaa, ben ezosu 11. Haftada ogrenmistim. Hatta cok erken diye hic sormak aklima gelmemisti ama dr pst diye soylemisti. bizim kucukhanim sereserpe acmisti heryerini. Edepsiz
aynen bende ovu testinden dolayı kesin erkektir diye düşünüyordum. hala inanasım gelmiyor artık erkeğe ne kadar şartlandırdıysam kendimi benim 2 gün kırmızıydı canım. 3. gün silikleşti.
Yanildigim pek gorulmemistir genrlde hep tuttururum cinsiyet tahminlerini. Hayirli olsun, oncelikle de saglikl
Coook sanslisin. Oglan anneleri siz bunu okumayin kiz annesi olmak ayricaliktir
Vaaay guzel menu. Costun sen iyice, hepimizden once incecik olucaksin..
Vallahi gayet super menu. Disarida olmana ragmen kacamak falan olmamis.

allah gonlune gore veriyo valla bende tam tersi asla susleyemem sac hayatta yapamam
Ama bak cok guzel bigusmaca oynuyoruz avayip guzel futbol oynarim kucukkende hic bebegim olmamistir futbol oynardim hep ortaokulda lisede unide en yakin kankam hep erkekti

@erigim diyetin sok diyet ve beni hep korkutmustur,migrenini tetikleyebilir,umarim hedefine ulasirsin

Yarin misafir var kalkip patatesli borek yapacagim yapar dolaba atarim dinlenmis olur yarinda pisiririm
Muffin yapcam birde yanina onuda yarin yaparim zaten yeter bi tatli bi tuzlu diyetteyim
KraliceElsa ben kalanlari paketleyip misagirlere veriyorum bizde yiyen olmuyo sizde yerler diye iyi yontem dene yada komsuya gonder

Menum
Ya da sosyolojinin itiraflari diyelim
Sabah
Yagsiz 2 yumurtali omlet
15 zeytin
1 kk peynir

Aksam 5 te
1 tabak dolusu yaprak sarma

Tabagin buyuklugu hakkinda bisey yazmiyorum. Dogal olarak baska da bisey yemedim, yemiycem de..

Super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…