- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Canım benim hayırlı olsun, çok sevindim. Benim de içime hep kiz doğmuştuKizim olacakmissss :)))
Bugünkü menümü yazayım
Sabah: 2 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 2 ceviz, 2 incir
Öğlen: 4 kaşık patates salatası, 100 gr civarı Hellim ızgara, bol yeşillik
Ara: 1 elma, 1 çb yoğurt
Akşam: 1 kepçe yayla çorbası, 5 kaşık z.yağlı kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 porsiyon karışık meyve, 1 sb tarçınlı süt
Su: 3 civarı
Spor: regl öncesinde olduğum için yapamadım
Not: öğlenki peynir biraz fazla kaçtığı için ikindi ara öğününde yoğurdu su bardağı yerine çay bardağı ölçüsünde tükettim. Öğlenki patates salatası da iki dlm ekmeğe karşılık geliyo
6 adet dilimdir inşallah naptın sen. Menü olmamış sende farkındasın Bugun ki aksam menum 6 adet etli pide
Yarim bardak kola ayran almamislar uyuzlar1 adet de cikolata dido yedim aksam hic guzel gecmedi ama canimmmm cok cikolata cekiyoooo yemicemmm baska
Güzel menüBugun ki menum
Sabah
1 kase sehriye corbasi
Ogle
Sebze corbasi
4 firinda kuru kofte
2 kasik makarna
1 catal kabak tatlisi
Aksam
Firinda tavuk
2 kase cacik
Cayin yanina 4 hurma
Su 2 lt
Haha geç yatma konusunda kimse beni geçemez. Biri uyusa biri uyumaz, bizim evde aksiyon bitmez :)
@hira1994 naptın kız, benim de kaç gündür hayallerimi kebaplar, pideler süslüyor da tutuyom kendimi, akşam kerevizimi yedim mis gibi
E Etabiti ,Puffer siz de yattınız galiba, 12 den sonra gelirseniz beni bulursunuz, zaman zaman 3 te ve 5 te de ayakta olduğum oluyor
Sabah erken kalkacam yatayım bari, herkese iyi geceler
Kızlarr tüm yazılanları telefonda okumak gerçekten çok zor :)
Hava kış ayına göre çok güzel tabi 10 gündür evden çıkmayan ben kendimi sokaklara attım :) kadıköye gidip arkadaşlarımla buluşcak bütün gün :) ama bu güzel havaya yakışmayan bi baş ağrım var duş alıp çıkınca kulunçlar ve sinüzit çıldırdı resmen...
Bu arada dün akşamki menüm; 2 haşlanmış yumurta,3 kaşık ıspanak yemeği (susuz, sote gibi)
Bu sabah: 1 haşlanmış yumurta, az yağda patates kavurması, 2 zeytin
Patates olduğu için ekmek yok. Buda dipnot olsun
Kizim olacakmissss :)))
Huhu takım nerelerdesiniz, haftasonu diye kaçamak yapmıyonuz di mi? Kocalar evde, börekler, kızartmalar yiyosanız yandınız
Ben tam gaz devam ediyorum ona göre
Bugun
Sabah iki yumurta ve bir greyfurt kahve yada cat
Arada
Kshve ictim
Ogle iki yumurta greyfurt kahve yada cay
Aksam
İki yumurta greyfurt kahve yada cay
Ben greyfurtu arada yiyecegim fazladan haslanmis karnabahar filan yedim diger gunler daha rahat sebze ve et ekleniyor salata ekleniyir yapmak isteyen olursa atarim buraya
sabah:
2dilim ekmek
2kk beyaz peynir
6fındık
1kupa yeşil çay
öğle:
4yk tuzsuz yağsız makarna ve 1kase yoğurt
1kase mercimek çorbası
1sarma
ara:
2burçak
3kabuklu fıstık
3parmak cevizli sucuk
1şişe sade soda
çok acıktım hala da açım annem yemek yapacaktı yapmadı açken çok sinirli oluyorum ofelim gidiyo mutfaktakilere öğün yapmadan da geçmiyo sinirim ama yemek yok
O dert bende de var canım; alt ve üst incecik oldu, ortada göbek duruyor, kürdan batırılmış elma gibiyim şu an
Tek çaresi spor, bundan sonra spora daha çok ağırlık vermemiz lazım. Belini zorlamadan yavaş yavaş başla istersen
Bi de yoğurt yerken bol bol pul biber atıyorum belki faydası olur diye
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk tereyağı, 1 çk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 7-8 tane yer fıstığı, 1 elma
Öğlen: 100 gr kadar tavuk ızgara, 2 tane elma dlm patates, 1 sb ayran
Ara: 1 sb sütlü kahve, 2 hurma
Akşam: 2 küçük parmak köfte, 5 kaşık z.yağlı kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 sb süt
Su: 3 litre
Spor yapamadım, bu hafta regl tatili ilan ettim kendime
Kızlar selam :)
Ben geldimm
Menüm:
Sabah: 1 yumurta, 2 zeytin, patates kavurması
Öğlen: 2 lahmacun, ayran
Akşam: 1 kase tavuk suyu çorbası, 1 adet küçük but
Ve bugün saatlerce yürüyüş yaptımmm :)
Canim plates topuyla cek yani en kotu leslie yap karnida toparliyor sporsuz gobek gitmezKizlarrrrr veeee sssttttt prensessss annesiiiikimyager1508 canimm hayirli olsun sindi mini mini pembisleri almya baslarsn ins kizlar naslsnz ya bi sey dicem daniscam daha dogrusuuu kizlar ben kilo verdkce bacaklem basenlerm inceliyo yuzumdende fark edlyo cok sukur ama benm asil problemm gobegim o gtmiyo ya sanki yada cok az gdyo sezeryandanmi yada napablrm bel fitigim oldgu icin cok fazla zorlayp mekik feln cekemiyrm kilo verdkce gdecekmidir sizce gobekte?
Evet kaptan xler yavastir ama vucutta daha fazla canli kalabiliyor,yler hizlidir ama cabuk olurler.demek ki vucutta canli y yokken yumurta dollenmis
Yok yok tut kendini icli koftede neymisGüzel menü dengelemişssin peyniri zaten
6 adet dilimdir inşallah naptın sen. Menü olmamış sende farkındasın 
Güzel menü
tatlıyı bir çatalla bıraktığın içinde tebriklerrrr.
Kendini tuttuğun için tebrik ederim valla zor.
Kebaplar falan benim de aklımda heleki serviste içli köfte muhabbeti geçti resmen 3 gündür aklımda ama uslu duruyorum. Başaracağız inanıyorum
Ekmek yerine demişssin o zaman lafımız yok Güzel menü
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Yooo ne kaçamağı yok kaçamak yapmıyoruz değil mi kızlar?
Kaptancım menü nasıl rahat mısın aclık durumu falan? Zor menü cünkü
Canım en kötü kahvaltı yap anneni bekleme.
Yoğurt özellikle ev yapımı yoğurt bel çevresindeki yağları yakmada çok başarılı olduğu söyleniyor. Mekikle beraber etkili olur bence.
Menü cok güzel. Regl döneminde extra kaçamak yapmayınca tatlı vs cok güzel yağ yakıldığını söylemişti diyetisteyim. Spor bu hafta olmasada olur yani. Tuza dikkat etmekte fayda var
gayet guzel menun bi surude yurumussun :)Telefondan mesaj okumakta yazmakta tam eziyetmiş. Yazım yanlışları için kusura bakmayın kızlar.
Bugün menüme tam uyanamadım ama olsun kötü beslenmedim diye düşünüyorum.
Kahvaltı 12:00
1 kk b.peynir
1 dilim ekmek
1 çk vişne reçeli
14:00 Ara 10 tane fındık
Öğle & akşam 17:00 (dısarıda oldugumdan menüme uyamadım)
4 köfte
Salata
Ayran
Ara: yarım portakal yarım greyfurt
Su 2 litreyi geçtim hala içiyorum
Spor extra yapmadım aşağıdaki aktivitem sayılır mı?
Eminönünde 2 saat gezdim. Ardından kabataşa kadar yürüdüm. Dönüşte Ortaköyden beşiktaşa yürüdüm. Bütün gün yürüdüm ayaklarım acıyor o kadar
Selam Hoşgeldin bugün gezenler ancak buranın yolunu buldu
Patates kavurmasının miktarının az olduğunu varsayıyorum saymasamda olur sende cok yürümüşssün eritmişsindir
Ayy ancak ezosu yatirip gelebildim. Bugun menum hakkinda konusmak istemiyorum.
Yok canim yaa, ben ezosu 11. Haftada ogrenmistim. Hatta cok erken diye hic sormak aklima gelmemisti ama dr pst diye soylemisti.Canım erkek olsaydı doktorlar onbirinci haftada falan söylüyorlar arkadaşlarımdan biliyorum; kızlarda görünecek bişey olmadığı için emin olana kadar bekliyor bu yüzden geç söylüyorbenim ikisi de 18 de belli oldu, o yüzden kızın olacak dedim, doğru çıktı bak
Yanildigim pek gorulmemistiraynen bende ovu testinden dolayı kesin erkektir diye düşünüyordum. hala inanasım gelmiyor artık erkeğe ne kadar şartlandırdıysam kendimibenim 2 gün kırmızıydı canım. 3. gün silikleşti.
Vaaay guzel menu. Costun sen iyice, hepimizden once incecik olucaksin..Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk tereyağı, 1 çk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 7-8 tane yer fıstığı, 1 elma
Öğlen: 100 gr kadar tavuk ızgara, 2 tane elma dlm patates, 1 sb ayran
Ara: 1 sb sütlü kahve, 2 hurma
Akşam: 2 küçük parmak köfte, 5 kaşık z.yağlı kereviz, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 sb süt
Su: 3 litre
Spor yapamadım, bu hafta regl tatili ilan ettim kendime
Vallahi gayet super menu. Disarida olmana ragmen kacamak falan olmamis.Telefondan mesaj okumakta yazmakta tam eziyetmiş. Yazım yanlışları için kusura bakmayın kızlar.
1 kk b.peynir
1 dilim ekmek
1 çk vişne reçeli
4 köfte
Salata
Ayran
Eminönünde 2 saat gezdim. Ardından kabataşa kadar yürüdüm. Dönüşte Ortaköyden beşiktaşa yürüdüm. Bütün gün yürüdüm ayaklarım acıyor o kadar
allah gonlune gore veriyo valla bende tam tersi asla susleyemem sac hayatta yapamamSelamm arkadaslar,hafta sonu ev isi,toplamasi,camasiri acil bitirip gezmesi derken internete girmezdim.ama aklim sizdeydi hep,herseyi okudum ancak bitti
Iyi kilo verdik gibiydi 6.olmamiza uzuldum.
kimyager1508 durumun benim gibi olmus,12 haftalikken erkek demisti doktor,benim de icimden erkek geciyordu,simdi ise(kizim 19 aylik) cooook mutluyum.kiz evlat bambaska ve sart,suslu suslu giydiriyorum,ilerde benim en yakin arkadasim olacak KraliceElsa menun her zaman iyi, iyi gidiyorsun,dun iyiydim ama aksam misafirlige gittigim evde 3 tane kestane yedim bugun iyiydim
Kizim tepemden inmiyo,uyusun diye bakarken onla uyuyakaliyorum.aksam ve haftasonu yogun oluyorum
Yok canim tetiklemiyor ben biraz esnek davraniyorum meyve ekledim sut ekledim ara yok ama ara yaptim ben sonucta emziriyorum zaten bi kac gunluk odemi atsin diye tatlim@erigim diyetin sok diyet ve beni hep korkutmustur,migrenini tetikleyebilir,umarim hedefine ulasirsin
SuperTelefondan mesaj okumakta yazmakta tam eziyetmiş. Yazım yanlışları için kusura bakmayın kızlar.
1 kk b.peynir
1 dilim ekmek
1 çk vişne reçeli
4 köfte
Salata
Ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?